canım ismim gülçin ayse kızımın ismi nikimi onun ismiyle oluşturmuştumboy kac ayse benım 1.60...

boyum 169 canım önceden 50 kiloydum şimdi 55 e bile razıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ismim gülçin ayse kızımın ismi nikimi onun ismiyle oluşturmuştumboy kac ayse benım 1.60...
günaydın kızlar öncelikle kilomu bildireyim.izin öncesi 85 ti tabi ben 84 ü görmüştüm.izin boyunca sapıttım tabi kilo aldım en son 86 87 arası gösteriyordum.bugün itibariyle 84.5 olmuşum.yani listeye göre ayrıldığım hafta 85 bu hafta 84.5.
günaydın kızlar yeni kalktım bölük pöçük uyumaktan uykumu hiç alamıyorum![]()
Bugün yine sporuma gidicem 30,40 dakika hidrolik aletlerle...sonra arkadasımla kahve içicez tabi splendalı :))iyi günler size.....
kilom malesef 64.7 çok az kilo vermişim
günaydın canım
olmazmı canım ya 2 tane hemde gece oğlan hemen uyumuyo eşimde rahatsızdı yatmadım sabah eşime bir kalkıyorum yatıyorum kızıma bir kalkıyorum şükür okul evin karşısında balkondan geçiriyorum sınıfa girene kadar görünüyor sonra yine yattım ama heryerim şişmiş onu hissediyorumyüzüklerde dirhem kıpırdamıyor
kızlar yine çok yoğunum bugün ya bir günde hiç iş olmasada hep yatsam çok uykucu oldum
bugün pazar var kursumda var öğlen yemeye hiç yemeğim yok hemen kalkmazsam ev ahalisi yemek yerine beni yiyecek sonra görüşürüz kızlar![]()
günaydın herkese
Canim Dilek in esi geliyo ya bugun bi kac gun idare edelim ne zamandir ayrilar hazirlik yapiyordur dun 1 mesajini gormustum
Gecen hafta 62,6
Bu hafta 61,6
Fark 1 kg
%1,59
Tebrikler canım. İnşallah bundan sonra daha iyi gider. Bu hafta seni listeye alıyorum o zaman. En son ne zaman izne ayrımıştın yaklaşık bir tari hatırlıyor musun?
Günaydın canım. Bekliyoruz sabırsızlıkla
Hadi bakalım yak gel kalorileri ama en baştan çok zorlama kendini.
Gülçin'cim dün sana bişeyler yazdım okumadın mı geçmişi. Ben seni bu hafta listeye almak istiyorum ama diskalifiye olmuş gözüküyosun. Zeynep sana bişey söylemişmiydi?
Kizlar tebrik ediyorum hepinizi yeni uyeler insallah boyle gider sizde listeye girersiniz Gulcin icin uzuldum Puskuut e soramaz miyiz Zeynep in bisi dedigini sanmiyorum
günaydın kızlar öncelikle kilomu bildireyim.izin öncesi 85 ti tabi ben 84 ü görmüştüm.izin boyunca sapıttım tabi kilo aldım en son 86 87 arası gösteriyordum.bugün itibariyle 84.5 olmuşum.yani listeye göre ayrıldığım hafta 85 bu hafta 84.5.
günaydın herkese
Zaten öyle yapacağım canım karar defterinde bir açıklama yok. O yüzden sordum Gülçin'e belki Zeynep daha önce danışmıştır Püsküüte diye. Ama sanırım bu hafta değilde haftaya girer listeye. Yinede yetişirse eğer ben bu hafta listenin hali kötüyken girsin isterim.
inşallah bu defa iyi gider canım.16-23 kasım dan itibaren izinli görünüyorum
Bende geldim kızlar boy 162 kilo 67 . Aslında avantajlı yanlarım var 3 kilo bile versem aaa 5 kilomu versin diyorlar. Hedef şu an 60 . 60 oldugumda 38 giyiyorum. Şu an 40 im. Bu sabah 2 dilim kepek ekmeği küçük peynir biber ve yumurta yedim. Akşamları veya gün içinde 1 saat yurumeye çalışıyorum.
Bende geldim kızlar boy 162 kilo 67 . Aslında avantajlı yanlarım var 3 kilo bile versem aaa 5 kilomu versin diyorlar. Hedef şu an 60 . 60 oldugumda 38 giyiyorum. Şu an 40 im. Bu sabah 2 dilim kepek ekmeği küçük peynir biber ve yumurta yedim. Akşamları veya gün içinde 1 saat yurumeye çalışıyorum.
günaydın herkese
Zaten öyle yapacağım canım karar defterinde bir açıklama yok. O yüzden sordum Gülçin'e belki Zeynep daha önce danışmıştır Püsküüte diye. Ama sanırım bu hafta değilde haftaya girer listeye. Yinede yetişirse eğer ben bu hafta listenin hali kötüyken girsin isterim.
Hosbulduk kızlar... hadi bakalım. Ben doğumdan sonra yani 7 sene önce 53 kiloyla hamile kalıp 90 kilo oldum. 2 sene 78 olarak yaşadım. Hatta 80 olarak. Sonra bir azimle 70 oldum . Ah o günler ne igrencti .birde herkes çok güZel olduğumu söylerler. Ama o kiloyla varya igrenctim ayyyyy. Sonra azimle 58 oldum. Süper oldu ama 58. Öyle bayağı kaldım. Ama 1 sene önce 6 ay ilaç kullanmak zorunda kaldım. Ve 67 oldum ışte. Şimdi aslında o eski gunlere göre şükrediyorum. Ama 60 olmak benim için süper olacak .
Hosbulduk kızlar... hadi bakalım. Ben doğumdan sonra yani 7 sene önce 53 kiloyla hamile kalıp 90 kilo oldum. 2 sene 78 olarak yaşadım. Hatta 80 olarak. Sonra bir azimle 70 oldum . Ah o günler ne igrencti .birde herkes çok güZel olduğumu söylerler. Ama o kiloyla varya igrenctim ayyyyy. Sonra azimle 58 oldum. Süper oldu ama 58. Öyle bayağı kaldım. Ama 1 sene önce 6 ay ilaç kullanmak zorunda kaldım. Ve 67 oldum ışte. Şimdi aslında o eski gunlere göre şükrediyorum. Ama 60 olmak benim için süper olacak .