Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

özellikle de zayiflayinca alisveris cok zevkli.

bu kurallari tekrar incelemek gerek

bu kurallar nerede kizlar?

kemiktozundan yapiliyor galiba.cok ince ve görünüsleri cok güzel

Evet kemiktozundan yapılıyor.
Kurallar forumun aya sayfasında veya diyet gruplarının ana sayfasında olabiilr.
tam bilgim yok ama öyle tahmin ettim.
karar defteri diye de bir başlık var, Ebru yani takım kaptanımız onu da okumamızı istemişti.

Kızlar ben şimdi çıkayımm hepinize iyi geceler diliyorumm :)

BU MESAJI OKUYANLAR LÜTFEN 11- 12 OCAK TARİHİNDEKİ MESAJLARI BANA GÖNDERİN.
BERİL' E GÖNDERMİŞ OLSANIZ BİLE

Kadriye senin 11 Ocak tarihini yazmışsın geçmişten buldum.
12 ocağı da buraya yaz lütfen ben yarın bakar not alırım.

iyi geceler tekrarr :16::16:

özellikle de zayiflayinca alisveris cok zevkli.

bu kurallari tekrar incelemek gerek

bu kurallar nerede kizlar?

betüle galiba.

kemiktozundan yapiliyor galiba.cok ince ve görünüsleri cok güzel

Genelde kurallar hangi konu baslıgının altındaysan orada ilk topik genelde kurallar için oluyor evlilik nişan oyun bölümü diyet saglık beslenme yemek tarifleri vsssss bir cok ana baslık var oralarda genel kurallar belirtiliyor

karar defteri diye de bir başlık var, Ebru yani takım kaptanımız onu da okumamızı istemişti.

İyiiii gecelerrrrrrrr yarın görüşürüüüz :)

Aaa bugün birsey daha ögrendim bilmiyorum ocagını elektirikli mi alıcaksın ben elektirikli alıyorum satıcı dediki bundan sonra tencere tava alırken mıknatısla gitmeniz gerek eger mıknatıs yapısıyorsa o tencere tava takımını almalısınız ama bu hepsi icin degil sanırım ben sadece tencereyi algılayıp ısı verenini istedim yani elini bile koysan yakmıyor acıkken birsey tastıgında hemen sönen ve yapısmayan birsey sectim
ecemcim iyi yapmissin.simdi olmasa bile cocugun olunca anlayacaksin.hayirli
olsun

tesekkürler betul.

yediklerimi yazayim.
sabah: 1 yumurta ,1 dilim kepekekmegi, birazcik peynir.
ögle: baharatli yogurt,3 köfte
ikindi 1 elma
aksam:bol salata,balik.
3ltsu,1bardak yesil cay

ecemcim iyi yapmissin.simdi olmasa bile cocugun olunca anlayacaksin.hayirli
olsun

tesekkürler betul.

Dogruuu ya ben kendimi düsünmüstüm hic cocuk olayını düsünmemistimm ohh bir kere daha icime sindiii :) tesekkur ederiimm

Son düzenleme:
Aaa bugün birsey daha ögrendim bilmiyorum ocagını elektirikli mi alıcaksın ben elektirikli alıyorum satıcı dediki bundan sonra tencere tava alırken mıknatısla gitmeniz gerek eger mıknatıs yapısıyorsa o tencere tava takımını almalısınız ama bu hepsi icin degil sanırım ben sadece tencereyi algılayıp ısı verenini istedim yani elini bile koysan yakmıyor acıkken birsey tastıgında hemen sönen ve yapısmayan birsey sectim

Aaa evet royal bone china bernardoda duydum baktıgım yemek takımlarına söylüyolardı ben markası olarak algılamamıstm demek ki ayrı bir markaymıs tamam Cemile ye kesinlikle bakıcam olsun 3 5 fazla olsun iyisi ve güzeli olsun sonucta bu tür seyler her zaman alınacak seyler degil kim bilir kac sene kullanıcaz eminönünde pazarlık rahatlığı var bide keremi alırsam yanımaaa tamamdır :)

Ecem bu mesajlarını kaçırmışım kusura bakma
şimdi yatınca gördüm
ocak falan daha hiç bakmadım ben
sorarım yine sana alacağımız zaman, ama neden tencere tavayı mıknatısla kontrol ediyorz ??onu anlamadım ?:44:

pazarlığı iyi yapan birini götür yanında, çok fiyat kırıyorlarr:))

[COLOR="#FF0000" .!.:
GUL1978[/COLOR];28258047]
canım yulaflı da olsa bisküvilere güvenme derim....

biliyorum ama zorunluluktan yedim. :50:

[COLOR="#FF0000" .!.:
GUL1978[/COLOR];28258127]
Kızlar menüme badem,ceviz ,kuru kayısı falan da katayım dedim birinizin menüsünde vardı umarım çok kalori almam sizce ne zaman ne kadar yemeliyim?

menüm

Gül, kuruyemişlerin kalorisi çok yüksektir ve besin değeri çok yeterlidir.
günde küçük bir avucu geçme. toplam 3-4 ceviz yiyebilirsin günlük. yanına 1-2 kayısı. bunlar fazlasıyla yeterlidir sana. hem tok tutar, hem besin almış olursun.
fazlası kilo ve sivilce olarak döner. dikkatli ol.

[COLOR="#FF0000" .!.:
[COLOR="#FF0000" .!.:
;28259145]İnnnşallah :16:

Diyet listeleri, beslenme şekilleri ve besin türleri ile ilgili çok bilgili değilim ama, kahvaltımızda yumurta peynir zeytin olsa çok daha iyi olmaz mı? Çünkü sabah kahvaltısını ben çok önemsiyorum. He bazen fırsatımız olmayabilir atıştırmak zornda kalmış olabiliriz, dışarda olabiliriz. Ama evde olduğumuz sürece kahvaltılıklardan yiyelim derim ben.. Bu benim kanaatim. Onun dışında günün güzel geçmiş afiyet olsun :)

ben de önemsiyorum ama bugün böyle oldu işte. yarın pazar, güzel bir kahvaltı yaparım.

Mirasu sana daha once hosgeldin diyememistim kusura bakma,
Hosgeldin sefa getirdin:))

yulafli biskuviyi ben de cok seviyorum ama bencr yarim paket fazla olmus
Onun disinda menu guzel afiyet olsun

:))

hoşbuldum sağolun.
yulaflı bisküvilere hayır :20:

Son düzenleme:
Ecem bu mesajlarını kaçırmışım kusura bakma
şimdi yatınca gördüm
ocak falan daha hiç bakmadım ben
sorarım yine sana alacağımız zaman, ama neden tencere tavayı mıknatısla kontrol ediyorz ??onu anlamadım ?:44:

pazarlığı iyi yapan birini götür yanında, çok fiyat kırıyorlarr:))

Elektrikli ocagin ozelliginden dolayi kontrol etmek gerekiyormus dedim ya ben ocak acikken elini koydugunda yakmayan bisey sectim yada diyelim havlu pecete dustu falan yakmiyor hic bir sekilde sadece tencereyi algiliyor o yuzden tencereleri oyle kontrol etmemiz gerekiyormus ocak ozelliginden kaynakli

Pazarlikta kereemmm kesinlikle 550 liradan 3 kazak 4 kotu indirip 200 liraya alan adam o onunde saygiyla egilirim onun ben hahahah :)

kızlar, ben kendi kullandığım sonuçlara göre önerilerimi yazayım. evlenecek arkadaşlar istediklerini dikkate alsın...

tencere takımınız kesinlikle kaliteli ve çelik olsun derim. orta kaliteliler bile zamanla bozuluyor, içi bir tuhaf oluyor. cif'leyince bile düzelmiyor. bende farklı markalardan setler aldım. esas takımım karaca, en çok ondan memnunum. esse'den aldıklarım orta kaliteli diye nitelendirdiklerim. ondan da 3 lü set almıştım, memnun değilim. teflonları çok dikkatli kullanmak gerekiyor, makinede güzel yıkanmıyor. 1 tane güveç gibi yaparsanız, 1 tane de pilav için olmak üzere alabilirsiniz. tefal in teflon tavaları bir numara. yıllarca kullandım.

misafir yemek takımı; çok kaliteli olmasın. ya da kaliteli olsun ama çok para vermeyin :)
misafirlere kullandığım takım, bıçak kullanırken sert kullandıkları için, büyük servis tabakları hep çizik oldu :50: bende orta kalite bir takım daha var, artık özensiz misafirlerime o tabakları kullanıyorum. yemek takımında farklı markalara da bakın. köşeli takımlar da pek tavsiye edilmiyor. makineye yerleştirmesi zor ve dikkat etmeyince köşeleri hep kırılıyor(çarpınca)

çatal kaşık takımı, 1 tane misafirlik şık takım alırsınız. günlük kullanıma toplamda 18-24lük olacak şekilde 2 takım ayarlayın. hep kaşık çatal elde yıkamanız gerekir yoksa...

nevresim takımlarınız mutlaka kaliteli olsun. az ve öz alın. 2-3 takım yeterli, abartmayın. gerekirse evlendikten sonra alırsınız. misafir için olanlarda marka pek önemli değil bence. desenleri güzel olsun, pamuklu olsun yeter...

ne alırsanız alın, az alın. sonradan koyacak yer bulamazsınız evde.

nerede yaşayacaksınız bilmiyorum ama , istanbul gibi yerdeyseniz, evlerin mutfakları hep küçük. fırın alışverişini eve göre yapın.
mobilyaları büyük modellerde almayın(koltuklar hep kocaman mobilyacılarda, işiniz zor)... sonra eşyaya göre ev arayıp duruyorsunuz...
bunlar benim tecrübelerim.
mutluluklar dilerim.

Tahmin ettiğim gibi, pazar pazar sabah saat 08:42 ve burda hiç kimse yok herkes mışıııılll mışıl uykuda :) hepinize hayırlı sabahlar olsun :16:

Dogruuu ya ben kendimi düsünmüstüm hic cocuk olayını düsünmemistimm ohh bir kere daha icime sindiii :) tesekkur ederiimm
önemli degil ecem.baska avantajlarini da kullaninca görürsün artik.

Elektrikli ocagin ozelliginden dolayi kontrol etmek gerekiyormus dedim ya ben ocak acikken elini koydugunda yakmayan bisey sectim yada diyelim havlu pecete dustu falan yakmiyor hic bir sekilde sadece tencereyi algiliyor o yuzden tencereleri oyle kontrol etmemiz gerekiyormus ocak ozelliginden kaynakli

Pazarlikta kereemmm kesinlikle 550 liradan 3 kazak 4 kotu indirip 200 liraya alan adam o onunde saygiyla egilirim onun ben hahahah :)
benim oglumda elektrikli ocagin üzerine pecete felan koyup altini acmisti.yangin alarmi ötünce anladik.cok sükür birsey olmadi.

benim esimde pazarlikcidir.dün silex getirttirdik.bayagi bir indirtmis fiyatini.ben olsamgözüm kapali alirdim heralde.

kızlar, ben kendi kullandığım sonuçlara göre önerilerimi yazayım. evlenecek arkadaşlar istediklerini dikkate alsın...

tencere takımınız kesinlikle kaliteli ve çelik olsun derim. orta kaliteliler bile zamanla bozuluyor, içi bir tuhaf oluyor. cif'leyince bile düzelmiyor. bende farklı markalardan setler aldım. esas takımım karaca, en çok ondan memnunum. esse'den aldıklarım orta kaliteli diye nitelendirdiklerim. ondan da 3 lü set almıştım, memnun değilim. teflonları çok dikkatli kullanmak gerekiyor, makinede güzel yıkanmıyor. 1 tane güveç gibi yaparsanız, 1 tane de pilav için olmak üzere alabilirsiniz. tefal in teflon tavaları bir numara. yıllarca kullandım.

misafir yemek takımı; çok kaliteli olmasın. ya da kaliteli olsun ama çok para vermeyin :)
misafirlere kullandığım takım, bıçak kullanırken sert kullandıkları için, büyük servis tabakları hep çizik oldu :50: bende orta kalite bir takım daha var, artık özensiz misafirlerime o tabakları kullanıyorum. yemek takımında farklı markalara da bakın. köşeli takımlar da pek tavsiye edilmiyor. makineye yerleştirmesi zor ve dikkat etmeyince köşeleri hep kırılıyor(çarpınca)

çatal kaşık takımı, 1 tane misafirlik şık takım alırsınız. günlük kullanıma toplamda 18-24lük olacak şekilde 2 takım ayarlayın. hep kaşık çatal elde yıkamanız gerekir yoksa...

nevresim takımlarınız mutlaka kaliteli olsun. az ve öz alın. 2-3 takım yeterli, abartmayın. gerekirse evlendikten sonra alırsınız. misafir için olanlarda marka pek önemli değil bence. desenleri güzel olsun, pamuklu olsun yeter...

ne alırsanız alın, az alın. sonradan koyacak yer bulamazsınız evde.

nerede yaşayacaksınız bilmiyorum ama , istanbul gibi yerdeyseniz, evlerin mutfakları hep küçük. fırın alışverişini eve göre yapın.
mobilyaları büyük modellerde almayın(koltuklar hep kocaman mobilyacılarda, işiniz zor)... sonra eşyaya göre ev arayıp duruyorsunuz...
bunlar benim tecrübelerim.
mutluluklar dilerim.
önerilerin güzel olmus.dikkate alinmali.

Tahmin ettiğim gibi, pazar pazar sabah saat 08:42 ve burda hiç kimse yok herkes mışıııılll mışıl uykuda :) hepinize hayırlı sabahlar olsun :16:

hayirli sabahlar tugbacim.sende erkencisin benim gibi.benim cocuklarim uyumayi hic sevmiyor.sabah en gec 7 biz ayaktayiz.

resimdeki senmisin tugbacim.avatar deniyordu galiba.yüzün cok güzelmis.eger o sensen.

resimdeki senmisin tugbacim.avatar deniyordu galiba.yüzün cok güzelmis.eger o sensen.

mm..şeyy.. evet benim resmimdi utandırdın Allah razı olsun senin güzelliğin o.. ama içime sinmedi kaldırdım başka bi resim koydum :) Geçen sene Mart ayında Kudüs'e gitmiştim de, orda bi çocukla çekilmiştim o resmi.

tesekkür ederimtugbacim.balik ve köfte ayni gün olurmu bilmiyorum ama cocuklar isteyinca bende ucundan aldim azicik ama patates kizartmasi yemedim hic.

Ölçüsü bilindiği sürece bişey olmaz canım bence, sonuçta ikisi de sağlıklı yiyecekler. Hem ayrı ayrı öğünlerde yemişsin. Kaçamak yapmaktan iyidir diye düşünüyorum. Çocukları da benim yerime öp :16: hayırlı ve sağlıklı bi şekilde büyüsünler inşallah..

hayirli sabahlar tugbacim.sende erkencisin benim gibi.benim cocuklarim uyumayi hic sevmiyor.sabah en gec 7 biz ayaktayiz.

Bişey diyeyimmi? En sağlıklısı erken kalkıp erken yatmak.. Ne güzel bişeye vesile oluyorlar çocuklar farkında olmadan. Benim babaannem dedem sabah namazından sonra hiç uyumazlar yıllardır öyle yaşamışlar, dedem camiden gelir mis gibi kahvaltılarını yaparlar, öğlen 12-1 de çorbalarını içer sebzelerini yerler akşam en geç 6 da yine öğlen yediklerini yerler akşam da en geç 10 da uyurlar. İkisinin de maşallahı var, babaannem nerdeyse 70 yaşında bazen gideceği yere 3-5 kilometre yürüyerek gidiyor. Allah nazarlardan saklasın..

Back
X