VEEE HAYATIMIN ALINTISINA BAŞLIYORUM
günaydın kızlar
geçen hafta :62
bu hafta:62.7
kızlar özür dilerim kaçamakta yapmadım ama neden böyle oldu bilmiyorum bugün ayın 11 i ve ben ayın 7 sinde regl olmam lazımdı onun şişliği sanırım:26:
tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin
Çok teşekkür ederim canım benim. Ve sen de sıkma canını, regl ile ilgilidir senin durumun. Vücudumuza akıl sor erdiremeyiz bazen sen tam gaz devam et :)
Kilo bildirimi;
Gecen hafta : 61
Bu hafta : 59,8
Fark : 1,2
%1,97
Neyyyyyy birileriiiii ecooossssss 5 li rakamlara mı düsmüssün dedi hahahahahahahahah bugün benim 55 ten önceki pre-bayramımmm :)))))
Süüüppersin :))
Tebriklerr canımmmmm cok mutlu oldummm
Ben de senin adına çok mutlu oldum ecemcimm çok teşekkür ederiiim
Oooooo degisim süpermissssss gelecekte ki seni görüyorummm baktıkca :)
Canım cooookkk tesekkür ederim sınavları atlatalımda rahatlayalımm
Haklısın iste kafaya takmamak gerekiyor ama bir süre sen takmasan bile o taktırıyorrr
Cok tesekkür ederim canım :)
Umarım sorunsuz bi gün geçirmişsindir sınavn da güzel geçmiştir moralin de bozulmamıştır. Ama 50 leri gördün ya artık senin canını ne sıkabilir ki

)
gunaydın gunaydın hanımlar ,
ecem ve tugba cok tebrık ederım kızlar ben sızler kadar veremesemde vermısım yıne...
gecen hafta 64.8
bu hafta 63.9
fark 0.9
yuzde 1.38
yuzdemı kontrol edın bı kızlar dogrumu yapmısım...
Çok teşekkürler ederim adaşım benm

sen de harikasın maşallah
kızlar yazarken bilgisayar bütün alıntılarımı göstermiyo artık mesaj sayılarını da birazdan yazacağım geçmişi okumaya devam edeceğim işimi bitirmeden kalkmayacağım merak etmeyin

dünkü menümüde yazayım
sabah:nesfit süt
öğle:haşlama yeşil fasulye kurusu ,yoğurt 1 kase yeşil mercimek çorbası
dün herkes mercimek içmiş am benimki yeşilinde farklı yani

akşam:4 tane lahana sarması salata ayran
3 lt su
20 dak yürüyüş
buna rağmen kilo veremiyorum çıldıracxağım galiba ben sporu artıracağım başka yolu yok gibi kızlar
Tatlım bence iyi bi kahvaltı yapman şart. Yani ne bileyim ymurtası peyniri de olsun, bi dilim ekmeği olsun. Günde çok daha zind ebaşlarsın ve diğer öğünlerini de olumlu etkiler bu.
çok güzel böyle gidere sen yakında bu işi bitireceksin

İnşallah canımcığım :))
Günaydın Kızlarrrrrrrrrr 
Tuğba'cım çok mutlu oldum böyle bir sonuç almana. İnşallah sende bu azim bu istek olduktan sonra burda seninle çok şeyler başaracağız. Bu arada çok duygulandırdın beni. Şuan seninle ilk hedefimiz 100 ün altına inmek. Ondan sonrası daha güzel ve eğlenceli olacak. Bu arada her hafta bir fotoğrafını çek tartıldıktan sonra, mümkünse aynı kıyafetlerle. İlerde seni çok motive edecek. Sınavında da yeniden başarılar.
Sınavım gayet iyi geçti elhamdülillah. Kendimi de sizleri de daha çoooook sevindirmek niyetindeyim Allah'ın izniyle..

tekrar söylüyorum iyi ki sizlerleyim...
gunaydin
hayirli cumalar
baslangic 93
gecen hafta 79.8
bu hafta 77.3
fark 2.5
yuzde 3.13
HAA Rİİ KAA SIIIIN
Kızlarrr tüm tebriklerinize cok tesekkür ederim hepsini cevaplandırıcam aksam.. Cünkü su an amfide kagıtların dagıtılmasını bekliyorum :) hicc zamanım yookkk görüsürüüüüüzz :)
Canım ya sınavdan önce bile aklı burdaymış, ben bu takımı niye sevdim
geçen hafta :61
bu hafta:60.5

giden -500 gr ..-900 dü dün........

ortim dedi aynı kiloyu verelim onun için

400 gr geri aldım

aslında regl oldum 15 inde olacakken ve şu an ödem var ellerim acıyor ayaklarım acıyor..neyse haftaya 59 bekle ben geliyorum..

ve kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum..

Tebrikler canım bnm
senin sevinmene bende cok sevindim
seni sevindiren tartiyi opesim geldi
umarim hep boyle mutlu mesajlar yazarsin ama uzulme ne olur
Var ya canımsın..
Yanlis hesaplamadiysam son durum bu
Kilo veren herkesi tebrik ederimm
***13. TAKIM 291. ETAP ***.
aysecig (62 /62.7 / -0.7/ %-1.12).
beril77 (79.8 /77.3 /2.5 /%3.13 ) 6. takımdan transfer oldu.
betuld (63.2/62.7/0.5/%0.79).
dontpanic (115.1 / 112.9/2.2/%1.91 ) Yeni üye Hedef: 80.
gurbet_dmr (83.8 /83.8 /0/% 0).
lafraise(61/ 59.8/ 1.2/%1.97 )
tugkay2000 (64.8 / 63.9/0.9/%1.39).
yenibirbenbursa ( 78.6 / 77.8/ 0.8/ %1.02 )
13.TAKIM ORTALAMASI:% 1.14
Ne güzel sonuçlar almışız maşallah takımımıza
ne güzel canım ya çok tebrik ederim devamı fazla fazla olur inşallah allah herkesi mutlu etsin inşallah.
Allah razı olsun hepimiz hakediyoruz mutlu olmayı, en azından çabalıyoruz. Allah çabalayan kulunun emeklerini asla zayi etmez..
listeye girmeyenlerde var
insallah haftaya daha iyi sonuc aliriz
13.takimda olmanin sorumluluguyla daha iyi bir cuma listesi bekliyorum arkadaslar
hepimizin azmine, takim sorumluluguna nazar degmesin
Gerçekten de "13.takımda olmanın sorumluluğu" diye birşey var..
Oooo süper.. Çok sevindim senin adına :)
kul sıkısmayınca hızır yetısmezmıs Rabbım sıkıntılarımın ustune bana odul verdı Allah ım kurban oldugum ne kadar buyuk ....
Tam ben öyle dicektimlafı ağzımdan aldım.. Çok çok anmak lazım bize bu nimetleri nasîb edip yüreklerimize su serpeni..
msj 11
Tuğbacım gerçekten harikasın , senin azmin beni de etkiliyor , paylaşımların , yemek seçimin çok iyi ...en kısa sürede istediğin kiloya ulaşacaksın ..seninle birlikte biz de inşallah ..
umarım sınavın iyi geçmiştir , insanın morali yüksek olunca bütün ruh haline yansıyor..
Allah razı olsun. Sadece kendime değil sizlere de faydam olluyorsa ne mutlu bana Allah'tan daha ne isterim.. Hepimiz hepimiz daha da sağlıklı ve mutlu olarak ayrılacağız bir gün burdan inanıyorum ben.
msj 13
arkadaşlar toplu alıntılama yapmayı hiç denemedim . onun için tek tek cevap vermeye çalışıyorum ..bu da biraz zaman alıyor ..bir gün deneyeceğim bakalım ..
ben de bugünkü menüyü yazayım
sabah
salata , şekersiz çay ve peynir
öğlen
yoğurt ve 1 dilim ekm
akşam
1 kase çorba , yoğurt , ve tavuk ..
1lt su
Akşam çok güzel ama sabah çay peynir yumurta çok daha güzel olurdu, o salatayı da öğlene alabilirdik. Olsun yine de afiyetlerr olsun
menüm
sabah:1 yagsiz tost
ara 8 findik
ögle:firinda balik,1 dilim ekmek
aksam:bol salata,pul biberli yogurt
2 lt su, 2 bardak yesilcay 1 bardak kahve simdiye kadar bunlardi.
yürüyüsü cok yapamadim bu gün sadece 40 dakika.
Benm sevdiğim tarz işte :) sabah o tostun yanına bi şekersiz yeşil çay süper olabilirmiş. Afiyet olsuuuuun
evet kızlar yemegımı yedım geldım menumu yazıyorum...
sabah 1 tam bugday ekmek yumurta domates
ara kıvı
oglen 1 kase tarhana corbası yogurt
ara elma
aksam kabak yemegı 1 tabak okadar...
su 1.5 lt 3 bardak yesıl cay...
Çok beğendim adaşım.