Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

arkadaslar menüm:

sabah:1 yumurta,yarım simit,peynir,zeytin,bal,çay

ara :1 kayısı

öğlen :yarım dilim börek,yoğurt

ara:yesil çay,sütlü kahve

akşam:1 porsiyon ızgara köfte,salata,yoğurt,cola zero

2.5 lt su henüz bitmedi

arkadaslar menüm:

2.5 lt su henüz bitmedi
böregi yarida birakman iyi olmus canim.sporda yapiyor musun?

menüm
sabah:2-3 catal menemen,1 dilim kepek ekmegi
ögle:3 tane kestane,1elma(kestane yiyince kendime ceza)
aksam:kabak corbasi,baharatli yogurt
3 litre su 2 bardak yesilcay,40 dk yürüyüs

böregi yarida birakman iyi olmus canim.sporda yapiyor musun?

Kadriyecim haftada 4,5 gün spora gidiyorum haftasonu gidemiyorum gecen hafta kardan ve çocukların hasalığından dolayı çok az gidebildim bu hafata ful gidicem insallah...

menüm

Benimkinin yanında sen hiç yememişsin bravo pazar için süper bir menü....

Kadriyecim haftada 4,5 gün spora gidiyorum haftasonu gidemiyorum gecen hafta kardan ve çocukların hasalığından dolayı çok az gidebildim bu hafata ful gidicem insallah...

Benimkinin yanında sen hiç yememişsin bravo pazar için süper bir menü....

aslinda ben normalde de cok yemiyorum ama hemen kilo aliyorum.simdi cok az yemeye calisiyorum.ancak böylelikle yavas yavas zayiflayabilecegim.
spora gitmenin en iyi yani düzenli olmasi galiba.ben bir gün yürüsem,ikinci gün yürüyemeyebiliyorum.oglumu anaokuluna göndereyim,spor icin daha fazla vaktim kalir belki...

Kızlar berilin üyeligi su an pasif muhtemelen bir problem oldu mesaj sayılarına 3 önerim var
Buraya yazın 2 günüde
Pazartesi salı mesaj sayıları bana gelecek bana atın ben çarşamba toplu paylasayım
Yada Betül kabul ederde yine Betül e atalım karar sizin..

Betül'e atmakla doğru bir karar vermişsiniz. Sanırım Beril kısa süreliğine bir ceza aldı. Tam olarak anlayamadım ama önceki takımıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. İnşallah en kısa zamanda gelir aramıza.

Guzell afiyet olsun

Ben bir ara disari ciktim aksama dogru geldm eve
Odami falan topladim sonrasinda
Neler yedimm?
Sabah 11:30 dayimlardaydim kahvaltida, cok karisik bir sey oldu

Biraz mihlama, biraz tursu kavurmasi, biraz helva, biraz peynir, 3-4 zeytin, biraz pekmez yaklasik 3 dilim ekmek

Aksam yarim tabak yogurtlu ispanak

Sabah cok yedigi icin aksam az yedim:)

Betülllll iki gündür menüler uçmuş, kendine gel canım iddiayı unutma. Cuma sabahıda benim şeytancıkları :20:

Ben bugün menümü söyle acıklamak istiyorum :):18::18::18:

15.30
1 tane kıymalı cısssssssssss :))
1 koskocaman bardak ayran

20.35
Franbuazlı cıssssssssssssssss :))

1.5 lt su

Ecemmmm takımın ikinci Betül'ü diyeceğim artık sana. Kendine gel yoksa cuma 6 lara geri dönüş yapacaksın haberin olsun. :47::47:

yediklerimi yazayim.
sabah: 1 yumurta ,1 dilim kepekekmegi, birazcik peynir.
ögle: baharatli yogurt,3 köfte
ikindi 1 elma
aksam:bol salata,balik.
3ltsu,1bardak yesil cay

Gayet güzel ve örnek bir menü olmuş Kadriye'cim. Afiyet olsun. Takımın diğer üyelerinede örnek olsun. Cuma günü nedense abartmış hepsi.

Bişey diyeyimmi? En sağlıklısı erken kalkıp erken yatmak.. Ne güzel bişeye vesile oluyorlar çocuklar farkında olmadan. Benim babaannem dedem sabah namazından sonra hiç uyumazlar yıllardır öyle yaşamışlar, dedem camiden gelir mis gibi kahvaltılarını yaparlar, öğlen 12-1 de çorbalarını içer sebzelerini yerler akşam en geç 6 da yine öğlen yediklerini yerler akşam da en geç 10 da uyurlar. İkisinin de maşallahı var, babaannem nerdeyse 70 yaşında bazen gideceği yere 3-5 kilometre yürüyerek gidiyor. Allah nazarlardan saklasın..

Maşallah maşallah. Ayrıca erken kalkmak ve erken uyumak zayıflama aşamasında ve sağlıklı yaşamak için gerekli olan bir davranış bence. Özellikle akşam erken uyumanın kilo vermeye etkisi gerçekten büyük.

bende cok merak ettim.henüz bir bilgi yok.kaptan gelirse belki bir bilgi verebilir.

Dedim yaaa canım büyük ihtimal eski takım arkadaşlarıyla alakalı bir durum var. Tam olarak çözemedim ama Beril gelince anlatır umarım.

Dediğim gibi maşallah çok güzel bir alışkanlık. Biraz insanın nefsine ağır gelse de, en güzeli o.. Ben öyle yapabilmek için daha erken uyumayı düşünüyorum artık. Zaten bikaç gündür öyleydi :) Bir yerde okumuştum, yine bi başarı öyküsünde sanırım, yazan kişi doktorunun (yanılmıyorsam doktoru Ziya Mocan'dı), zayıflamak isteyen kişilere özellikle 00:00 - 02:00 arasında uykuda olmalarını önerdiğini söylemişti. Metabolizma daha hızlı çalıştığı ve yağ yakımının hızlandığı bir evreymiş.

Benim programım düzensiz ama dersim ne kadar geç olursa olsun ki bu dönem en geç dersim 12:00 deydi. Ben okula tam ders başlayacağı zaman gitmeyi sevmiyorum, bi yarım saat falan erken gidiyorum genelde, dolayısıyla yine erken çıkmış oluyorum yola :) Genelde uyumamaya gayret ediyorum ama mesela cuma'larım boş, cuma gününden çıkarıyorum haftaiçinin acısını :9: öyle işte. Yukarda da yazdım bak tatlım erken uyusak erken kalkmakta problem yaşamayız, hem 00:00 - 02:00 saatleri arası uykuda olmak zayıflamak isteyenler için önemli bir etkenmiş..

Gayet güzel bir paylaşım olmuş. Umarım hepimiz için yararlı olur bu bilgiler. Tabii ki uygulayabilenler için.

Bu arada dün yaptıgım kacamaklardan sonra gece bir karın agrısıyla uyandım o kadar agrıdıki midem bile agrıdan bulandı tüm sindirim sistemim etkilendi hatta bi ara dedim ki ben ya ölüyorumm yada günahlarımın bedelini çekiyorum cok sükür su an o sancı yokk mide bulantısı ve bas dönmesi gecmedi sadece

Vücut istemiyor işte bak öyle kaçamakları. Bir süre sonra ağır geliyor bünyeye. Umarım iyileşmişsindir. Geçmiş olsun. Artık kaçamak yapmazsın umarım.

Evet agirlar gercekten ama surekli kullanmayiz ki, zaten hafta ici oyle uzun suremiz olmayacak yemek pisirmek icin
Hafta sonu yapariz, haftada bir de agir olsa da bir sey olmaz.
Essede uzun balik tavalari da vardi dokum, buyuk baliklarin sigabilcegi sekilde:)) onlar da cok hos.

Ebru'yu aradim ama hemen mesgule alindi.
Merak ettim ben de simdi
Bir daha arasam mi diyorum ama ayip olur diye arayamiyorum

İstanbul'u cok seviyorumm :))
Trafigine, kalabaligina vs sine ragmen:)

Tatlım yaaa telefon kızın elindeydi bir ara poo diye bir bebeğimiz var telefonda onu besleyip büyütüyoruz. Bide babasıyla konuşuyor telefonda. Konuşmak istemediği zaman hemen meşgule atıyor. Sanırım sen o ana denk gelmişin. Süt molası vermiştik. Böyle durumlarda hiç çekinme ne zaman istersen ara. Benim için hiç bir sakıncası olmaz. :16:

aslinda ben normalde de cok yemiyorum ama hemen kilo aliyorum.simdi cok az yemeye calisiyorum.ancak böylelikle yavas yavas zayiflayabilecegim.
spora gitmenin en iyi yani düzenli olmasi galiba.ben bir gün yürüsem,ikinci gün yürüyemeyebiliyorum.oglumu anaokuluna göndereyim,spor icin daha fazla vaktim kalir belki...

ben de 3 aylık üye oldum mecburum gitmeye alışınca gitmediğin zaman rahatsız hissediyorsun,yürüyüş oldu bitti zor gelmiştir bana maalesef...

Afiyet olsun canımmm ne güzel benim anneannecigim bizle yasardı cok erken yasta vefat etti dedecigimde elazıgda uzaktayız cok hasretim onlara

Allah sağlık sıhhat versin dedene canım benim. En kısa zamanda görüşüp hasret giderirsiniz inşallah.

Bu arada dün yaptıgım kacamaklardan sonra gece bir karın agrısıyla uyandım o kadar agrıdıki midem bile agrıdan bulandı tüm sindirim sistemim etkilendi hatta bi ara dedim ki ben ya ölüyorumm yada günahlarımın bedelini çekiyorum cok sükür su an o sancı yokk mide bulantısı ve bas dönmesi gecmedi sadece

ouuww balım çok geçmiş olsun :(

4 aydır ilk defa yiyorum :))

Haketmişsin bence ;)

Dayanamadim tekrar aradimm
Bir seyi yokmus iyiymis cok sukurr
Kizinin cok fazla odevi varmis yogunluktan giremeemis bir girersem bir daha cikamam diyee
Ben dedim sen rahatina bak dinlen biz sadece merak ettik diye:))
Oyle iste:)

Ne kadar vefalısınız ya maşallah.. Ben de isterim birbirimizin numarasını almayı.

Kızlar ben geldim, haber veremedim kusura bakmayın.:17: Dün evden bir çıktım saat 08:00 de akşam geldikten sonrada elektrikler kesildi. Sağolsun Betül aradı onada söylediğim gibi kızın ödevi ömrümü yedi bugün. Saat 12:00 de bir başladık. Az önce bitti. Tam 5 saat çocuğun kolu koptu. 37 sayfa :52: Sizi daha fazla meraklandırmayım diye geldim.

Kontrol çok iyiydi allaha şükür. Bebeğin sağlığı tamamen yerinde. 1190 gr. 35 cm. Hiç bir sorunu yok allaha şükür. Onun haricinde dün kızıma resim hocası ayarladım. Artık haftasonları resim dersi alacak. Ayrıca doktorla uzun uzun konuştuk. En son doktora gittiğimde 72 kiloydum. Dün gittiğimde 76 kilo. Bir ayda 4 kilo çok bu nedenle bugünden itibaren kalori saymaya başladım. Doktor çok yemişsin dedi bana :9: Şimdi kendime haşlanmış tavuk göğsü hazırlıyorum. 18:00 den önce yemeğimi yiyeyim. Gelirim yeniden. Öpüyorum hepinizi:16: Geçmişe gelince bakarım artık. :3:

maşallah maşallaaahh :nazar :nazar: hoşgeldin özlemiştik :16:

Pirinç pilavı olmamış ama akşam zaten dengelemişsin kendini. Aslına bakarsan Tuğba'cım senin kilona göre bu yediklerin bana az geliyor. İlerde inşallah duraklama dönemi yaşamazsın. Çünki bir süre sonra vücut kendini bu şekilde beslenmeye alıştıracak. O zaman dahada azaltmaz zorunda kalma yiyeceklerini. Sporu nasıl yapıyorsun. Onu çok abartma çünki ilerleyen kilolarda mutlaka daha çok kalori harcama ihtiyacı duyacaksın.

Salı günü sınavlarım bitiyor inşallah sporumu hiç aksatmadan yapacağım. Yürüyüş bandına da çıkmaya başladım ama şimdilik çok az, zamanla arttıracağım onu da.

Seni kocaman tebrik ediyorum Tuğba'cım. Söylenecek bir söz bulamıyorum. Maşallah :nazar:

Afiyet olsun canım maşallah. Yine harika bir menü. En kısa zamanda 100 ün altına ineceğine inanıyorum. Ama spor göremiyorum senin menülerde. Hergün mutlaka azda olsa yürü. Başka spor önermiyorum. Şimdilik senin için yürümek en doğrusu.

KOCAMAAAAAANN TEŞEKKÜR EDERİM inşallah canımm :16:

Bu arada Beril nerelerde daha ne kadar sürecek bu durum bilen var mı?

Ya evet ben de çok merak ediyorum onu :\

menüm

Az geldi yediklerin canımcım ama söylemişsin ancak az yiyerek kilo verebiliyorum diye, inşallah çok acıkmıyorsundur. İnşallah hedefine ulaşırsın bu şeklde devam ederek..

hoşgeldin canım iyi olmana sevindim tavuk demişken ben artık organik tavuk hariç yemiyorum dikkat et olur mu civcivleri hemen büyütüyorlarmış hormonla simdi aldığım tavul lezzetli hindi gibi eti gönül rahatlığıyla yiyorum çocuklarıma yediriyorum...

Hoşbulduk canım. Bende sizi merakta bıraktığım için üzüldüm. Normalde olmazdı ama dün hem çok yorulmuştum, gün boyu dışarda olunca. Elektrikler gidince mum ışığında koltukta uyuyakalmışım. Sabahta hiç bir şey yapmadan kahvaltının hemen arkasına derse oturduk 5 saat sürünce neye uğradığımı şaşırdım. Bu hormonlu tavuk konusunu daha önce çok konuştuk burda arkadaşlarla. Artık mecburen yemek zorunda kalıyoruz elden hiç bişey gelmiyor. Şöyle bir detaylı düşünmeye kalksak yaşamamız bile mucize bu dünyada. :34:

Bu arada Beril nerelerde daha ne kadar sürecek bu durum bilen var mı?

Bikaç gün sürüyor sanırım. Çünki geçen gün buraya yazan başka birisi vardı Beril ile ilgili. Sanırım o da ceza almıştı. Geri dönmüş. Büyük ihtimal bikaç güne kalmaz Beril'de döner. Ama çok kötü oldu bu durum yaaaaa.

güzel haberle gelmişsin maşallah .:nazar:.kilo alımın için senide alalım aramıza..:34:
artık menü bekliyoruz senden..:9:
ve ders konusu şükür anlamış öğlen tekrar çalıştık sorunsuz yaptı..:nazar:aa anne unutmamışım diye seviniyor ya kuzum..:21::nazar:
5 saat çok ya yazık daha çok küçük baştan yıldırma...bilmiyorki yapsın annesi ..1. sınıf zor ama alıştımı sana bırakmaz..:9:

Aynen Derya'cım menü yazmaya başlıyorum bugünden itibaren. Şu kalori sayma işinide araştırayım. Ona göre ayarlayayım menüleri. Canım yaaa mecburen cumartesi dışarda olunca ders pazara kaldı. Arka arkaya yapmasak hiç yapamazdık. Ama maşallahı var çok çabuk öğreniyor. Okumay söktü sayılır. Eski sistemde olsa şuan kesin okuyordu şakır şakır. Maşallah seninkiside iyi olmuş demek ki iyice öğrenmiş. Allah zihin açıklığı versin hepsine. Zaman çok değişti çok çalışmak lazım çokk. :16:

bence cok güzelsin bu halinle.haklisin galiba,zayifladiktan sonra o halinede alisirlar.

herhangibir sorun olmadigi cok iyi ebrucum.artik birazdikkat edersin yedigine.fazla aldigimiz kilolari maalesef kendimize aliyoruz.bebege hicbir faydasi olmuyor.ben 23 kilo aldim ikinci hamileligimde.arkadas 13 aldi.ikimizin bebegi de 3,5 kilo dogdu.

İlk hamileliğimde 64 kilo ile hamile kaldım. 82 kilo ile doğum yaptım. Kızım 3,5 kilo 50 cm doğdu. 18 kilo almışım. Bunda şuana kadar 7. ayım bitti. 8. ayın içindeyim. 13 kilo aldım. Bundan sonra kilo almamam lazım. Sanırım biraz abarttım. Bundan sonra çok dikkat edeceğim inşallah.

arkadaslar menüm:

2.5 lt su henüz bitmedi

Kola ve börek olmamış canım. Hafta sonu sporda yok zaten. Dikkat et olur mu? Yarın yeni bir başlangıç bekliyorum senden. Hafta sonu takım uçmuş tümden. Kadriye ve Tuğba (dontpanic) sizleri tebrik ediyorum. Kaçamaksız takım üyeleri :16:

menüm

Afiyet olsun canım ama kahvaltın çok hafif olmuş. Yürüyüşünü beğendim. Umarım devamı gelir. :46:

Bugün yediklerim;

Kahvaltı Öncesi: Elma sirkesi-bal, nane limonlu yeşilçay

Kahvaltı : Babaannemin ıspanaklı böreğinden 1 küçük dilim yedim (zeytinyağı kullanmış)
2 zeytin
1 çatal beyaz peynir

Ara yok --------------------------------------------------------------------------

Öğle :Yağsız pişirilmiş 2 kaşık kadat kuşbaşı tavuk
Pul biberli yoğurt
1 dilim tam buğday ekmek

Ara yok --------------------------------------------------------------------------

Akşam : Bol limonlu salata
Öğlenden kalan 1 kaşık tavuk
Pul biberli yoğurt

+1,5 Lt su (bugün birazcık az oldu malesef)
+ 3 bardak yeşilçay

Bugün yediklerim;

Kahvaltı Öncesi: Elma sirkesi-bal, nane limonlu yeşilçay

Kahvaltı : Babaannemin ıspanaklı böreğinden 1 küçük dilim yedim (zeytinyağı kullanmış)
2 zeytin
1 çatal beyaz peynir

Öğle :Yağsız pişirilmiş 2 kaşık kadat kuşbaşı tavuk
Pul biberli yoğurt
1 dilim tam buğday ekmek

Akşam : Bol limonlu salata
Öğlenden kalan 1 kaşık tavuk
Pul biberli yoğurt

+1,5 Lt su (bugün birazcık az oldu malesef)
+ 3 bardak yeşilçay

Tam ben seni örnek gösteriyorum nazar değdik galiba senin menüde de börek nazarlık olsun :9: Afiyet olsun canım. Kaçamaklı bir hafta oldu tüm takım için. Suya dikkat. Özellikle senin bol su içmen lazım.

Kola ve börek olmamış canım. Hafta sonu sporda yok zaten. Dikkat et olur mu? Yarın yeni bir başlangıç bekliyorum senden. Hafta sonu takım uçmuş tümden. Kadriye ve Tuğba (dontpanic) sizleri tebrik ediyorum. Kaçamaksız takım üyeleri :16:

Çok onure oldum ama ben ya :) artık hiiiiiiiç kaçamak yapmam hep bu tebriği almak isterim :)

Tam ben seni örnek gösteriyorum nazar değdik galiba senin menüde de börek nazarlık olsun :9: Afiyet olsun canım. Kaçamaklı bir hafta oldu tüm takım için. Suya dikkat. Özellikle senin bol su içmen lazım.

Son anda yakayı ele verdim :9: yedim yedim ama çok çiğnedimmmmm. tamam tamam biliyorum bu hatamı affettrmez bdaha olmicak :)

MENÜM

Sabah

2 tane haşlanmış yumurta
Birkaç tane çeri domates
Birazcık beyaz peynir, zeytin
2 küçük dilim karışık tahıllı ekmek
1 fincan şekersiz çay

Ara
1 fincan sütlü orta şekerli neskafe
(Bunuda bırakmam lazım ama stres alıyor iyi geliyor arada.)

Akşam

Haşlanmış tavuk göğsü
3 yemek kaşığı etli nohut yemeği
2 küçük dilim karışık tahıllı ekmek
Biraz tere ve yeşil soğan

Suyu ölçmedim ama oldukça çok içtim. Kahvaltı biraz geç olduğu için iki öğün oldu bugün.
Haaa bide kaçamağım var açık açık yazayımda utanayım yarım maximus yedim. Birazını sabah birazını akşam yemeğinden sonra :17::47:

Ben geldiiimmmm
Nasilsiniz kizlaarr

Ebru okudum yazdiklarinii
Gordum mizraklariii:)
Ama ben yaramaz bir kizim
Yine yedim tatlilarii

Aklima sen gelmedin degil
Ama İStanbul cok zor bir il
Surekli gezerken disarda
Ne yaparim ben cumalari tartida?..

Bir waffle yemisim tadi sahane
Biliyorrum olamaz bu bahane
Ama iddia da yarin basliyor zaten
Olacak bu, son yedigim nane

Operim seni Ebrumm kizma bana son bak:))

ben de 3 aylık üye oldum mecburum gitmeye alışınca gitmediğin zaman rahatsız hissediyorsun,yürüyüş oldu bitti zor gelmiştir bana maalesef...
bende arkadasimla gidiyorum yürümeye.yalniz gitmeyi sevmiyorum.

Allah sağlık sıhhat versin dedene canım benim. En kısa zamanda görüşüp hasret giderirsiniz inşallah.

ouuww balım çok geçmiş olsun :(

Haketmişsin bence ;)

Ne kadar vefalısınız ya maşallah.. Ben de isterim birbirimizin numarasını almayı.

Salı günü sınavlarım bitiyor inşallah sporumu hiç aksatmadan yapacağım. Yürüyüş bandına da çıkmaya başladım ama şimdilik çok az, zamanla arttıracağım onu da.

KOCAMAAAAAANN TEŞEKKÜR EDERİM inşallah canımm :16:

Ya evet ben de çok merak ediyorum onu :\

Az geldi yediklerin canımcım ama söylemişsin ancak az yiyerek kilo verebiliyorum diye, inşallah çok acıkmıyorsundur. İnşallah hedefine ulaşırsın bu şeklde devam ederek..
aciksamda,tarti 100 gr bile eksik gösterse bu acliga degiyor.

Hoşbulduk canım. Bende sizi merakta bıraktığım için üzüldüm. Normalde olmazdı ama dün hem çok yorulmuştum, gün boyu dışarda olunca. Elektrikler gidince mum ışığında koltukta uyuyakalmışım. Sabahta hiç bir şey yapmadan kahvaltının hemen arkasına derse oturduk 5 saat sürünce neye uğradığımı şaşırdım. Bu hormonlu tavuk konusunu daha önce çok konuştuk burda arkadaşlarla. Artık mecburen yemek zorunda kalıyoruz elden hiç bişey gelmiyor. Şöyle bir detaylı düşünmeye kalksak yaşamamız bile mucize bu dünyada. :34:

Bikaç gün sürüyor sanırım. Çünki geçen gün buraya yazan başka birisi vardı Beril ile ilgili. Sanırım o da ceza almıştı. Geri dönmüş. Büyük ihtimal bikaç güne kalmaz Beril'de döner. Ama çok kötü oldu bu durum yaaaaa.

Aynen Derya'cım menü yazmaya başlıyorum bugünden itibaren. Şu kalori sayma işinide araştırayım. Ona göre ayarlayayım menüleri. Canım yaaa mecburen cumartesi dışarda olunca ders pazara kaldı. Arka arkaya yapmasak hiç yapamazdık. Ama maşallahı var çok çabuk öğreniyor. Okumay söktü sayılır. Eski sistemde olsa şuan kesin okuyordu şakır şakır. Maşallah seninkiside iyi olmuş demek ki iyice öğrenmiş. Allah zihin açıklığı versin hepsine. Zaman çok değişti çok çalışmak lazım çokk. :16:

İlk hamileliğimde 64 kilo ile hamile kaldım. 82 kilo ile doğum yaptım. Kızım 3,5 kilo 50 cm doğdu. 18 kilo almışım. Bunda şuana kadar 7. ayım bitti. 8. ayın içindeyim. 13 kilo aldım. Bundan sonra kilo almamam lazım. Sanırım biraz abarttım. Bundan sonra çok dikkat edeceğim inşallah.

Afiyet olsun canım ama kahvaltın çok hafif olmuş. Yürüyüşünü beğendim. Umarım devamı gelir. :46:
tesekkür ederiz.zor olsa da pes etmek yok.
ebrucum ben 93 ten 64 e düsmüstüm.sen o kadar da cok almamissin.biraz daha dikkat edersin,o kadar.vahim bir durum yok gercekten.

yok kizlar eski takimla alakasi yok cezamin
zaten eski takim da yok ben 13 luyum arkadas
cezama gelince
tasiyici anne araniyor diye bir konuya rastladim forum takipta
30 yasinda bir i beker erkeke arkadasi var tutucu bir aile kizi
ama erkek arkadasiyla evlenmek istemiyor ama cocuk istiyor o ddaha bir ilginc
30-40 bin lira karsiligi bir kadin ariyor
ama sperm bir bankadan yumurtada kendinden degil tasiyici kadina ait olacak
kibrista hersey hazirmis
ve bunun adinada modernlik diyorlar
erkek arkadsi evlenecek adam degil
cocuk dogurmaya engeli yok konu kisaca bu
benimde cevabim suydu

yazik ya
annelik gibi kutsal bir uyguyuda boyle ayaga aldiniz ya ne deyim ben
sinirlerimi bozdunuz aferimmmmmmmmm
anne olmadan once mantikli dusunen biri olmakisin
es kaza bir gun bir evlat sahibi olursan oyle yada boyle
dogru dusunup dogru davranman gerekecek
cunku cocugun seni ornek aliyor
buda sana bir abla tavsiyem olsun

ferida kullanıcısından alıntı
ay evet dünkü olay .nasıl gaza gelmiştim ...
ya konu fake yada değil bu konu hakkında görüşüm bu .... sonuçta ben bu şekilde dünyaya gelmiş bir bebek olsam büüyünce anneme hesap sormazdım ...
emek ki durumu var bakabilecek biri bunları düşündüğüne göre ....
senin maddiyatla bir sorunun mu var
hep maddiyati var istiyor yapiyor gibi bir iman var
bak tatlim cocuk paradan once sevgi
soy sop
ana bana ister
cocuk sormasada ilerde evlenecegi zaman ne diyecek
sey kem kum annem aslinda oda beni tasimamis babamdan gelen gende aslinda surdan mi
ya para hersey degil
belki sen maddiyati iyi bir ailede dogdum diye sormazdin ama inanki her cocuk soruyor
3 cocugum var hepsi birakin sorgulamayi
neler soruyor neler
mesela benim ikizler bana bir kere biz ask cocugumuyuz annne yoksa kazamiyiz dedi kanim donmustu
sen sormaz saniyorsan yaniliyorsun
cocuk okulda neler duyuyor neler ogrenip soruyorlar

konu sahibi arkadasim ben tasiyayim desem ne yapacan simdi
burda bu lafi diyecek birinimi ariyorsun
bak paran var pulun var
dahiyane fikirlerin zaten ortada
baska isin yokmu bugun insanlari sacmaliklarinla sinir etmekten baska
modernlik cag atlama vs.............
baslarim ben boyle cag atlamaya

konu sahibi arkadasim canim benim
allah senden razi olsun
bugun boyle bir miskinlik vardi uzerimde spor felan yapmayacam demistim
sayende oyle bir sinir oldumki beni anca yurume bandi paklar

bu cevaplardan ceza aldim

isin ilginci konuyu 80 kisi felan okuyordu sanirim 3/4 cezali

iste boyle cibik krakerlerim ama sporumuda yaptim ya ohhhhhhhhh

okuyum geliyommmmmmmmm

cok cok cok ozledim hepinizi ulennnnnnnnnnn

..

Tuğba'cım biz bu yaz Betül'le gerçek hayattada görüştük. Sağolsun Konya'ya yolu düşmüştü. Hatta birlikte kaçamak bile yaptık :9: Güzel bir duygu burdan tanışıp normal hayattada görüşmek. Bu arada böyle durumlarda isteyenlere özelden numaramı verebilirim. Benim için sakıncası yok. Acil durumlarda haber vermek iyi oluyor aslında. Ama bu hafta gerçekten düşüncesizlik ettim. Normalde Betül bilir hiç bir şekilde burayı habersiz bırakmam ama neden böyle oldu anlamadım. Sanırım hayatımın çok yoğun geçmesinden kaynaklanan bir durumdu. Dediğim gibi numarasını vermek isteyen yada numaramı almak isteyen mesaj atabilir. :16:

mesaj sayimini kendi icinizde ayarlamisiniz
isterseniz cumaya kadar ben sayayim bana ceza olsun
ama yazdiklarim icin degil
sizden ayri kaldigim icin
sizsiz olmuyor kizlar ya ben cok eksik hissettim kendimi

ha burada ben ne yaptim esimle dr.culuk oynadim azicik
cok cok yazmissiniz ben bir okuyayim

ya yanlis anlamayin simdi
esim dis hekimi bugun zaman gecsin diye gittim kaplamalarima basladim
dis inceltme olcu alma vs..........

Back
X