Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gunaydin
hayirli cumalar
baslangic 93
gecen hafta 79.8
bu hafta 77.3
fark 2.5
yuzde 3.13

bugun tartilmadim canim hic istemedi asagiya inmeyi
dunden ber verdiysemde haftaya birikimim olsun

kilo veren ve kilosunu koruyan arkadaslar tebrikler
kilo veremeyenler arkadaslar moralimizi bozmayalim, herkesin meto.farkli calisiyor mutlaka zayiflayacaz diye motive olalim

Günaydın Kızlarrrrrrrrrr :16:

Tuğba'cım çok mutlu oldum böyle bir sonuç almana. İnşallah sende bu azim bu istek olduktan sonra burda seninle çok şeyler başaracağız. Bu arada çok duygulandırdın beni. Şuan seninle ilk hedefimiz 100 ün altına inmek. Ondan sonrası daha güzel ve eğlenceli olacak. Bu arada her hafta bir fotoğrafını çek tartıldıktan sonra, mümkünse aynı kıyafetlerle. İlerde seni çok motive edecek. Sınavında da yeniden başarılar.

Tebrik ederim Betül'cüm. İstediğimiz gibi olmasada idare eder. :46:

Gülçin'cim çok farketmiş. Keşke ödem atıcı bişeyler yapsaydın. Gerçekten şok bir durum. Bundan sonraki hafta daha fazla dikkat o zaman. Belki saf protein yaptıktan sonra vücut böyle bir tepkide vermiş olabilir.

Maşallah maşallah. :nazar::nazar::46:Dedik dedik gördük 5 li rakamları. Hadi bakalım kendine ödül olarak güzel bişeyler al.
olabilir ebru bilmiyorum ama çok üzüldüm bu duruma
günaydınnnnnnnnn..
ve ve veeeeeeeeeee kilom..
az sonraaaaaaaaa..:52:
bekliyoruz derya

gunaydin
hayirli cumalar
baslangic 93
gecen hafta 79.8
bu hafta 77.3
fark 2.5
yuzde 3.13

kilo veremeyenler arkadaslar moralimizi bozmayalim, herkesin meto.farkli calisiyor mutlaka zayiflayacaz diye motive olalim

maasallah berilcim.sende hizla 60lara ineceksin böyle giderse.

mesaj sayılarını yazıp kaçıyorum kızlar şu 2 satcik zaman içinde evi toplama bulaşık yıkamam süt almam pazara gitmem ve yemek yapmam lazım yetişecek mi bakalım
dontpanic;22-15
blitz:22-20
betül:26-bildirmemiş
turgay:17-20
yenibirben bursa:13- bildirmemiş
lafraise:31-12
ayseciğ:9-8
beril:32-20
gurbet:20-15
benden bu kadar

gunaydın gunaydın hanımlar ,
ecem ve tugba cok tebrık ederım kızlar ben sızler kadar veremesemde vermısım yıne...

gecen hafta 64.8
bu hafta 63.9
fark 0.9
yuzde 1.38

yuzdemı kontrol edın bı kızlar dogrumu yapmısım...
bravo..:nazar::46:
Kilo bildirimi;

Gecen hafta : 61
Bu hafta : 59,8
Fark : 1,2
%1,97

Neyyyyyy birileriiiii ecooossssss 5 li rakamlara mı düsmüssün dedi hahahahahahahahah bugün benim 55 ten önceki pre-bayramımmm :)))))
:nazar::nazar::46: süpersin..
günaydın kızlar
geçen hafta :62
bu hafta:62.7
kızlar özür dilerim kaçamakta yapmadım ama neden böyle oldu bilmiyorum bugün ayın 11 i ve ben ayın 7 sinde regl olmam lazımdı onun şişliği sanırım:26:
detoks çorbası yapmamalı ben bunu anladım..düzenli beslenme ve erken yemek bize yeter..
Ben verdiğim kiloyu duygusal bi mesajla söyledim ama adam gibi bildirim yapmayı unuttum :1:

Yüzde hesaplamayı bilmiyorum bu son olucak bundan sonra ben de hesaplayacağım. şimdilik;

Geçen hafta: 115.1

Bu hafta: 112.9

Fark: 2,2

%
:nazar::nazar::nazar::46::46: işte bu yeterki iste ve adım at..:46::46:90' lara 80'ler 70 'ler derken incecik olursun :34:
Gunaydin herkesee
Hemen beni aslinda memnun etmeyen sonucuma gelelimm ama buna da sukur..

Gecen hafta63.2
Bu hafta 62.7
Fark 0.5
Yuzde 0.79

:46::46:
varya dün dedin aynı gitsin 900 gr ım 400 geri geldi ya..:27::9:yani aynı kiloyu verdikkkkkkkkkkk..:60:

gunaydin
hayirli cumalar
baslangic 93
gecen hafta 79.8
bu hafta 77.3
fark 2.5
yuzde 3.13

bravo beril aynı zamanda alıntıda yapsak yada yazsakda farketmez kaç mesajımız varsa onu yazıyoruz arkadaşım seni seviyorum sıkma canını:16::16::16::16::16::16:güccük elifini öp benim yerime yerim ben onu

Kızlarrr tüm tebriklerinize cok tesekkür ederim hepsini cevaplandırıcam aksam.. Cünkü su an amfide kagıtların dagıtılmasını bekliyorum :) hicc zamanım yookkk görüsürüüüüüzz :)

gunaydin
hayirli cumalar
baslangic 93
gecen hafta 79.8
bu hafta 77.3
fark 2.5
yuzde 3.13

sen hala kırgınsın :26:
tebrikler..:nazar::nazar::46:berilllllllllllllll berilllllllllll :16::16:
olabilir ebru bilmiyorum ama çok üzüldüm bu duruma
bekliyoruz derya

sadece heyecan olsun diye öyle yazdım gülçin..:9:sabah sabah regl oldum..ki daha zamanı vardı..:44:kilomda beklediğim gibi değil..:50::24:

geçen hafta :61
bu hafta:60.5 :27:
giden -500 gr ..-900 dü dün........:37::60: ortim dedi aynı kiloyu verelim onun için :60:400 gr geri aldım :52::60:
aslında regl oldum 15 inde olacakken ve şu an ödem var ellerim acıyor ayaklarım acıyor..neyse haftaya 59 bekle ben geliyorum..:10:
ve kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum..:nazar::nazar:

ecem ve tugba cok tebrık ederım kızlar ben sızler kadar veremesemde vermısım yıne...

gecen hafta 64.8
bu hafta 63.9
fark 0.9
yuzde 1.38

Çok güzel vermişsin Tuğba'cım tebrikler canım :nazar::46:

kızlar yazarken bilgisayar bütün alıntılarımı göstermiyo artık mesaj sayılarını da birazdan yazacağım geçmişi okumaya devam edeceğim işimi bitirmeden kalkmayacağım merak etmeyin:27:
dünkü menümüde yazayım
sabah:nesfit süt
öğle:haşlama yeşil fasulye kurusu ,yoğurt 1 kase yeşil mercimek çorbası
dün herkes mercimek içmiş am benimki yeşilinde farklı yani:37:
akşam:4 tane lahana sarması salata ayran
3 lt su
20 dak yürüyüş
buna rağmen kilo veremiyorum çıldıracxağım galiba ben sporu artıracağım başka yolu yok gibi kızlar

Sarma olmamış canım. Kahvaltıda ya da öğle yemeğinde azda olsa ekmek ye. Kilo verebilmek için karbonhidratada ihiyaç var. Spor konusunu abartma çünki bak normal zamanda azda yesen aynı sporu yapmadığın için kilo alıyorsun. Sen sadece evde yaptığın işleri artır. Hayatını hareketlendir.

hayyyyyyy masallah takımıma :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ay bu hafta bırıncılıge oynarız...kızlar hepınızı tebrık edıyoerum ozellıkle berıl senı masallahın var bacım...:32::32::32::32::32:
gulcınım olsun haftaya sende verırısın zaten bellı adet sıskınlıgı oda...

ay bu hafta bırıncılıge oynarız...kızlar hepınızı tebrık edıyoerum ozellıkle berıl senı masallahın var bacım...:32::32::32::32::32:

tuğba kilo çizelgeni değişseneeeeeeeeeeeeeee:3:

Öncelikle bu siteyi kuranlardan, böyle bi yarışma fikrini aklına getirenlerden, bana destek olan siz arkadaşlarımdan ALLAH RAZI OLSUN diyorum. İyi ki buraya gelmişim, iyi ki sizleri tanımışım, gerçekten çok istedim bu sefer, azmettim.

Yakın bir zaman önce 120.7 'yi gördüğüm kilom, buraya geçen cumartesi günü başladığım 115.1 kg'dan 112.9 a düşmüş durumda. Sabah tartıda bu sonucu görünce, gerçekten gözyaşlarımı tutamadım. Belki sizler alışkınsınız kilo vermeye ama ben ilk kez bu kadar iradeli oldum ve başardım. İnanarak yaptığım bişeyi başarmak, hayatım boyunca ızdırabını çektiğim bi hastalıktan emin adımlarla ve sağlıklı bi şekilde kurtulabiliyor olmak çok güzel. ALLAH'ıma şükrediyorum. Ve ben buraya geleli yalnızca 6 gün oldu, 6 günde aldım bu sonucu. Çok mutluyum arkadaşlarım, çok.. Asla vazgeçmeyeceğim, çünkü ben böyle çok MUTLUYUM... :16:

Şimdiki temennim ise, sizlerin de böyle mutlu olacağınız sonuçları görmeniz tartıda. Gerçekten en az kendime ettiğim kadar sizlere de dua ediyorum. İyi ki varsınız, bu süreçte hepiniz burdasınız. Birazdan bazı alıntılar yapıp kahvaltımı ettikten sonra evden çıkacağım, sınavım var biliyorsunuz. Akşam yeniden görüşmek dileğiyle, Allah'a emanet olun..
senin sevinmene bende cok sevindim
seni sevindiren tartiyi opesim geldi
umarim hep boyle mutlu mesajlar yazarsin ama uzulme ne olur
Gunaydin herkesee
Hemen beni aslinda memnun etmeyen sonucuma gelelimm ama buna da sukur..

Gecen hafta63.2
Bu hafta 62.7
Fark 0.5
Yuzde 0.79
tebrikler cenim
günaydın kızlar
geçen hafta :62
bu hafta:62.7
kızlar özür dilerim kaçamakta yapmadım ama neden böyle oldu bilmiyorum bugün ayın 11 i ve ben ayın 7 sinde regl olmam lazımdı onun şişliği sanırım:26:
sen motivasyonunu bozma bu hafta olmadiysa haftaya olur
demoralize olup kacamak yapma sakin
Kilo bildirimi;

Gecen hafta : 61
Bu hafta : 59,8
Fark : 1,2
%1,97

Neyyyyyy birileriiiii ecooossssss 5 li rakamlara mı düsmüssün dedi hahahahahahahahah bugün benim 55 ten önceki pre-bayramımmm :)))))
ooooooooo birini daha sevindirmis baskul amca

gecen hafta 64.8
bu hafta 63.9
fark 0.9
yuzde 1.38

bir kiloya yakin vermissin
hadi haftaya birin uzerini haber ver bize
tebrikler arkadasim

kızlar yazarken bilgisayar bütün alıntılarımı göstermiyo artık mesaj sayılarını da birazdan yazacağım geçmişi okumaya devam edeceğim işimi bitirmeden kalkmayacağım merak etmeyin:27:
dünkü menümüde yazayım
sabah:nesfit süt
öğle:haşlama yeşil fasulye kurusu ,yoğurt 1 kase yeşil mercimek çorbası
dün herkes mercimek içmiş am benimki yeşilinde farklı yani:37:
akşam:4 tane lahana sarması salata ayran
3 lt su
20 dak yürüyüş
buna rağmen kilo veremiyorum çıldıracxağım galiba ben sporu artıracağım başka yolu yok gibi kızlar
bence bir yol bulup metobolizmani bozmak lazim
günaydınnnnnnnnn..
ve ve veeeeeeeeeee kilom..
az sonraaaaaaaaa..:52:
yaaa bu reklemleri sevmiyorum ben
en heyecanli yerde oldumu simdi

maasallah berilcim.sende hizla 60lara ineceksin böyle giderse.
yok 60 larda gozum yok canim
70 e raziyim ben
bravo beril aynı zamanda alıntıda yapsak yada yazsakda farketmez kaç mesajımız varsa onu yazıyoruz arkadaşım seni seviyorum sıkma canını:16::16::16::16::16::16:güccük elifini öp benim yerime yerim ben onu
uyansin o da senin yemem icin soyle afilli bir foto yollar sana
soyle bol gulucuklu
bende seni seviyorum canim
Kızlarrr tüm tebriklerinize cok tesekkür ederim hepsini cevaplandırıcam aksam.. Cünkü su an amfide kagıtların dagıtılmasını bekliyorum :) hicc zamanım yookkk görüsürüüüüüzz :)
basarilaar bebegim
allah yar ile yardimcin olsun
sen hala kırgınsın :26:
tebrikler..:nazar::nazar::46:berilllllllllllllll berilllllllllll :16::16:

sadece heyecan olsun diye öyle yazdım gülçin..:9:sabah sabah regl oldum..ki daha zamanı vardı..:44:kilomda beklediğim gibi değil..:50::24:
yok degilim
giden -500 gr ..-900 dü dün........:37::60: ortim dedi aynı kiloyu verelim onun için :60:400 gr geri aldım :52::60:
aslında regl oldum 15 inde olacakken ve şu an ödem var ellerim acıyor ayaklarım acıyor..neyse haftaya 59 bekle ben geliyorum..:10:
odem icin hos tarifler var
kiss sen yarim kiloyu begenmiyonmu sindi

yeniden herkesi tebrik ediyorum

gunaydin
hayirli cumalar
baslangic 93
gecen hafta 79.8
bu hafta 77.3
fark 2.5
yuzde 3.13

Beril'cim harika bir yüzde tebrik ediyorum seni.:nazar::nazar::46: Maşallah bu hafta büyük ihtimal derece bekliyorum senden. Şu alınma olayınıda halledelim biran önce çünki böyle hem sen hem biz üzülüyoruz. Ortada sadece bir yanlış anlaşılma oldu. Büyütmeyelim olur mu canım :16::16: Hepimiz çok seviyoruz seni ve unutma artık biz bir aileyiz. :16:

mesaj sayılarını yazıp kaçıyorum kızlar şu 2 satcik zaman içinde evi toplama bulaşık yıkamam süt almam pazara gitmem ve yemek yapmam lazım yetişecek mi bakalım
dontpanic;22-15
blitz:22-20
betül:26-bildirmemiş
turgay:17-20
yenibirben bursa:13- bildirmemiş
lafraise:31-12
ayseciğ:9-8
beril:32-20
gurbet:20-15
benden bu kadar

Ellerine sağlık Gülçin'cim kolay gelsin. Mesaj sayısı eksik olan arkadaşlar lütfen tamamlayalım akşama.

Allahım yaaaa aklı fikri burda hadi bakalım bekliyoruz akşama:16:

Tebrik ederim Derya'cım umarım haftaya 5 li rakamları görürüz. :46:

Beril'in maşallahı var zaten. Büyük itimal ilk üçte :46:

Beril'cim harika bir yüzde tebrik ediyorum seni.:nazar::nazar::46: Maşallah bu hafta büyük ihtimal derece bekliyorum senden. Şu alınma olayınıda halledelim biran önce çünki böyle hem sen hem biz üzülüyoruz. Ortada sadece bir yanlış anlaşılma oldu. Büyütmeyelim olur mu canım :16::16: Hepimiz çok seviyoruz seni ve unutma artık biz bir aileyiz. :16:

Ellerine sağlık Gülçin'cim kolay gelsin. Mesaj sayısı eksik olan arkadaşlar lütfen tamamlayalım akşama.

Allahım yaaaa aklı fikri burda hadi bakalım bekliyoruz akşama:16:

kilo verme olayini anlatayim once
bu benim bir zamanlar sustugum seylere cevabimdir
sanirim tahmin ettin
haaaaa gercekten kafayi yemis durumdaydim
hatta bugunku sonucu yazsaydim ohaaaaa bile denebilirdi
kirginliga gelirsek
kirgin,kizgin,uzgun degilim
bende sizden memnunum
bu konuda mesaj yazanlar arkadaslar gercekten bir darginligim yok

Son düzenleme:
yaptım yaptım olmusmu ay bunu gormek bıle ınsanın ıcını ferahlatıyo ınanın........ :49::49::49::49::8::8::8::8::8::8::8::32::32::32::32::32:
:46: olmuş olmuş :nazar:
senin sevinmene bende cok sevindim
seni sevindiren tartiyi opesim geldi
umarim hep boyle mutlu mesajlar yazarsin ama uzulme ne olur

yaaa bu reklemleri sevmiyorum ben
en heyecanli yerde oldumu simdi

uyansin o da senin yemem icin soyle afilli bir foto yollar sana
soyle bol gulucuklu
bende seni seviyorum canim

basarilaar bebegim
allah yar ile yardimcin olsun

yok degilim

yeniden herkesi tebrik ediyorum
reklam değil berooo böyle hitap ettim ama kızdınsa berile devam..ben yarışmıyorum.kilo koruma programında burdayım 58 küsürle mezun olmuştum..işin ucu kaçmasın diye hala burda meeeeeleyip duruyorum..:60:

teşekkür ederim ..:9:

:46: olmuş olmuş :nazar:

reklam değil berooo böyle hitap ettim ama kızdınsa berile devam..ben yarışmıyorum.kilo koruma programında burdayım 58 küsürle mezun olmuştum..işin ucu kaçmasın diye hala burda meeeeeleyip duruyorum..:60:

teşekkür ederim ..:9:

yok fistigim espirik olayim dedim
yoksa bero beros pril cok duyarim
mezun olduktan sonrami kilo aldin
ay o kilolari seviyorum seni bizden ayirmadi diye

Back
X