- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Canımmm darısı basına insallah cok tesekkürler :))
Tesekkürlerrrrrr ay cok heyecanlı :) Bosch aldım prosilence modeli sessiz calısıyor toz hazneli torbasız filtresini kendisi otomatik temizliyor 2200 watt kol kumandalı böyle :)
Güle güle kullan canım. İnşallah memnun kalırsın. Ne kadara aldın?
Hadi bakalım hayırlısı olur inşallah sanada güzel bir tecrübe olur.Aaaaa finansbanktan mülakata cagrıldımmmm kızlarr daha öncede denizbanktan cagrılmıstım ama gitmemistim bu mülakata gidicem :)) insallahh olurrr ya
iyi geceler kizlar.oglum biraz hasta idi.misafirimde geldi.giremedim nete pek.
menüm
sabah:1 dilim ekmek,1 yumurta ve 1 parca peynir
sabah ve aksam kabah corbasi
arada 1 elma,
3 lt su,4 bardak yesilcay...
40 dk yürüyüs ve kosu yaptim.
Menün güzel olmuş canım. Bakalım senin kabak işe yarayacak mı? İnşallah bu hafta listedesin. Güzel bir sonuç alırız senden.
Kizlar eve geleli 5 dk fln oluyor
Yorgunumm
Yarin da okula onemli birileri gelecek belediye baskani il milli egitim muduru vs
Erken gelin dediler
Sinifimin da sergisi olcak Aydin universitesinde oraya da gidicez cocuklarla. Yogun bir gun. Pff
Çok geç oldu umrım günün güzel geçmiştir. Alıntıyı bu sabah yapmıştım cevapladım ama iş yerindeki internet bağlantısı sayesinde eve kaldı göndermek. Yazdığım bütün cevaplar silindi. İnat ettim bende cevaplayacağım hepsini

Betul 14-12 10ocak:9
Ecem 14-20
Panic 15/15
Gul. .7/9
Kadriye 13/12
Gulcin 18/8
Tugba 18/4
11-12 ocakti sanirim bunlar??
Ellerine sağlık Betül'cüm. Beril seninkisinide nor aldım canım.
ve menümü de yazıp çıkıoyrum ben de..
7:00: 1 dlm tam bugday ekmeği, peynir, domates, salatalık
121 kase yogurtlu cevizli kabak salatası, 1 dlim t.b ekmeği
14:00 hemen hemen 3/4 elma
16:30 ayran, çeyrek ev yapımı poğaça
18:30 domates çorbası, yoğurt, ızgara köfte
su 2.5 lt
Afiyet olsun canım menü güzel olmuşta dayanamamışsın poğaçaya
kızlar bugun ve yarın msj sayılara bana...
olay suydu
ben normalde buyuklerı haklı yere cocuguma kızarsa fazla arkalık almasın dıye konusmam...
neyse oglum yanlıslıkla bardak kırdı kaynım nasıl bagırıyo cocuga bende kucugumu yatırıyodum..
ne oldu dedım kaynanam camları temızlıyo ve buyuk oglum sınmıs bı yerde aglıyo...
nıye bagırıyosunuzkı anne dedım zaten korkmus gerek yoktu bagırmanıza dedım ...
kaynanam bana bı gurledı anlatamam kım bagırmısda sen kım oluyosunda ..
bak anne dedım olayı cazgırlıga vurursan bende cok guzel yaparım onu dedım ama senı karsıma muhatap alamam cunku sana ne desem anlatamam dedım...
bu hala bagırıyo bana...
bende sen benım sadece kocamın annesı oldugun ıcın hayatımdasın bundan sonra sadece busun benım ıcın dedım sustum ..
buyuk oglumuda aldım dısarı cıktım......
eve geşldım bu benımle konusmaya calısıyo hıc bısey ollmamıs gıbı cevap vermedım hıc...
ama aynı evı paylastıgın ıcın suanda mecburen konusuluyo artık.......
Allah sabır versin canım, inşallah en kısa zamanda geçersin kendi evine. Eminim ki çok zor bir durum şuanki.