- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
hoşgeldin nermin
ya ne desem şimdi hataları biliyorum diyorsun bugün ve yarın telefi edrsin
geldim kaptan
geçmiş olsun canım yavruya
üzülme canım tuvalete çıkmamışsındır turşu tuzlu yediysen ödem yapmıştır
geçmiş olsun berilcim annene
ebrucum biliyorsun çarşamba perşembe ve cuma kursa gidiyorum canım
bugün liseye gittim tıbbı sekreterliğe başvurabilmem için 300 ve üzeri almam lazımmış
en iyisi ilahiyat sosyal hizmetler falan dedi bakalım kaç puan alırsam o na göre karar vermem lazımmış
sabun kursunda bencil bir bayan var beni deli ediyor bugün feci sabrettim ama yarın karşıma alıp açık açık konuşacağım
ebru orda bir kütüpane buldum sadece klasikler var ama bunada sevindim
suç ve cezayı okumamıştım onu aldım bide tarık buğranın bir kitabını bunada şükür
Tamam canım sende de sorun yok. Haberim var kurs olayından. Ayrıca kütüphane bulmana çok sevindim. Suç ve cezayı ben daha geçen yıl okuyabildim ama gerçekten çok güzel bir kitap. Umarım aldığın iyi bir çeviridir. Çünki çeviriden çeviriye değişiyor klasikler. Bazen sıkılabilirsin ama gerçekten güzel bir kitap. Mutlaka bitir derim. Kurstaki kadının sorunu ne?
bu arada ben bugünkü menümü yazayım.sabah kahvaltıyı 10 gibi hazırladım ama yemem 12.00ı buldu.kızım sağolsun tatlı cadılığı üstündeydi yine.arkamı dönsem ağlıyorda..
sabah-öğle:lorlu omlet,1 dilim light peynir,bir dilim yulaf kepeği ekmeği
akşam-benim kız uyuduğu için-yemeğini az önce yedim:tavuk göğüslü yoğurt salatası
yaklaşık 2 lt su,2 bardak yeşil çay
Menün gayet güzel olmuş. Afiyet olsun. Birazda spor ekleyebilirsen senin için daha faydalı olur canım. Bu arada isim Selen'di dimi?:26:
menum
sabah domates zeytın peynır 1 dılım bugday ekmegı
ara ogun elma
oglen 1 kase patlıcam yemegı..
ara badem yedım 10 tane,
aksam domates corbası 1 bılım bugday ekmegı yogurt
1.5 lt su
1 saat spor
Tuğba'cım menülerin harika gidiyor. İnşallah bu şekilde gidersen en kısa sürede ulaşırsın hedeflerine.

menümüde yazıyım akşam yemegini yeyip geliyorum
sabah
yumurta
yoğurt
akşam et haşlama
yoğurt
3 bardak yeşil çay
3 lt su
20 dak dışarda yürüdüm
Canım aynı şey senin içinde geçerli. Harika gidiyor maşallah.

Ne güzel hiç kimsenin menüsünde sorun yok. Bide paylaşımı düzeltir takımı daha canlı aktif hale getirebilirsek motivasyon tavan yapacak.