Arkadaşlar merhaba ..
Yarışmaya katılma sayfasına yazmıştım , 13. gruptan çağrı gelince hemen koştum.inanır mısınız gönlümden bu grup geçiyordu..Önce kendimi tanıtayım ..Adım Derya , 38 yaşındayım , sınıf öğretmeniyim , evliyim , 2 oğlum var..
Diyet maceram beni gerçekten bunaltıyor artık .Evlendiğimde 48 kiloydum , bebeklerden sonra 70 kiloya çıkmıştım .Çok azimle 58 kiloya geri döndüm ve sonra koruyamadım ..zamanla
60-63-65 ve 69 kiloda kaldım ...geçen sene yine kk da diğer grupla başladım , spor salonuna yazıldım , diyet yapamadım ama sporla 66 kiloya indim çok sıkılaşma oldu..ramazandan sonra kendimi iyice bıraktım biraz bunalım takıldım sonra 70 kiloya çıkmışım ...benim problemlerim bölgesel , özellikle armut tipe çok uygun ...tekrar karar aldım sizinle birlikte daha iyi olacağım inşaallah ..
hoşgeldin derya. ben nermin.azimli olunca başaramayacak bir şey yok evelalah takım ruhu sayesinde sende başarırsın inşallah.
5Eki Görüntüle 599720
uyuyormusunuz daha
hadi kizlar gelinnnnnnnnnnnnnn
elif haricinde herkes uyansin
ictimaaaaaaaaaaaaaaaaaaa varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kız yerim ben bunu tütü maşalahh nazar değmesin kuzuya:)
Başına ne gelirse gelsin karamsarlığa kapılma.
Bütün kapılar kapansa bile, O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar.
Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var.
Şükret! İstediğini elde edince şükretmek kolaydır.
Dileğin gerçekleşmediğinde de şükret.
SEMA TEBRIZI...
nasıl ama... ben bayıldım bu soze ....
çok güzel bir söz yerine getirebilsek birde:)
okudum ve anladim.merhaba bende artik bu gurupta olacam insallah.kendimden bahsetmek isterim.ben 26 yasindayim.evliyim.iki cocugum var.maalesef cok cabuk kilo aliyorum.nerdeyse her yaz zayifliyor ve kisa kadar tekrar kilo aliyorum.yani hep tetikte olmak zorundayim.
sende hoşgeldin canım..