Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün bir yerde, kilo verme sürecinde gece 00:00-02:00 arasında uykuda olmanın ve genel olarak iyi bir uyku düzenine sahip olmanın ne kadar önemli olduğunu dinledim. Çünkü biz uyurken de vücudumuz kalori harcıyor, ve özellikle söylediğim saatlerde uykuda olmak çok önemli. Artık dikkat edicem buna inşallah, sizin de aklınızda bulunsun canlarım.

Yaptığımız kaçamaklar eğer böyle canımızı sıkıyorsa, biz bu işi başaracağız demektir. Arada böyle olur ama istisnalar kaideyi bozmaz sıkma tatlı canını sen :16:

Sağol canım evet bu hafta da yemeğim sporum iyiydi ama işte benim baya ciddi bi bağırsak tembelliği problemim var, işte onun için doktora gidicektim :( bi de regl dönemindeyim sonlarına yaklaştım aslında ama ne bileyim bu hafta sonuç alamayacakmışım gibi hissediyorum :( inşallah öyle olmaz..

Bana kalırsa biz de senden çok şey öğrendik. Baya bi tavsiyeni okuduğumu hatırlıyorum. Kilo vermene de çok sevindm bu arada :46: Haftada 1 kilo gayet ideal.

Canım Allah şifa versin ya bi an önce iyi olursun inşallah

saolasın adasım ınanıyorum basaracagız ben azım ettım bu sene yenılıkler benımle tum dosatlarımla olsun ınsallah....

Bugün bir yerde, kilo verme sürecinde gece 00:00-02:00 arasında uykuda olmanın ve genel olarak iyi bir uyku düzenine sahip olmanın ne kadar önemli olduğunu dinledim. Çünkü biz uyurken de vücudumuz kalori harcıyor, ve özellikle söylediğim saatlerde uykuda olmak çok önemli. Artık dikkat edicem buna inşallah, sizin de aklınızda bulunsun canlarım.

cıddımı uyku duzenı bılıyodum ama saatt aralıgıda ıyıymıs bende dıkkat etcem bundan sonra ozaman.....

Bende ac uyumak icin uyuyabilecegm en gec saatte uyuyorum ki hem daha cok kalori yakıp aksam yemegiyle uyku saatini daha da uzatmak icin :)

betül, açıklamalar oluyor ya onu merak edip denedim. takvim yapmayı öğrenmiş oldum gece gece... 1 haftalıkken belli olmaz canım. arada yine takvim eklerim, görünce şaşırmayın:)))

ben üsttekini daha çok beğendim canım. içi boş olanlar daha güzel oluyor bence.

13. takım üyelerine;
arkadaşlar ev sahipliğiniz için teşekkür ederim. fırsat buldukça sizi uzaktan takip edeceğim.
bu sabah tartıldım, bir haftada 1 kilo vermişim :) göbeğim düzleşti biraz. yürüyüşe başlayacağım.
sayenizde birçok şey öğrendim, kaçamaklar olsa da daha iradeliyim.

kendinize iyi bakın :34:

Bende onları begenmistim yakından bakıncada gidiyormusun?

Doğru kararlar vermişsin. İnşallah hakkında hayırlısı olur canım.

Kendini yavaş kilo veriyorum diye şartlandırma canım. Birçok konuda olduğu gibi zayıflama döneminde düşünce gücü çok önemli bence. Anlatabildim mi demek istediğimi?

Bırakman iyi olmuş diyeti. Patates püresi saçma geldi bana amacı ne acaba?

İnşallah cumaya dahada çok gider. Bu iki günlük menüye dikkat et o zaman.

Amin canım teşekkürler. 11 Şubat ta normal doğum iznim başlıyor ama ben doğum sonuna aktarmayı planlıyorum allahtan bir engel çıkmazsa. Gerçekten zor oluyor hamileyken işe gitmek. Ama herşeye rağmen çalışmak gerekiyor diye düşünüyorum.

Ellerine sağlık canım.

Mesleğin ne Gül'cüm?

Hadi canım ciddi misin ? :60::60:

Afiyet olsun canım. Şehriyenin karbonhidrat içermesinden dolyı diyette çok önerilmiyor. O nedenle sık tüketilmemeli. Kalorilerde bazen az görünüyor ama zayıflarken kalorlerin çok önemli olmadığını düşünüyorum.

Geçmiş olsun canım. Umarım kabul edilirsin kursa. Ne kursu bu?

Su icemiyorum bugün en fazla 3 4 bardak içmişimdir ama 5 bardak yesil cay ictim menüme ek olarak

Son düzenleme:
Eda Taşpınar ın fizigine bayılıyorum gercekten tass gibi o bacaklarrr ama ailesinin resmini görmüstüm ailecek uzun bacaklı ve zayıflar

Ayyy ben bugün burdan hiic cıkmamısım mesajlarımı sayınca farkettimmm inanamadım ben pek geveze olmusum :)) cıkıyorum yarın son sınavımm kızlarrrr iyi geceler yarın görüsürüzzzzz :))

Son düzenleme:
Yaşasııııııııın benim de artık bi kilo cetvelim var :))))))))))))))))))))))))) Herkese benden bi dilimmmmmmm past.. :D şaka şaka tam buğday ekmeği :9:

Bende ac uyumak icin uyuyabilecegm en gec saatte uyuyorum ki hem daha cok kalori yakıp aksam yemegiyle uyku saatini daha da uzatmak icin :)

Akşam yemeğini en geç 6buçuk 7 gibi yediğimizi düşünürsek 00:00 da uyumak çok ideal bence. Bu bilgiyi sevdim ben, sen de dikkate al oldu mu balım uyuyosun sanırım iyi geceler :16:

Aşağıda adını gördüm ecem yine çıkamadın dmi :) bana da öyle oluyor ama bu sefer kesin çıkmam lazım, uyumadan yapmam gereken bikaç bşy de var saat 12 olmadan yatağa gireym. Hepinize hayırlı geceler diliyorum, Allah'a emanet olun canlarım :16:

Yine çıkamadım yine çıkamadım, mesaj sayımı yanlışlıkla eceme göndermişim :9: sonra tuğbaya göndermeye çalıştım, 10 dk da bir mesaj atabilirsin dedi bana kk :) Bekliyorum mecburen.. Buraya da yazym ama belki tuğba görmez çıkmıştır diye mesaj da atıcam. Mesaj sayım bugün 19. Aferin bana :46:

Komşumuzla birlikte yarım saat dışarda yürüycektik bu sabah. Dün hava çok güzel olunca karar verdik, ama şimdi bozmuş yağmur yağıyor ve acayip bi rüzgâr var :( çıkamadık yani.. Evde bişeyler yaparım artık. Hepinize günaydınlaarrr bu arada :16:

Çok güzel olmuşsun :))

Hahaha tesekkurlerrrr sekerimmmm

Komşumuzla birlikte yarım saat dışarda yürüycektik bu sabah. Dün hava çok güzel olunca karar verdik, ama şimdi bozmuş yağmur yağıyor ve acayip bi rüzgâr var :( çıkamadık yani.. Evde bişeyler yaparım artık. Hepinize günaydınlaarrr bu arada :16:

Zaten bende okula gitmem evde olurum hava gunluk guneslik olur ben okula gderim hava yagmurlu olurr ooooffff

Aslında sen pahalı diyince aklıma bi eminönüde gidip bakmak geldi yarın bi olsunda..
bide oraya bak bakalım ecem belki daha güzellerinide bulursun

uyku çok önemli canım düzenli uyku çok daha da önemli saat 12-3 arası vucüt kendini yeniliyo kilo güzellik sağlık için bu saatlerde uyumalıyız
hem ben epey oluyo bi dr dan duymuştum televizyon seyretmek yerine uyusak daha da çok kalori yakılır demişti aklımda kalmış
Ayyy ben bugün burdan hiic cıkmamısım mesajlarımı sayınca farkettimmm inanamadım ben pek geveze olmusum :)) cıkıyorum yarın son sınavımm kızlarrrr iyi geceler yarın görüsürüzzzzz :))
başarılar ecem

Yaşasııııııııın benim de artık bi kilo cetvelim var :))))))))))))))))))))))))) Herkese benden bi dilimmmmmmm past.. :D şaka şaka tam buğday ekmeği :9:
ayartma bizi tuğba maşallah kilo çizelgenide yapıştırmışsın ben bugün yine değiştireceğim 300 gr daha vermişim yarında veririm inşallah hep beraber
Kızlaaaaar nasıl olmusuuummmmm :))) ???
çizelgen çok güzel olmuş ecem

günaydın edirnede dünden beri sel seli götürüyor

Günaydın 13. takımın çıtır hatunları :16: İnternet yine çok yavaşşşşşşş çıldırtıyor beniiiiii:52:Bugün perşembe sabah sabah uyarayım dikkattttttt:9:

günaydın kızlar biliyorsunuz regliyim tartımda 1 kğ fazla tartıyor ama ona rağmen sabah tartı beni sevindirdi $266.webp

Günaydın 13. takımın çıtır hatunları :16: İnternet yine çok yavaşşşşşşş çıldırtıyor beniiiiii:52:Bugün perşembe sabah sabah uyarayım dikkattttttt:9:
günaydın ebru nasılsın
azmimin zaferi direncim kırıldı tartı değişikliği olmasaydı şimdi60.7 olacaktı listeye böyle not alalım başlangıç kiloma 1 kğ ekleniyormuş sanırım

Back
X