Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tebrik ederim canım bravo

Teşekkür ederim canım :)

Canımmm eve daha yeni geldim sen yazdıgında muhtemelen alısveristeydim hala tesekkür ederiimm :))
Ay gidicem insalllaaaaaahhhhh :)

Tatlı telaşlar tatlı yorgunluklaar... Ne mutlu sana :16:

Guzell afiyet olsun

Ben bir ara disari ciktim aksama dogru geldm eve
Odami falan topladim sonrasinda
Neler yedimm?
Sabah 11:30 dayimlardaydim kahvaltida, cok karisik bir sey oldu

Biraz mihlama, biraz tursu kavurmasi, biraz helva, biraz peynir, 3-4 zeytin, biraz pekmez yaklasik 3 dilim ekmek

Aksam yarim tabak yogurtlu ispanak

Sabah cok yedigi icin aksam az yedim:)

İyi yapmışsın canım benm, afiyet olsun :)

Ben bugün menümü söyle acıklamak istiyorum :):18::18::18:

15.30
1 tane kıymalı cısssssssssss :))
1 koskocaman bardak ayran

20.35
Franbuazlı cıssssssssssssssss :))

1.5 lt su

Aman LAdyLiNe duymasın :9: spora başlycağm diye salma kendini eceeeeeeeeeemmm dikkat et tatlım

Eğer yanlış olmadıysa mesaj sayımı ecemciğime bildirdim ben. Artık müsadenizi isteyeceğim. Hepinizi tek tek öpüyorum, Allah'a emanet olun :16:

Tatlı telaşlar tatlı yorgunluklaar... Ne mutlu sana :16:

Aman LAdyLiNe duymasın :9: spora başlycağm diye salma kendini eceeeeeeeeeemmm dikkat et tatlım

Darısııı basınaaa insalllah :)
Ayy yok yok spora baslayacagımdan degil bu sabah hic bisey yiyemedim kerem sagolsun :) saat 3.30 da g.. yedik keremleee
Aksamda o tatlıyı is ortagımızla yedik orda hayır demem hakaret gibi bisey olurdu asla geri ceviremezdim o nedenle yedim :( yas pasta diil o ch.... Yle baslayan hahahaha azar yedk yaaa canımız cekiyo diye ondan yazmadm :) hahahaah böylede hic anlasılmadı sanki :))

Hersey dozundaaa tabii ama yaparım yanii bunu inkar edemem Kova burcuyum yükselenimde Başak :)
Yoooooookkk kıyafet alısverisi sonraaaaaa yapıcam 57 - 55 arasında :)) tabiiikiii ev icinnn ama bu daha daaa zevkliii bayılıyooorummm :))

Aaa bak sana su altına mum koyup ısısı tutulan gümüş yemek servislerini mikasa moorun kendi magazından mı yoksa eminönünden mi aldıgını soracaktımmm bende baktımda bugüünn coookkk paraaaa dediiiilerrrrr

Tabiki ev icin olanin zevki paha bicilemezzz:)
Misaka moor'lari Eminonundeki Biev'den aldim. Mikasanin bayisi gibi bir seylermis, baska bir suru urunu de vardi. Ben uyguna aldigimi dusunuyorum 2'sini 280 tl ye aldim.
Sana ne kadar dediler magazada?
Normalde sadece birinin fiyati 224 fln zaten ben netten baktim aldiktan sonra

Üyelik iptali bile var hatalı davranıslarr fakedildiginde affı yok gibi bişey neredeyse ama berile ne oldugunu anlayamadım hatta burda önceden olup gidenler varya onlardan bi kacının üyelik iptali oldu ;)

Hadi ya hic haberim yok boyle seylerden
Demek ki baya sıkı bir takip var
Bu kadar kalabalikta bravo valla

Darısııı basınaaa insalllah :)
Ayy yok yok spora baslayacagımdan degil bu sabah hic bisey yiyemedim kerem sagolsun :) saat 3.30 da g.. yedik keremleee
Aksamda o tatlıyı is ortagımızla yedik orda hayır demem hakaret gibi bisey olurdu asla geri ceviremezdim o nedenle yedim :( yas pasta diil o ch.... Yle baslayan hahahaha azar yedk yaaa canımız cekiyo diye ondan yazmadm :) hahahaah böylede hic anlasılmadı sanki :))
Valla Ecem ben hic bir sey anlamadim
Soyle de kurtulayimm aklimdan cisss olabilcek butun her seyi gecirdim
Zaten actim iyice aciktim:))
Soyle de kurtar beni:)

Ayy ikisini de anladim simdi:))
1. Yi degil ama 2ye bayilirim cok da guzel limonlu-visnelisini yaparimm:))

günaydın..:16:

Takım Dereceleri

1) 13. takım:nazar::nazar::46::46:
2) 6. Takım
3) 1. Takım

Bireysel Dereceler

1) beril77 13. Takım (%3,13):nazar::nazar::46:
tebriklerrrrrrrr..
berro senide extra tebrik ederim..:nazar::nazar::46::46::9:
maasallah.nazar degmesin takimimiza ve berilimize.

kızlar dün eşime dedim düğüne kadar vericem bu kiloları.niye diye soruyor adam alıştı bu halime heralde:1: dedim düğünde şıkır şıkır olmam lazım şöyle şarap kırmızısı bir tuvalet giyeceğim dedim istersen 50 kilo ol dedi hayatta giyemezsin diyor. ben anlattıkça o kudurdu haha daha çok gaza geldim valla düğünde giyeceğim kıyafetleri düşündükçe başarmamamk için bir engel yok:)yaşasın zayıflık:)

giy nermincim.herkes görsün azmin zaferini.

Kuaföre giderken giyiceemmmm onuu :)))
Yok canım ne özeliii çilek demek türkcesini ingilizcesini baskaları almıs ben kayıt olurken bana fransızcası kaldı :)))

Aminnnn insallahhhh
Degil mi ama hahaha :) ama kıvanctaki boy pos :)):37: neyse sustummmm :))

O mutlu olsunn yeterr yalnız kalacak :((
İnsalllaaaaah olabilirimm dügüne yakın kesin paylasırım burda dügünden sonrada paylasırım zaten daha öncede nisanı sözü paylasmıstım evlilik topiğinde :)

O da dengeyi saglayacagım diye arada kalıyor bazen bocalıyor bazende cuballıyor ama sonucta annesi ne kus ne at diyebilirsin..

Ayyyy cok sevindim begenmeneee
Cogunluk oturarak dedi demekki bir bildiginiz var o zaman oturarak olsun daha sıcak olsun :)

Ooooooo catlatıcaksınnn esini haahahaha ohhhh coktaa güzel olurrrrr

İnsallahh o da cok mutlu olur.
Benim canım tatlı istediginde yarım muz yiyorum gerci uzun zamandır yemedim ama yiyordum diyeyim o zaman :)

eşimden çok eşimin tarafını çatır çatır çatlatmak arzusundayım inşalah başaracağım hehe:)
benim eşim normaldede çok kıskanç zaten hiç bir şey yokken ortada düşünceleriyle bile kıskaçlık yaratabilir :)bende çok kıskancımdır ama benim dilim iyi söyler adamın yapacağı varsada yapası kalmaz hehe:)

bende aynen canim. gecen seneden daha zayif olmaliyim 7.ayin sonuna kadar.

Hahahahaha asıl güzel yanı o iştee bende bu yola baslarrrken aynen o taraf ben neymişim görsün dye zaten kıskanılıyordum fakat hep kilodan vuruluyordu ama simdi kozda kalmadı ellerinde ;) muhtesem duygu dünde diyor kaynana kac kilo oldun diye bilmiyorum tartılmadm dedim :)
söylemene gerek yok,demek ki farkediliyor.en güzel yani dabu bence ecemcim.

ıyı geceler kızlar ev ck kalabalıkdı sımdı gıttı mısafırler..
berıle ne oldu ve sımdı msj sayısını kıme atcaz bacılar...

bana atıyorsunuz Tugba
dünkünü de tekrar yazıp gönderirseniz sevinirim
uzun bir süre giremezse falan eksiklik karışıklık olmasın
Beril ' e ne olduğunu bilmiyoruz ama üyeliği pasif görünüyormuş

Hmmm
Ebru nun yerine sana seytanlardan mi gostersek ne yapsak Ecemm

Hadi birinciyi yedin 2.yi bari yemeseydin:))
Spor yap spor erit onlari gece kalmasin vucudunda:))

Ayyy spor muu o kadar yorgunum kiiiii :))))

Tabiki ev icin olanin zevki paha bicilemezzz:)
Misaka moor'lari Eminonundeki Biev'den aldim. Mikasanin bayisi gibi bir seylermis, baska bir suru urunu de vardi. Ben uyguna aldigimi dusunuyorum 2'sini 280 tl ye aldim.
Sana ne kadar dediler magazada?
Normalde sadece birinin fiyati 224 fln zaten ben netten baktim aldiktan sonra

Hadi ya hic haberim yok boyle seylerden
Demek ki baya sıkı bir takip var
Bu kadar kalabalikta bravo valla

Valla Ecem ben hic bir sey anlamadim
Soyle de kurtulayimm aklimdan cisss olabilcek butun her seyi gecirdim
Zaten actim iyice aciktim:))
Soyle de kurtar beni:)

Ayyyyy kesin eminönüne gidiceemm ben yemek takımınıda o yüzden almıyorum eminönünden alıcam hepsini bütün sofra icin gerekli seyleri bi tanesine 467 lira dedilerr yaaa 2 tanesinin fiyatına bambaska lazım olan birsey alırım evet takip yönündende gayet disiplinli burası
:)))) anlamıssn kii zatennn :)))

Ayy ikisini de anladim simdi:))
1. Yi degil ama 2ye bayilirim cok da guzel limonlu-visnelisini yaparimm:))

Offfffff bayılırım 2.yeee visnelii ımmhhhhh cok cok cok severimmmm bende

Ayyyyy kesin eminönüne gidiceemm ben yemek takımınıda o yüzden almıyorum eminönünden alıcam hepsini bütün sofra icin gerekli seyleri bi tanesine 467 lira dedilerr yaaa 2 tanesinin fiyatına bambaska lazım olan birsey alırım evet takip yönündende gayet disiplinli burası

ya Royal Bone china markasını duydun mu daha önce bilmiyorum piyasadan çok farklı ürünleri var bence ve kesinlikle kaliteliler de
benm Bernardo dan aldığım takımın markası da o zaten,
Cemile var Eminönünde orada bir çok modeli var
fiyatları pahalı ama gerçekten daha farklı ve güzeller
Cemile'ye bir bak mutlaka indirimde çok yapıyorlar ben Bernardo dan alacağıma ordan alsaymışım bir 400-500 tl ucuza gelcekmiş ama almış oldum bir kere..

Nermin cigim arkadaslık istegi göndermistinn yaaaa ben cepten giriyorum buraya genelde gördm telefonda ben kabul etttigimi düsünürken etmemisimmm vallahi simdi farkettimm cok özür dilerim bilincli olarak yapmadım gercekten bir yanlıslık sonucu nasıl oldugunuda bilmiyorum ama yapmısım birseyler isteee kusura bakma nolur :71::71::71::71::71::103:

Yaaaaaaa bu nasil bi duyguymusss anlatamam ben hicc durup durup tartiliyorum :)))) simdi tek skntim kaldiii o da skilasmak su anda spor yapamadigim icin bu kiloda gostermiyorum tatilde sporaaa basliyorumm kesin kafaya koydumm salona gidicem :)
Eki Görüntüle 602840
maasallah.haketmissin.bencede devamli tartil.darisi bize.

benim yaptigim bir essekliten dolayi tadimiz kacmasin yine ozur
bende kaciyim yaaaaaaaaaaa
ne tatsizligi?
pazartesıye randevu aldım gulum merakla ve korkuyla beklıyorum ne olacak dıye....:18::18::18:
umarim birsey olmaz.korkma.
istenen kiloyu gosteren tartilara asigim yawwwwwwww
bende o tartidakinden istiyorum.

sinir krizi geçirmek üzereyim hatta geçiriyorum..kızın matematik sınavı var..bölme işlemini anlamamış..1 saat önce ne gösterdimse kendi çözdü..şimid nasıl yapılıyordu diye ağlıyor unuttum diyor..:37::84::88:oğlum öğlen uykusuna yattmadı..kız başımda ders çalıştır diye dikiloyr..yok yok burdan foruma giriliyormu şöle güzel bir köşede saklanıp kafayı yiyeceğim..çünkü evde onada izin yok..nereye gitsem oradan pırtlıyorlar..:60: :74:
ay neyseeeeeeee..:37::9:
zaman zaman herkesin basinageliyor.sinirlenme canim.
23 haziranda benimkisi de
benimkide 21 i idi.sende yaz gelini olacaksin yani.

Teşekkür ederiiiiiiiim :) takım arkadaşlarımdan da tebrik almak benm için ayrı bi mutluluk :16: Bu arada da yoğurdu mutlaka dene canım evet. Sizde de olur mu bilmiyorum ama acısından mı baharatından mı bilemedim beni acayip tok tutuyor bi sonraki öğüne kadar.
bende cok begendim.

ayrıca da çook söylemişler fiyatı ya
kendi sitesinde bile yarı fiyatına satıyor
nasıl bir olay bu anlamadım
ne kadar kazıklayabiliyorsa hiç bir fırsatı kaçırmamaya çalışıyorlar..
ben en son Eminnüne gittikten sonra dedim zaten gerçekten çok uygun veya tasarım bir ürün olmadıktan sonra bir daha hiç bir avm den falan bir şey almıycam

ya Royal Bone china markasını duydun mu daha önce bilmiyorum piyasadan çok farklı ürünleri var bence ve kesinlikle kaliteliler de
Cemile'ye bir bak mutlaka indirimde çok yapıyorlar ben Bernardo dan alacağıma ordan alsaymışım bir 400-500 tl ucuza gelcekmiş ama almış oldum bir kere..

Aaa evet royal bone china bernardoda duydum baktıgım yemek takımlarına söylüyolardı ben markası olarak algılamamıstm demek ki ayrı bir markaymıs tamam Cemile ye kesinlikle bakıcam olsun 3 5 fazla olsun iyisi ve güzeli olsun sonucta bu tür seyler her zaman alınacak seyler degil kim bilir kac sene kullanıcaz eminönünde pazarlık rahatlığı var bide keremi alırsam yanımaaa tamamdır :)

ne tatsizligi?

bende cok begendim.

evet canım yaz gelini olacağım ben deee :16::16::16:

ne tatsizligi?

bende cok begendim.

Haydii darısı basınaa 5 leri görnce dayanamıyorumm birde ilk gördügüm halimi görücektin evin icinde dans edip zıplıyordum :)

ayrıca da çook söylemişler fiyatı ya
kendi sitesinde bile yarı fiyatına satıyor
nasıl bir olay bu anlamadım
ne kadar kazıklayabiliyorsa hiç bir fırsatı kaçırmamaya çalışıyorlar..
ben en son Eminnüne gittikten sonra dedim zaten gerçekten çok uygun veya tasarım bir ürün olmadıktan sonra bir daha hiç bir avm den falan bir şey almıycam

Mikasa moor dan bakmadm ama aynısıydı onun art dekor var ordan baktım evet yaa aslında acele edip begendigimi hemen alıyorum amaa biraz sabretsem zaten önmzdeki hafta gelinlige sonraki haftada eminönüne gidicem kesinlikle sofra ürünlerimi ordan alıcam

Son düzenleme:
Pasif mi?
Su an online degil anlaminda olmasin o?
Ama bana atilabilir mesajlar eger bor sorun varsa
Cuma ve ctesiyi birlikte atin kizlar lutfen ben de yarin paylasirim
Ptesi ecemden devam ederiz

Burcun ney senin bakiyimmm:))
Ben severim cilginliklari arada iyidir ;))

Sen ne yaptin buguun?
Alisveris derken? Kiyafet mi aldin Ecem yoksa:)) oyleyse cok zevkli olmustur:)
özellikle de zayiflayinca alisveris cok zevkli.

Allah Allah cok ilginc
Ceza diye bir sey de mi var bu forumda??
Bn cepten girdigim icin farketmedim hic isimdeki farkliligi vs
bu kurallari tekrar incelemek gerek

Hersey dozundaaa tabii ama yaparım yanii bunu inkar edemem Kova burcuyum yükselenimde Başak :)
Yoooooookkk kıyafet alısverisi sonraaaaaa yapıcam 57 - 55 arasında :)) tabiiikiii ev icinnn ama bu daha daaa zevkliii bayılıyooorummm :))

Aaa bak sana su altına mum koyup ısısı tutulan gümüş yemek servislerini mikasa moorun kendi magazından mı yoksa eminönünden mi aldıgını soracaktımmm bende baktımda bugüünn coookkk paraaaa dediiiilerrrrr

Üyelik iptali bile var hatalı davranıslarr fakedildiginde affı yok gibi bişey neredeyse ama berile ne oldugunu anlayamadım hatta burda önceden olup gidenler varya onlardan bi kacının üyelik iptali oldu ;)
bu kurallar nerede kizlar?

betüle galiba.

kemiktozundan yapiliyor galiba.cok ince ve görünüsleri cok güzel

Haydii darısı basınaa 5 leri görnce dayanamıyorumm birde ilk gördügüm halimi görücektin evin icinde dans edip zıplıyordum :)

Mikasa moor dan bakmadm ama aynısıydı onun art dekor var ordan baktım evet yaa aslında acele edip begendigimi hemen alıyorum amaa biraz sabretsem zaten önmzdeki hafta gelinlige sonraki haftada eminönüne gidicem kesinlikle sofra ürünlerimi ordan alıcam

birkac yüzgramda ziplarken gitti diyorsun yani :)

Aaa bugün birsey daha ögrendim bilmiyorum ocagını elektirikli mi alıcaksın ben elektirikli alıyorum satıcı dediki bundan sonra tencere tava alırken mıknatısla gitmeniz gerek eger mıknatıs yapısıyorsa o tencere tava takımını almalısınız ama bu hepsi icin degil sanırım ben sadece tencereyi algılayıp ısı verenini istedim yani elini bile koysan yakmıyor acıkken birsey tastıgında hemen sönen ve yapısmayan birsey sectim

Back
X