Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

lokumlarim dedim niye biliyormusunuz
dun AVM de kahve ictim yaninda boyle findikli guzelmi guzel lkum vardi ama yemedimmmmmmmm
sanirim lokum bilinc altimi cezbetmis
butun gece aklimdaydiiiiii

artik ruyalarimda pasa sofralarinda kendimi goruyorum
cukulata selalerinde kana kana iciyorum
hayirlar olsun ins

Ben kolaya kacacagım sanırım :) konserve nohut pratik olur benim icin bende yapmayı planlıyorum bu gectigimiz haftadan sonra toparlanamadım.. İyi gelecektir.. Bu corbayı her ögün mü tüketecegiz..

Menüm bugün okulda oldugum icin talihsiz oldu :)

Cok güzeller cok keyif alıyorum koltuklarıma karar verdim sırada berjer tv ünitesi masa konsol var :) ev için yapılan alışveriş kendime yaptıgımdan daha cok keyif veriyor bana :)
bu çorbayı sabah kahvaltısını normal yaptıktan sonra 2 saat arayla akşam 6 ya kadar içeceksin 2 gün yapacaksın canım
sen hele evine geç herşey daha da güzel olacak
Bende kısaca bugünümü anlatıp kaçayım. Çünki çok yorulmuşum. Ayaklarım sızlıyor. Önce kızımla birlikte kütüphaneye gittik. Bugün tam 6 kitap daha aldım. Umarım en kısa zamanda bitirebilirim bunları. Arkasından kendim için hamile iç çamaşırları aldım. Gerçekten yeni çıkan ürünler çok işe yarıyor. Uzun bir süre dolaştık kızımla birlikte mağazaları. Sonra eşimin iş yerine gittik. Öğle ve akşam yemeğini dışarda yemek zorunda kaldım. Gereksiz şeyler yedim. Ama bidaha yemeyeceğim söz veriyorum kendime. :9:Eve girdiğimizde saat 21:00 di. Uzun süre dışarda kalmak yoruyor insanı. Birde kış olunca kalın kalın giyinmek insanı dahada ağırlaştırıyor. Ben kaçıyorum şimdilik. Uyuyakalmazsam uğrarım yine ilerleyen saatlerde. Birazcık uzanıp ayaklarımı dinlendireyim. :16:
ebrucum hamiş hamiş bide bizimle vakit geçiriyorsun motive ediyorsun hakkın ödenmez canım kitapları bitirirsin inşallah biran önce
çamaşırlarında hayırlı olsun güle güle kullan
listede gördüm kendimi çok kilo aldığımı birkez daha farkettim :(
ohhhhhhhhhh be rahatladim gidip sporumu yapayim
gelirim yine
sıka canını berilcim sen bizimsin çok da yorma kendini spor konusunda dengeli olmalı sonuçta:16:

merhabalar herkese. aranıza yeni katıldım ben. ne yazık ki başlangıç kilom tam 115.1 !!!!! :) ama ben çok umutluyum ve mutluyum, buraya gelmeden önceki süreçte kısa bir zaman önce 120.5 i görmüştüm tartıda. istediğim zaman, en az hatayla kilo verebiliyorum, kendime güveniyorum Allah'ın da izniyle. Takım ruhunu severim, arkadaşlarıma bağlıyımdır. Mümkün mertebe elimden geldiği kadarıyla kendime ve takımıma olumlu yönde katkı yapacağım :) kısaca bugünden bahsedecek olursam, 2buçuk litre suyumu, yeşilçayımı, elma sirkemi içtim diyetimi eksiksiz olarak yaptım. Diyet derken, doktora gidip de bi diyet listesi almış değilim. klasik şeyleri uyguluyorum. yoğurt, salata, sebze yemeği ve çorba. Sporumu da yaptım. Bu arada elma sirkesi ve bal karışımını hepinizin denemesini tavsiye ediyorum şiddetle, oldukça şifalı ve gerçekten kilo vermeye de son derece yardımcı.

4 günlük bi internet yoksunluğum olucak, sınav haftam olduğu için arkadaşmda kalacağm, bu süre zarfında yazamayacağm için şimdiden sizlerden özür diliyorum. Dönünce kaldığımız yerden devam. herkese iyi geceler :)
hoşgeldin canım 4 gün sonra seni aramızda görmrkten mutluluk duyarız
sınavlarda başarılar

Ayyyy takıldım kaldım çıkamadım. Biri beni durdursun çıkıyorum artıkkkkkkkkkkkkk :60::60::60: :52::52::53:
yat artık kız yoruldun:3:

ıyı geceler hanımlar sımdı gırdım eve yenı gelen arkadaslar olmus hos geldınız sefalar getırdınız...
anca geldım ya msj sayılarımı bıldıreyım betulcum sana cok uykum var yatcam ve moralım cok bozuk...
ıyı geceler hanımlar ıyıkı varsınız ......:50::30::50::50:
neyin var tuğbacım

dunku menumu yazmadim hemen yazayim
sabah
2 kasik menemen+1 dilim ekmek+5 zeytin
ogle+1 kase yogurda 1 elma dogradim birazda tarcin ekledim
ara
1 incir+3 badem
aksam
kocaman bir yagsiz salata+iki buyuk bardak ayran+yarim izgara tavuk gogsu

spor
35 dak.6.6 da yuruyus
400 kez ip atlama
150 plates topu yardimiyla mekiki
200 steper
150 twister
:nazar:aman nazar değmesin

dun AVM de kahve ictim yaninda boyle findikli guzelmi guzel lkum vardi ama yemedimmmmmmmm

hayirlar olsun ins
maşallah tekrar reddettiklerinde iradene güç katsın:46:

bu çorbayı sabah kahvaltısını normal yaptıktan sonra 2 saat arayla akşam 6 ya kadar içeceksin 2 gün yapacaksın canım
sen hele evine geç herşey daha da güzel olacak

ebrucum hamiş hamiş bide bizimle vakit geçiriyorsun motive ediyorsun hakkın ödenmez canım kitapları bitirirsin inşallah biran önce
çamaşırlarında hayırlı olsun güle güle kullan
listede gördüm kendimi çok kilo aldığımı birkez daha farkettim :(
sıka canını berilcim sen bizimsin çok da yorma kendini spor konusunda dengeli olmalı sonuçta:16:

hoşgeldin canım 4 gün sonra seni aramızda görmrkten mutluluk duyarız
sınavlarda başarılar

yat artık kız yoruldun:3:

neyin var tuğbacım

:nazar:aman nazar değmesin

maşallah tekrar reddettiklerinde iradene güç katsın:46:

sagolasin askimmmmmmmmmmmmm
sanada hayirli olsun koltuklarin ve alacagin hersey
gule oynaya eskitin arkadasimmmmmmmmmmmmmm

bu nasil bir mantik biri bana cevap versin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben 6.takima haksizlik yapmisim
bu haftaki birincilikte onlarin tesekkuruymus
isinilginc yani bu olaya 13. takim hirs yapmis
ay guleyimmi aglayimmi ben
13takim niye hirs yapsin millet zayifliyorsa kendine zayifliyor
kaptan hatun ya kilo veremez yada birkac yuz gr. yazar acaba o takima haksizlik yapmiyormu
takim ruhu ne der takim icin zayiflanacaksa herkes ugrasir cabalar sonuca gider
ama yokkkkkkkkk
sen ugras yeme spor yapacam diye canin ciksin
oh birinci olduk sevinelim takimca
hem ne bu birincilik egosu yaawwww
ego sorunu olarak goruyorum sahsen
ha bunlari niye buraya yazdim
sinirimi almak icin baska yazacak bir yer bulamadim
ohhhhhh rahatladim

ıyı geceler hanımlar sımdı gırdım eve yenı gelen arkadaslar olmus hos geldınız sefalar getırdınız...
anca geldım ya msj sayılarımı bıldıreyım betulcum sana cok uykum var yatcam ve moralım cok bozuk...

Hayırdır canım ne oldu...

sabah
ara
1 incir+3 badem
aksam

spor
35 dak.6.6 da yuruyus
400 kez ip atlama
200 steper
150 twister

menüde spor da çok güzel tebrikler...

hayirlar olsun ins

Ben her seyden tadıyorum bir tane ya da bir lokma neyse aklımda hiç bir sey kalmıyor canım ...

kaptan hatun ya kilo veremez yada birkac yuz gr. yazar acaba o takima haksizlik yapmiyormu
ama yokkkkkkkkk
ohhhhhh rahatladim

üzülme canım yarışmak güzel ama kilo veren karsı takım da olsa bence sevinmek gerekir,hepimiz bu kilolardan kurtulmak ve birbirimize destek olmak için burdayız sıkma canını:45:

Herkese güzel bir pazar diliyorum aslında biraz duygusalım dün kızım genç kızlığa adım attı daha 6.sınıfta ama liseli dersiniz görseniz... hep bebeğimdi gözümde, ruhu zaten çok çocuk

utandı sıkıldı,neredeyse ağlayacak ben de aaa ne adar güzel bir şey çok sevindim yupppiiii falan diyorum,sonra arkadaslarını çağır birarara bunu kutlayın dedim,0 da saskın saskın bakıyor:17:

sonra o okuldayken bir sürü hediye aldık babasıyla yatağının üzerine koyduk,babası arkadasından almaya gitti,yolda o da konuşmuş,kızımız genç kız olmuş annesi dedi...

Hala içine kapanık eskiden bu tür seyler konusulmaz ayıp olarak görülürdü ama benim annemin bana yaklaşımı da benim gibiydi ,umarım güzel bir sekilde atlatır bu durumu...

gunaydin gulum
ben tadarsam bitirmem lazim
o nedenle tadamam
ama gercekten zayiflamak istiyorum zaman gectice yillanacak yaglarim
haaaaaaa herkesi anlamak mumkun degil malesaf yapacak birseyde yok
ama okudukca insanin sinirleride bozuluyor
sinirim gecti
ama bir an sok oldum
senin haksizliginin odulu birincilik oldu diye okuyunca
sonra dusundumde ic gudum beni niye ordan ayirmis meydanda iste dedim

Herkese güzel bir pazar diliyorum aslında biraz duygusalım dün kızım genç kızlığa adım attı daha 6.sınıfta ama liseli dersiniz görseniz... hep bebeğimdi gözümde, ruhu zaten çok çocuk

utandı sıkıldı,neredeyse ağlayacak ben de aaa ne adar güzel bir şey çok sevindim yupppiiii falan diyorum,sonra arkadaslarını çağır birarara bunu kutlayın dedim,0 da saskın saskın bakıyor:17:

sonra o okuldayken bir sürü hediye aldık babasıyla yatağının üzerine koyduk,babası arkadasından almaya gitti,yolda o da konuşmuş,kızımız genç kız olmuş annesi dedi...

Hala içine kapanık eskiden bu tür seyler konusulmaz ayıp olarak görülürdü ama benim annemin bana yaklaşımı da benim gibiydi ,umarım güzel bir sekilde atlatır bu durumu...

biraz erken olmus be tatlim ama dr-hormonlu gidalardan dolayi normal diyor
bir keresinde tv de 8 yasinda regl olan bir cocuk gostermislerdi
neyse takilma fazla
ama zor bir donemde basladi malesef
daha alingan olacaklar
benimkilerinde eli kulaginda sanirim
benim ikizlerde oyle sanirsin 14 gibi
birde bu durum hoslarina gidiyor
simdi buyumek istiyorlar 30 dan sonra kuculmek istiyoruz ne tauhaffffffff

neyse takilma fazla
daha alingan olacaklar

haklısın canım hormonlu gıdaların da etkisi var zaten kızım bebekken de gelişimliydi boyu 165 falan umarım uzaması durmaz bir de duygusallıklar Allah yardımcımız olsun...

gunaydin gulum
ben tadarsam bitirmem lazim
o nedenle tadamam
ama gercekten zayiflamak istiyorum zaman gectice yillanacak yaglarim
haaaaaaa herkesi anlamak mumkun degil malesaf yapacak birseyde yok
ama okudukca insanin sinirleride bozuluyor
sinirim gecti
ama bir an sok oldum
senin haksizliginin odulu birincilik oldu diye okuyunca
sonra dusundumde ic gudum beni niye ordan ayirmis meydanda iste dedim

Bosver canım her seyin hayırlısı...Annem de tatmıyor o da rejimde arkası gelir diyor :))

Son düzenleme:
insallah iyi bir pazar gecirirsiniz
sonra gorusuruz

Son düzenleme:
haklısın canım hormonlu gıdaların da etkisi var zaten kızım bebekken de gelişimliydi boyu 165 falan umarım uzaması durmaz bir de duygusallıklar Allah yardımcımız olsun...

Bosver canım her seyin hayırlısı...
allah yardimcimiz olsun canim
takma kafana bunalima huzune baglama kendini

Tesekur ederim ebrucum , tebrigin icin sagol evet insallah az kaldi 8 li rakamlara :9:
oyle bi sevinirimki , kilo bildirimi yaparim , maalesef yarismaya katilamasamda ,Herkeese selamlar gorusmek uzere :16::3:

Sen canın nasıl istiyorsa o şekilde yapabilirsin canım. Dedim yaaaa kapımız her zaman açık. :16:

Aman masallah ne güzel tesvik ediyorsun kitap okumaya.. Eminim kızında seni örnek alıyordur..
Cünkü ben kücükken annemle birlikte uyurdum hatta 12 13 yasıma kadar onunla uyudum :) her gece yatakta kitap okurdu hala okuyor gerci, benimde elime kitap verirdi okula gitmiyordum okuma yazma bilmiyorum tabi ki.. Kendi kendime resimlerden hikayeler kurardım annemede anlatırdım. O bende kitap okuma alıskanlığı kazandırdı. Onun sayesinde kitap okumayı cok seviyorum.

İç çamaşırı konusunda inanılmaz takıntım vardır benimde her kıyafetimin renginde camasırım vardır kesinlikle kıyafetimden farklı renk giymem ve izin belli olmasından nefret ederdim belki sacma ama böylede garip takıntım var :))

Geçen yıl birlikte gittik kütüphaneye. Üye kartı var kızımın ve bayılıyor ona. Oda seviyor kütüphaneyi ve kitapları. Anaokulunda her hafta hikaye yazma ödevimiz vardı. O konuda başarılı ama çocukların hayal gücü malum çok komik cümleler çıkıyor anlatırken. Bu yıl okumayı öğreniyor. Şuan öğrendiği 7-8 harfle gördüğünü okumaya çalışıyor. Bazen bilmediği harfleride okuyor. İnşallah sene sonuna okumayı öğrendiğinde kitaplara boğulacak. Şimdiden 20 ye yakın kitabı var. Çamaşır konusunda çok haklısın. Ne güzel bence takıntı olarak görme. Olması gereken o zaten. İz konusunda bende nefret ederim. Çok çirkin görünüyor.

Hoş geldin canım ama hayırdır inşallah? Umarım kötü bişey yoktur.
:26:

sabah
ara
1 incir+3 badem
aksam

spor
35 dak.6.6 da yuruyus
400 kez ip atlama
200 steper
150 twister

Menün çok ama çok güzel olmuş canım. Sen bu hızla gidersen en kısa zamanda ulaşırsın hedefine. :nazar::46:

hayirlar olsun ins

Kendine bir hedef belirle ve o hedefe ulaştığında kendine küçük bir ödül ver. Bilinçaltın temizlenmiş olur bu sayede. :34:

ama yokkkkkkkkk
ohhhhhh rahatladim

Şimdi söylenecek çok şey varda söylememek çok daha uygun canım. Anladın sen beni. Tek kelime boşverrrrrrrrr :32::34:

Bence çok güzel bir yol izlemişsin canım. Banada örnek oldun. Haklısın eskiden ayıptı. O nedenle sanırım o zamanki duygularımız farklıydı utanırdık. Ama büyüdükçe anladık ki sağlıklı bir birey olabilmemiz için olması şart. Hatta olmadığı zaman problem var demek. Yaklaşımına bayıldım. Kızın çok şanslı senin gibi bir anneye sahip olduğu için. :16:

neyse takilma fazla
daha alingan olacaklar

Bence çok erken değil Beril'cim yaaa. Ben hatırlıyorum 6. sınıfta olan arkadaşlarım vardı. Ben sanırım 7. sınıfın sonunda olmuştum. Ama bence tam zamanı. Bide biliyorsun mevsime ve bazı şartlara göre değişiyor zamanı. Genetik özelliği bile var. Önemli olan düzenli olarak olması. İnşallahta öyle olur. Acaba büyüme konusunu biz mi özendiriyoruz. Sanki bana öyle geliyor. Çocuk bişey yapmak istiyor büyüyünce yaparsın diyoruz. Tabiiki çocuk yapmak için biran önce büyümeyi istiyor. Sanırım bizden kaynaklanıyor. Bu hafta almadım ama haftaya çocuk psikolojisyel ilgili bikaç kitap gördüm. Alacağım mutlaka. Onları daha yakından anlamak ve tanımak lazım. :34:

Bu arada arkadaslar bir çorba tarifinden bahsediyorsunuz akşam 6 ya kadar içilen galiba ne için tarif verebilirmisınız?:23:

Ayran detoksundan bahsediyorlar Gül'cüm. Gülçin daha önceki bir mesajında yazmıştı nasıl olduğunu. Ama tam hatırlamıyorum. Geriye dönük bi göz at istersen. Yazıyor. Hem kolay bir çorba. Hem tok tutuyor hemde çok işe yarıyor. Bende denemek isterdim ama artık hamilelikten sonra inşallah.

gunaydın hanımlar bgugun daha ıyım
sorun su hanımlar esım olacak adam burada 180 derece donuyo bı yere gondermıyo ızın vermıyo yetmıyo gıbı aılsenın yanında ben evın reısıyım havasında ezmeye calısıyo benı...
kardesı ve abısıde benım yanımda onu yerın dıbıne sokuyo oda bana kızıyo onlara agzını acamıyo ...
dun bırbırımıze gırdık bundan dolayı ya yeter dedım daha kac gun oldu gelelı burnımdan getırmeye basladın dedım...
oda bana bagırdı rezıl olduk anlıcagınız evde olsak boyle olmazdı ya... :50::50::50::50::50::50:

aranıza çok yeni katılmama rağmen, dün belirttiğim gibi ne yazık ki bi 3-4 gün boyunca burada aktif olamayacağım. yaklaşık 2 saat sonra evden çıkacağm gitmeden önce bi yazayım dedim :)

sabah kalkar kalkmaz limonlu ılık suyumu içtim, elmasirkesi-bal ve limonlu yeşilçayımı da içtim. yaklaşık yarım saat kadar sonra kahvaltımda da bi havucu soyacak yardımıyla uzun şeritler halinde soyup limon sıktım üzerine, biraz da maydonoz doğradım. klasik 1 kibrit kutusu peynir, 5 tane zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği, bir de haşlanmış yumurta. pazar kahvaltısı olmasına rağmen ölçüyü çok fazla aşmadığımı düşünüyorum ^_^

gün içinde suyumu gereği kadar içip, yediklerime dikkat edeceğim. şu 3-4 gün belki sporumu layığıyla yapamayabilrim ama okulum tatil olduktan sonra herşey çok daha mükmemmel olucak inşallah :)

sizleri seviyorum, ilginize çok teşekkür ederim. Hepinize başarılar ve mutluluklar diliyorum :)

Ayran detoksundan bahsediyorlar Gül'cüm. Gülçin daha önceki bir mesajında yazmıştı nasıl olduğunu. Ama tam hatırlamıyorum. Geriye dönük bi göz at istersen. Yazıyor. Hem kolay bir çorba. Hem tok tutuyor hemde çok işe yarıyor. Bende denemek isterdim ama artık hamilelikten sonra inşallah.

Sağol Ebru'cum bakarım tabii...Diğer düşüncelerin için de tesekkür ederim çocuklarımızla hem ebeveyn hem arkadas gibi olmalıyız...Bu arada kitap okuma alışkanlığın da çok güzel ben de genelde psikoloji ve kişisel gelişim kitapları okuyorum gerçi su sıralar boşladım eskiden okumadan uykuya dalamazdım ,herkese hayırlı pazarlar....

Back
X