Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gunaydın gunaydın hanımlar ben dıyete daha bı satıldım cunku hayatta basarmaya calıstıtıgm baska bısey kalmadı ısımde olmadı...
neyse rabbım beter dertlerden saklasın...
gune ıyı basladım cok sukur...
ınsallah hepınızın gunude cok guzel gecsın...
yesıl cay aldım ebrum ıctım onceden bu poset yesılcaylardan alıyodum bu sefer lokmah hekımden hakıkı yesıl cay aldım ıctım bıle..... :36::36::36::36::36:

Günaydın kızlar. Yaaa noldu bu internete anlamıyorum. Benim odamda çekmiyor 1 metre yan tarafta koridorda çekiyor. Şuan hasta bekleme koltuklarında oturmuş bir şekilde yazıyorum bu satırları. Sorun nerde anlamdım. Umarım düzelir bir an önce. Düzelmezse gün içinde internete giremeyeceğim. Haberiniz olsun gelemezsem merak etmeyin. Daha önce bulunduğum yerden çok net bağlanabiliyordum birden bire noldu anlamadım:26::44:

kahvaltımı yaptım ayrıca şunuda öğrendim sabah spordan sonra kahvaltı yapmak en doğrusuymuş yarın öyle yapacağım akşama kadar da ayran detoksu yapacağım

herkese tekrar günaydı evi toplayıp kursa gideceğim gidene kadar arada yine uğrarım
bugün öğleden sonrada evdeyim önümüzdeki hafta sonuda bilgisayar kursuna başlıycam
sormayın gitsin benim adam bu işten çok mutsuz söylenip duruyo sosyal olmam yakında onu çıldırtacak
ona göre kaFAMI CAMDAN bile çıkarmasan çok mutlu

gunaydın gunaydın hanımlar ben dıyete daha bı satıldım cunku hayatta basarmaya calıstıtıgm baska bısey kalmadı ısımde olmadı...
yesıl cay aldım ebrum ıctım onceden bu poset yesılcaylardan alıyodum bu sefer lokmah hekımden hakıkı yesıl cay aldım ıctım bıle..... :36::36::36::36::36:
hakiki yeşil çayda mis gibi kokuyor afiyet olsun canım

Günaydın kızlar. Yaaa noldu bu internete anlamıyorum. Benim odamda çekmiyor 1 metre yan tarafta koridorda çekiyor. Şuan hasta bekleme koltuklarında oturmuş bir şekilde yazıyorum bu satırları. Sorun nerde anlamdım. Umarım düzelir bir an önce. Düzelmezse gün içinde internete giremeyeceğim. Haberiniz olsun gelemezsem merak etmeyin. Daha önce bulunduğum yerden çok net bağlanabiliyordum birden bire noldu anlamadım:26::44:

tamam ebrucum inşallah çözülür fedakar arkadaşımız bizim senin için bu hafta daha çok kilo vereceğim inşallah

yok canım bitmedi kurdele kursuna katılacağım evin işleri bitsin çıkacağım burayı ihmal etmem merak etme ebrucum

inşallah canım

tam tatil olmuş gerçekten

menün güzel olmuş afiyet olsun canım
dün bende kaçırdım o yüzden bişey diyemiyorum betül afiyet olsun

saol berilcim idare eder senin deyiminle benim hanzoyla atışıp duruyoruz ancak:9:

bazen bos vermek gerek canim bana inan
bende onceden kurs kurs kostururdum cokta zevkli olurdu
simdi siz yazdikca imreniyorum
sana kursta iyi eglenceler canim
hanzoyuda bosverrrrrrrrrrrrrrrr
takma kafana tokadan baskasini

hakiki yeşil çayda mis gibi kokuyor afiyet olsun canım

tamam ebrucum inşallah çözülür fedakar arkadaşımız bizim senin için bu hafta daha çok kilo vereceğim inşallah

ben bu yesil cayla bir sevisemedim gitti
posetini denedim
hakiki yaprak gibi aldim aktardan denedim
poset te yanilyali yesil cay denedim
ama yok icemiyorum
zencefili iciyorum her cayi iciyorum ama bunu yapamiyorum
bir arkadasim yesil cayi demleyip birde icine azicik sut ekliyor

posetini denedim
ama yok icemiyorum

ben daha birsey yemedim cay icmekten yakinda agzimdan cay filizleri cikacak
sporda yapmadim
bugun mesajda saymadimmmmmmmmm
hepten tatil ettim bugunnnnn
iyi geceler

Beril'cim sıkma artık canını. Önümüze bakalım artık. Hadi bakalım bugün senden güzel bir başlangı. bekliyorum. Anlaştık mı?

yaşasın telefonumdan girebildim :) ama çok dandik bi telefon olduğu için her an saçmalayıp internet bağlantısı kesilebilir o yüzden kısaca günümü özetleyeyim,

Kahvaltımı yazmıştım daha önce.
Kahvaltıyı geç saatte yaptığım için onun ardından sadece bi kase yoğurt bi de 4 adet kepekli küçük krakerle ara oğünümü yaptım. Akşam yemeğinde balık, havuçtan basit bi salata ve iki dilim tam buğday ekmeğim vardı. Suyumu 2 litreye yakın içtim. Yeşil çayımı ve elma sirkemi şimdi içiyorum.

Internet bağlantım sıkıntılı olduğu için cevap yazdığınızda göremeyebilirım bunun için şimdiden özür diliyorum.

Hepinize hayırlı geceler :)

Ne güzel canım hem burdan da uzak kalmamış olursun. Uğra böyle arada bir.:16:

GunAydiinn
Okula gec kaldim yaaa

Dun neler yedigime gelincee kacirdim tabi biraz

1 dilim borek
Biraz kasar
Bir parca omlet
Salatalik
1 tane kucuk pancake, uzerine nutella uzerine 4 yuvarlak dilim muz

Aksam
Balik
Salata
1 dilim ekmek

Bu hafta daha çok dikkat edersin artık. Telafi et olur mu bu kaçamakları:20:

gunaydinnnnnnnnnnnnnn hanimlar
keyifler iyidir insallah

Günaydın canım. Bugün burda hava çok berbat. Hafif hafif kar yağıyor ama öyle bir rüzgar var ki tipiye çevirdi. Onun haricinde herşey güzel allaha şükür.

yok canım bitmedi kurdele kursuna katılacağım evin işleri bitsin çıkacağım burayı ihmal etmem merak etme ebrucum

Ne güzel artık yaptıkarının resimlerini eklersin. Kurdela kursunda neler yapacaksın?

Günaydın canım. Sen sıkma güzel canını. İyi düşün iyi olsun herşey. Bazen herşey üst üste geliyor ama zamanla herşey yoluna giriyor. Yeşil çaya sevindim. Gerçekten çok işe yarıyor.

ah ah gulcın bacım ondan bı tanede bende var hanzomu dersın odunmu dersın omur torpusumu dersın ne dersen artık.....

hanzo adini ben niye daha once dusunmedimde
benimkine ayi diyerek ayiya hakaret ediyom
tuttum bu hanzo lafini

Beril'cim sıkma artık canını. Önümüze bakalım artık. Hadi bakalım bugün senden güzel bir başlangı. bekliyorum. Anlaştık mı?

Günaydın canım. Bugün burda hava çok berbat. Hafif hafif kar yağıyor ama öyle bir rüzgar var ki tipiye çevirdi. Onun haricinde herşey güzel allaha şükür.

Ne güzel artık yaptıkarının resimlerini eklersin. Kurdela kursunda neler yapacaksın?

Günaydın canım. Sen sıkma güzel canını. İyi düşün iyi olsun herşey. Bazen herşey üst üste geliyor ama zamanla herşey yoluna giriyor. Yeşil çaya sevindim. Gerçekten çok işe yarıyor.

ben iyiyim tatlim dusunme beni artik
hemde tartida eksileri gordukce iyice moralim duzeliyor
sporda saplanti oldu yaptikca yapasim geliyor
son 9 kilo kaldi canim yaaaaaaaa
93 ken 70 leri gordum hemde kisa bir surede

bazen bos vermek gerek canim bana inan
bende onceden kurs kurs kostururdum cokta zevkli olurdu
simdi siz yazdikca imreniyorum
sana kursta iyi eglenceler canim
hanzoyuda bosverrrrrrrrrrrrrrrr
takma kafana tokadan baskasini
saol canım stres atmak için işte yapacak çok birsey yok kafama toka takıyorum zorla gelip ktakılıyor artık o konuşuyor bense hiç duymuyorum:14:
posetini denedim
ama yok icemiyorum
yeşil çayı bende senin gi içemezdim ama çok yararlı kilo vermede sadece yeşil çay kullanıp birazda dikkat etmenle ayda 5 kilo rahat verirsin lafını duyduğumda yeşil çayı demliyordum içine 1 limonu sıkıp soğuyunca kafama birden dikip içiyordum şimdi alıştım sıcak da içiyorum ama limon olmadan içemiyorum çilekli ve elmelı olanıda var dene derim kokusu çok güzel:34:

ah ah gulcın bacım ondan bı tanede bende var hanzomu dersın odunmu dersın omur torpusumu dersın ne dersen artık.....
sıkma canını herşey olacağına varıyo canım

hanzo adini ben niye daha once dusunmedimde
benimkine ayi diyerek ayiya hakaret ediyom
tuttum bu hanzo lafini
:9::9::9:

Yaaaa sinavimm var 18 dk sonra ben hala yoldayimmm bu İstanbul un trafigi biktirdi bezdirdiii artikk yaa kucuk yerlere gitmek istiyorum baska ulkelereee :(

saol canım stres atmak için işte yapacak çok birsey yok kafama toka takıyorum zorla gelip ktakılıyor artık o konuşuyor bense hiç duymuyorum:14:
yeşil çayı bende senin gi içemezdim ama çok yararlı kilo vermede sadece yeşil çay kullanıp birazda dikkat etmenle ayda 5 kilo rahat verirsin lafını duyduğumda yeşil çayı demliyordum içine 1 limonu sıkıp soğuyunca kafama birden dikip içiyordum şimdi alıştım sıcak da içiyorum ama limon olmadan içemiyorum çilekli ve elmelı olanıda var dene derim kokusu çok güzel:34:

sıkma canını herşey olacağına varıyo canım

:9::9::9:
haso esim oluyor zati muhterem
soylenmeye baslaninca ben sarki soyluyom bagira bagira arda ikide dokturuyom son kavganin sarkisi dambasinda un eler tombul tombul MEMELERIM di

yesil caya dikkat 3 fincani gecme yoksa vucuttaki mineralleri disari atiyormus emilimi engelliyormus

dogru dıyosun ebrumda ınsan ıste o sabırsızlıkda anlayamıyo bunu ıste dedıgım gıbı benım sınavımda bu olsun...

berılım ben genelde esıme omur torpumsun derım hanzo da ıyıdır...

Yaaaa sinavimm var 18 dk sonra ben hala yoldayimmm bu İstanbul un trafigi biktirdi bezdirdiii artikk yaa kucuk yerlere gitmek istiyorum baska ulkelereee :(

insallah basariyla gecer sinavin

buyuk sehirlere ask kucuk gelir diye bir soz duymustum tv decok hosuma gitmisti sen buyuk sehir deyince aklima geldi yazayim dedim

ecem kuzum basarılar dılerım ınsallah Rabbım zıhın acıklıgı versın... ve sunu oku sınava gırmeden gıdene kadar..
Rabbı yessır vela tuassır Rabbı temmın bıl hayr... anlamı: Rabbım zorumu kolaylastır kolayımı hayır et ...

dogru dıyosun ebrumda ınsan ıste o sabırsızlıkda anlayamıyo bunu ıste dedıgım gıbı benım sınavımda bu olsun...

berılım ben genelde esıme omur torpumsun derım hanzo da ıyıdır...

benim bir isim dustuyse hunkarim aman da pasam gelmis derim
oda yorma kac lira der
ayi oldunu biliyon degilmi dedimde de
bagirarak daha ne yapayim kilibiklarin aga babasiyim diye bagirir
birde sinirlenince anlindaki bir damar var belirir mor bir renk alir onu gorunce gulerim zaten buda onu gicik etmeye yeter

ben kaciyorum annem uyandi
yemek yesinde cikacaz
bugun baska bir kardiyolog bakacak eger oda stendi onerirse randevu alacaz
allah hayirlisini versin

benim bir isim dustuyse hunkarim aman da pasam gelmis derim
oda yorma kac lira der
ayi oldunu biliyon degilmi dedimde de
bagirarak daha ne yapayim kilibiklarin aga babasiyim diye bagirir
birde sinirlenince anlindaki bir damar var belirir mor bir renk alir onu gorunce gulerim zaten buda onu gicik etmeye yeter

ne dersem dıyım berılım benım esım cok sınırlı yanı bunu cevresındekı herkesde soyluyo ...bana genelde denen en net sey Allah sana peygamber sabrı versın ve ceenntını hazırlıyosun bu adamı cekerek dıyolar... yoruldum ama yapacak bısey yok susmak fayda getırıyo ama bu seferde bende ıcımde fırtınakar yasıyorum....

Back
X