Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

saol canımda gurbet bulup yolluycaz artık mesajları
sen kaç yıldır evlisin canım benim 9 yıl oldu artık çok yoruldum erkende evlendim ben 25 yaşındayım daha ama bu adam beni kocattı resmen 40 yaşına gelmiş gibi hissediyorum
bencillik zor şey hep kendileri haklı doğru herkes yanlış sanki ben duymuyorum artık tartışmak konuşmak bile bana boşa geliyor küreği çekiyorum çekiyorum hep başlangıç noktası
hiçbir kötü alışkanlığı yok tek kötü alışkanlığı benim başımın etini yemek huzursuz etmek hakkımızda hayırlısı bakalım sonum ne olacak

Bazen düşünüyorum surdan biri geliyor söyle söyle olacaksın diyor senin hayatını ömrünü satın alıyor halbuki bu dünyayay bir kere geliyoruz benim esim için yaptığım coookk fedakarlık var ama sonuca bakınca yapmayanlar daha değerli ,nankörlük etmeyeyim esim iyi insandır,bana cenesi çooktur o ayrı ama insan farklı muamele bekliyor...

valla ben dövmesemde popoya vuruyorum çocuklarım hele olumun çok da duygusal azcık kız içini çeke çeke tüm gün ağlıyor çocuk
bide bir yere takılsa bişey olsa sanki kız çocuğu gibi ay ay deyip durıyo gülmekten ölüyorum resmini de koyum da bakınEki Görüntüle 598706 Eki Görüntüle 598709 Eki Görüntüle 598711 Eki Görüntüle 598713

masallaaaaaaaaaaaa:nazar:

kizlarin cadiligini anlatmakla bitmez
bakin benim cadilar minnak elifimin sacini ne yaptilar koca jole kutusunu bocaladilar kuzumun kafasinaEki Görüntüle 598715

bu arada adımı unutanlara adım nermin kızlar tammmı mesajlarınızı atamıyorsanız arkadaş olarak ekleyeyim ileride yine lazım olacak nasılsa:)

evin nesesiiiiii masallah:nazar:

sen kaç yıldır evlisin canım benim 9 yıl oldu artık çok yoruldum erkende evlendim ben 25 yaşındayım daha ama bu adam beni kocattı resmen 40 yaşına gelmiş gibi hissediyorum
bencillik zor şey hep kendileri haklı doğru herkes yanlış sanki ben duymuyorum artık tartışmak konuşmak bile bana boşa geliyor küreği çekiyorum çekiyorum hep başlangıç noktası
hiçbir kötü alışkanlığı yok tek kötü alışkanlığı benim başımın etini yemek huzursuz etmek hakkımızda hayırlısı bakalım sonum ne olacak[/QUOTE

bende 8 yıllık evlıyım erken evlendım 28 yasındayım sımdı...
ah ah gulcın yıllar aynen senden cok sey goturuyo hele de mutsuzsan arkadasım....

ben de 22 de evlendim siz daha erken şimdiki kızlar genç kızlıklarının tadını çıkarıyorlar ne güzel

Veeeee kardan dolayı bugünkü ve yarın kii sınavlarrrr iptalllll hahahahah :))

Son düzenleme:
Herrrr yerrrdeee karrr varrrr kalllbiim seniinnn bu geceeeee :)

$image.webp$image.webp

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
ne çorbaymış hala gtam tarifi alamadım neyse bizim orda da yarma ası derler soğuk olarak tüketilir süzme yoğurtla yapılır içinde yarma,yesil mercimek nohut nan vs vardır un ile yapılırsa sıcak olarak ta içilir

Deryaa görmesin o zaman tarifi var gecmiste :)))

4 ç k nohut
4 ç k yesil mercimek
4 ç k bulgur

Yy yogurt. 1 lt su ve 2 salatalık ya icine rendeliceksin ya dogrucaksın

Kahvaltını normal yapıyosun sonra iki saatte bir o corbayı iciyosun
Annem bulgur yerine bugday koydu farklı olarak ve salatalık koymadım icine

herkese merhabalar :)
kar yağışı yüzünden okulum bugün ve yarın tatil edildi ben de evime döndüm. Birazdan annemle ev temizliği yapacağımız için hemen kahvaltımı yazayım çıkayım. Akşama doğru yine gelir bakarım inşallah ne var ne yok diye.
Benim kahvaltımda genelde hep aynı şeyler var. Kan grubuna göre beslenmeyle ilgili bi radyo programı dinlemiştim, A kan grubu için havucun çok faydalı olduğunu duyduğumdan beri -ki zaten çok severim- kahvaltımda havuç ve maydonoz yiyorum. Hani patates, kabak vs. soyarken kullandığımız "soyacak" var ya, dışkabuğunu soyup attıktan sonra havucun orta kısmına gelene kadar onunla dilim dilim soymaya devam ediyorum o şekilde koyuyorum tabağa çok güzel oluyor yemesi spagetti yer gibi eğlenceli oluyor :) üzerine bi damla zeytinyağı damlatıp bol limon sıkıyorum.
Yanında biraz peynir ve 4 zeytin. Annem benm için yağsız mantar pişirmiş biberle. 2 yemek kaşığı kadar da ondan yedim. 5 tane de ufak kepekli kraker.
Yine belirteyim yemekten yaklaşık yarım saat önce elma sirkesi+bal ve limon sıkarak yeşil çayımı da içtim.
ÇOK ÖNEMLİ BİR NOKTA DAHA, YEDİĞİM HERŞEYİ ÇOK ÇİĞNEMEYİ ALIŞKANLIK HALİNE GETİRDİM.
Gün içerisinde suyumu içeceğim, ara öğünlerimi birkaç kaşık yoğurtla yapacağım akşam da ıspanak olucak yemekte. Onu yiyeceğim. İnşallah fırsat bulursam sporumu da yapacağım.

Akşam tekrar görüşmek dileğyle, hepinize iyi bir gün diliyorum :)

4 ç k nohut
4 ç k yesil mercimek
4 ç k bulgur

sağol canım yaaaa:1: yoğurt yarım kg galiba

Son düzenleme:
dünkü menüm
sabah: domates,peynir,zeytin,haşlanmış yumurta,2 dilim ekmek,2 bardak ıhlamur
ara:yarım elma.1 mandalina 2 bardak çay
öğlen:beyaz lahana salatası ve yoğurt
ara: 1fincan yeşil çay
akşam:1 tabak kuru fasulye ve salata
1 bardak kuş burnu
1 fincan az sütlü nescafe
3 litre su

öğlen baya hafif gecmiş güzel olmuş canım...

kar yağışı yüzünden okulum bugün ve yarın tatil edildi ben de evime döndüm. Birazdan annemle ev temizliği yapacağımız için hemen kahvaltımı yazayım çıkayım. Akşama doğru yine gelir bakarım inşallah ne var ne yok diye.
Benim kahvaltımda genelde hep aynı şeyler var. Kan grubuna göre beslenmeyle ilgili bi radyo programı dinlemiştim, A kan grubu için havucun çok faydalı olduğunu duyduğumdan beri -ki zaten çok severim- kahvaltımda havuç ve maydonoz yiyorum. Hani patates, kabak vs. soyarken kullandığımız "soyacak" var ya, dışkabuğunu soyup attıktan sonra havucun orta kısmına gelene kadar onunla dilim dilim soymaya devam ediyorum o şekilde koyuyorum tabağa çok güzel oluyor yemesi spagetti yer gibi eğlenceli oluyor :) üzerine bi damla zeytinyağı damlatıp bol limon sıkıyorum.
Yanında biraz peynir ve 4 zeytin. Annem benm için yağsız mantar pişirmiş biberle. 2 yemek kaşığı kadar da ondan yedim. 5 tane de ufak kepekli kraker.
Yine belirteyim yemekten yaklaşık yarım saat önce elma sirkesi+bal ve limon sıkarak yeşil çayımı da içtim.
ÇOK ÖNEMLİ BİR NOKTA DAHA, YEDİĞİM HERŞEYİ ÇOK ÇİĞNEMEYİ ALIŞKANLIK HALİNE GETİRDİM.
Gün içerisinde suyumu içeceğim, ara öğünlerimi birkaç kaşık yoğurtla yapacağım akşam da ıspanak olucak yemekte. Onu yiyeceğim. İnşallah fırsat bulursam sporumu da yapacağım.

canım kac yasındasın boy kilo nedir güzel tüyolar vermişsin...

İste benimle ayni mutlulugu paylasan biriii :))
İnsallah yarin da tatil olur bizim okullar:))

ne çorbaymış hala gtam tarifi alamadım neyse bizim orda da yarma ası derler soğuk olarak tüketilir süzme yoğurtla yapılır içinde yarma,yesil mercimek nohut nan vs vardır un ile yapılırsa sıcak olarak ta içilir
Gul sen gecmisi tam okumuyorsun galibaaa:)
Seni gidi seni:)
Kac kere yazdilar kizlar tarifiii
Neyse Ecem tekrar yazmis simdi.

Bu arada ben yeni kalktim elektrikler kesilmiss
Ev soguk, sanki az yatmisim gibi geldim oturma odasina yattim bir de:)
Annem de evde yok dayimlara indi hrrhalde tek basima da hic kahvalti hazirlagip yapasim yok.

Yarım yaglı yogurt, yogurtta 500 gr olablr zaten göz kararı ayarlarsınnn

İste benimle ayni mutlulugu paylasan biriii :))
İnsallah yarin da tatil olur bizim okullar:))

Bu arada ben yeni kalktim elektrikler kesilmiss
Ev soguk, sanki az yatmisim gibi geldim oturma odasina yattim bir de:)
Annem de evde yok dayimlara indi hrrhalde tek basima da hic kahvalti hazirlagip yapasim yok.

Hemdeee ne mutluluuuukkkk evin icinde tepindim durdum :)))

HHahahaha aynı ben uyanıp az uyudum deyp bi dahaa uyudummm hahahah :))
Tembellik yapmada kalk bi iki lokma birşeylerr yeee kahvaltısıızzzz olmaazzzzz

4 ç k nohut
4 ç k yesil mercimek
4 ç k bulgur

yarım yağlı yoğurtttt..(yy yoğurt)
un yok yağ yok nanae katabilrisniz ama içerekn üzerine atın..
kızlar ben sımdı cıkıyorum ıs gorusmesıne gıdıyorum dua edın hakkımda hayırlısı ınsallah....
hayırlı haberle gel ..:nazar:
Evett canımm aynı aynııı dövme diyolarr bizim ordadaaa :))
:37::27::52::52::51:
hiçbir kötü alışkanlığı yok tek kötü alışkanlığı benim başımın etini yemek huzursuz etmek hakkımızda hayırlısı bakalım sonum ne olacak[/QUOTE

bende 8 yıllık evlıyım erken evlendım 28 yasındayım sımdı...
ah ah gulcın yıllar aynen senden cok sey goturuyo hele de mutsuzsan arkadasım....
anam evliler sizinle topluca şifa çalışması yapalım evinize huzur bereket ve sevgi gelsin...........:16: götürdüğü kadarda getiriyor..olumsuzluk yok..:20: kaybettiklerimize değil kazandıklaırmıza bakalım..
aynen canim aynen
ben bazen okula giderken bagirirsam
onlar gelene kadar kendimi yer bitiririm
sabah sabah morallerini bozdum ya sinavi varsa ya okulda moralleri bozuk dolasirlarsa diye
eve gelince artik yapmadim soytarilik kalmaz
cocuklar hangi yasta olursa olsa annelerinin zayif noktalarini biliyorlar
hepinizi topluca şifa çalışmasına davet ediyorum..çocuklarla olna sorun sisden kaynaklanıyor..:52:etki tepki..
hiçbir kötü alışkanlığı yok tek kötü alışkanlığı benim başımın etini yemek huzursuz etmek hakkımızda hayırlısı bakalım sonum ne olacak
gülçinnnnnnnnn bunları bende yaşadım şu an herşey tam tersi ve okadar iyiyiki.:nazar:.çözümü var bebişlerrrrrrrrrrrr..beni burdan bağırtıp durmayın..........ümitsizlik yok..:20:

canım kac yasındasın boy kilo nedir güzel tüyolar vermişsin...

canım benim ben 21 yaşındayım, kilom çok ama çok fazla :( buraya ilk katıldığımda yazmıştım. tam 115.1 :\ ama çok azimliyim inşallah. hızla da ilerliyorum. öncelikli amacım hastalıklara yakalanmayacak kadar bi kiloya düşmek, başarıyorum gibime geliyor, Allah'ın yardımıyla..
Elimden geldiğince yaptığım herşeyi, öğrendiğim faydalı bilgileri sizlerle paylaşacağım. biraz gülümseyelim :)

selam kizlar
evi toparladim
elifim yemek yedi
bende bir bakiyim dedim anneme inmeden

hanimlar size birsey soracam
yurumeyle gobek erirmi?
eriyorsa benimki niye erimiyor?

Migrenim basladi yine esir aldi beni kara bakamiyorum her yer bembeyaz hava beyaz yerler beyaz evde beyaz olunca mahvoldum isiktan :( ders calisamiyorum agridan offf

kızlar dısarda kaymaya gıttık cok zevklııııııııı........
ebru sok sok sok oldum resmen bende gecen sene 21 aralıkda baslamıstım ama sen benden cok daha azımlı cıkmıssın valla tebrıkler canım benım......
bu arada yarın ıs gorusmesıne gıtcem bana dua edın ınsallah hayırla sonuclansın....

Hiç ara vermedim zaten canım. Allaha şükür kilo veremediğim hiç bir hafta olmadı. Emin olun isteyince herşey başarılıyor. İş içinde hakkında hayırlısı olur inşallah. :16:

Yarin okullar tatilll olduuuu
Betul bu habere mest olduuuu
Oyle yuzum guluyor kii
Goren sanir dugunum olduu :))

Ohhh ne güzel keyfini çıkart :9:

Arkadaslar regl günlerinde tartı ne zaman doğruyu gösterir bunalımdayım ya!!!

Bence en iyi çözüm haftada bir tartılmak. İnsanım motivasyonu bozuluyor + çıkınca.

bence spor daha daraltti bedenimi sanki
kilo olarak cok fark etmesede daraldimi hissediyorum
ama bu hafta inat ettim 2 nin uzerini verecem

benim ikizler artik dellenme donemindeler canim
makarna pisirseydim tadina bakardim
tadina bakincada diplerdim kesin
ben diyete basladim baslayali evde yemek yaptimda tadina bile bakmiyorum
cunku tat alinca birakamam biliyorum
mesela kendi menulerimdeki yemeklerde yag tuz yok ayri bir tencerede yapiyorum
sanirim kafaya cok taktim bu zayiflama isini

Beril'cim. Bu sorunu bir an önce çözmen lazım. Bazen sadece tek lokma tadımlıkla kalmayı öğrenki kilo verme işi bitince kilonu koruyabilesin. Bu arada bol bol resim çekin. İlerde işinize yarıyor.

dünkü menüm
sabah: domates,peynir,zeytin,haşlanmış yumurta,2 dilim ekmek,2 bardak ıhlamur
ara:yarım elma.1 mandalina 2 bardak çay
öğlen:beyaz lahana salatası ve yoğurt
ara: 1fincan yeşil çay
akşam:1 tabak kuru fasulye ve salata
1 bardak kuş burnu
1 fincan az sütlü nescafe
3 litre su

Afiyet olsun Nermin'cim. Güzel olmuş menün. Spor yok sanırım?

kızlar ben sımdı cıkıyorum ıs gorusmesıne gıdıyorum dua edın hakkımda hayırlısı ınsallah....
Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Ayyyy ne güzel ne güzel. Bu sene hamilelere tatil verirlerse bende tatil yapcam.:9:

Derya duymasın diyecektim ki :60::60: Duymuş. Ecem tarif vermiş zaten. Bide geçmişi daha dikkatli okuyalım olu mu? Bunu söyleme gereği duydum çün ki bikaç defa yakın zamanda yazılmıştı tarifi.

canım benim ben 21 yaşındayım, kilom çok ama çok fazla :( buraya ilk katıldığımda yazmıştım. tam 115.1 :\ ama çok azimliyim inşallah. hızla da ilerliyorum. öncelikli amacım hastalıklara yakalanmayacak kadar bi kiloya düşmek, başarıyorum gibime geliyor, Allah'ın yardımıyla..
Elimden geldiğince yaptığım herşeyi, öğrendiğim faydalı bilgileri sizlerle paylaşacağım. biraz gülümseyelim :)

Canım tekrardan hoşgeldin. Öncelikle ismini öğrenelim Sen sınavların olduğunu söylediğin için sana süre vermiştik. Şuan kesin olarak gelmeye başlayacak mısın takıma? Bide menülerimizi akşam toplu şekilde yazıyoruz. Kahvaltın çok güzel olmuş. Ayrıca kendine inanman ve güzenmen çok hoşuma gitti. İnşallah burda hep birlikte 100 kilonun altına indiğini görürüz. Yanlış hatırlamıyorsam sana kurallarımızı yazmıştım. Umarım hatırlıyorsundur. Sormak istediğin herşeyi sorabilirsin.

selam kizlar
evi toparladim
elifim yemek yedi
bende bir bakiyim dedim anneme inmeden

Ohhh ne güzel mis gibi. Ben daha eve gideceğim. Dışarda göz gözü görmüyor tipiden. Sabah araba çalışmadı. İşten çıkışta otobüsle gideceğim eve. Bakalım nasıl gideceğim. Çok kalında giyinmedim. Yemeğimde yok :60::60::60:

hanimlar size birsey soracam
yurumeyle gobek erirmi?
eriyorsa benimki niye erimiyor?

Önce sen yürü canım ideal kilona yaklaştığın zaman eğer gitmezse göbeğin ona özel egzersiz yaparsın. Benimki ekstra bişey yapmadan gitmişti.

Migrenim basladi yine esir aldi beni kara bakamiyorum her yer bembeyaz hava beyaz yerler beyaz evde beyaz olunca mahvoldum isiktan :( ders calisamiyorum agridan offf

Geçmiş olsun canım dinlen biran önce. Tatilin zehir olmasın.

Back
X