Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

i

Herkes dagildi mi??
Ben de gideyim bari:)
Kahvaltimi falan yapayim bugun 2 ogun yerim yine benm hafta sonu klasigimm
Sonra da evlilik fuarina gidecegiz nisanlimla:)

istanbul' un da bu güzelliği var nerde akşam orda sabah,iyi gezmeler...

Bu arada dün yaptıgım kacamaklardan sonra gece bir karın agrısıyla uyandım o kadar agrıdıki midem bile agrıdan bulandı tüm sindirim sistemim etkilendi hatta bi ara dedim ki ben ya ölüyorumm yada günahlarımın bedelini çekiyorum cok sükür su an o sancı yokk mide bulantısı ve bas dönmesi gecmedi sadece

geçmiş olsun ecem, bu arada bişi sorucam 76 dan kaç ayda bu kiloya indin ,boyun kaç gerçi ben 65 olsam yeter de artar hemn küçülüyorum yüzümün güzelliği gidiyor çok verince :)

Son düzenleme:
4 aydır ilk defa yiyorum :))

Cok tesekkurlerr tatlım :)

Cok agırlar ama nasıl kullanacagız hic bilmiyorum biraz daha arastırmak gerek ızgara tavalarının en pahalısı 159 tl civarnda tencereler 240 flan eminönünde de olsa ya :))

Evet haklısın uzun zamandır yemeyince böyle oldu sanıyorum

Ara bakalım bizide haberdar et

Evet agirlar gercekten ama surekli kullanmayiz ki, zaten hafta ici oyle uzun suremiz olmayacak yemek pisirmek icin
Hafta sonu yapariz, haftada bir de agir olsa da bir sey olmaz.
Essede uzun balik tavalari da vardi dokum, buyuk baliklarin sigabilcegi sekilde:)) onlar da cok hos.

Ebru'yu aradim ama hemen mesgule alindi.
Merak ettim ben de simdi
Bir daha arasam mi diyorum ama ayip olur diye arayamiyorum

i

geçmiş olsun ecem, bu arada bişi sorucam 76 dan kaç ayda bu kiloya indin ,boyun kaç gerçi ben 65 olsam yeter de artar hemn küçülüyorum yüzümün güzelliği gidiyor çok verince :)

İstanbul'u cok seviyorumm :))
Trafigine, kalabaligina vs sine ragmen:)

i

Tesekkur ederim canim boyum 172 banada oyle diyorlardi yuzunun guzelligi gider diye guzel her daim guzeldir diyordum bende hahahah :)) bana gore alisilmis bi halin varya o degsnce oyle geliyordur ben bi 55 olayim iste o zaman cok guzel olucammmmm :)

Evet agirlar gercekten ama surekli kullanmayiz ki, zaten hafta ici oyle uzun suremiz olmayacak yemek pisirmek icin
Essede uzun balik tavalari da vardi dokum, buyuk baliklarin sigabilcegi sekilde:)) onlar da cok hos.

Merak ettim ben de simdi

Evet yaa essede ben gordum onlari ama dedigim gibi cok agirlar :)

Allah allah hayirdir insallaah bir skinti yoktur umarim acabilecek durumda olsa acardi saniyorum onun aramasini mi beklesen cokta merak ettimm mesaj atsan?

merhaba arkadaşlar.. dün çalışma bitti misafirim geldi..akşam yemeği yemeyi bile unuttum..
saat geç olduğu içinde birşey yiyemedim..
ders 2 .partı birazdan..
berille ne olmuş anlamadım ne cezası ...
ve ebur dünden beri uğramamış iyidir inşALLAH..

merhaba arkadaşlar.. dün çalışma bitti misafirim geldi..akşam yemeği yemeyi bile unuttum..
saat geç olduğu içinde birşey yiyemedim..
ders 2 .partı birazdan..
berille ne olmuş anlamadım ne cezası ...
ve ebur dünden beri uğramamış iyidir inşALLAH..

Dayanamadim tekrar aradimm
Bir seyi yokmus iyiymis cok sukurr
Kizinin cok fazla odevi varmis yogunluktan giremeemis bir girersem bir daha cikamam diyee
Ben dedim sen rahatina bak dinlen biz sadece merak ettik diye:))
Oyle iste:)

i

76 dan indigini gözden kacirmisim.bende merak ettim simdi.

Merak ettim ben de simdi

ocaklariniz cam olacagi icin,sefler gibi kolunuzu sallaya sallaya ceviremeyeksiniz tavayi.bence agirolmasi cok da dezavantaj degil.benim var ve ben tavsiye ederim.

Tesekkur ederim canim boyum 172 banada oyle diyorlardi yuzunun guzelligi gider diye guzel her daim guzeldir diyordum bende hahahah :)) bana gore alisilmis bi halin varya o degsnce oyle geliyordur ben bi 55 olayim iste o zaman cok guzel olucammmmm :)

Allah allah hayirdir insallaah bir skinti yoktur umarim acabilecek durumda olsa acardi saniyorum onun aramasini mi beklesen cokta merak ettimm mesaj atsan?
banada 65 e düsünce öyle diyorlar.yüzünkilolu iken daha güzel diye ama önemli olankisi kendisini hangi kiloda güzel hissediyorsa,o kiloda kalmasi.

Dayanamadim tekrar aradimm
Bir seyi yokmus iyiymis cok sukurr
Kizinin cok fazla odevi varmis yogunluktan giremeemis bir girersem bir daha cikamam diyee
Ben dedim sen rahatina bak dinlen biz sadece merak ettik diye:))
Oyle iste:)

tesekkürler betülcüm.bilgi verdigin icin...

76 dan indigini gözden kacirmisim.bende merak ettim simdi.

ocaklariniz cam olacagi icin,sefler gibi kolunuzu sallaya sallaya ceviremeyeksiniz tavayi.bence agirolmasi cok da dezavantaj degil.benim var ve ben tavsiye ederim.

banada 65 e düsünce öyle diyorlar.yüzünkilolu iken daha güzel diye ama önemli olankisi kendisini hangi kiloda güzel hissediyorsa,o kiloda kalmasi.

4 ayda bu kiloları verdigimi yazmayı unutmusum 1 ay daha var önümde 57 icin fakat 55 olmaya karar verdim
Bana nisanlım bile bu ne böyle zayıflayınca maymun gibi oldun bile dedin ama asıl sorun suydu hep alıstıkları tombul surat yerine olması gerekeni gördüklernde garipsediler yüzüm daha yuvarlaktı simdi o kadar degil tek fark bu cirkinlesmedimde kas göz yine benim yani diyorum ya güzel her daim güzeldir :)))

Ben ızgara tavası almayı düsünmüyorum zaten ocagımın yanında ızgarada var yani ayrı ayrı satılıyorda iste ben ızgarada alıyorum o da elektrikli cam, tencereler yeterli birde balkonda sömine var aradaa da mangall ohh tamamdırrr hahahaah :) birde balık tavası o kadarcık

Kızlar ben geldim, haber veremedim kusura bakmayın.:17: Dün evden bir çıktım saat 08:00 de akşam geldikten sonrada elektrikler kesildi. Sağolsun Betül aradı onada söylediğim gibi kızın ödevi ömrümü yedi bugün. Saat 12:00 de bir başladık. Az önce bitti. Tam 5 saat çocuğun kolu koptu. 37 sayfa :52: Sizi daha fazla meraklandırmayım diye geldim.

Kontrol çok iyiydi allaha şükür. Bebeğin sağlığı tamamen yerinde. 1190 gr. 35 cm. Hiç bir sorunu yok allaha şükür. Onun haricinde dün kızıma resim hocası ayarladım. Artık haftasonları resim dersi alacak. Ayrıca doktorla uzun uzun konuştuk. En son doktora gittiğimde 72 kiloydum. Dün gittiğimde 76 kilo. Bir ayda 4 kilo çok bu nedenle bugünden itibaren kalori saymaya başladım. Doktor çok yemişsin dedi bana :9: Şimdi kendime haşlanmış tavuk göğsü hazırlıyorum. 18:00 den önce yemeğimi yiyeyim. Gelirim yeniden. Öpüyorum hepinizi:16: Geçmişe gelince bakarım artık. :3:

Son düzenleme:
vav her sekılde bırıncıyız deseneıze ... tebrıkler sımdıden takım tebrıkler berılım...
evet berılım dun konusmustuk ınsallah guzel gunlerle bırlıkde Rabbım huzur versın cumlesınınkıne.....
kızlar bende rahımde yara cıktı 1 ay oldu doktror 1 ay dolunca gel yakalım demıstı pazartesı gıtcem randevu aldım ama cooooook korkuyorum....

Geçmiş olsun canım. Korkma bu durum birçok kadında yaşanılan bişey. Geçenlerde benim bir arkadaşımda yaktırmıştı. Hatta şimdi bebek istiyor. Çok zorlanmadı sanırım. İnşallah sende biran önce kurtulursun.

Bugünkü Menüm ;

Kahvaltı Öncesi : Ilık suyla elma sirkesi-bal karışımı ve nane limonlu şekersiz yeşilçay

Kahvaltı :1 dlim tam buğday ekmek
1 kibrt kutusu kadar beyaz peynir
4 zeytin
2 yemek kaşığı kadar domates
2 yemek kaşığı kadar limonlu havuç

Ara yok --------------------------------------------------------------------------

Öğle :1 kepçe domates çorbası
2 kaşık pirinçpilavı
2 kaşık kadar et sote
Bol limonlu salata

Ara yok --------------------------------------------------------------------------

(*) Akşam : 1 kase pul biberli yoğurt
1 dilim tam buğday ekmek

* Öğlen yememe gereken 2 tane şeyden az da olsa yediğim için akşam sadece yoğurt yedim.

1,5 litre su (yatmadan önce 2,5'a yaklaştırırım onu ben :))))
2 bardak limonlu yeşil çay (o da 3 olur zaten yatmadan da içerim)

bugünüm de böyleydi canlarım.

Pirinç pilavı olmamış ama akşam zaten dengelemişsin kendini. Aslına bakarsan Tuğba'cım senin kilona göre bu yediklerin bana az geliyor. İlerde inşallah duraklama dönemi yaşamazsın. Çünki bir süre sonra vücut kendini bu şekilde beslenmeye alıştıracak. O zaman dahada azaltmaz zorunda kalma yiyeceklerini. Sporu nasıl yapıyorsun. Onu çok abartma çünki ilerleyen kilolarda mutlaka daha çok kalori harcama ihtiyacı duyacaksın.

Menüm
Sabah
Kücük bir simitin yarısı
2 çatal peynir
3 zeytin

Ögle
Yok - zamanımda yoktu ama basım döndü ve 2 seker yedim

Aksam (16.00)
Mantar soslu dana rosto
1 d. Ekmek
1 k kola

Bu arada aksam yemegimi Kıvanc Tatlıtugla yedim :)) o da bizim okulda 10 yıldır mezun olamadıda hahahah :))

Ben bu menüyü hiç görmedim. Ecem sende böyle menü yazmadın hiç. Dengesiz, düzensiz ve sağlıksız bir menü. Akşam öğünü güzelmiş onuda kolayla bozmuşun. :47:

kusura bakmayın, dikkatle bakmaya çalıştım, hatta LAydLiNe ın mesajlarını aratarak baktım, ona rağmen gözden kaçırmışım.
şimdi tekrar baktığımda buldum.

sizin için sakıncası yoksa, ben bu takımda misafir olarak takılmak istiyorum. yediklerimi ve yaptıklarımı yazarım size. sizinkileri de okurum. bildiklerimizi paylaşırız.
yarışmalarda yer almasam da olur. sonuçlarınızı etkilemem. kilo vereyim, o bana fazlasıyla yeter :))

Bende aynen öyle söylemiştim canım sana. Tekrardan hoşgeldin aramıza. Hatta ilerleyen günlerde takıma çağırdığım üyelerden gelen olmazsa inşallah liste konusunuda konuşabiliriz seninle.

Kızlar dügün mekanımız burası kısmetse 01.09.2013 te
Kokteyl havuz basında yemek icerdee nikahta burda kıyılacak sizce ayakta mı olsun oturarak mı ona karar veremedm yaaa of gerci provasını yapıcaz herseyn yemeklerin süslemenindee ama buna karar vermem gerekiyor

Eki Görüntüle 602374 Eki Görüntüle 602375 Eki Görüntüle 602376 Eki Görüntüle 602377

Mekan çok güzel Ecem'cim. Gerçekten bayıldım. Denizi çok seven bir insan olarak ayrıca çok hoşuma gitti. Nikah konusunu ne yaptın bilmiyorum ama ayakta olması bana daha hoş geldi.

son günlerdeki menülere baktım da, ben mi çok yiyorum siz mi çok az yiyorsunuz? çevremdekilerden fazla yemiyorum, onlar benden zayıf. ama size göre çok geldi yediklerim :((

bugün yediklerimi yazayım (kahvaltı yapamadım )
-1 kepçe çorba
- 3 kaşık pirinç pilavı
-salata (küçük porsiyon)
-1 kepçe tas kebabı
-1 dilim ekmek
-3 ceviz
-1 tane deveci armut

menümü miktar olarak değerlendirir misiniz? ben hala açım, ama yatana kadar yemeyeceğim.
kilom 82. onu da dikkate alın :)

Tatlım kilona göre yediklerinde bir sorun yok. Sadece pirinç pilavı yememeni tavsiye ederim. Ayrıca kahvaltı mutlaka yapman gerekir. Ayrıca menülerini gün içinde yediğin şekilde yazarsan yani sabah öğle akşam gibi daha sağlıklı yorumlarda bulunabiliriz.

Kızlar ben geldim, haber veremedim kusura bakmayın.:17: Dün evden bir çıktım saat 08:00 de akşam geldikten sonrada elektrikler kesildi. Sağolsun Betül aradı onada söylediğim gibi kızın ödevi ömrümü yedi bugün. Saat 12:00 de bir başladık. Az önce bitti. Tam 5 saat çocuğun kolu koptu. 37 sayfa :52: Sizi daha fazla meraklandırmayım diye geldim.

Kontrol çok iyiydi allaha şükür. Bebeğin sağlığı tamamen yerinde. 1190 gr. 35 cm. Hiç bir sorunu yok allaha şükür. Onun haricinde dün kızıma resim hocası ayarladım. Artık haftasonları resim dersi alacak. Ayrıca doktorla uzun uzun konuştuk. En son doktora gittiğimde 72 kiloydum. Dün gittiğimde 76 kilo. Bir ayda 4 kilo çok bu nedenle bugünden itibaren kalori saymaya başladım. Doktor çok yemişsin dedi bana :9: Şimdi kendime haşlanmış tavuk göğsü hazırlıyorum. 18:00 den önce yemeğimi yiyeyim. Gelirim yeniden. Öpüyorum hepinizi:16: Geçmişe gelince bakarım artık. :3:

kaptanım merhaba , iyi olmana sevindim ...dün yazmıştım ..5. takım ( benim eski takım ) açılınca oraya geçmek istiyorum diye ..sen gelmeyince cevap alamadım , halen bekliyorum ..nasıl olsa henüz listede değilim ...heralde orada yeniden başlamamda sakınca olmaz ..gelince bana cevap yazarsan çoooook sevinirim ..sizinle olmak güzeldi ...:54:

Canim ben buraya zor yetisiyorum acikcasi 5. Takima da bakmam biraz zor acikcasii.

Bu arada ben de ctesi daha az cikiuorum cunku kalkar kalkmaz tartilmak zorunda kalmiyorumm ve ben de sabahlari odem oluyo yuzuklerimden abliyorum vucudum sis.
Bir saat sonra fln normale geliuorum o ben de baya fark ediyor bencee
Senin de oyle oluyor olabilir??

5. takım için zaten vakti ve zamanı olanları kastettim. Yardımımız dokunsun diye. Ödem konusunda da haklısın canım. senin bu söylediğin geldi aklıma. Sabah kalkınca yüzüğüme baktım gerçekten şişmiş ellerim. Bu aralar bende ödem olmasıda çok normal. Artık tuzsuz yemeye gayret edeceğim. Normalde çok aramam tuzu ama iyice azaltmam gerekiyor ödem için.

Bu arada ben bu aksam tatli yedimm.. :))
Arkadaslarla cafeye gittik herkes yiyince canim cekti, biraz cuma olmasinin hafifligi biraz da sunun etkisi var.
Okuldan 6 ogretmen iddaya girdik, bir ayda yuzde olarak en fazla kim kilo verirse herkes ona 50 tl verecek. Kazanan kisiyi saymazsak 250 tl yani. Cok bi para degil ama kazanmanin mutlulugu paha bicilemez malumm:))
Ben biraz avantajsiz gibiyim cunku en az kilodaki benim. Ama beni motive etmesi bile yeter. O arkadaslar da vardi cafedeki grupta, ptesi tartilcaz hep beraber fln diye son bi tatli yiyelim moduna girdi herkes, ben de yiyim bari dedimm :))

Mesajını beğendim yalnız iddia kısmını beğendim. Yediğin tatlı için çok kızdım sana. 500 gr verdin ama şimdi inşallah bu tatlıyla onu ikiye katlamazsın. 250 lira bence hiç te az bir para değil. Kendine güzel bir nevresim takımı alabilirsin o paraya. Hadi bakalım birincilik bekliyorum senden tamam mı? Ben olsam kesin birinci olurdum bu hırsla :9:

Ayda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesi

1.BESLENME LİSTESİ

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

2.BESLENME LİSTESİ:

SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal

ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt

İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem

AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata

KIZLAR ZAYIFLAMAK İSTİYORSUNUZ EGER SUYU BAŞ TACINIZ YAPMANIZ GEREKİYOR YANİ MUTLAKA 3 LİTRE SU İÇMEMİZ LAZIM
kızlar ÖĞLEN yemeyinde doktorun dediyine göre sadece tavuk ve köfte deyil balık ve yumurta bile yiye biliriz videoyu izleseniz daha iyi anlarsınız
----------------------------------------------------------------------------------

Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti

Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay

Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)

Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran

İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)

Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve

Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.
kızlar sizce bu diyet nasıl

Gülçin'cim paylaşım için çok teşekkürler canım. Gayet güzel ve sağlıklı listeler. Tabii ki bunun yanına spor şart. Sporsuz bu menüler bir işe yaramaz. Ancak kilosu çok olanlar için doyurucu ve ideal listeler. Tavsiye ederim.

hemen menümü yazayım :

sabah:1 dilim ekmek ,yumurta ,peynir,bal..

öğlen :1 krem karamel (yaptım dayanamadım yedim)

akşam:3 kasık mantı,az et,salata...

yesil çay,az su az cerez (menümü örnek almayın misafirim olduğu için böyle karışık bir de cuma diye:(

Menün hiç olmamış canım. :47: Bu haftanın kaçamak hakkını yitirdin. Daha çok dikkat tamam mı?:34:

bu basarida senin payin ve mizraklarinin payini unutma tatli kadin
yazarim bir ara canim merak etme
sendende hic kacmiyor bacim ya nerde ne yaptimmmmmmm
arada bir 5e gidiyorum
yarin gelemesen bile
geldiginde guzel haberler getir prensesten

bende yeni geldim
gercekten cosmuslar bizimkiler

kizlar uzun zamandir disari cikmamistim
birkac arkadasla beraber ocakbasina gittim
yeni geldim
bayagi costurmus bizi bu birincilik
darisi her haftaya insallah

Hafiye gibiyim zaten Beril'cim merak etme kaçmaz benden bişey. Daha sen mızrak görmemişsin, Betül iyi bilir. Ama bugün için yaktım hepinizi çünki kaçamak yapmayan kimse kalmamış. Allahtan gelemedim yoksa sıcağı sıcağına fırça daha kötü olurdu. Bundan sonra kaçamak yapmak yok kimseye. Ocakbaşına gitmiş bide :52::53:

Bebişim çok iyi maşallah. Ama ben fazla kilo alıyor muşum. Biliyordum zaten ama doktordan duyunca bir silkinme geldi bana. Adama ayak üstü bana bi kalori hesabı yaptı hiç bişey diyemedim. Günlük alman gereken kalori 2200 dedi. Hadi 300 kaloride bebek için al dedi. Eder mi sana 2500 kalori. Senin ayda 4 kilo alman demek günde 1000 kalori fazladan aldığını gösterir dedi. Kısacası çok yiyorsun demek istedi. Ağzımı açamadım. Bugün sabahtan başladım tekrar diyetteyim kızlar. Daha dikkatli besleneceğim.

kizlar ben menumu yazmayim bir kerelik olurmu
ocakbasindaydim
cissssssssss oldum
ama yarin telafi edecem

Mutlaka ama mutlaka telafi et yoksa :47::47:

kaptanım merhaba , iyi olmana sevindim ...dün yazmıştım ..5. takım ( benim eski takım ) açılınca oraya geçmek istiyorum diye ..sen gelmeyince cevap alamadım , halen bekliyorum ..nasıl olsa henüz listede değilim ...heralde orada yeniden başlamamda sakınca olmaz ..gelince bana cevap yazarsan çoooook sevinirim ..sizinle olmak güzeldi ...:54:

Tamam canım. Bizim için hiç bir sakıncası yok. Kendin için nasıl uygunsa öyle davranabilirsin. Sonuçta her takım bizim sayılır. Amaç zayıflayabilmek. Sen kendini nasıl mutlu hissedersen öyle davran. Her zaman yanında ve her zaman destekçin oluruz. Arada bir uğrarsın. Hayırlı olsun şimdiden senin için. :16:

Tamam canım. Bizim için hiç bir sakıncası yok. Kendin için nasıl uygunsa öyle davranabilirsin. Sonuçta her takım bizim sayılır. Amaç zayıflayabilmek. Sen kendini nasıl mutlu hissedersen öyle davran. Her zaman yanında ve her zaman destekçin oluruz. Arada bir uğrarsın. Hayırlı olsun şimdiden senin için. :16:

sağol canım , inş bu hafta güzel bir kilo veririm , oldukça kararlıyım ...hepimize başarılar ..zayıflamak gerçekten zor bir süreç ..her zaman desteğinizi bekliyorum ...

dünkü menümü yazayım
sabah:domatesli yumurta,peynir,zeytin,1kaşık pekmez,2 dilim ekmek
ara:1 elma
öğlen:1 tabak pırasa yemeği 1 kase yoğurt
ara:tarçınlı süt
akşam:1 tabak lahana kavurması,salata
2 dilim şekersiz cevizli kabak
3litre su

Afiyet olsun Nermin'cim. Sen bu hafta kilo veremedin yaaa benim aklıma hemen senin meyveler geldi. Geçen hafta her ara öğününde ikişer tane meyve vardı canım. Sen meyvelere dikkat et istersen. Bide şu iki dilim şekersiz cevizli kabağı anlamadım. Yemek mi? Hiç duymadım daha önce.

kızlar dün eşime dedim düğüne kadar vericem bu kiloları.niye diye soruyor adam alıştı bu halime heralde:1: dedim düğünde şıkır şıkır olmam lazım şöyle şarap kırmızısı bir tuvalet giyeceğim dedim istersen 50 kilo ol dedi hayatta giyemezsin diyor. ben anlattıkça o kudurdu haha daha çok gaza geldim valla düğünde giyeceğim kıyafetleri düşündükçe başarmamamk için bir engel yok:)yaşasın zayıflık:)

Hadi bakalım seni ilk defa bu kadar hevesli ve rakarlı görüyorum. Umarım böyle devam edersin. :46:

albümüme 2 tane resim ekledim bakabilirsiniz:)

Maşallah canım kızında sende çok tatlısın. Keşke boydan bir foto koysaydın. Kilonuda görmüş olurduk.

Helloo ladiess and gentlemen:)) diycem ama hic erkek yook:)

Keyfim yerinde bugun bir boyle:) dun aksam da cok eglendik arkadaslarla onun etkisi belki dee

11 gibi kalktimm asagi yrngem cagirdi kahvaltiya yeni geldim simdi de hazirlanip cikicamm

Gezenti dicem yine :9: Ama bayıldım böyle keyifli olmana maşallah :16:

benim yaptigim bir essekliten dolayi tadimiz kacmasin yine ozur
bende kaciyim yaaaaaaaaaaa

Seninle hiç alakası yok Beril'cim takma kafana bunları. :16:Konu çok uzun konuşulmuş takımda keşke hiç konuşulmamış olsaydı. Dedikleri gibi önümüze bakalım biz. :34:

sinir krizi geçirmek üzereyim hatta geçiriyorum..kızın matematik sınavı var..bölme işlemini anlamamış..1 saat önce ne gösterdimse kendi çözdü..şimid nasıl yapılıyordu diye ağlıyor unuttum diyor..:37::84::88:oğlum öğlen uykusuna yattmadı..kız başımda ders çalıştır diye dikiloyr..yok yok burdan foruma giriliyormu şöle güzel bir köşede saklanıp kafayı yiyeceğim..çünkü evde onada izin yok..nereye gitsem oradan pırtlıyorlar..:60: :74:
ay neyseeeeeeee..:37::9:

Sorma Derya'cım sorma. Arada bir bende bağırıyorum kıza yazık ağlatıyorum. Sonra içim acıyor. Gönlünü alıyorum hemen ama elimde olmadan üzüyorum çocuğumu. O oyunla karışık çalışmaya çalışıyor, şımarıyor bende dayanamıyorum ciddi olsun istiyorum. Bide ben ona sinirlenince karnımdaki pıtır pıtır tekmelemeye başlıyor oda beni sıkıyor. Bugün tam tamına 5 saat ders yaptık. Canımız çıktı. İlk okul 1. sınıfta böyleysek sonra halimiz ne olur bilemiyeceğim. Bide herşeyi doğru okusun, doğru yazsın istiyorum. Sil sil işimiz bitiyor. :26:

öğlen yediklerim:
1 büyük bardak süt,
yarım paket yulaflı bisküvi

ara öğün
2 ceviz

ikindi yediklerim
küçük bir kase bulgur pilavı(2 tahta yemek kaşığı)
küçük bir but (yağsız)
yarım dilim çavdar ekmeği
salata

akşam yediklerim
küçük kase y yoğurt
yarım dilim çavdar ekmeği
ceviz 2 tane...

yemek işim bitti.
su yatana kadar 2 litreye tamamlayacağım...

Bisküvi haricinde güzel bir menü. Ne olursa olsun işlenmiş gıdalardan uzak durmamız lazım. Senin öğünlerde kahvaltı olmuyor sanırım. İki menünde de yoktu. Ama Tuğba'nında dediği gibi kahvaltı çok ama çok önemli. Eğer geç kalkıyorsan bile kilo vermek için erken kalkıp sağlam bir kahvaltı yapman şart bence.

Kızlar menüme badem,ceviz ,kuru kayısı falan da katayım dedim birinizin menüsünde vardı umarım çok kalori almam sizce ne zaman ne kadar yemeliyim?

menüm

sabah:3.4 badem, yarım dilim tam buğday ekmeği,peynir,zeytin(kahvaltıyı geç yaptım)

öğlen:2 kayısı,3,4 ceviz,1 hurma

akşam: 1porsiyon köfte,salata,yoğurt

adaçayı,2 lt su...

Bence güzel olmuş menün. Afiyet olsun ama hergün böyle olmaması lazım menünün. Arada bir belki.

Kızlar daha yeni dışardan geldim, akşam yemeği saatinde arkadaşmla harika bi kafedeydim. Biz hep oraya giderdik onunla ama önceden hep pizza ve patates kızartması alırdık yanına da kola. Ama ben bugün elbette ki yapmam gerektiği gibii bi kase mercimek çorbası ve bi kase yoğurt yedim :) evden çıkmadan önce ufak bi buzdolabı poşetine pul biber, nane, kekik, karabiberi karıştırıp koymuştum onu da yoğurduma karıştırdım orda hihi :9: 18.30'da yemeğim bitti. Yani dışarda bi akşam geçirmeme rağmen bi gıdım şaşmadım. Çok mutluyum çok :16:

Seni kocaman tebrik ediyorum Tuğba'cım. Söylenecek bir söz bulamıyorum. Maşallah :nazar:

Bugün neler yedim yazayım hemen;

Kahvaltı öncesi (yaklaşık yarım saat önce): Elma sirkesi-bal karışımı, 1 bardak nane limonlu yeşil çay

Kahvaltı : 1 dilim tam buğday ekmek
1 kaşık kadar domates
1 kibrit kutusu kadar peynir
4 zeytin

Ara yok ---------------------------------------------------------------------------------------

Öğle : 2-3 kaşık kadar az yağda kavrulmuş kuşbaşı tavuk
1 kase pul biberli yoğurt
1 dilim tam buğday ekmek

Ara yok ---------------------------------------------------------------------------------------

Akşam : 1 kase bol limonlu mercimek çorbası
1 kase pul biberli yoğurt

+ 2 Lt su
+ 2 bardak yeşil çay (3.sü yatmadan önce)

Bittiiiii :)

Afiyet olsun canım maşallah. Yine harika bir menü. En kısa zamanda 100 ün altına ineceğine inanıyorum. Ama spor göremiyorum senin menülerde. Hergün mutlaka azda olsa yürü. Başka spor önermiyorum. Şimdilik senin için yürümek en doğrusu.

en kötü sey haklısın kilo güzel güzeldir ama bana 65 yeter belki sonra gaza gelirim bilemem :))

4 ayda bu kiloları verdigimi yazmayı unutmusum 1 ay daha var önümde 57 icin fakat 55 olmaya karar verdim
Bana nisanlım bile bu ne böyle zayıflayınca maymun gibi oldun bile dedin ama asıl sorun suydu hep alıstıkları tombul surat yerine olması gerekeni gördüklernde garipsediler yüzüm daha yuvarlaktı simdi o kadar degil tek fark bu cirkinlesmedimde kas göz yine benim yani diyorum ya güzel her daim güzeldir :)))

Ben ızgara tavası almayı düsünmüyorum zaten ocagımın yanında ızgarada var yani ayrı ayrı satılıyorda iste ben ızgarada alıyorum o da elektrikli cam, tencereler yeterli birde balkonda sömine var aradaa da mangall ohh tamamdırrr hahahaah :) birde balık tavası o kadarcık

4 ay çok ideal o zaman benim de 3 aya ihtiyacım var boyum 170 hedefim 65 bakalım olacak mı?

hoşgeldin canım iyi olmana sevindim tavuk demişken ben artık organik tavuk hariç yemiyorum dikkat et olur mu civcivleri hemen büyütüyorlarmış hormonla simdi aldığım tavul lezzetli hindi gibi eti gönül rahatlığıyla yiyorum çocuklarıma yediriyorum...

güzel haberle gelmişsin maşallah .:nazar:.kilo alımın için senide alalım aramıza..:34:
artık menü bekliyoruz senden..:9:
ve ders konusu şükür anlamış öğlen tekrar çalıştık sorunsuz yaptı..:nazar:aa anne unutmamışım diye seviniyor ya kuzum..:21::nazar:
5 saat çok ya yazık daha çok küçük baştan yıldırma...bilmiyorki yapsın annesi ..1. sınıf zor ama alıştımı sana bırakmaz..:9:

bence cok güzelsin bu halinle.haklisin galiba,zayifladiktan sonra o halinede alisirlar.

herhangibir sorun olmadigi cok iyi ebrucum.artik birazdikkat edersin yedigine.fazla aldigimiz kilolari maalesef kendimize aliyoruz.bebege hicbir faydasi olmuyor.ben 23 kilo aldim ikinci hamileligimde.arkadas 13 aldi.ikimizin bebegi de 3,5 kilo dogdu.

Back
X