Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Biz çok kaynattık çok ta sen nerelerdeydin bütün gün bakim? Hiç görünmedin ortalıklarda:20:

Spor aletlerin çok güzel ama mümkün olduğunca abartmamaya çalış çünki diyet bittikten sonrada devam etmen gerekecek. Hatta normal yaşamında yapabileceğin kadar yap sporu. Sürekli devam et yani, asla bırakma. Çünki bıraktığın zaman fazlasıyla geri dönüyor kilolar. Vücudu terazi gibi düşün. Bir yere kalori ekliyorsun, diğer taraftan eklediğin kalorileri harcıyorsun. Eklediğin kalori miktarı aynı olduğu halde harcadığın kalori az olursa bu ssana kilo olarak kalıyor. Anlatabildim umarım?

Bu arada ben bir piyano gördüm resimlerde. Bayıldımmmmmmmmmm benim en büyük hayallerimden. Bigün mutlaka öğreneceğim piyano çalmayı. :16:

B
u arada sen neden alıntı yapamıyorsun anlamadım, yoksa parmaklar telefona büyük mü geliyor :9:
ben eltimi alis verise goturdum
ordan kizlarida aldim biraz dolastik
acayip moralim yuksek bir pantolon gordum cok hostu korka korka giydim ve 40 beden oluyor hemde gobek kemerin uzerinden portlemiyor
sonra uzerimde yetecek para yoktu
eltibanktan 200 lira kredi aldim
iyi bir gun gecirdim 46 dan sonra bir 44 beden strec almistim
simdi 40 im kizlar hepinizi cok seviyorum yaaaaaaaa

sporu abartmiyorum zayiflasamda hayatimdan cikmayacak onlar
pianoyu kizim balim caliyor
nazda gitar caliyor canim
hafta sonlari kursa gidiyorlar okul oncesi basladi
insallah elif te birsey calmak ister

Son düzenleme:
Derya yaaa senin varlığın bile bana yetiyor. Acaip bir enerji alıyorum senden. Alem kızsın, takımın en genci haaaa :60::60::60::60: Süpersin süperrrr, Demek Tuğba'nın iş olayı direkt sana yansıdı. Bide yakınsınız yaaaa onun etkisi olabilir mi sence :26: Sakın haaa farklı anlaşılmasın. Ciddiyim bu konuda, inanırım böyle şeylere. Çünki insan beyni istediği herşeye yapabilir. Boşa yaratmamış Allah ama biz kullanmayı bilmiyoruz.

kuzum ya teşekkür ederimmmmmm..sefiyorum seni biliyosun değilmi..:16::16:
cidden ya dün neydi hala çözmedim ya..:53:tuğba gelip yazsaya belki çözülür..:52::37:
gencim güzelim fitm..:60: sislerin sayesinde efenimm:42::9:
ve bana müsade..iyi akşamlar..
orti cumaya 61 gör kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..:nazar::10:

allah sabir versin sekerim sana
ben yeri geliyor kendi cikardiklarimla basa cikamiyom
sen nasil sinirlerine kecilerine mukayyet oluyon
basla canim basla zaten citirsiniz iyice citirik olursunuz

Tuttum bu çıtırık lafını :60::60::60:

bu sabah mesajlarından başlayamadım kaldı..çıkmam gerek..
dünkü menü can..​

sabah
2 ceviz
2 yumurta.
2 parmak peynir..
yarım çay bardağı süt..

öğle
3 adet ızgara köfte
1 bardak ayran..

ara
1 adet mandalin..

akşam..
2 kaşık kıymalı patates
3 kaşık pul biberli yoğurt..
3 litre su
1 saat yürüyüş..

bu gün ki menü..
sabah.​
2 ceviz.
1 yumurta..
2 parmak peynir..
yarım dilim tam buğday ekmeği..

öğle
misafirleikteydim..
2 adet minik zeytin yağlı dolma yedim..
1 adette peynirli börek..:17:

akşam
2.5 litre su
ve 3 bin adım atmışım..​

Menülerin bugünki misafirlik hariç gayet güzel canım. Ama yine aferin az yemişsin. Bu arada Derya yarışmadığı için ona kızmıyorum diğerleri sakın ola örnek almasın :9:

İşte canım bence sen de bu ayarda beslenirsen kaçamak yapma arzun azalır. Şimdi ben düşünüyorum bu şeklde değil de bi öğünde sadece bi tabak çorba içsem, hem doymam, hem tek çeşit olduğu için gözüme az gelir. ondan sonra gider kesin bşyler yerim dayanamam :) ama böyle az az da olsa çeşit olunca, benm gibi yemek yemeye bayılan biri bile kaçamak aramıyor. Hem de ben inanıyorum ki hedef kiloma ulaştığımda da bu şeklde beslenmeye devam edeceğim. Çünkü damak tadıma uygun ve kendime göre lezzetli hale getirdiğim sağlıklı şeylerden yiyorum. He belki porsiyonlarım büyür, ama yine bunlardan yerim. çok mu konuştum ne :))

Canım benim senin kilonla Betül'ün kilosu arasında ki fark fazla. Doğal olarak ikinizin menülerinin farklı olması lazım. Mesela sen şimdi kuş kadar yesen ilerde bir yerde kilo vermen duracak ve yediklerini dahada azaltamayacaksın. O nedenle şuan sizin beslenmelerinizin birbirine yakın olmaması lazım. Şuan net anlatamadım demek istediklerimi ama bir ara detaylı anlatmaya çalışırım.

allah sabir versin sekerim sana
ben yeri geliyor kendi cikardiklarimla basa cikamiyom
sen nasil sinirlerine kecilerine mukayyet oluyon
basla canim basla zaten citirsiniz iyice citirik olursunuz
Valla ben de sasiriyorum bazen nasil hakim oluyorum diye:))

dünkü menü can..​

sabah
2 ceviz
2 yumurta.
2 parmak peynir..
yarım çay bardağı süt..

öğle
3 adet ızgara köfte
1 bardak ayran..

ara
1 adet mandalin..

akşam..
2 kaşık kıymalı patates
3 litre su
1 saat yürüyüş..
bu gün ki menü..
sabah.​
2 ceviz.
1 yumurta..
2 parmak peynir..

öğle
misafirleikteydim..

akşam
2.5 litre su
ve 3 bin adım atmışım..​
Dun harika olmus
Bugunku yediklerini de dengelemissin bence
Ben de adim sayar alcam sirf meraktan:))

kaptannnnnnnnnnnnnnn
takimin gevezesiyim gordunmu
ben sana ne demistim hatirliyormusun
cenemden bikarsiniz demistim
gerci allah razi olsun bikmadiniz ama gevezelim tescillendi
tip oynayacam artik

msj 4

Beril ben takıma girmeden senin paylaşımlarını okumuştum , çok hoşuma gitti ..espri anlayışın ve hitap tarzın oldukça samimi , biz artık yeni yeni alışıyoruz. herkesi tanıdıktan sonra daha çok sohbete katılırız inş

dünkü menü can..​

sabah
2 ceviz
2 yumurta.
2 parmak peynir..
yarım çay bardağı süt..

öğle
3 adet ızgara köfte
1 bardak ayran..

ara
1 adet mandalin..

akşam..
2 kaşık kıymalı patates
3 litre su
1 saat yürüyüş..
bu gün ki menü..
sabah.​
2 ceviz.
1 yumurta..
2 parmak peynir..

öğle
misafirleikteydim..

akşam
2.5 litre su
ve 3 bin adım atmışım..​

msj 5

Derya gerçekten menü harika , çok dengeli
doktorlar günde 10 bin atmamız gerektiğini söylüyorlar . ben geçen sene adım ölçer aldım , belimde unutunca okulun lavb düşürdüm ...ikinciyi aldım o da bozuk çıktı , çok iyisi değildi heralde sonra vazgeçtim . okula yürüyerek giderken kendim sayıyordum adımlarımı ...

Tuğba'cım menülerin ve paylaşımların gayet güzel gidiyor. Eğer hep böyle devam ederim dersen seni deneme süren dolmadan bu cuma listeye dahil etmek istiyorum. Ne dersin? Sürekli aynı şekilde gidebilecek misin?

Çok mutlu etti bu teklif beni ya... Elbette bu şekilde devam etmek için elimden geleni yaparım. Allah'ın izniyle ederim de. Cuma günü sınavım var okulda olacağım.önümüzdeki hafta da 2 gün okulda olacağım. O zaman telefonla girersem yine bu sıklıkla girebilir miyim bilmiyorum. Ama akşam muhakkak telafi ederim. Diğer zamanlarda da mesela gündüz dışarı çıksam, akşamları muhakkak telafi ederim. Bir de, okullar yeniden açılmadan biz yazlık eve gidip en fazla 1 hafta orda kalacağız. O zaman bilgisayarımdan giremeyeceğim mesela, cepten girdiğim için de geçmşi okumakta sıkıntı çekerim ama günlük menümü ve söyleyeceğim şeyler varsa onları rahatlıkla bildirebilirim. Karar senin, uygun görürsen ben çok mutlu olurum. Görmezsen de ben aynı şekilde çabalamaya yine yine yine devam ederim :34:

nisanli arkadaslar
bu yatak ortusu bir zamanlar masa ortusuydu
elinizdeki dantelleri kullanmasaniz bile ilerde bir sekilde degerlendirirsiniz
yarinda kendi yatak ortumu gosteririm size
simdi musadeyle sizin su kaynattiklarinizi okuyum geleyim

Aaaaaaa paylassana gercektennn bende var danteller en azından böyle degerlendiririmmm süper olurrr

msj 4

Beril ben takıma girmeden senin paylaşımlarını okumuştum , çok hoşuma gitti ..espri anlayışın ve hitap tarzın oldukça samimi , biz artık yeni yeni alışıyoruz. herkesi tanıdıktan sonra daha çok sohbete katılırız inş

sohbetim hostur
cok genisimdir her konuda
ama ...............beni okuduysan biliyorsundur sonunuda
nerde okuyordun 6.takimdamiydin sende
askitom caniskom sen yenilerdenmisin
iki gundur yeni katilimlar var

Beriiill bunları eve nasıl sıgdırıyosuuunn benim bi pilates topum vardı en sonunda sinirlenip atmıstım :)))

evim buyuk canim ama hepsi cocuklarin orda
bir yurume bandi balkonda
kalanlar kizlarin odasinda
onlarla beraber yapiyorum ya
vallahi herifi evden atarim gene de bunlari yer bulurum yawwwwwwwwwww

Canım benim senin kilonla Betül'ün kilosu arasında ki fark fazla. Doğal olarak ikinizin menülerinin farklı olması lazım. Mesela sen şimdi kuş kadar yesen ilerde bir yerde kilo vermen duracak ve yediklerini dahada azaltamayacaksın. O nedenle şuan sizin beslenmelerinizin birbirine yakın olmaması lazım. Şuan net anlatamadım demek istediklerimi ama bir ara detaylı anlatmaya çalışırım.

[/B][/I][/COLOR]

mantıklı, anladım canım haklısın.

Bu arada yarın 12 de ve 4 te iki sınavım var 10 dan aksam 5 e kadar okuldayım eve gelmem 6 bucuk olur mümkün oldukca telefondan giriyorum zaten fakat 4 teki sınavıma calısamadım o yüzdn öbüründen cıktıgımda ona calısıcam bu kadar cok katılım yapamam cuma günüde yine 2 sınavım var yarın günüm calısmakla gececektir ondan sonra son 2 sınavım kalıyorr veee tatillll :) sonra bütünlemeler baslayacaaakk :) haberiniz olsun ;)

Son düzenleme:
Aaaaaaa paylassana gercektennn bende var danteller en azından böyle degerlendiririmmm süper olurrr

yarin cekerim sana buraya eklerim
ben kursa gitmistim ise yaramaz cogu esyami degerlendirdim
atacan bir sey olunca once bize sor belki ummadin fikirler veririz

sakin birseyini atma sakinnnnnnnnnnnnn

kizlar bana musade asagi inmem lazim ama aklim burda gelecem yine

Sen ne diyorsun ? Aman bırak benim ki samimiyetssiz olsun :) Benim kuzenimin esi teyzeme siz diyordu evli olmalarına ragmen ve hic seslenmemisti :))
Hahaha ben de aynen o durumdayim su an siz diyorum:)) bir kere arkasindan seslenmem gereken bir durum oldu aniden, farkinda olmadan M..... Hanim dedim:)) Utandim biraz ama napiyimm:)

Ayyyy az önce actım oryantal müzigi atladımmm zıpladım 12 dakika hahahaah cok komiktimmm
En sevdigim spor cesidii:))
Kendime sevdigim hareketli sarkilardan playlist yaparim yarim saat bir saat arasi oynarim spor yapmaya niyetlenirsem

ben eltimi alis verise goturdum
ordan kizlarida aldim biraz dolastik
acayip moralim yuksek bir pantolon gordum cok hostu korka korka giydim ve 40 beden oluyor hemde gobek kemerin uzerinden portlemiyor
sonra uzerimde yetecek para yoktu
eltibanktan 200 lira kredi aldim
iyi bir gun gecirdim 46 dan sonra bir 44 beden strec almistim
simdi 40 im kizlar hepinizi cok seviyorum yaaaaaaaa

sporu abartmiyorum zayiflasamda hayatimdan cikmayacak onlar
pianoyu kizim balim caliyor
nazda gitar caliyor canim
hafta sonlari kursa gidiyorlar okul oncesi basladi
insallah elif te birsey calmak ister
Tebrik ederim daha dusuk bedenleri de giyerssin umarimmm

kuzum ya teşekkür ederimmmmmm..sefiyorum seni biliyosun değilmi..:16::16:
cidden ya dün neydi hala çözmedim ya..:53:tuğba gelip yazsaya belki çözülür..:52::37:
gencim güzelim fitm..:60: sislerin sayesinde efenimm:42::9:
ve bana müsade..iyi akşamlar..
orti cumaya 61 gör kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..:nazar::10:

Genc guzel fit ex ve yeni, daimi ortimm:))
İkimiz de cok guzel kilo verelim bu haftaa
Yuzdelerimiz ayni cikarmiss :))

bende aynen öyleyim.hep diyette olmaliyim.yoksa kilo aliyorum.ben hayatim boyunca hic zayif olmadim.yazin 66 ya kadar düstüm.sonra 2 ayda geri aldim maalesef.

msj 6

Kadriye ben de aynen senin gibiyim , sürekli diyet yapmalıyım , bırakınca aynen geri geliyor. geçen yıl spor salonuna gittim 3 ay . çok sıkılaşma oldu , göbek falan kalmamıştı , yazın bıraktım , dikkat etmeyince eylül ayında tekrar geri geldi ..spor yapınca çok dikkatli olmak gerekiyor.

Afiyet olsun Kadriye'cim gayet güzel bir menü. Yürüyüşünde çok güzel. :46:Bu arada geçmişte sana bazı mesajlar yazmıştım. Sanırım onları okumadın. Bu üçüncü tekrarım olacak çünki. Lütfen takıma her geldiğinde yazdığın en son mesajdan itibaren geçmişi okuyup, gerekli mesajlara alıntıyla cevap verebilir misin?. Yeni olduğunuz için hatırlatma gereği duydum çünki bunlar takıma katılabilmeniz için gerekli olan kriterlerden. :42:

gecmis mesajlarinizi okudum.gecmis mesajlara,o konunun bittigini düsündügüm icin cevaplamadim.ama dogrusu bende ne yazacagimi bilemedim.söyledigin icin tesekkürler.(sen diyebilirim degil mi?)

evim buyuk canim ama hepsi cocuklarin orda
bir yurume bandi balkonda
kalanlar kizlarin odasinda
onlarla beraber yapiyorum ya
vallahi herifi evden atarim gene de bunlari yer bulurum yawwwwwwwwwww

Hahahahaha ayyy cok yasaaa sen :))) yaparsın valla inanırım :))

msj 6

Kadriye ben de aynen senin gibiyim , sürekli diyet yapmalıyım , bırakınca aynen geri geliyor. geçen yıl spor salonuna gittim 3 ay . çok sıkılaşma oldu , göbek falan kalmamıştı , yazın bıraktım , dikkat etmeyince eylül ayında tekrar geri geldi ..spor yapınca çok dikkatli olmak gerekiyor.

benim metabolizmam cok yavas.genetigimde bozuk.sülalemin de cogu obez.kiloya yatkinlik olunca bizim iki kat daha fazla dikkat etmemiz gerek.

Beriiill bunları eve nasıl sıgdırıyosuuunn benim bi pilates topum vardı en sonunda sinirlenip atmıstım :)))

msj 7

Ecem benim evde de bir sürü spor aleti var , inş dönem tatilinde kullanacağım . koşu bandı , plates topu ve seti , step tahtası ..spor salonuna gidip gitmemekte kararsızım ..bu yıl çok iyi gitmiyor , fazla sıkı yaptırmıyorlar , hoca değişti ..hava da çok soğuk , eve dönünce tekrar dışarı çıkmak istemiyor insan ...ama zorla da olsa gitmem gerekiyor ..

Back
X