Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi geceler arkadaslar mesaj atamıyorum 100 olmamış size yazdığım yorumları sayacaktım ama bugün çok attım kolay bir yolu yok mu acaba sanırım 15 tane falan yorum yazmışımdır

Canım benim sayfanın üstünde nickinin yazdığı yeri tıkla. Karşına senin ver arkadaşlarının yazdığı mesaj sayıları çıkacak. Ordan yine kendi isminin olduğu yeri tıkladığın zaman sadece kendi mesajlarını görebilirsin. Bizim takıma yazdığın mesajları ordan sayabilirsin.

Mesela bugün sen 19 tane mesaj yazmışsın bizim takıma. Bir tanede başka bir yere. Özel mesaj hakkın gelene kadarda buraya yazarsın mesaj sayını biz not alırız.

Canlarım ben kaçıyorum artık. Bugün çok yoruldum. Yarın haftanın son günü. Ayrıca bildirim günü olacak. Sanırım yarın dahada çok yorulacağım. Şimdi dinleneyim biraz. Yarın bildirimlerinizi yapmayı unutmadın. Şimdiden hepinizden iyi haberler bekliyorum inşallah. Özellikle Betül'cüm umarım kilon sabit kalmaz. 100 gr dahi olsa eksik çıkarsın inşallah. İyi geceler hepiniz :16:

15 taneeeee:))
Yine benimki az baska dvlet okullarina gore.
Balonlarin icine cikolata ve gulen yuzlu rozet koydum yarin okulda sisircem balon patlatma oyunu oyniycaz. Patlatanlar cikolata ve rozet kazancakkk, cok eglencelii degil mii:)
Eglensin, Sevinsin yavrucaklarimm :D

Az kisiyiz ama sunu belirteyimm
Sonuc ne olursa olsun, bu hafta bence iyi toparlandik diye dusunuyorum, haftaya yeni uyeler de tam uyum saglarsa cok cok daha iyi olcak

Nasil hissediyorsunuz siz motive acisindan???

Ayyyyy bendee istermm bende cikolata diye ölüyorum günlerdirrrrr

Evet gercekten iyi toplandı takım daha iyi olacaktırda , yeni üyelerlede canlılık geldi motivasyonda yavas yavas yerine oturuyor. Daha iyi olacagına eminim bende önyargılıydım daha öncee böyle oldugu icin ama sunuda kabul etmeliyim Allah var hersey daha iyiye gidiyor takımda öyle motivasyon ve takıma katılımda öylee..
Ne gidenlerin hakkını yiyebilirim nede gelenlerin su an durum cok daha iyi

Son düzenleme:
O zaman sana şöyle bir açıklama yapayım. Bu benim tanıdığım Betül için yaptığım bir yorum. Beni şaşırtabilirsin :34: Hatta 15 şubata kadar 4 kilo verebilirsen bravo derim sana. :53:
Bakalimm:))
Ben de merak ediyorumm 15 subati

Canlarım ben kaçıyorum artık. Bugün çok yoruldum. Yarın haftanın son günü. Ayrıca bildirim günü olacak. Sanırım yarın dahada çok yorulacağım. Şimdi dinleneyim biraz. Yarın bildirimlerinizi yapmayı unutmadın. Şimdiden hepinizden iyi haberler bekliyorum inşallah. Özellikle Betül'cüm umarım kilon sabit kalmaz. 100 gr dahi olsa eksik çıkarsın inşallah. İyi geceler hepiniz :16:

İyi gecelerrr Ebruu
Aksam eve gelince merak edip tartildim
Yari icin fikrim belki 100 gr vermis olabilirimm Ama belli olmazz:))

Ayyyyy bendee istermm bende cikolata diye ölüyorum günlerdirrrrr

Evet gercekten iyi toplandı takım daha iyi olacaktırda , yeni üyelerlede canlılık geldi motivasyonda yavas yavas yerine oturuyor. Daha iyi olacagına eminim bende önyargılıydım daha öncee böyle oldugu icin ama sunuda kabul etmeliyim Allah var hersey daha iyiye gidiyor takımda öyle motivasyon ve takıma katılımda öylee..
Ne gidenlerin hakkını yiyebilirim nede gelenlerin su an durum cok daha iyi

Dogru soyluyorsun
Takimdaki herkesin mutlu hissetmesi cok onemli bir sey.
Sevindimm

Bu arada tugba
Esinle ilgili anlattiklarina yorum yapmadim
Gormezden geldigim icin degil ne diycegimi bilemedim o yuzden:))

Allah muhabbetinizi arttirsin insallah
Kizlar ben de cikayim artik
İyi geceler herkese yarin gorusuruuzzs

Menumu yazmamisimmm

Sabah
07:30 2 tane light ucgen peynir
09:30 1 kase nesfit
12:30 corba, salata, ayran
13:30 1 plastik bardakta crem ole
16:30 1 kase nesfit

bosver betulbe bende gormezden gelmeye karar verdım... sonucda hayat devam edıyo Allah beter sınavlar vermesın... hayuırlı geceler grup sabah bıldırım zamanı hı hadı bakalım hayırlıs.... buarada bende takımı cok sevdım ... :16::36:

bosver betulbe bende gormezden gelmeye karar verdım... sonucda hayat devam edıyo Allah beter sınavlar vermesın... hayuırlı geceler grup sabah bıldırım zamanı hı hadı bakalım hayırlıs.... buarada bende takımı cok sevdım ... :16::36:

Sen kendin icin yap herseyi once saglikli ol diye dinc ol cocuklarina guzel anne modeli ol diye hakkimizda hayirlisi sukurler olsun

merhabalar herkese. hepinizden çok çok özür diliyorum kaptanıım duy benı. sanaj kalkıp sporumu yapınca dershaneye gittim oglende eve geldm annem calıısıo malum tk cocugum mısafırler gelıyormus temızlıktır yemektır aksamın 8 ı buldu belımı hıssetmıyordum. sonra geldıler ben bıraz test cozdm odamda uyuyakalmısım. bılgısayar odamdaydı. o kadar derın uyumusumkı annemde cok yoruldum dıye bugun kkaldırmamıs. kalktm pcyı alıyım kucagıma haber verym foruma dedım ne grıyım pc acılmıyor herhlde bızıkladı cocuklar. bugun onun pesınde kosturdm ancak bu saat oldu haber verebıldım. ama ne dıyetımden nede hıcbıseyden pes etmedm . sadece aksam 6da yıyecegım aksam yemegımı 8de yemıs bulundum.

bugun çok bacaklarım ağrıyor inanın rahat bacagımı kıvırıp oturamıyorum bugun dınlenıyım dedım ama kızlar ben yarın nasıl yapıcam spor hep bu şekilde ağrırsa yandım napmalıyım?

günaydın kızlaaarr
geçen hafta 60.4 bu hafta 60.2
fark 0.2 , %0.33
regl halimle bu kadar oluyor

Gunayddiiinnn

Acilisi yapayimmm

Gecen hafta 64
Bu hafta 63.5
Yuzde 0.78

Umarim dogrudur, ne zamandir hesaplamayinca unutmusum biraz:))

merhabalar herkese. hepinizden çok çok özür diliyorum kaptanıım duy benı. sanaj kalkıp sporumu yapınca dershaneye gittim oglende eve geldm annem calıısıo malum tk cocugum mısafırler gelıyormus temızlıktır yemektır aksamın 8 ı buldu belımı hıssetmıyordum. sonra geldıler ben bıraz test cozdm odamda uyuyakalmısım. bılgısayar odamdaydı. o kadar derın uyumusumkı annemde cok yoruldum dıye bugun kkaldırmamıs. kalktm pcyı alıyım kucagıma haber verym foruma dedım ne grıyım pc acılmıyor herhlde bızıkladı cocuklar. bugun onun pesınde kosturdm ancak bu saat oldu haber verebıldım. ama ne dıyetımden nede hıcbıseyden pes etmedm . sadece aksam 6da yıyecegım aksam yemegımı 8de yemıs bulundum.

bugun çok bacaklarım ağrıyor inanın rahat bacagımı kıvırıp oturamıyorum bugun dınlenıyım dedım ama kızlar ben yarın nasıl yapıcam spor hep bu şekilde ağrırsa yandım napmalıyım?

Gunaydin katerina
Spor icin birden yuklenme bence nasil bir spor yapiyorsun bilmiyorum ama isinma hareketleri yaparak basla ve ozellikle baslar icin daha dusuk seviyeden basla istersen

günaydın kızlaaarr
geçen hafta 60.4 bu hafta 60.2
fark 0.2 , %0.33
regl halimle bu kadar oluyor

Gunaydin Dilekk
2 gundur pek ugramiyor musun ben mi gozden kacirdim??

Mesaj sayilarini da gondermedin bana
Birazdan ekliycem buraya, yolla istersen carsamba ve persembe gununu

Reglin kacinci gunu ilk gunlerine denk gelirse siskinlik oluyor fazlasiyla ama regl doneminde dikkat edince sonraki gunler / hafta kilo vermek icin cok verimli oluyor

kızlar ben çok düzensizdim malum dersler falan ne uyku duzenı kalmstı ne yemek. pazartesiden itibaren dikkat ettim bugun bi baktm 62 gösterdi tartı. genelde hep dikkat ettiğim ilk hafta kilo alırım sonra düşmeye baslar düzene girdi diye vücut topluyor herhalde diyorum ben.

sabah menüm :

2 dilim ekmek
krem peynir , domatesli yumurta , beyaz taze peynir , çay

betuld

ben size msj sayımı gönderemiyorum ne yazıki yeni üye olduğum için 100 yorumum olması gerekiyormuş buraya yorum olarak yazdığımda gün sonunda belirtsem msj sayımı olur mu?

gunaydın gunaydın hanımlar buz gıbı burası ayaz var resmen cocukları bındırıdım az bıraz dolandım geldım...

bende bıldırım yapıyım

gecen hafta 66
bu haafta 65.7

yuzde nasıl hesaplanır bılmıyorum.....

Canım benim sayfanın üstünde nickinin yazdığı yeri tıkla. Karşına senin ver arkadaşlarının yazdığı mesaj sayıları çıkacak. Ordan yine kendi isminin olduğu yeri tıkladığın zaman sadece kendi mesajlarını görebilirsin. Bizim takıma yazdığın mesajları ordan sayabilirsin.

Mesela bugün sen 19 tane mesaj yazmışsın bizim takıma. Bir tanede başka bir yere. Özel mesaj hakkın gelene kadarda buraya yazarsın mesaj sayını biz not alırız.

tesekkür ederim Ebru bakayım

Günaydın arkadaslar kilomu bildireyim maalesef çizelgemde kilo değiştirme rakam bölümü yok değiştiremedim bu yüzden.

25 aralık:80.8

28 aralık:79.6

Back
X