O gün hic olmadı esasında :))) hic yasamadımm o günü :))
Coooookk tesekkurlerrrrr begendigine sevindimmm :) tabi o resim coooook eski yeni hali böyle degilll hiic alakası yok :)) oturarak dedim simdilik tabiki degistirme hakkımız olacaktır demo yaptıracaklar hem yemegin hem organizasyonun o zaman netlesecektir su an icin oturarak hazırlanacaklar sunumun
Kendini neyde iyi hissedersen o kiloda güzelsindir biraz sabır zaman dedigin cabucak geciyorr
Organik tavuk konusunda da kandazlar diye bir marka var cok yok ürünlerinden fakat olanların hepsi hakiki tavuk büyütülmüs degil ve hepsi eski usul yolunarak temizlenmis tavsiye ederim biz cok arastırdık hatta kerem organik tavuk icin catalcaya dahi gidiyordu cözümü böyle bulduk
Cok tesekkurlerrr canımm
Ayyyy evet bende özellikleee bugündennn sonra kendimi 2. Betül ilan ediyorumm

5leri görünce bi sımardım yarın rutinime dönüyorummm
Amin canım benim insallah tüm basmızda olanlaaraaaaaa saglık sıhhat versin Allah
Canımsın tesekkür ederrm sancı gecti etkileri devamm :)
Ayy yemez olsaydm dcemdee bugün yine abarttım
Kızzzz sitem etme bana senin yoklugunu ilk ben farkettm iyice okuda gööörrrr :)))))) istedigin öpücük olsun

Hahaha gönderirim tabiii anasndan almıs o cingene huyunu :) sıkı pazarlıkcıdır vallahi
Aslında ben diger takımla aranda bisey oldugunu düsündüm ondandr dedmde o yüzden öyle düsündüm
Ama ebruyu cok merak ettim allah var :)
yok anacim benim ayi elinden gelse arabadan inmeden alacak
sanki kedi yapisacak seyine fiyata bakmayi birak magazalarin kapisindan nefret ediyor
farkindamisiniz ayi diyorum
aralar limoni
pis ayi disimin agrisindan oldum butun gece
Ebrucum iyi olmana sevindim gercekten merak ettim :)
Ac kalmasaydın sen acıktım yemiyorum dedikce benim icim gidiyorr aklımda bebiss hep :) 6 lara dönüs olablir ama önümdee tam tamına 4 gün var hemennn dengelicem + cıkmicam söz veriyorum :)) 2 gündür sanssızlıgım sundan oldu cumartesi aksam yeni is ortagımızlaydık yeni oldugu icin orda hayır demem cok abes kacıcaktı bu aksamdaa hepimiz istanbulda olsaktaaa neredeyse 2aydır dayım teyzem ve kuzenimle görüsemiyorduk kalabalık bir aile toplantısı oldu böyle anların keyfinide cıkarmak istedim acıkcası uzun zamandır yasamıy+misim
-+uk cok bisey yemedim ama kaloriliydi bunu itiraf edebilirm

[/QUOTE
bende hamislere kiyamiyorum
gerci yediklerimizin molekulleri bile yetiyor ama yinede ben kiyamiyorum
yedikce yedim bu hale geldim zaten
0ama kaptan temkinli
Bizz betulle görisiiiiciiiiizzzzzzzz :)) nispet yapalım azcık hahaha :))[/Q
kiskandirmayin kiz bana ne bende gelecem
Hepinize günaydınlar bugün sınavım var birazdan okula gideceğim. Akşama doğru görüşürüz yine inşallah. Sizi seviyorum görüşmek üzereeee
gunaydin ins.iyi gecer sinavin
bu arada gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
11.1.13 te 17 mesaj
18.1.13 te 8 mesaj yaz
dunde hapistim malum ama son +anda yine geldim yetistim