Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canımmm darısı basına insallah cok tesekkürler :))

Tesekkürlerrrrrr ay cok heyecanlı :) Bosch aldım prosilence modeli sessiz calısıyor toz hazneli torbasız filtresini kendisi otomatik temizliyor 2200 watt kol kumandalı böyle :)

Güle güle kullan canım. İnşallah memnun kalırsın. Ne kadara aldın?

Aaaaa finansbanktan mülakata cagrıldımmmm kızlarr daha öncede denizbanktan cagrılmıstım ama gitmemistim bu mülakata gidicem :)) insallahh olurrr ya
Hadi bakalım hayırlısı olur inşallah sanada güzel bir tecrübe olur.

iyi geceler kizlar.oglum biraz hasta idi.misafirimde geldi.giremedim nete pek.
menüm
sabah:1 dilim ekmek,1 yumurta ve 1 parca peynir
sabah ve aksam kabah corbasi
arada 1 elma,
3 lt su,4 bardak yesilcay...
40 dk yürüyüs ve kosu yaptim.

Menün güzel olmuş canım. Bakalım senin kabak işe yarayacak mı? İnşallah bu hafta listedesin. Güzel bir sonuç alırız senden.

Kizlar eve geleli 5 dk fln oluyor
Yorgunumm
Yarin da okula onemli birileri gelecek belediye baskani il milli egitim muduru vs
Erken gelin dediler

Sinifimin da sergisi olcak Aydin universitesinde oraya da gidicez cocuklarla. Yogun bir gun. Pff

Çok geç oldu umrım günün güzel geçmiştir. Alıntıyı bu sabah yapmıştım cevapladım ama iş yerindeki internet bağlantısı sayesinde eve kaldı göndermek. Yazdığım bütün cevaplar silindi. İnat ettim bende cevaplayacağım hepsini :60::60:

Betul 14-12 10ocak:9
Ecem 14-20
Panic 15/15
Gul. .7/9
Kadriye 13/12
Gulcin 18/8
Tugba 18/4

11-12 ocakti sanirim bunlar??

Ellerine sağlık Betül'cüm. Beril seninkisinide nor aldım canım.

ve menümü de yazıp çıkıoyrum ben de..

7:00: 1 dlm tam bugday ekmeği, peynir, domates, salatalık
12:30: 1 kase yogurtlu cevizli kabak salatası, 1 dlim t.b ekmeği
14:00 hemen hemen 3/4 elma
16:30 ayran, çeyrek ev yapımı poğaça
18:30 domates çorbası, yoğurt, ızgara köfte

su 2.5 lt

Afiyet olsun canım menü güzel olmuşta dayanamamışsın poğaçaya

kızlar bugun ve yarın msj sayılara bana...

olay suydu

ben normalde buyuklerı haklı yere cocuguma kızarsa fazla arkalık almasın dıye konusmam...
neyse oglum yanlıslıkla bardak kırdı kaynım nasıl bagırıyo cocuga bende kucugumu yatırıyodum..
ne oldu dedım kaynanam camları temızlıyo ve buyuk oglum sınmıs bı yerde aglıyo...
nıye bagırıyosunuzkı anne dedım zaten korkmus gerek yoktu bagırmanıza dedım ...
kaynanam bana bı gurledı anlatamam kım bagırmısda sen kım oluyosunda ..
bak anne dedım olayı cazgırlıga vurursan bende cok guzel yaparım onu dedım ama senı karsıma muhatap alamam cunku sana ne desem anlatamam dedım...
bu hala bagırıyo bana...
bende sen benım sadece kocamın annesı oldugun ıcın hayatımdasın bundan sonra sadece busun benım ıcın dedım sustum ..
buyuk oglumuda aldım dısarı cıktım......
eve geşldım bu benımle konusmaya calısıyo hıc bısey ollmamıs gıbı cevap vermedım hıc...
ama aynı evı paylastıgın ıcın suanda mecburen konusuluyo artık.......

Allah sabır versin canım, inşallah en kısa zamanda geçersin kendi evine. Eminim ki çok zor bir durum şuanki.

Gulcincim su an kac kiloyum gercekten bilmiyorum tartilmiyorum moralim bozulacak bu hafta guzel bi sonuc alamayacagimi biliyorum cuma gunu sizinle birlikte ogrenicem

Menün güzel olmuş canım. Bakalım senin kabak işe yarayacak mı? İnşallah bu hafta listedesin. Güzel bir sonuç alırız senden.

Çok geç oldu umrım günün güzel geçmiştir. Alıntıyı bu sabah yapmıştım cevapladım ama iş yerindeki internet bağlantısı sayesinde eve kaldı göndermek. Yazdığım bütün cevaplar silindi. İnat ettim bende cevaplayacağım hepsini :60::60:

Allah sabır versin canım, inşallah en kısa zamanda geçersin kendi evine. Eminim ki çok zor bir durum şuanki.

İnsallaahhh cuma gununu sabirsizlikla bekliyorummmm
Canim elektrik supurgesini 800 liraya aldim insallah memnun kalirim :)

Sinirim cokk bozuldu ipadde alintiladigim herseye cevap yazmis paylasiyorken kut sarji bitti kapandi hepsi silindi :(
Cok uzundu simdide tlfdan girdim :(

Gulcincim sinirlenmedim ki nerden cikardin? :) ben bana yazilanlara cevap attim tabaklar porselen canim
Keremi sormustun sanirim o zayiflamami istemiyo senin idealin 65 diyo o zayiflardan pek hoslanmiyo balik etli sever benden anlasildigi uzere hahaha :)

Baska ne vardi unuttum
Kadriyecim sanirim sende bisey yazmistin unuttum dur bi daha bakiyim
yok ecem şaka yaptım zaten insanın kendini frenlemesi nefsiyle ilgili bence yemek yemek aslında herseyden az ve zamanında yesek kilo sorun olmuyacak da yapamıyoruz işte
bence 2. takım daha şık duruyo
sen kendini nasıl iyi hissediyorsan ecem aynada işte tamam dediğin an kilonu korursun
Kadriyecim yok ilk defa yapmadim gecmisime bakarsak 4 diyetisyen 2 akupunktur uzmani eskittim hahaha :) ama bu kararlilik sabir ve sure olarak ilk defa boylesini yaptim

Berilcim cok begendim bundan bembeyaz yaptirip misafir odasina serdigimde pespembe oda da guzel olur :)
çok şık bir takım gercektende

Gulcincim su an kac kiloyum gercekten bilmiyorum tartilmiyorum moralim bozulacak bu hafta guzel bi sonuc alamayacagimi biliyorum cuma gunu sizinle birlikte ogrenicem
öyle söyleyip beynini şartlandırma düşünerek bile insan kilo veriyor eminip vücudun şaşımış daha çok kilo vermş olacaksın cumaya
inan bir arkadaşmız var derya hala ara sıra uğruyor ya düşünerek hatta spor yaptığını koştuğunu düşünerek bütün kasların ağrıdığını söylemişti
hepimiz denedik aynı sonucu aldık beynimiz ne düşünürse bedenimiz ve hayat bize onu suınuyor:34:

yok ecem şaka yaptım zaten insanın kendini frenlemesi nefsiyle ilgili bence yemek yemek aslında herseyden az ve zamanında yesek kilo sorun olmuyacak da yapamıyoruz işte
bence 2. takım daha şık duruyo
sen kendini nasıl iyi hissediyorsan ecem aynada işte tamam dediğin an kilonu korursun
çok şık bir takım gercektende

öyle söyleyip beynini şartlandırma düşünerek bile insan kilo veriyor eminip vücudun şaşımış daha çok kilo vermş olacaksın cumaya
inan bir arkadaşmız var derya hala ara sıra uğruyor ya düşünerek hatta spor yaptığını koştuğunu düşünerek bütün kasların ağrıdığını söylemişti
hepimiz denedik aynı sonucu aldık beynimiz ne düşünürse bedenimiz ve hayat bize onu suınuyor:34:

Cok üzülürdüm beni yanlıs anlasaydın :))
İnternetten almak yerine yarın gidip yakından bakmaya karar verdim birde inanılmaz indirime girmisler ilk takımı görmüstüm mesela hic resmdeki gibi degildi cok daha güzeldi belki dgerini daha cok begenicem 2. Takımın fincan avantajıda var ilk takımda yok yarın kesin kararımı vericem :)
Ben 55te tamam ben buyumm lalalallalalala dicem :)))
Ben kilo vermeyi cok istiyorum bunu hep bilinçaltımada empoze etmeye calsıyorum :)) benn bu hafta kilo vermis olucam cuma günü tartıdaa kilo vermis olarak görücem kendimi ;)
Agrı hissetmesi cok ilgincmis yarın eve geldigimde bende gercekten buna konsantre olucam

Cok üzülürdüm beni yanlıs anlasaydın :))
İnternetten almak yerine yarın gidip yakından bakmaya karar verdim birde inanılmaz indirime girmisler ilk takımı görmüstüm mesela hic resmdeki gibi degildi cok daha güzeldi belki dgerini daha cok begenicem 2. Takımın fincan avantajıda var ilk takımda yok yarın kesin kararımı vericem :)
Ben 55te tamam ben buyumm lalalallalalala dicem :)))
Ben kilo vermeyi cok istiyorum bunu hep bilinçaltımada empoze etmeye calsıyorum :)) benn bu hafta kilo vermis olucam cuma günü tartıdaa kilo vermis olarak görücem kendimi ;)
Agrı hissetmesi cok ilgincmis yarın eve geldigimde bende gercekten buna konsantre olucam
fiyatları ne kadar ecem yemek takımı galiba hangi marka onuda öğrene bilir miyim ne çok sordum değil mi?:9::9:
gerçekten dene bak sende görecek ve hissedeceksin sonucu uyumaya çalışırken bile deneyebilirsin bugün bende yapacağım zihin sporu:8:

bugün yine sabun kursundaydım limon ve portakal yaptım yeni yaptıklarımıda eklerim
ebru görünüyor alıntı rekoru kıracak bekliyorum

Kadriyecim yok ilk defa yapmadim gecmisime bakarsak 4 diyetisyen 2 akupunktur uzmani eskittim hahaha :) ama bu kararlilik sabir ve sure olarak ilk defa boylesini yaptim

Berilcim cok begendim bundan bembeyaz yaptirip misafir odasina serdigimde pespembe oda da guzel olur :)
yani sabrin sonu selamet insallah.

yanlis anlamadiysam,listeye aliniyorum bu hafta galiba.insallah kilo vermis olurum da takimimiza yararim olur.

iyi geceler herkese. kücük oglumu yatirayim.gündüz ben yürürken uzun bir süre uyudu.o yüzden bugün gec yatiyor.

gunaydın gunaydın hanımlar bu ara sık gıremıyorum malesef kusuruma bakmayın olurmu bugun buyuk oglum okula gıttı ıyı ck sukur
sımdı sıra kucukde oda hasta hep arka arkaya zaten...
bugunde ıskurun kurslarına basvurymaya gıtcem bakalım ne olacak...
ınanırmısınız bugune kadar kendım ıcın hıc bukadar cabalamamısım ne hata etmısım .... yazık gecen zamanlar......

Doğru kararlar vermişsin. İnşallah hakkında hayırlısı olur canım.

az yiyorum ama cuma tartilinca bakalim ne kadar verecegim.ben cok zor kilo veriyorum,gram bile gitse benim icin kar.

Kendini yavaş kilo veriyorum diye şartlandırma canım. Birçok konuda olduğu gibi zayıflama döneminde düşünce gücü çok önemli bence. Anlatabildim mi demek istediğimi?

dünkü menüm
4 defa lahana çorbası
1 tabak brokoli salatası
yarım tabak patates püresi
3.5 litre su

Bırakman iyi olmuş diyeti. Patates püresi saçma geldi bana amacı ne acaba?

kilomu merak eden arkadaşlarım canlarım bugün itibariyle diyete son vermiş bulunmaktayım midem fena oldu kusacaktım artık.kilomu yazayımmı yazayım bari 82:)

İnşallah cumaya dahada çok gider. Bu iki günlük menüye dikkat et o zaman.

ay canım ya hamile hmile çalışmasıda ne zor olur hele son aylarda dinlenmen gereken yerde çalışıyorsun.nr zman izne ayrılıyorsun?
daha var dimi allah kolaylıklar versin sana.

Amin canım teşekkürler. 11 Şubat ta normal doğum iznim başlıyor ama ben doğum sonuna aktarmayı planlıyorum allahtan bir engel çıkmazsa. Gerçekten zor oluyor hamileyken işe gitmek. Ama herşeye rağmen çalışmak gerekiyor diye düşünüyorum.

GUL1978. - 11 // 8
aysecig. - 18 // 12
blitz86. - 23 // 8
dontpanic. - 9 // 17
lafraise. - 21 // 18
beril77. - 15 // 11
betuld. - 16 // 4
tugkay2000. - 5 // 5
gurbet_dmr. - 11 // 7

14 / 15 ocak

Ellerine sağlık canım.

Ben bunun hep farkındaydım ailemde de ,esimde de maddi zorluk yasamadım hamdolsun ama o kadar okumusken sonuçta ev hanımı olmak(bence en zor iş yanlış anlaşılmasın) kötü bir sey...Ama hiç bos durmadım 6,7 sene yardımlasma derneklerinde calıştım,birara giyim magazası açtım ama bazı aksilikler oldu kısa sürdü,güzellik uzmanlığı,ahsap vs kurslara gittim,en son pasta kursuna gittim zaten gitmeden önce kendim evde öğrenmiştim,seker hamurundan kurabiyeler,figürler,pastalar yapıyorum face te sayfa açtım ufak tefek siparişler geliyor onları hazırlayınca, ben mi yaptım diyorum ,hatta ilk kazandığım parayı harcayamamıştım ne güzel bir duyguymuş,su an kızımın okul aile birliğindeyim kosturuyoruz orada da,esim izin verse mesleğimi yaparım ama maalesef...kıskanç şey nolcakkkkk
...
Mesleğin ne Gül'cüm?

amin hepimizinkini allah korusun
kissssss belki zayiflayinca dizilerde tatile girinci 4.oglan olur heeeeeeeeeeee:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Hadi canım ciddi misin ? :60::60:

Menüm
Sabah
1 çay k krem peynir
2 zeytin
Yarım d ekmek
Sekersiz cay

Ögle
Pulbiberli naneli 1 kase yogurt

Aksam
Yarım kase sehriye corbası
3 yk mantar sote
1 d ekmek

Kızlar sehriye corbasına biri diyette yasak demisti aslında en masum corbalardan neden öyle denildi bilmiyorum
Sade sehriye corbası 115 kalori
Domatesli yada tavuklu sehriye corbası 160 kalori

Afiyet olsun canım. Şehriyenin karbonhidrat içermesinden dolyı diyette çok önerilmiyor. O nedenle sık tüketilmemeli. Kalorilerde bazen az görünüyor ama zayıflarken kalorlerin çok önemli olmadığını düşünüyorum.

kurslara basvuru yaptım sonra bıde hastaneye basvuru yaptım hakkımda hayırlısı...
ıskurun 40 kısı alacagı kursa 450 basvurdu bugun sokdaydım....
ve cok yorgunum basım cok agrıyo su anda........

Geçmiş olsun canım. Umarım kabul edilirsin kursa. Ne kursu bu?

fiyatları ne kadar ecem yemek takımı galiba hangi marka onuda öğrene bilir miyim ne çok sordum değil mi?:9::9:
gerçekten dene bak sende görecek ve hissedeceksin sonucu uyumaya çalışırken bile deneyebilirsin bugün bende yapacağım zihin sporu:8:

İlk takım 175 6 servis tabagı 6 cukur yemek tabagı 6 kase 6 tatlı tabagı var
İkincisi 200 onda fazladan 6 tane fincan takımıda var
Bernardodan baktım herseyde indirim var

Son düzenleme:
Mirasu imzanda 1 haftalık hamileyim yazıyor. öyle mi ?
öyleyse hayırlı olsunn :)
yazmıştımm şiimdi düzeltiyorum takvim denemedirr yazıyormuş:))

betül, açıklamalar oluyor ya onu merak edip denedim. takvim yapmayı öğrenmiş oldum gece gece... 1 haftalıkken belli olmaz canım. arada yine takvim eklerim, görünce şaşırmayın:)))

Kızlaaaar sizce hangisi fiyatlar inanılmaz inmisss 2sinden birini alıcam hemen

Eki Görüntüle 606899

ben üsttekini daha çok beğendim canım. içi boş olanlar daha güzel oluyor bence.

13. takım üyelerine;
arkadaşlar ev sahipliğiniz için teşekkür ederim. fırsat buldukça sizi uzaktan takip edeceğim.
bu sabah tartıldım, bir haftada 1 kilo vermişim :) göbeğim düzleşti biraz. yürüyüşe başlayacağım.
sayenizde birçok şey öğrendim, kaçamaklar olsa da daha iradeliyim.

kendinize iyi bakın :34:

Doğru kararlar vermişsin. İnşallah hakkında hayırlısı olur canım.

Kendini yavaş kilo veriyorum diye şartlandırma canım. Birçok konuda olduğu gibi zayıflama döneminde düşünce gücü çok önemli bence. Anlatabildim mi demek istediğimi?

Bırakman iyi olmuş diyeti. Patates püresi saçma geldi bana amacı ne acaba?

İnşallah cumaya dahada çok gider. Bu iki günlük menüye dikkat et o zaman.

Amin canım teşekkürler. 11 Şubat ta normal doğum iznim başlıyor ama ben doğum sonuna aktarmayı planlıyorum allahtan bir engel çıkmazsa. Gerçekten zor oluyor hamileyken işe gitmek. Ama herşeye rağmen çalışmak gerekiyor diye düşünüyorum.

Ellerine sağlık canım.

Mesleğin ne Gül'cüm?

Hadi canım ciddi misin ? :60::60:

Afiyet olsun canım. Şehriyenin karbonhidrat içermesinden dolyı diyette çok önerilmiyor. O nedenle sık tüketilmemeli. Kalorilerde bazen az görünüyor ama zayıflarken kalorlerin çok önemli olmadığını düşünüyorum.

Geçmiş olsun canım. Umarım kabul edilirsin kursa. Ne kursu bu?

ebrum ıskurun kursları hem gunluk 20 tl verıyolar hemde ıs ogretıp sertıfıka verıyolar ama aramadılar bu saatten sonrada aramazlar sanırım cunku aksama haber gelecektı... :50::50::50:

İlk takım 175 6 servis tabagı 6 cukur yemek tabagı 6 kase 6 tatlı tabagı var
İkincisi 200 onda fazladan 6 tane fincan takımıda var
Bernardodan baktım herseyde indirim var
tesekkürler ecem bilgiler için bakım dedim ama bana pahalı geldi marka ya ondandır

mısafır gelmıstı gulcın cıkmıstım bacım malesef...
tamam canım anladım zaten bugün ve yarın mesajlar sana atılıyor herhalde

ınanırmısınız borek cok ıcıme verdı keske yemeseydım suyu buara da bugun 2 lt ıctım.....
3 bardakda yesıl cay.....

Yaptığımız kaçamaklar eğer böyle canımızı sıkıyorsa, biz bu işi başaracağız demektir. Arada böyle olur ama istisnalar kaideyi bozmaz sıkma tatlı canını sen :16:

çok dengeli bir menü olmuş sporda harika tuğba bu hafta bireyselde derece bekliyorum çok güzel gidiyorsun masallah diyelim fit hallarin yakındir:46::46::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Sağol canım evet bu hafta da yemeğim sporum iyiydi ama işte benim baya ciddi bi bağırsak tembelliği problemim var, işte onun için doktora gidicektim :( bi de regl dönemindeyim sonlarına yaklaştım aslında ama ne bileyim bu hafta sonuç alamayacakmışım gibi hissediyorum :( inşallah öyle olmaz..

13. takım üyelerine;
arkadaşlar ev sahipliğiniz için teşekkür ederim. fırsat buldukça sizi uzaktan takip edeceğim.
bu sabah tartıldım, bir haftada 1 kilo vermişim :) göbeğim düzleşti biraz. yürüyüşe başlayacağım.
sayenizde birçok şey öğrendim, kaçamaklar olsa da daha iradeliyim.

kendinize iyi bakın :34:

Bana kalırsa biz de senden çok şey öğrendik. Baya bi tavsiyeni okuduğumu hatırlıyorum. Kilo vermene de çok sevindm bu arada :46: Haftada 1 kilo gayet ideal.

yaaaa bu rahımdekı yara cok agrı yapmaya basladı ınsallah sundan bı kurtulurum.......

Canım Allah şifa versin ya bi an önce iyi olursun inşallah

tesekkürler ecem bilgiler için bakım dedim ama bana pahalı geldi marka ya ondandır

tamam canım anladım zaten bugün ve yarın mesajlar sana atılıyor herhalde

Aslında sen pahalı diyince aklıma bi eminönüde gidip bakmak geldi yarın bi olsunda..

Kizlar acayip yogun bir gundu.
Belediye baskani, il ve ilce milli egitim mudurleri geldi okula.
Mesaiden erken gittik zaten, karsilama fln. Sonra cocuklarlaydim. Oglen sergiye gittik cocuklarla cook muthis otesi oldu, cok gurur duydum ogrencilerimmlee
Ama cok yoruldum sonra okula donunce 5:30 a kadar da kulube kaliyorum malum
Simdi yeni eve geldim hatta kapidayim ama annem kapiyi acmiyorr:)))
Aksama da Muhammatler gelecek, nisanlim yani, ailecek gelecekler.
Cok giremiycem yine
Bir kac gundur boylee kusura bakmayin ama gecmisi okuyorum hep takipteyim sizii

Kolay gelsin sana canım ağırmış misafirler. Bu arada nişanlın ne iş yapıyordu Betül? Avukat diye kalmış aklımda?

Menum
Sabah
2 dilim tam bugday ekmegi
Biraz kasar peyniri
Domates
Salatalik

Oglen
2 yk bulgur pilavi
1 kepce susuz kiymali bezelye
Ayran, salata

Ara
Yarim bardak sut

Aksam
1 kase yogurtlu cevizli kabak salatasi

Suyu cok az ictim bugun icemedim kosturmaktan daha dogrusu
1.5 litreye tamamlamaya caliscam daha fazla icenem sanirim

Menün güzel olmuşta bezelyeyi biliyorsun. Ben bugün bezelye yüzünden ne hallere düştüm. Birazdan yazarım.

menum

kahvaltı 2 tam bugday ekmegı 1 yumurta peynır domates

ara kıvı elma

oglen 2 kase yogurt ekmek tam bugday

ara yok

aksam 1 tane patateslı borek yogurt .. borek gereksız oldu degılmı....
Börek olmamış Tuğba :47:

Menümü yazayım:

sabah:1 dilim ekmek,peynir,zeytin,çay,bal

ara:3 badem,1 keciboynuzu

öğlen:1 yumurta,tarçınlı yoğurt

ara:1 tabak acı lahana çorbası

akşam:2 tabak acı lahana çorbası(yana yana yedimmmmmm offf)

nermincim 2 yesil biber koydum sadece feci acıymış...

Acı iyi olur metabolizma için:34:

Back
X