Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten bende okula gitmem evde olurum hava gunluk guneslik olur ben okula gderim hava yagmurlu olurr ooooffff
ayartma bizi tuğba maşallah kilo çizelgenide yapıştırmışsın ben bugün yine değiştireceğim 300 gr daha vermişim yarında veririm inşallah hep beraber
günaydın edirnede dünden beri sel seli götürüyor
Günaydın 13. takımın çıtır hatunlarıİnternet yine çok yavaşşşşşşş çıldırtıyor beniiiiii
Bugün perşembe sabah sabah uyarayım dikkattttttt
![]()
günaydın kızlar biliyorsunuz regliyim tartımda 1 kğ fazla tartıyor ama ona rağmen sabah tartı beni sevindirdiEki Görüntüle 607583
günaydın günaydın günaydııııııın:)
günaydin canlar.
gunaydin hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
alinti yapmadim hepsi yine karisir ortaya bir karisik salata cikar diye
ama okudum
gunaydın hanımlar........![]()
gunaydin bebegim mesajlarimi yolladim simdi
seni boyle hevesli gormek ne guzel
benim tum motivasyonum kayboluyor sanirim
eski gibi dincte hissetmiyorum kendimi
eskiden diyet yapmak sanki dpoinkli gibi enerjik ve neseli yapiyordu beni
ama yoldan sapmaktan korkar hale geldim simdi
haraketim bile azaldi
bu agri beni soguttu herseyden
inasllah tartilarda grup ortalamasina zararim olmaz
çıkamadım birtürlü bırakın beni işlerim var çok kaynatmayın haaaaaaaaaaaaaaaa okumayınca meraklanıyorum:82:
dünkü menüm
sabah:lor peynirli sahanda yumurta şekersiz çay
öğlen:1 kase sebze çorbası salata
ara:1 elma
akşamatlıcan salatası
3.5 litre su
Kepekli kraker haricinde gayet güzel bir menü. Diyet bisküvi ve bu tür hazır gıdaların tüketilmesi bence sakıncalı. Afiyet olsun canım.
Tatlım sanırım sende kabızlık sorunu var. Bende de vardı o problem diyetten önce. Sonra kaptanımız Hilal'in önerisiyle kurtuldum bu sorundan hemde kökünden. Hamile olduğum halde hiç sorunum yok allaha şükür. Sabah kalkar kalkmaz bir bardak suyu ayakta içiyorsun. Bir süre bunu dene olmazsa süt deneyebilirsin yine aynı şekilde. Ama su kesinlikle işe yarıyor. Bide tuvalete gittiğinde acele etme otur ve bekle. Bi süre sonra kendiliğinde yoluna giriyor.
Günaydın arkadaslar ben bu bilgisayardan çıkınca beni hatırla da desem giremiyorum nedendir anlamadım dün yine giremedim mesaj sayım 8 di yazamadım.
Dün biliyorsunuz akşamüstü ve aksam acılı lahana çorbası içtim akşam ne güzel hafif geçti derken bir de hafta içi 600,700 gr vermişken 500 gr da fazla çıktım basa döndüm yani olayı çözemedim sebep lahana çorbası mı yoksa bu hafta hep kas calıştım dün de öyle hani kas çoğalınca kilo çok görünürmüş ondan mı,neyse lahana çorbasının sırrını çözmek için bugün de içicem acı macı zorla,kilo aldırırsa bir daha ağzıma sürmem ben de tartıya yakın içeyim demiştim faydası olsun diye bakalım yarın ne olacak...
Geçmi,şi bir okuyup geleyim bu hafta 76 ları görmeyi planlıyordum çok mutsuzum![]()
Ne güzel bence al eline şemsiyeyi güzelce giyin yine yürü daha etkili olacaktır.
Ebru bu orti ne ben anlamadım.
Vay cumadan ıtıbaren ortılerımız olacak bu cok hosuma gıttı.....![]()
Offf starda soframız var tatlı yapıyolar deliricemm![]()
vereceksin verdin verdin verdin verdin..............:)Ben haric :18::18::18:
Yokk aslında böyle düsünmüyorum kilo verdim kilo verdim kilo verdim kilo verdim veriyorum vericem :)
haklısın Kadriyecim her gün tartılmak kötü ama ben günde 2 kere tartılıyorum.
Aynı ben ya bana da öyle oluyor. Lisedeyken 48H otobüsünü beklerdim, ama hep benim binmediğim 44B gelirdi. Üniversiteye başladım 44B gelmez, 48H'den de geçilmez oldu teallam ya1 hafta yanımda şemsiye taşırım biyerlerde unuturum uyuzu olurum, 1 gün yanıma almam o gün yağmur yağar vs
İnşallah canımmmm :)
Hadi ya? İstanbul yine iyiymiş o zaman.. Ama yine kar geliyormuş diyorlar. Tabi Allah bilir..
Evet kaptanım bugün perşembe, yani çarşambadan bi sonraki, cumadan bi önceki gün. En önemlisi tartıya 1 kala olması tabi :)))
Çok sevindiiiim süpersin
Berilll hayııııııııııııır. Bak yaz geliyor, takım arkadaşların burda tam gaz ilerliyor. Açıkçası geçen haftaki başarınla ben seni kendime örnek almıştım. Bundan sonra da seni örnek almak istiyorum canıım çok iyi devam ediyoruz hepimiz
Burasının bağımlılık yaptığı yakında bilimsel araştırmalarla da kanıtlanır
1 dilim de olsa ekmek ye hayatm bence.
Aynen öyle o sorunu yaşadım. Çoköür dileyerek söylüyorum nerdeyse 6-7 gün tuvalet ihtiyacı hissetmedim ve gitmedim. Diyete başladığım için olabileceğini söyledi annem. Önceden belki de 1 günde yediğimi şimdi bikaç günde yediğim için olabilirmiş. Ki internette de araştırdım buna benzer bi çok bilgiye rastladım. İçim biraz rahatladı ama yine de doktordan randevu aldım haftaya mutlaka görüneceğim. Dün akşam iyi bi gelişme oldu bu konuda diyebilirimCanım bu arada senin önerini de mutlaka uygulayacağım.. Zamanla düelir inşallah..
Biz zaten bunu çok uyguladık canım. Ve gerçekten çok işe yrıyor. Biz sana anlatmadan maşallahın var işe yarar bilgileri çıkartıyorsun ortaya.
arkadas lar aciklamis zaten.haklısın Kadriyecim her gün tartılmak kötü ama ben günde 2 kere tartılıyorum.
ben yemek programi izlemiyorum.insanin aklina yenmeyecek seyleri düsürüyor.Offf starda soframız var tatlı yapıyolar deliricemm![]()
vereceksin verdin verdin verdin verdin..............:)
bence tartılma gül.alıştır kendini cumaları tartıl faydeası aolur bak.
daha öncede yapmıştık ikişer grup oluşturuyoruz yani takım içinde takım oluyoruz motivasyonu arttırmak açısından güzel oluyor:)
Önemli şeyleri burda paylaşmaya bayılıyorum herkes bilsin öğrensin istiyorum gerçekten..
Ya tatlım haftada sadece 1 gün tartıl o da cuma olsun. Cuma sabahı tartıldıktan sonra tartıyı yüksek bi yere kaldır onu unut ve tam gaz çalışmalarına devam et. Çünkü bi vücudumuzu çözemeyebiliriz çoğu zaman, tartıda gördüklerimiz bizi yanıltabilir ama diyet ve sporu özenli yaptıktan sonra haftada 1 tartılırsan illa ki mutlu olacağın bi sonuçla karşılaşırsın. Sıkma canını bundan sonra böyle yapmaya çalış
Canım akşam çıkacağız inşallah aynı ablayla yine :) hava kendine geldi çokşükür ama şimdi ikimiz de müsait değiliz akşam süper olucak.
ecemmm bakma kız bakma...
senın ıcın 55 55 55 55 55 55 55 55 55 55 bı 10 da benden allah ım ecem sıfasıyla 55 olsun...![]()
senın ıcın 55 55 55 55 55 55 55 55 55 55 bı 10 da benden allah ım ecem sıfasıyla 55 olsun...![]()
beni görseler nenem senden zayif derler heralde.ben zayifta olsam katilmam öyle programlara...[/QUOTE]arkadas lar aciklamis zaten.
ben yemek programi izlemiyorum.insanin aklina yenmeyecek seyleri düsürüyor.
sende 44B yi bekliyomuş gibi yap ;48H ye bin tersini yap bence senin işler ters gidiyor sende tersten git bakalım belki işe yarar
kapat güzelim kanalı bak kanal d de bana ne güysem yakışır var aç onları 34-36 beden kız yarışıyor hala kilolu diyorlar ya rabbim biz çıksak kameraya sığmayız herhalde![]()
takim arkadasligi bu olsa gerek.diyetimize zihin gücünü de ekliyoruz.hep beraber zayifliyoruz.
bollllllll sekerlı dermısım ebruda benı taslarmıs...![]()
Bencede kıskançlıktan olabilirerkekleri gözleri ne görürse ona alışıyor sanırımya da kıskandıkları için de söylüyor olabilirler :)
valla nermın benım esım cok sevmıyo kıloyu kendısıde zayıf ya burnumdan getırdı bu kılolara dusene kadar ....
klasık benım adam ıste sızde tanıyonuz artık aksı....
Bizim Kerem zayıf ona kilo aldırcam diyee alırım kesindee 5 ten fazla olmasın hahaahahah :))
Ayyyy evettttt tas gibi kadın :) elidorun reklamına sacları koyu renk boyamıssss yaaaa gözlerimi alamadım o bu sac rengiyle kalsınn koyu renk daha coookk yakısıyooo cünkü hahaha :))
Evetttt o kadar sinirlendim ki bi daha alıntı yapmadımmm kapandıgında sadece cevaplaya tıklamam kalmıstı sadece
Ben bu takımınnn ciddi ve sadık bir üyesiyim mesaj sayılarını göndermeyenleri bile özel mesajla uyardımm hahahaha bende cadıyım sanırım :)))
Kabızlık sıkıntısını bu haftaaa bende yasıyorummm..
Sen nasıl oldun?
Günaydın arkadaslar ben bu bilgisayardan çıkınca beni hatırla da desem giremiyorum nedendir anlamadım dün yine giremedim mesaj sayım 8 di yazamadım.
Dün biliyorsunuz akşamüstü ve aksam acılı lahana çorbası içtim akşam ne güzel hafif geçti derken bir de hafta içi 600,700 gr vermişken 500 gr da fazla çıktım basa döndüm yani olayı çözemedim sebep lahana çorbası mı yoksa bu hafta hep kas calıştım dün de öyle hani kas çoğalınca kilo çok görünürmüş ondan mı,neyse lahana çorbasının sırrını çözmek için bugün de içicem acı macı zorla,kilo aldırırsa bir daha ağzıma sürmem ben de tartıya yakın içeyim demiştim faydası olsun diye bakalım yarın ne olacak...
Geçmi,şi bir okuyup geleyim bu hafta 76 ları görmeyi planlıyordum çok mutsuzum![]()
Buara ustumde acayıp aclık hıssı var sankı dunyayı yesem doymıcam....
haklısınız gülçin ve tuğba bugün spora gitmeyeyim bari...
bu arada mesaj yazmak benim için eziyet hala her cevapta gülçinin esinin hastalıgından baslayan alıntılar çıkıyor sil babam sil yoruluyorum hızımı düşürüyor bu olay.
ecem cok guldum ...
40 gun aynı seyı soyle olurmus derler ya onun hesap....
haklısın Kadriyecim her gün tartılmak kötü ama ben günde 2 kere tartılıyorum.
silkelendim canim hemde ne silkelenmeNe güzel bence al eline şemsiyeyi güzelce giyin yine yürü daha etkili olacaktır.
İyiyim canım teşekkürler. Merak etme canım kurallarda yazıyor durum zaten. Sorun yok. Tebrik ederim
Allah gönlüne göre versin canım o zaman. Bence bekleme sen başla çalışmalara ancak olur.
Ne demek canım rica ederim. İşe yaradıysa ne mutlu bize
Beril silkelen ve kendine gel canım. Sen ve motivasyonunu kaybetmek ikisi yan yana hiç hoş durmuyor.
Bu arada kızlar bu cuma herkese takım içi bir orti kurası çekeceğiz. Herkes ortisine sahip çıkacak. Balaım haftaya hangi ortiler takım içi birinci olacak.
Canım bizim ideal kilomuz 63. Ama dedim ya daha önce ben 50 kiloda çok hoş bir hatundum.Yani 55 te çok kötü görüneceğini sanmıyorum.
Maşallah maşallahBana bile yansıdı senin enerjin
Sorma Nermin'cim ev köşe bucak temizlik istiyor ama akşam eve gidince hiç bişeye halim kalmıyor. Ama bi şekilde yapmam lazım. Yoksa daha kötü oluyor. Cuma günü inşallah güzel bir sonuç gelcek senden. Artık haftaya kesin 7 li rakamları göreceğiz inşallah.
Bu arada kandırmayalım lütfen kendimizi. Çok zayıf olanı kimse sevmez ama ideal kilosunda olan kadın bence her erkeğin hoşuna gideri Cık cık hadi bakim diyete devam
Menün çok güzel Nermin. Afiyet olsun. Bence sen haftasonları köye gidiyorsun yaaaa orda daha çok dikkat et. Evdeyken menülerin hep güzel oluyor.
Gör gör içinde kalmasın.
Hoşgeldin canım, sanırım 5. takımdaydın dimi ?
insallah motivasyonun cok artiyorbenim abim ve erkek kardesim zayif seviyor mesela.yengemin neredeyse iki kati gibiyim:)
yine de biz evlenince kilo alirsin demeyelim.bir tanidigimin 5 cocugu var ve o 36 beden maasallah. bazilari kilo almiyor.
ben evlendigimde de zayif degildim.o zaman diyete basladigimda esim istememisti.arkadaslarimda beni böyle güzel buluyor.ama ben biraz daha zayif olmak istiyorum.
bu cuma ilk haftam olacak .insallah iyi bir sonuyla baslarim.
zayif sevmiyor ama o cikasica gozleri hep zayiflara kacicorrrrrrrrrrrKesinlikle 55 te kötü görünmeyecegiimmmmmmmmmmmm :)
Ooo cok heyecanlı ortüm kim olacak acabaaaaaaaa :)
Balık etli idealdir hahahaah :)) bknz su anki ben :)))
Dogrudur zayıf sevenlerde vaaar tabikii ama geneli zayıff sevmiyoo :))
Aynı ben ya bana da öyle oluyor. Lisedeyken 48H otobüsünü beklerdim, ama hep benim binmediğim 44B gelirdi. Üniversiteye başladım 44B gelmez, 48H'den de geçilmez oldu teallam ya1 hafta yanımda şemsiye taşırım biyerlerde unuturum uyuzu olurum, 1 gün yanıma almam o gün yağmur yağar vs
İnşallah canımmmm :)
Hadi ya? İstanbul yine iyiymiş o zaman.. Ama yine kar geliyormuş diyorlar. Tabi Allah bilir..
Evet kaptanım bugün perşembe, yani çarşambadan bi sonraki, cumadan bi önceki gün. En önemlisi tartıya 1 kala olması tabi :)))
Çok sevindiiiim süpersin
Berilll hayııııııııııııır. Bak yaz geliyor, takım arkadaşların burda tam gaz ilerliyor. Açıkçası geçen haftaki başarınla ben seni kendime örnek almıştım. Bundan sonra da seni örnek almak istiyorum canıım çok iyi devam ediyoruz hepimiz
Burasının bağımlılık yaptığı yakında bilimsel araştırmalarla da kanıtlanır
1 dilim de olsa ekmek ye hayatm bence.
Aynen öyle o sorunu yaşadım. Çoköür dileyerek söylüyorum nerdeyse 6-7 gün tuvalet ihtiyacı hissetmedim ve gitmedim. Diyete başladığım için olabileceğini söyledi annem. Önceden belki de 1 günde yediğimi şimdi bikaç günde yediğim için olabilirmiş. Ki internette de araştırdım buna benzer bi çok bilgiye rastladım. İçim biraz rahatladı ama yine de doktordan randevu aldım haftaya mutlaka görüneceğim. Dün akşam iyi bi gelişme oldu bu konuda diyebilirimCanım bu arada senin önerini de mutlaka uygulayacağım.. Zamanla düelir inşallah..
Biz zaten bunu çok uyguladık canım. Ve gerçekten çok işe yrıyor. Biz sana anlatmadan maşallahın var işe yarar bilgileri çıkartıyorsun ortaya.
bendeeeeeeeeeeeeOfff starda soframız var tatlı yapıyolar deliricemm![]()
Taşlarım tabikii . Beril'lin tatlılı pastalı şekerli sözleri, Ecem'in profil resmi, kaçmıyor bunlar bendenBaştan çıkarmayın birbirinizi
Bencede kıskançlıktan olabilir
Bencede haklı diye düşünüyorum. İsteklerini açık açık söylemesi bence güzel.
Ben bugün daha iyiyim allaha şükür. Dün çok kötüydüm. Artık hamilelik ilerledikçe arada bir böyle olacağım galiba. Yine maşallahım var. 8. aya girdim. Az kaldı sayılır. Günler çabuk geçiyor. Kabızlık için söylediklerimi uygula işe yarayacaktır.
Ayyyyy bu hafta neden herkes böyle oldu. Olumsuzluk düşünmeyin artık. Veeee yakında bana cuma gününe kadar tarılmaya yasaklattıracaksınız. Cumaya kadar lütfen kimse tartılmasın. Bugün kaçıncı kişisin. İki üç günlük spordan olmaz ooo. Ama sürekli tartılınca kilo değişebiliyor. Yarın inşallah daha iyi sonuç alırsın.
Psikolojik açlık olabilir seninkisi. Kendini başka bişeylerle oyala. Moral bozukluğunda olur genelde. Dikkat et diyetine bozma sakın. Bugün perşembe.
Bence senin bilgisayarda bişey var öyle olmaması lazım. Bak giriştede sorun çıkıyormuş. Araştır bi bakalım. Bide cleancleaner diye bir program var. Onunla çerezleri temizlettir. Büyük ihtimal düzelir.
Gülmeyin gülmeyin kızlar ben hep olumlu düşüncenin faydasını gördüm. Sonra araştırdım ki çok doğru yapmışım. Aatalar boşuna söylememiş. Aklıma gelen başıma geldi diyede bir laf var. Düşünce gücü çok önemli. Düşünce gücü dedim Derya yok kaç gündür ortalıklarda umarım kötü bişey yoktur.
Canım benim biçok kişi anlatmış aynen öyle. Takım içi takım. Güzel 0luyor motivasyon için.
Allahtan öyle bir program yapmıyoruz yoksa halimiz ne yaman olurdu![]()
Kıyamam ben sanaaaa :) Şimdiye kadar o tatlıları yedik de noldu balım boşveeeeeeeerr. Varsa bi yarım muz ye, hem daha doğal hem daha lezzetli hem de hazırlaması kolay![]()
![]()
vereceksin verdin verdin verdin verdin..............:)
bence tartılma gül.alıştır kendini cumaları tartıl faydeası aolur bak.
daha öncede yapmıştık ikişer grup oluşturuyoruz yani takım içinde takım oluyoruz motivasyonu arttırmak açısından güzel oluyor:)
Önemli şeyleri burda paylaşmaya bayılıyorum herkes bilsin öğrensin istiyorum gerçekten..
Ya tatlım haftada sadece 1 gün tartıl o da cuma olsun. Cuma sabahı tartıldıktan sonra tartıyı yüksek bi yere kaldır onu unut ve tam gaz çalışmalarına devam et. Çünkü bi vücudumuzu çözemeyebiliriz çoğu zaman, tartıda gördüklerimiz bizi yanıltabilir ama diyet ve sporu özenli yaptıktan sonra haftada 1 tartılırsan illa ki mutlu olacağın bi sonuçla karşılaşırsın. Sıkma canını bundan sonra böyle yapmaya çalış
Canım akşam çıkacağız inşallah aynı ablayla yine :) hava kendine geldi çokşükür ama şimdi ikimiz de müsait değiliz akşam süper olucak.
beni görseler nenem senden zayif derler heralde.ben zayifta olsam katilmam öyle programlara...[/QUOTE]arkadas lar aciklamis zaten.
ben yemek programi izlemiyorum.insanin aklina yenmeyecek seyleri düsürüyor.
sende 44B yi bekliyomuş gibi yap ;48H ye bin tersini yap bence senin işler ters gidiyor sende tersten git bakalım belki işe yarar
kapat güzelim kanalı bak kanal d de bana ne güysem yakışır var aç onları 34-36 beden kız yarışıyor hala kilolu diyorlar ya rabbim biz çıksak kameraya sığmayız herhalde![]()
takim arkadasligi bu olsa gerek.diyetimize zihin gücünü de ekliyoruz.hep beraber zayifliyoruz.
Gülmeyin gülmeyin kızlar ben hep olumlu düşüncenin faydasını gördüm. Sonra araştırdım ki çok doğru yapmışım. Aatalar boşuna söylememiş. Aklıma gelen başıma geldi diyede bir laf var. Düşünce gücü çok önemli. Düşünce gücü dedim Derya yok kaç gündür ortalıklarda umarım kötü bişey yoktur.
Canım benim biçok kişi anlatmış aynen öyle. Takım içi takım. Güzel 0luyor motivasyon için.
Allahtan öyle bir program yapmıyoruz yoksa halimiz ne yaman olurdu![]()
Oyle zateeen tadı tatlı olan hersey aslında vücudumuz icin zehirdir :) fakat; :) regl dönemim yaklasıyor bi dahaki hafta icin farklı birrrr telkin bulmalıyım
sende 44B yi bekliyomuş gibi yap ;48H ye bin tersini yap bence senin işler ters gidiyor sende tersten git bakalım belki işe yarar![]()
tamam canim dogrulttum yine kendimi
arada bir silkeleyin beni
cirpin tozumu alin
yaglarim sizin etim kemigimde sizindir
bendeeeeeeeeeeee
gel gidelim ebru duymadan diyom sana
sissssssssssssssssssst aramizda
tamam kaptan hanim ne deyim lahnalarim havuclarim mi deyim
sen soyle ne deyim
dervisin fikri neyse zikri o olurmus