- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
kisceler haftalar sonra yine bennnnnnnnnnnnnn
BERILLLLLLLLLLLLLLLL
tanitmistim o zaman ama belki unutuldum yeniden kisa bir kunye geceyim
77 liyim
3 kizim var
sinif ogretmeniyim suan ucretsiz izinliyim
nisana kadar 12 kilo verme gibi bir amacim var
Hoşgeldin Beril'cim. Bende Ebru. Maşallah 3 tane kız mı? Süper.

Bu arada arkadaşlar Beril 6. takımdan bu hafta bizim takıma transfer olacak. Beril'cim hemen sanada kurallarımızı yazıyorum. Eğer uygunsa okuyup kabul ettiğine dair geri bildirim yapman lazım. Takım olarak paylaşımlar ve kurallar bizim için önemli. Çünki motivasyonun aynı seviyede gidebilmesi için her üyenin eşit şartlarda olması lazım diye düşünüyorum.
Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadankilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinligösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerdeyediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hemkendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşısorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzuunutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içindetopikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz.Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevaplarıgörme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesajyazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılaraksonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakattekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açıkbir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni geleceküyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanınsonunda listeye alınır.
7)3 hafta arka arkaya kiloveremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 5.Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişindebulunulabilir.
Yukarıda belirtilenkurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şubir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğineinanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendiyediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasılmotive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''benkarşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılanyürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorumdiyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, araöğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayanarkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zaferkazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Buamacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyonaihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendimücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnızbırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
ınan denıyorum tatlım ama artırcam ... buradakı tartıyla tartılcam ebrum ıkısıde aynı zaten ...
kılom 64.8 cıktı ama ac karnıma ... :18::18::18::18::18::26::26::26::26::26:
Maşallah gayet güzel çıkmış kilon. Ama artık tartılma cumayı bekle. Tartıyı kaldır hemen

elif hanimi uyutayim geliyom
gitmeyin bakkkkkkkkkk
haaaaa
iyi yillar canocanlar
Hadi bakalım kolay gelsin sana. Biz buralardayız merak etme yalnız kalmazsın bu grupta