Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olmaz sanırım ebru salı çarşamba ve perşembe kaldı sonra 1 gün sebze bir gün protein devam edeceim bu sefer olacak hedefim şimdilik 60 kilo beklesin beni geliyorumGayet güzel bir menü olmuş Gülçin'cim. Cuma'ya kadar saf protein çok olmaz mı?
afiyet olsun burcu kuruyemişi yeme bence benimde aklımdan geçiyor ama vereceğim kiloları düşünüp vazgeçiyorumHanımlar ben saat 6 dan sonra yemek yemeyeceğim için listemi yazıyorum
sabah: 2 domates 1 salatalık hafif pulbiber ve çok az zeytinyağı ile yaptım. 3 4 zeytin biraz peynir 1 dilim çavdar yedim
arada 1 mandalina yedim
öğlen: Salata ve 2 yemek kaşığı mantar sote yedim
arada birşey yemedim
akşam yani şu an : 4 yemek kaşığı taze fasulye salata 2 yemek kaşığı yoğurt yedim.
Ben bitki çayı içmeyi sevmiyorum. Sabah 5 bardak kadar şekersiz çay içtim. şimdiye kadar 2 litre su içtim yatana kadar 3 3.5 olur.
Hareket edemedim ders çalıştığım için. Sadece namaz kıldım.
Sadece bu akşama özgü kuruyemiş filan yerm sanırım.
Herkese mutlu yıllar.
çok güzel olmuş selencim afiyet olsun bende senin gibi düşünüyorum yapıyorum yeşil çayımı hazırlıyorum karbonatlı suyumu ohhh misarkadaşlar ben de menümü yazayım.
sabah:bir dilim yulaf kepekli ekmek,lor peyniri,bir dilim light peynir,biraz lorlu ıspanak(dün akşam yapmıştım),çay
ara:kiraz sapı suyu
öğle:lorlu ıspanak,bir kase light yoğurt
ara:yeşil çay
akşam:lorlu ıspanak)))çokta güzel olmuştu),light ton balığı
akşam yemeğini az önce yedim.yaklaşık 2 lt su içtim.bundan sonra 1 bardak yeşilçay içerim.liht kola içmeyi düşünüyorum.ve de su.çerez vs asla... şimdiye kadar yedimde ne oldu![]()
spor için ebruya katılıyorum yasam şekli haline getirmek lazım bencede yoksa ömür boyu spor salonuna gidemeyizsanki ecemAdım Ecem yazmıstım yukarıda da :) insallah
Ayy koy koy ne de güzel olur senin gibi koyanlar var zaten :)
Yaklasık olarak 3 aydır diyetteyim 1.5 ay icinde de hedefime ulasmayı planlıyorum..
Evet yaaaa spor yaparken cok sıkılıyorum cokk.. Bunu yenmem gerek mayısta okulum tatile giriyor eylül ün 1 i dügünüm o arada salona giderek sıkı spor yapmayı planlıyorum bunu da yasam sekli haline getirmek istiyorum.. İlerde coluk cocuk iyice pörsicem :)) bide vücudum sıkı olmadıgı icin ciddi anlamda kilo verdim fakat belli olmuyor
ecemcim bu iyi dileklerin için teşekkürler seninde yeni yılın kutlu olsunKızlar zaman su gibi akıp gidiyor arkana baktıgında neleri geride bıraktıgını görünce bunu dahada iyi anlıyorsun.. Herkeste yasam mücadelesi var bu mücadelenin icinde kaybolup gidenlerde var.. Önemli olan kaybolmamak kendine vakit ayırabilmek, herseyden mutlu olabilmek.. Saglıklı olmak, huzurlu olmak en önemlisi..
Gözümüzü actık bebektik simdi bebek sahibisiniz cogunuz bi döngü icerisinde yasayıp yaslanıp gidiyoruz. Önemli olan sizsiniz siz mutlu olursanız, huzurlu saglıklı olursanız etrafınızada bunu asılarsınız..
Bu yıl hepinize sevdiklerinizle mutlu saglıklı huzur dolu günler getirsin.. Hepinize iyi yıllaar... :) bolluk bereket sizinle olsun..
Allah ihtiyacı olan ac olan acıkta olanlarında hep yardımcısı olsun...
çok güzel bir tarifcuma günü bunu deniycem eşime börek kendime ıspanaklı lor yaparımhemen anlatayım arkadaşım:) bir miktar ıspanağı yağsız tavada kavurdum 10 dk kadar.sonra bir kaseda 1 yumurtayı iyice çırptım.ıspanak,lor,yumurta ve birazda baharatı iyice karıştırıp borcama döktüm.sonra fırında pişirdimm:)
sen dengeli yiyorsun zaten ecem sorun olmaz bence çok da geç yatma sonra vücut şişiyorödem oluşuyorKızlar bugün yılbası yemegine davetliyim ne yazık kio yüzden menümü söyle yazıcam
Sabah
1 kk peynir
1 d. Hindi füme
Sekersiz cay
Ögle yarımdan azıcık daha az
Simit
Aksamda abartmadan yerim ki az yiyorum bunu bliyosunuz :))) dengelemek icinde cok gec yatıcam
çok güzel bir menü olmuş arkadaşım ismini bilmiyorum özür dilerim hatırlatırsan isminle hitap etmek isterim buda menünemenum
sabah yumurta zeytın domates 1 dılım bugday ekmegı
arayı unuttum
oglen tavuk patates yemegı 1 kase ekmek yok yogurt bıde
arada kıvı ve 5 adet badem
aksam tarhana cırbası ve 1 bugday ekmegı..
su 1.5 lt
1 saat spor
![]()
tabi serpebilirsin havuç tatlı olur ama fırından çıkınca hemen serpersen sıcağıyla mpudra şekeri erir üzerinde kalsın güzel görünsün istiyorsan soğuyunca pudra şekerini serpBugün evde olacagımız icin bende hediye olarak havuclu kek yaptım pisiyo bakalım nasıl olucak insallah utandırmaz beni :))
Simdi size bisey sorucam pistikten sonra üstüne pudra sekeri serpistiriliyo mu bi kac tarfte öyle gördmde
benimde aynı tatlım belim hiç ince olmamıştır eski arkadaşlar bilir belim çok kalın dşiye inleyen biriyimdir eritmenin yolunu bulmuştım biraz daha kilo verdşkten sonra o hareketlere de başlaqmak istiyorumbenımde bol bol gobek erıtme hareketlerı yapmam lazım cocuklarımdan hedıye kalan gobegıme elveda dene zamanı geldı artık...
kızlar buarada hepınıze yenı yıl saglık mutluluk huzur ıman sevgı dolu bır omur getırsın ınsallah....yenı yılınız kutlu olsun ...
Kızlar bugün yılbası yemegine davetliyim ne yazık kio yüzden menümü söyle yazıcam
Sabah
1 kk peynir
1 d. Hindi füme
Sekersiz cay
Ögle yarımdan azıcık daha az
Simit
Aksamda abartmadan yerim ki az yiyorum bunu bliyosunuz :))) dengelemek icinde cok gec yatıcam
fırında biraz piştikten sonra üstüne kaşar rendeleyip tekrar fırına atarsan çok daha güzel olur.![]()
hayırlı aksamlar kızlar
bugun gectım kaynanama evı topla temızle pakla esyaları hazırla derken zaman gecmıs baya bı
geldık buraya cocukları bıraktım kızılaya gıttım
hınca hınc dolu kızılay acayıp doluydu gezdım bıseyler aldım geldım ...
suanda ıyız ev ahalısıyle bakalım ınsallah oturacak yerıne ..
yenı gelen arkadaslar hos gelmıs sefalar getırmısler....
aksamada arkadaslara geccez ...
menum
arayı unuttum
su 1.5 lt
1 saat spor
![]()
Bir kere düzene oturtabilsem hayatımdan bi parca olur zaten.. Denicem herseyi denicem benim burda yüzme imkanımda var salonada gdebilirm dansta var ama cabuk skılıyorum olmadı biraz ondan biraz ondan yapıcak bisey yok hhahahah :))
Bende cok tesekkkür ederimmmm insallah hep birlikte...
Bugün evde olacagımız icin bende hediye olarak havuclu kek yaptım pisiyo bakalım nasıl olucak insallah utandırmaz beni :))
Simdi size bisey sorucam pistikten sonra üstüne pudra sekeri serpistiriliyo mu bi kac tarfte öyle gördmde
benımde bol bol gobek erıtme hareketlerı yapmam lazım cocuklarımdan hedıye kalan gobegıme elveda dene zamanı geldı artık...
kızlar buarada hepınıze yenı yıl saglık mutluluk huzur ıman sevgı dolu bır omur getırsın ınsallah....yenı yılınız kutlu olsun ...
yeni yılda 2 çocuğumdan başka kimsede yok yanımda çocuklar buz devri izleyecek bende kitap okuyacağım artık eşim de nöbetçi yalnız kaldım![]()
ben kitap okumayı çok seviyorum ebrucum am bunun için ayırabileceğim bir bütçem yok kütüpane açıldı fakat başında kimse olmadığından kitap vermiyorlar elimde birkaç kitap var onları bitireceğimAfiyet olsun Ecem'cim yine yememişsin bişeyler. Bakalım akşama ne yiyeceksin merak ettim. Yaz mutlaka
Tabii tabii hamileyim yaaa ben şimdi yiyebilirim istediğim kadar sonra onları vermeye yeniden uğraşacağım![]()
Ayyy kızlar yaaaa göbeğim top gibi oldu. Başka yerime almadım. Doktor kız dedi ama sanki erkek zannediyor herkes. Başka hiç bir yerim kilo almadı. Sadece pırt diye göbeğim çıktı. Bir ara resim çekip ekleyeyim. Ama şuan kendimi koca göbekli ve şişko hissediyorum. Kötü bir duygu
İyi akşamlar canım. Bugün çok uğrayamadığından belliydi zaten. Ama uğradığın zaman lütfen geçmişe bakıp (en son attığın mesajdan başlayarak) yorum yap olur mu? İnşallah hiç bir sorun yaşamadan halledersin bu iki ayı. O zamana kadar da havalar ısınmış olur zaten. Masraf azalır. Akşamda arkadaşlarda diyeti bozmazsın inşallah.
Menün gayet güzel olmuş. Afiyet olsun. Ama şöyle bişey hatırlayım glisemik indeksinin yüksekliğinden dolayı diyet zamanlarında mümkün olduğunca patatesten ve özellikle pirinçten uzak durmaya çalışıyoruz. Bu vesileyle diğer arkadaşlarada hatırlatayım dedim.
Hayatını hareketlendir spordan ziyade. O çok işe yarıyor. Ayrıca sıkılaşmak için spor lazım ama.
Bizde evdeyiz canım. Ben evde olmayı daha çok seviyorum. Bide bu akşam benim dizimin yılbaşı özel bölümü var. Sabırsızlıkla bekliyorum Yalan Dünyayı
Kek pişince söyle bakalım nasıl olmuş. Güzelse tarif istiyorum bende
Seninde yeni yılın kutlu olsun canım. Mutlu yıllar
Olsun canım olsun çocukların yanında yaaaa o yeter. Bir yıl boyunca bol bol kitap okursun ne güzel işte.Bu arada bende ayrı bir topiğe yazıyorum okuduğum kitapları. Onların sayesinde bu ay tam 10 kitap okudum. Gerçekten motive oluyor insan. Hemen sizede yazayım okuduğum kitapları.
Aralık ayında okuduğum kitaplar
1 - Mektup Aşkları - Leyla ERBİL
2 - Konstantin'in Sırrı - Yaşar İLİKSİZ
3 - Selanik'te Sonbahar - Tuna KİREMİTÇİ
4 - 2000 Yılın Sevgilisi - Refik Halid KARAY
5 - İnsan Deniz ve Hayat - Bilal KEMİKLİ
6 - Hanımların dikkatine - Seray ŞAHİNER
7 - Ölümden sonra aş vardı - Ş.Adnan ŞENEL
8 - Gecenin Sesleri - Ayşe KULİN
9 - Ruj ve Duman - Oğuz BAL
10- 1453 Boğazkesen - İlhan BAHAR
bilmiyorum ebru ama şimdi birhayli popolu ve göbekliyimBence hemen kaldır Gülçin alıntı yapıldığı zaman kaldıramıyorsun. Profiline ekle canım. Sen zaten ben en son gördüğümde yine böyleydin. Gayet zayıftın. Her zaman söyledim yeniden söylüyorum senin kemiklerin iri olduğu için sen büyük beden giyiyorsun. Yoksa şişman felan değilsin.
iyi akşamlar arkadaslar herkese güzel ,hayırlı,hafif,fit bir yıl diliyorum...
menümü yazayım:
sabah:2 muffin yulaf kepekli,az peynir,zeytin,çay,yumurta
ara:yesil çay
öğlen:kıymalı yumurta
ara:tarçınlı,splendalı(organik tatlandırıcı) yoğurt
aksam:3 köfte (yulaf kepekli) yoğurt,2 bardak lıght kola az tursu
Evde misafirim var ama yaptıklarımdan yemeyeceğim...![]()
meleeeeeeeeeeeek seni gördüm daha iyi oldum nasılsın gelsene kız sende eskilerden epey toplandıkSelam yoldaşlar,
nasılsınız bakalım![]()
Kızlar bu hafta herkesten tam ve bol ktılım bekliyorum. Özellikle deneme haftasında olan arkadaşlar paylaşıma daha çok özen göstermeniz gerekiyor. Hep birlikte iyi bir takım motivasyonuna sahip olup güzel sonuçlar almak istiyorsak burayı ciddiye alıp ihmal etmememiz lazım. Menülerimizi her akşam düzenli bir şekilde aldığımız sıvı miktarı ve yaptığımız spor süresiyle birlikte yazıyoruz. Bu hafta cuma günü deneme süresi dolmadığı halde bu haftaki katılımlara bakarak listeye almaya çalışacağım. Bu nedenle lütfen azami dikkat![]()
haftasonu menümü yazayım
cumartesi:
sabah:2 dilim ekmek domates biber sahanda yumurta peynir zeytin şekersiz çay
öğlen:1 kase mercimek çorbası salata
ara: 1 dilim kek 1 tane tuzlu kurabiye
akşam: 1 kase mercimek çorbası ve salata
2 litre su
pazar:
sabah: sahanda yumurta peynir zeytin domates biraz pekmez 2 dilim ekmek şekersiz çay
öğlen :yok
ara:1 elma,1 portakal
akşam:1 tabak karnabahar yemeği,2 kaşık bulgur pilavı yarım bardak şalgam suyu
ara: 1 fincan ıhlamur
suyu az içtim 1.5 litre kadar
merhaba arkadaşlar;
öncelikle davetiniz teşekkür ederim.kısaca kendimden bahsedeyim.37 yaşında 4.5 aylık kızı olan genç bir anneyim:)))kızımı ilk 2 ay mamayla karışık emzirebildim ama sütüm kesildi.şu an emzirmiyorum.finans sektöründe çalışıyorum ama şu an ücretsiz doğum iznindeyim.yıllar boyunca 50-55 kilo arasındaydım.hamile kalabilmek için bir takım hormon ilaçları sonunda 58 kilo ile hamile kaldım.hamilelikte de ipin ucunu kaçırdım:) 3 Ararlıkta resmen diyete başladım.başladığımda 74.5 kiloydum.ilk hafta lahana çorbası diyeti yaptım.bir haftada yaklaşık 4 kilo verdim.10 aralıktan itibaren dukan diyeti yapıyorum.bu sabah 66.8 kilo geldim.motivasyona çok ihtiyacım var,zorlu bir süreç çünkü.öncelikli hedefim 58,sonrası 55....52-53 arası olursam da çok iyi olur
elimden geldiğince paylaşımlara katılacağım,bebeğim müsade ettiği ölçüde:))çok spor yapamıyorum.şu anki önceliklerim bebeğim ve kilo vermek.sevgiler...
günaydın arkadaşlar... bende bugün katıldım bu gruba inşallah yaza kadar istediğim kiloya ulaşabilirim.
menümüde yazıyım herkese sağlıklı huzurlu mutlu kısacası hersey istediğiniz gibi olsun arkadaşlar yeni yılınız kutlu olsun
sabah
4yk yulafd ezmesi ve süt
öğlen
tavuk haşlama
1 bardak ayran
akşam
et yiyeceğim gına geldi aynı şeyleri yemekten ama cumaya kadar böyle devam edeceğim
ayran
su 3 lt olur yatana kadar
3 fincan yeşil çay
sabah yarım saat yürüyüş
30 dak plates
Hanımlar ben saat 6 dan sonra yemek yemeyeceğim için listemi yazıyorum
sabah: 2 domates 1 salatalık hafif pulbiber ve çok az zeytinyağı ile yaptım. 3 4 zeytin biraz peynir 1 dilim çavdar yedim
arada 1 mandalina yedim
öğlen: Salata ve 2 yemek kaşığı mantar sote yedim
arada birşey yemedim
akşam yani şu an : 4 yemek kaşığı taze fasulye salata 2 yemek kaşığı yoğurt yedim.
Ben bitki çayı içmeyi sevmiyorum. Sabah 5 bardak kadar şekersiz çay içtim. şimdiye kadar 2 litre su içtim yatana kadar 3 3.5 olur.
Hareket edemedim ders çalıştığım için. Sadece namaz kıldım.
Sadece bu akşama özgü kuruyemiş filan yerm sanırım.
Herkese mutlu yıllar.
arkadaşlar ben de menümü yazayım.
sabah:bir dilim yulaf kepekli ekmek,lor peyniri,bir dilim light peynir,biraz lorlu ıspanak(dün akşam yapmıştım),çay
ara:kiraz sapı suyu
öğle:lorlu ıspanak,bir kase light yoğurt
ara:yeşil çay
akşam:lorlu ıspanak)))çokta güzel olmuştu),light ton balığı
akşam yemeğini az önce yedim.yaklaşık 2 lt su içtim.bundan sonra 1 bardak yeşilçay içerim.liht kola içmeyi düşünüyorum.ve de su.çerez vs asla... şimdiye kadar yedimde ne oldu![]()
Kızlar zaman su gibi akıp gidiyor arkana baktıgında neleri geride bıraktıgını görünce bunu dahada iyi anlıyorsun.. Herkeste yasam mücadelesi var bu mücadelenin icinde kaybolup gidenlerde var.. Önemli olan kaybolmamak kendine vakit ayırabilmek, herseyden mutlu olabilmek.. Saglıklı olmak, huzurlu olmak en önemlisi..
Gözümüzü actık bebektik simdi bebek sahibisiniz cogunuz bi döngü icerisinde yasayıp yaslanıp gidiyoruz. Önemli olan sizsiniz siz mutlu olursanız, huzurlu saglıklı olursanız etrafınızada bunu asılarsınız..
Bu yıl hepinize sevdiklerinizle mutlu saglıklı huzur dolu günler getirsin.. Hepinize iyi yıllaar... :) bolluk bereket sizinle olsun..
Allah ihtiyacı olan ac olan acıkta olanlarında hep yardımcısı olsun...
menum
arayı unuttum
su 1.5 lt
1 saat spor
![]()
yeni yılda 2 çocuğumdan başka kimsede yok yanımda çocuklar buz devri izleyecek bende kitap okuyacağım artık eşim de nöbetçi yalnız kaldım![]()
Kizlar aksam gec geldim evee
Catal bicak takimi baktim bir tane acayip, degisik bir takim vardi. Farkli olsun diye onu begendim. Gitmisim yine magazadaki en pahali takimi begenmisimm![]()
Sinir oldum
Ya nasil bir model aldigina gore degisir tabicanım o işler çok zor ya benim daha ufukta düğün tarihi filan yok ama ben çok uyguna aldım kampanyalardan ama gerçekten zor allah kolaylık versin. bide çok acayip değişiklerin modası çabuk geçiyor diolar mesela geçen sene kare yemek takımları çok modayken bu sene ellerinden çıkarmak için çok uygun fiyatlara satıyolarmış. arkadaşım bi porselen mağazasında çalışıyor öle demişti.
Ya nasil bir model aldigina gore degisir tabi
Ven misafir yemek takimlarimi kare aldim ama benim zevkime gore zaman gectikce begenilmiycek bir sey degil.
Klasik olan da hep klasik zaten sıkici, bari en azindan bir sure farkli olur moda diye almiyorum zaten o hosuma gitmisti ama fiyati cok almiycam onu. O fiyata baska bir markadan catal bicak takimi, tencere seti ve teflon tenceee seti alabiliyorumm