- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
gunaydın hanımlar bgugun daha ıyım
sorun su hanımlar esım olacak adam burada 180 derece donuyo bı yere gondermıyo ızın vermıyo yetmıyo gıbı aılsenın yanında ben evın reısıyım havasında ezmeye calısıyo benı...
kardesı ve abısıde benım yanımda onu yerın dıbıne sokuyo oda bana kızıyo onlara agzını acamıyo ...
dun bırbırımıze gırdık bundan dolayı ya yeter dedım daha kac gun oldu gelelı burnımdan getırmeye basladın dedım...
oda bana bagırdı rezıl olduk anlıcagınız evde olsak boyle olmazdı ya...![]()
Günaydın canım. Üzüldüm şimdi senin adına. Ama bence biraz sabır. Benim eşim dünya tatlısıdır. Ben ondan daha cadıyımdır. Sürekli istediğim yapılsın isterim. Anlayacağınız ben çingenenin tekiyim. Kolay kolay tartışmayız ama ailesiyle bir arada olduğumuzda bazı tavırları değişiyor. Sanırım bu hepimizde var. Sen evde yine istediğini yap ama başkalarının yanında aileside olsa fazla ses çıkartmamaya çalış. Uygun bir yerde sıkıştır bak böyle böyle yaptın şimdi ses çıkartmıyorum evde değiliz diye ufaktanda tehdit etki devamı gelmesin. Ama sabret biraz. Sarsılmasın ilişkiniz.
aranıza çok yeni katılmama rağmen, dün belirttiğim gibi ne yazık ki bi 3-4 gün boyunca burada aktif olamayacağım. yaklaşık 2 saat sonra evden çıkacağm gitmeden önce bi yazayım dedim :)
sabah kalkar kalkmaz limonlu ılık suyumu içtim, elmasirkesi-bal ve limonlu yeşilçayımı da içtim. yaklaşık yarım saat kadar sonra kahvaltımda da bi havucu soyacak yardımıyla uzun şeritler halinde soyup limon sıktım üzerine, biraz da maydonoz doğradım. klasik 1 kibrit kutusu peynir, 5 tane zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği, bir de haşlanmış yumurta. pazar kahvaltısı olmasına rağmen ölçüyü çok fazla aşmadığımı düşünüyorum ^_^
gün içinde suyumu gereği kadar içip, yediklerime dikkat edeceğim. şu 3-4 gün belki sporumu layığıyla yapamayabilrim ama okulum tatil olduktan sonra herşey çok daha mükmemmel olucak inşallah :)
sizleri seviyorum, ilginize çok teşekkür ederim. Hepinize başarılar ve mutluluklar diliyorum :)
Hoşgeldin canım. Gayet güzel bir kahvaltıyla başlamışsın. Tam olması gerektiği gibi kaçan hiç bişey yok. Hadi bakalım güzel sonuçlarla bekliyoruz seni sonra. Yeniden başarılar.
Sağol Ebru'cum bakarım tabii...Diğer düşüncelerin için de tesekkür ederim çocuklarımızla hem ebeveyn hem arkadas gibi olmalıyız...Bu arada kitap okuma alışkanlığın da çok güzel ben de genelde psikoloji ve kişisel gelişim kitapları okuyorum gerçi su sıralar boşladım eskiden okumadan uykuya dalamazdım ,herkese hayırlı pazarlar....
Teşekkürler canım benim. Sanada iyi pazarlar.