Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

mesaj sayılarını yazıp kaçıyorum kızlar şu 2 satcik zaman içinde evi toplama bulaşık yıkamam süt almam pazara gitmem ve yemek yapmam lazım yetişecek mi bakalım
dontpanic;22-15
blitz:22-20
betül:26-bildirmemiş
turgay:17-20
yenibirben bursa:13- bildirmemiş
lafraise:31-12
ayseciğ:9-8
beril:32-20
gurbet:20-15
benden bu kadar

msj4
ben akşam bildiremedim
10-11 diye hatırlıyorum mesaj sayımı

senin sevinmene bende cok sevindim
seni sevindiren tartiyi opesim geldi
umarim hep boyle mutlu mesajlar yazarsin ama uzulme ne olur

tebrikler cenim

sen motivasyonunu bozma bu hafta olmadiysa haftaya olur
demoralize olup kacamak yapma sakin

ooooooooo birini daha sevindirmis baskul amca

bir kiloya yakin vermissin
hadi haftaya birin uzerini haber ver bize
tebrikler arkadasim

bence bir yol bulup metobolizmani bozmak lazim

yaaa bu reklemleri sevmiyorum ben
en heyecanli yerde oldumu simdi

yok 60 larda gozum yok canim
70 e raziyim ben

uyansin o da senin yemem icin soyle afilli bir foto yollar sana
soyle bol gulucuklu
bende seni seviyorum canim

basarilaar bebegim
allah yar ile yardimcin olsun

yok degilim

odem icin hos tarifler var
kiss sen yarim kiloyu begenmiyonmu sindi

yeniden herkesi tebrik ediyorum

cokta almamissin 2-3 kilo -+oynar diyorlar
berilcim sende benim gibi biraz baliketli olmayi tercih ediyorsun galiba.

bende büyük gelinim.ama küçük gelin hem daha kıymetlidir hemde tek gelinidir..:37:

bende en kücük gelinim.tam tersini düsünüyordum.en büyük gelinin ilk gelin,ilk gözagri oldugu icin daha kiymetli oldugunu. demekki karaktere göre,anlasmaya göre degisiyor.

***13. TAKIM 291. ETAP ***

aysecig (62 /62.7 /-0.7 / -% 1.13)
beril77 (79.8 /77.3 /2.5 /%3.13 ) 6. takımdan transfer oldu.
betuld (63.2/62.7 /0.5 /%0.79)
dontpanic (115.1 /112.9 /2.2 /%1.91 ) Yeni üye Hedef: 80
gurbet_dmr (83.8 /83.8 /0/%0 )
lafraise(61/59.8 /1.2 /%1.97 )
tugkay2000 (64.8 /63.9 / 0.9/%1.39)
yenibirbenbursa ( 78.6 /77.8 /0.8/ %1.02)

13.TAKIM ORTALAMASI:% 1.14

masallahhhhhhhhhh cok guzel bayıldım ben bu tabloya kızlar harıkasınız...
berıllllllll kesın ılk 3 desın ama bence 1 . olmalısın bu haldee....:16::16::16::16::16::16:
ebrum takım bencede kardes gıbı oldu ve bu benım cok hosuma gıdıyo buraya gırmeyınce kendımı eksıklık hıssedıyorum...

ayyyyy kızlar soylemeyı unuttum ocak ayının sonuna burda bı otel var cok guzel orda bı hafta kalmaya goturcek esım benı ..
onun bı arkadsının hakkı varmıs o gıdemem ben bu ay demıs esıme vermıs ..... :36::36::36::36::32::32::32::32::10::10::10::10::10:

Kızlarrr tüm tebriklerinize cok tesekkür ederim hepsini cevaplandırıcam aksam.. Cünkü su an amfide kagıtların dagıtılmasını bekliyorum :) hicc zamanım yookkk görüsürüüüüüzz :)
canım ya başarılar orda bile takımı düşünüyorsun

sen hala kırgınsın :26:
tebrikler..:nazar::nazar::46:berilllllllllllllll berilllllllllll :16::16:

sadece heyecan olsun diye öyle yazdım gülçin..:9:sabah sabah regl oldum..ki daha zamanı vardı..:44:kilomda beklediğim gibi değil..:50::24:
daha ne olsun derya

geçen hafta :61
bu hafta:60.5 :27:
giden -500 gr ..-900 dü dün........:37::60: ortim dedi aynı kiloyu verelim onun için :60:400 gr geri aldım :52::60:
aslında regl oldum 15 inde olacakken ve şu an ödem var ellerim acıyor ayaklarım acıyor..neyse haftaya 59 bekle ben geliyorum..:10:
ve kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum..:nazar::nazar:
bak 500 gr vermişsin keşke benbde verseydim

Çok güzel vermişsin Tuğba'cım tebrikler canım :nazar::46:

Sarma olmamış canım. Kahvaltıda ya da öğle yemeğinde azda olsa ekmek ye. Kilo verebilmek için karbonhidratada ihiyaç var. Spor konusunu abartma çünki bak normal zamanda azda yesen aynı sporu yapmadığın için kilo alıyorsun. Sen sadece evde yaptığın işleri artır. Hayatını hareketlendir.
totom yere oturmuyo ki daha nasıl hareketlendiriyim derya hep bir iş peşindeyim soba kova bulaşık 3 öğün tam teşekkilatlı yemek yapıyorum 2 çocuk bide bencil herşeyi önüne bekleyen darmadağın pasaklı bir kocanın peşini topluyorum daha ne yapıyım pis kilolar yapıştı gitmiyor ebrum ne yapsam şöyle vucudu bi şoklamam lazım artık

Beril'cim harika bir yüzde tebrik ediyorum seni.:nazar::nazar::46: Maşallah bu hafta büyük ihtimal derece bekliyorum senden. Şu alınma olayınıda halledelim biran önce çünki böyle hem sen hem biz üzülüyoruz. Ortada sadece bir yanlış anlaşılma oldu. Büyütmeyelim olur mu canım :16::16: Hepimiz çok seviyoruz seni ve unutma artık biz bir aileyiz. :16:

Ellerine sağlık Gülçin'cim kolay gelsin. Mesaj sayısı eksik olan arkadaşlar lütfen tamamlayalım akşama.

Allahım yaaaa aklı fikri burda hadi bakalım bekliyoruz akşama:16:

Tebrik ederim Derya'cım umarım haftaya 5 li rakamları görürüz. :46:

Beril'in maşallahı var zaten. Büyük itimal ilk üçte :46:
bişey değil ebrucum bu arada benim oğlumda 8 nisanda doğmuştu senin küçükde aynı tarihdeymiş

günaydın kızlar üzgünüm ama kilom bu hafta da aynı:(geçen hafta 83.8 buhaftada 83.8
üzülme bazen duraklar kilo nermin

arkadaslar ben GÜL yine eski şifremle giremiyorum kafayı yedim 2 saattir klom 77.8 bu hafta regl falan anca bu kadar oldu
tebrik ederim gül

kızlar hepimiz vermişiz bütün arkadaslarımı tebrik ediyorum eski hesabımla girmeye calışıp tek tek okuyacağım nedir bu basıma gelen anlamadım ya....
bide başka tarayıcıdan dene desteklemiyor çünkü şifren olduğu gibi çıkıyorsa saklı değilde tarayıcı desteklemiyo site hata veriyo

***13. TAKIM 291. ETAP ***.

aysecig (62 /62.7 / -0.7/ %-1.12).
betuld (63.2/62.7/0.5/%0.79).
dontpanic (115.1 / 112.9/2.2/%1.91 ) Yeni üye Hedef: 80.
gurbet_dmr (83.8 /83.8 /0/% 0).
lafraise(61/ 59.8/ 1.2/%1.97 )
tugkay2000 (64.8 / 63.9/0.9/%1.39).
yenibirbenbursa ( 78.6 / / / % )

13.TAKIM ORTALAMASI:%.

Gul bildirim yapmadi di mi henuzz??
Ben mi kacirdimm ?
bu tabloda yüzdeyi düşürdüğüm için özür dilerim kızlar

listeye girmeyenlerde var
insallah haftaya daha iyi sonuc aliriz
13.takimda olmanin sorumluluguyla daha iyi bir cuma listesi bekliyorum arkadaslar
hepimizin azmine, takim sorumluluguna nazar degmesin
amin beril

berıllllllll kesın ılk 3 desın ama bence 1 . olmalısın bu haldee....:16::16::16::16::16::16:
ebrum takım bencede kardes gıbı oldu ve bu benım cok hosuma gıdıyo buraya gırmeyınce kendımı eksıklık hıssedıyorum...
13. takım alışkanlık yapar

ayyyyy kızlar soylemeyı unuttum ocak ayının sonuna burda bı otel var cok guzel orda bı hafta kalmaya goturcek esım benı ..
onun bı arkadsının hakkı varmıs o gıdemem ben bu ay demıs esıme vermıs ..... :36::36::36::36::32::32::32::32::10::10::10::10::10:
ne güzel tatil yaparsın işte tuğbacım

kızlar şimdilik çıkıyorum bugün kursada gitmedim hava çok soğuk oğlanda uyuyo rahatını bozmak istemedim
gidiyim kovayı dolduruyum 4. kata kömür falan çıkarıyım postaneye ugrayım sonrada kızımı okuldan alıp geliyim görüşürüz tekrar

biz 7 eltiyiz
ben ve digerlerinin kucugu sevdigi pek soylenemez
benim esim kucuk eltimi yaklasik 2 yil once even kovdu
halada yuzune bakmaz
kardesi bize gelir bizde karsilasinca konusuruz ama esim kincidir
yok yok siralamayi bosver allah iyi insanlarla karsilastirsin
satsan sataman atsan ataman

kimse dört dörtlük degil.ama insani hatalariyla sevmek gerek,zor olsa da.
ms 2
Kızlar harikasınız, beril o 2.5 kiloyu nasıl verdin canım maşallah...inş haftaya benim de en az 1 kilo gider..
insallah canim.

umarim iyi bir tatil gecirirsin tugbacim.ara sira böyle degisiklik iyi oluyor.

Merhaba arkadaslar yine zor bela girdim çıktığım an yine giremiyorum çıkıs yapmıycam bakalım ne olacak biraz geçmşi okuyayım gelicem beni bekleyin anacım mucckkssssssss:16:

ay ne güzel tuğbacığım inşallah gü<el bir hafta geçirrsiniz tazelenip dönersiniz:)

günaydın kızlar üzgünüm ama kilom bu hafta da aynı:(geçen hafta 83.8 buhaftada 83.8

İnşallah haftaya senden daha iyi bir sonuç bekliyorum Nermin'cim. Artık görelim şu 7 li rakamları. Olmaz mı?

arkadaslar ben GÜL yine eski şifremle giremiyorum kafayı yedim 2 saattir klom 77.8 bu hafta regl falan anca bu kadar oldu

Tebrik ediyorum canım gayet güzel vermişsin.:46:

***13. TAKIM 291. ETAP ***.

aysecig (62 /62.7 / -0.7/ %-1.12).
betuld (63.2/62.7/0.5/%0.79).
dontpanic (115.1 / 112.9/2.2/%1.91 ) Yeni üye Hedef: 80.
gurbet_dmr (83.8 /83.8 /0/% 0).
lafraise(61/ 59.8/ 1.2/%1.97 )
tugkay2000 (64.8 / 63.9/0.9/%1.39).
yenibirbenbursa ( 78.6 / / / % )

13.TAKIM ORTALAMASI:%.

Gul bildirim yapmadi di mi henuzz??
Ben mi kacirdimm ?

Ellerine sağlık Betül'cüm.:16:

başlangıç kilo : 70

bugün 69.8

giden 200 g

Biraz daha gayretle inşallah haftaya daha güzel bir sonuç alırız senden Derya'cım.:34:

Öyle olması gerekliydi canım benim. Hatta gör zzamanla herşey daha iyi olacak. :16:

Tam zamanında gelen bir fırsat. Çocuklarıda bırak babaanneye. Yeniden balayı yapın eşinle. Ama diyete devam ona tatil yok. Tamam mı? :9:Allahım ne güzel zamanda veriyor dimi :16:

totom yere oturmuyo ki daha nasıl hareketlendiriyim derya hep bir iş peşindeyim soba kova bulaşık 3 öğün tam teşekkilatlı yemek yapıyorum 2 çocuk bide bencil herşeyi önüne bekleyen darmadağın pasaklı bir kocanın peşini topluyorum daha ne yapıyım pis kilolar yapıştı gitmiyor ebrum ne yapsam şöyle vucudu bi şoklamam lazım artık

bişey değil ebrucum bu arada benim oğlumda 8 nisanda doğmuştu senin küçükde aynı tarihdeymiş

Aman haaaaa Gülçin yok öyle şok felan. Normal menü istiyorum senden. Sporuda günlük35 dk tempolu yürüyüşle başla. Başka spor yapma. Ama tempolu olacak. Nasıl bilyor musun KPSS sınavına geç kalmışında ona yetişmek için yürüyormuş gibi. Anladın mı tempoyu. Molasız 35 dk.

Benimki muhtemel doğum tarihi. Sezaryan olacağı için tam kestiremiyorum tarihi. Doktorla görüşmek lazım. Bakalım nasıl olacak.

kızlar şimdilik çıkıyorum bugün kursada gitmedim hava çok soğuk oğlanda uyuyo rahatını bozmak istemedim
gidiyim kovayı dolduruyum 4. kata kömür falan çıkarıyım postaneye ugrayım sonrada kızımı okuldan alıp geliyim görüşürüz tekrar

Kolay gelsin canım, bol bol enerji harca.:9:

Merhaba arkadaslar yine zor bela girdim çıktığım an yine giremiyorum çıkıs yapmıycam bakalım ne olacak biraz geçmşi okuyayım gelicem beni bekleyin anacım mucckkssssssss:16:

Ayyy kıyamam canım yaaaaa. İnşallah düzelir biran önce. Ben hiç çıkış yapmıyorum. Site açılır açılmaz giriyorum. Şifreye felan gerek kalmıyor.

benimde yarina misafirim gelecek.simdiden biraz birseyler yapayim.sonra görüsürüz.

Sanada kolay gelsin canım. Hazırlıkların tadına bakma olur mu :9:

benimde yarina misafirim gelecek.simdiden biraz birseyler yapayim.sonra görüsürüz.

kolay gelsin.yap ama yeme tamammı:)
bu arada dün kızım kek istedi 1 tepsi yaptım yemedim. eşim burma kadayıf getirmiş ben seviyorum diye onu da yemedim kızımın ağzına tıkdım durdum ona yarasın:1: .bu hafta olmadı belki ama bunların mükafatını haftaya alacağım:):52:

İnşallah haftaya senden daha iyi bir sonuç bekliyorum Nermin'cim. Artık görelim şu 7 li rakamları. Olmaz mı?

Tebrik ediyorum canım gayet güzel vermişsin.:46:

Ellerine sağlık Betül'cüm.:16:

Biraz daha gayretle inşallah haftaya daha güzel bir sonuç alırız senden Derya'cım.:34:

Öyle olması gerekliydi canım benim. Hatta gör zzamanla herşey daha iyi olacak. :16:

Tam zamanında gelen bir fırsat. Çocuklarıda bırak babaanneye. Yeniden balayı yapın eşinle. Ama diyete devam ona tatil yok. Tamam mı? :9:Allahım ne güzel zamanda veriyor dimi :16:

Aman haaaaa Gülçin yok öyle şok felan. Normal menü istiyorum senden. Sporuda günlük35 dk tempolu yürüyüşle başla. Başka spor yapma. Ama tempolu olacak. Nasıl bilyor musun KPSS sınavına geç kalmışında ona yetişmek için yürüyormuş gibi. Anladın mı tempoyu. Molasız 35 dk.

Benimki muhtemel doğum tarihi. Sezaryan olacağı için tam kestiremiyorum tarihi. Doktorla görüşmek lazım. Bakalım nasıl olacak.

Kolay gelsin canım, bol bol enerji harca.:9:

Ayyy kıyamam canım yaaaaa. İnşallah düzelir biran önce. Ben hiç çıkış yapmıyorum. Site açılır açılmaz giriyorum. Şifreye felan gerek kalmıyor.

Sanada kolay gelsin canım. Hazırlıkların tadına bakma olur mu :9:

olmazmı canım benim.ne kadar istiyorum anlatamam özellikle bu hafta çok hırsalndım geçen haftalar kaçamak vardı ama bu hafta kaçamaksız geçti.belki spor yapamamamın etkisi var belki reglinin bilemiyorum amapes etmek yok ay çıkmadan ben göreceğim o 7 yi merak etme:10: çok mu iddialı oldu bilmiyorum ama iddialı olmazsanda olmuyor :16:

kul sıkısmayınca hızır yetısmezmıs Rabbım sıkıntılarımın ustune bana odul verdı Allah ım kurban oldugum ne kadar buyuk ....

Kızlar artık ben bu kişiyim yeni gelen arkadaslardan da özür dilerim dünden beri bir girdim bir giremedim sistem kabul etmiyor diğerini çıkınca giremiyorum

Kızlar artık ben bu kişiyim yeni gelen arkadaslardan da özür dilerim dünden beri bir girdim bir giremedim sistem kabul etmiyor diğerini çıkınca giremiyorum[/QUOT

olsun gulum bızımle olda nasıl olursa olsun....ben bıraz dısarı cıkcam kızlar bana musade...öptum...

Tuğba'cım tatil çok iyi gelecek çookkkk sevindim senin adına....

Kızlar bugün pc çok vaktimi aldı 6 afacanlı 5 erkek 1 kız çocuklu bir aile akşam yemeğe geliyor 6 gibi son hazırlıklarımı yapayım söz kaçırdığım her seyi okuyacağım selamlarrrr....

Tuğba'cım tatil çok iyi gelecek çookkkk sevindim senin adına....

Kızlar bugün pc çok vaktimi aldı 6 afacanlı 5 erkek 1 kız çocuklu bir aile akşam yemeğe geliyor 6 gibi son hazırlıklarımı yapayım söz kaçırdığım her seyi okuyacağım selamlarrrr....

oy oy gulum allah yardımcın olsun ınsalah hayırl agırla mısafırlerını ınsallah.......:16::16:

Kizlar listeyi yaptim ama alinti yapamadimm
Tek tek yazamadimm

Berill masallah cok guzel kilo verdin, boyle gidersen super bi hatun olcaksin yakindir.

Ecemm 5li rakamlari gormene kendim olmus kadar cok sevindimm, ben de arkandan gelicem insallah :))

Derya valla ayni olalim dedim ayni oldu, kalbim mi temiz ne:))

Gulcin regl oncesi odemdir o, canini sikma asla ve asla sok diyete niyetlenme. Bak gecmiste de hep yaptin sonra da hep dedin ki bir daha yapmiycam, yapmaya kalkisirsam bana hatirlatin uyarin diyee.

Gul sen de guzel kilo veriyorsun ve menulerin cok duzenli gidiyor, seni de tebrik ederimm.

Dontpanic tugba sana zaten yazmistim sabah ama tekrar tebrikler:)

Tugba tatil isinize cok sevindimm, ask tazeleyinn birazz :))

Nermin dedigin gibi bence de haftaya alacaksinn kacamksiz gecirdigin haftanin odulunuu,, az sabret

Diger derya, sen de 200 gr da olsa guzrl ve duzenli bir baslangic yaptinn, devami gelcekk:))
Gul ve Dderya misafirlere hazirladiklarinizdan mumkun oldugunca uzak durunn:))

Back
X