Afiyet olsun canım güzel olmuş menün. İnşallah yarında güzel bir sonuç alırsın. Gerçi kaçamağın vardı bu hafta ama eritmişsindir inşallah.![]()
o ermısdır ebrum hareket ettım ya....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canım güzel olmuş menün. İnşallah yarında güzel bir sonuç alırsın. Gerçi kaçamağın vardı bu hafta ama eritmişsindir inşallah.![]()
hadı gorusuruz kızlar ben sohbete gıtcem gelınce yazmaya calısırım yıne
bugunde msj lar bana gondermeyı unutmayın yarın sabah paylascam.......![]()
o ermısdır ebrum hareket ettım ya....
Kizlar cepten ve yoldan bildiriyorum :) eve gidince alintilari yapicam ayagim sisti okulda revirde buz koyduk ama simdi eve gidince hallederim ben :) kerem aldi zaten okuldan beni menumu yazicam ebru yine dicek ah bu persembeler![]()
en azindan verdin ya canimBerilcim pozitif düşünce gücü diyorsun sanırım ama zaten dün geçen haftaki kiloma geri döndüm nerdeyse bu hafta benden hayır yok ama sabaha 500 gr versem fena olmaz :))
benimde regl yaklasti.kendimi zor tutuoytum.canim tatli istiyor ya...
Hahahhaah verdim verdim verdim verdim :)))) offf sorma benim bi nisam videomm var ki masallaaaahhh tosun tosunnnn :) kollar lömp lömp oynadıkca sallanıyooo hahahah bide profesyonel kamerada nolurummmm kim bilir :)
Ahaahahahaha tugbaaaaaaa cok güldümmmm vallaaa amiiinnnnnnnnnnn sifasııı sanada bulasssınn :))
beni görseler nenem senden zayif derler heralde.ben zayifta olsam katilmam öyle programlara...
izlemede katılmada zaten yemek yemek aklımıza gelmesinafiyet olsun nermin güzel olmuş
kolay gelsin bacım senin işinde pek çokmuş benim ki gibi
benimkide hiç sevmez kilolu kadın bana ne diypor yazıyım da gülün önce gögüslerin giriyor yarım saat sonra sen yarım saat sonra popon giriyor diyor deli ediyor beni
banada aynısı oluyo tarçın çubuğu al çıtır çıtoır ıssır ye geçiyor
saol ebrucum teşekkürler inşallah yarına daha iyi sonuçlar alacağım
59 kiloda balık etliysen sende artık ecem ne deyim
izleme kız o programları
zayıflama telkini var müzik atmıştım ben mp3e aklıma getirdin faydası oluyo araştırmak isteyen varsa zayıflama telkini yazarsa google amcaya çıkar
Hahahhaah verdim verdim verdim verdim :)))) offf sorma benim bi nisam videomm var ki masallaaaahhh tosun tosunnnn :) kollar lömp lömp oynadıkca sallanıyooo hahahah bide profesyonel kamerada nolurummmm kim bilir :)
Ahaahahahaha tugbaaaaaaa cok güldümmmm vallaaa amiiinnnnnnnnnnn sifasııı sanada bulasssınn :))
beni görseler nenem senden zayif derler heralde.ben zayifta olsam katilmam öyle programlara...
Hayır canım. Tamamen şans olacak. Küçük kağıtlara hepinizin ismini yazacağım. Hatta birazdan vaktim olursa yapayım hemen. Karıştırıp karıştırıp atacağım ortaya hatta çekebilirsem kameraya çekeyim.Kim kimin şansına çıkarsa yani. Bir süre sonra takıma yeni katılanlar oldukça duruma göre değişiklik yapabiliriz. Zaten haftalık kilo vermeler hesaplanırken yine yüzde hesabı yapılacak. Kilonun çok yada az olması önemli değil yani.
Teşekkürler canım soruma cevap verdiğin için. Bende sana soracaktım sana yazdım cevap vermedin diyeÖnemli olan senin bu şekilde de mutlu olman. Eşinin maaşı yetiyorsa hiç sorun yok. Ama ben hep eğer imkan varsa daha iyi şartlarda yaşanılması taraftarıyım. Ama tartı konusunda kızacağım dedim hepinize. Lütfen bırakın bu takıntıları. Cumadan cumaya tartılın. Sürpriz olsun hem. Hemde motivasyonunuz hep taze kalsın.
Dikkat et canım yaaa kendine inşallah bişey yoktur ayağında.
cok yaraticisin hic boyle dusunmemistim orti bulmayiBen takıma ilk geldiğimde takımın en kilolusuydum Tuğba'cım sonra mezun olurken herşey değişmişti.Zaten senin için güzel planlarım var, uzun kalacaksın yaaa
Afiyet olsun canım. Ben bugün çok erken kapattım yemek meselesini. 17:30 gibi bitirdim.
Kadriye'cim sana bişey sormuştum hala cevabını alamadım. Daha önce yarıştınmı bir şekilde cuma yarışmalarında yoksa bu ilk katılışın mı?
hayirli dualar olsunhadı gorusuruz kızlar ben sohbete gıtcem gelınce yazmaya calısırım yıne
hadi allah 13.takimi utandirmasin***13. TAKIM 292. ETAP ***
aysecig (63.7 ///%) Baskül değişimi nedeniyle 1 kilo fazlalık eklenmiştir.
beril77 (77.3 ///%) betuld (62.7///%)
blitz86 (76 ///%) Yeni üye Hedef: 64
dontpanic (112.9 ///%) gurbet_dmr (83.8 ///% )
lafraise(59.8///%)
tugkay2000 (63.9 ///%)
yenibirbenbursa ( 77.8///%)
13.TAKIM ORTALAMASI:%
Yarın ki listemiz bu şekilde inşallah kızlar. Kolaylık olsun diye şimdiden hazırladım. Gülçin'cim ben o bir kilo fazlayı ekledim. Yarın sen tartıda ne görüyorsan onu yazacaksın buraya olur mu canım.
insallah kotu birsey yoktur canimKizlar cepten ve yoldan bildiriyorum :) eve gidince alintilari yapicam ayagim sisti okulda revirde buz koyduk ama simdi eve gidince hallederim ben :) kerem aldi zaten okuldan beni menumu yazicam ebru yine dicek ah bu persembeler![]()
Yuhhhhhhhhh artık diyeceğim bir insanın düşünce gücü kuvvetli olurda bu kadar mı olurBetül dedim Betül'ü getirdim
Ayy Hilal'i de özledim. O da gelse bari diyomuşumGerçi bu sabah Derya dedim ama gelmedi o:44:
en azindan verdin ya canimBerilcim pozitif düşünce gücü diyorsun sanırım ama zaten dün geçen haftaki kiloma geri döndüm nerdeyse bu hafta benden hayır yok ama sabaha 500 gr versem fena olmaz :))
benimde regl yaklasti.kendimi zor tutuoytum.canim tatli istiyor ya...
izlemede katılmada zaten yemek yemek aklımıza gelmesinafiyet olsun nermin güzel olmuş
kolay gelsin bacım senin işinde pek çokmuş benim ki gibi
benimkide hiç sevmez kilolu kadın bana ne diypor yazıyım da gülün önce gögüslerin giriyor yarım saat sonra sen yarım saat sonra popon giriyor diyor deli ediyor beni
banada aynısı oluyo tarçın çubuğu al çıtır çıtoır ıssır ye geçiyor
saol ebrucum teşekkürler inşallah yarına daha iyi sonuçlar alacağım
59 kiloda balık etliysen sende artık ecem ne deyim
izleme kız o programları
zayıflama telkini var müzik atmıştım ben mp3e aklıma getirdin faydası oluyo araştırmak isteyen varsa zayıflama telkini yazarsa google amcaya çıkar
Hayır canım. Tamamen şans olacak. Küçük kağıtlara hepinizin ismini yazacağım. Hatta birazdan vaktim olursa yapayım hemen. Karıştırıp karıştırıp atacağım ortaya hatta çekebilirsem kameraya çekeyim.Kim kimin şansına çıkarsa yani. Bir süre sonra takıma yeni katılanlar oldukça duruma göre değişiklik yapabiliriz. Zaten haftalık kilo vermeler hesaplanırken yine yüzde hesabı yapılacak. Kilonun çok yada az olması önemli değil yani.
Teşekkürler canım soruma cevap verdiğin için. Bende sana soracaktım sana yazdım cevap vermedin diyeÖnemli olan senin bu şekilde de mutlu olman. Eşinin maaşı yetiyorsa hiç sorun yok. Ama ben hep eğer imkan varsa daha iyi şartlarda yaşanılması taraftarıyım. Ama tartı konusunda kızacağım dedim hepinize. Lütfen bırakın bu takıntıları. Cumadan cumaya tartılın. Sürpriz olsun hem. Hemde motivasyonunuz hep taze kalsın.
Dikkat et canım yaaa kendine inşallah bişey yoktur ayağında.
cok yaraticisin hic boyle dusunmemistim orti bulmayiBen takıma ilk geldiğimde takımın en kilolusuydum Tuğba'cım sonra mezun olurken herşey değişmişti.Zaten senin için güzel planlarım var, uzun kalacaksın yaaa
Afiyet olsun canım. Ben bugün çok erken kapattım yemek meselesini. 17:30 gibi bitirdim.
Kadriye'cim sana bişey sormuştum hala cevabını alamadım. Daha önce yarıştınmı bir şekilde cuma yarışmalarında yoksa bu ilk katılışın mı?
hayirli dualar olsunhadı gorusuruz kızlar ben sohbete gıtcem gelınce yazmaya calısırım yıne
hadi allah 13.takimi utandirmasin***13. TAKIM 292. ETAP ***
lafraise(59.8///%)
tugkay2000 (63.9 ///%)
Yarın ki listemiz bu şekilde inşallah kızlar. Kolaylık olsun diye şimdiden hazırladım. Gülçin'cim ben o bir kilo fazlayı ekledim. Yarın sen tartıda ne görüyorsan onu yazacaksın buraya olur mu canım.
insallah kotu birsey yoktur canimKizlar cepten ve yoldan bildiriyorum :) eve gidince alintilari yapicam ayagim sisti okulda revirde buz koyduk ama simdi eve gidince hallederim ben :) kerem aldi zaten okuldan beni menumu yazicam ebru yine dicek ah bu persembeler![]()
Yuhhhhhhhhh artık diyeceğim bir insanın düşünce gücü kuvvetli olurda bu kadar mı olurBetül dedim Betül'ü getirdim
Ayy Hilal'i de özledim. O da gelse bari diyomuşumGerçi bu sabah Derya dedim ama gelmedi o:44:
menum
sabah corba ıctım tarhana bıraz kırıklık varda
arada kıvı elma mandalına
oglen yıne koca kase tarhana corbası ama 1 tam bugday ekmegıyle bu
ara 6 badem
aksam 1 kase kuru fasulye yogurt
2 lt su 3 bardak yesıl cay...
Birisi yine alıntıları karıştırdı, kızlar alıntı yaparken düzeltin yoksa hep öyle gidecek![]()
Kizlar cepten ve yoldan bildiriyorum :) eve gidince alintilari yapicam ayagim sisti okulda revirde buz koyduk ama simdi eve gidince hallederim ben :) kerem aldi zaten okuldan beni menumu yazicam ebru yine dicek ah bu persembeler![]()
Sabah
1 yumurta
1 d ekmek
Yesil cay
Ogle
5 - 6 tane elma dilim patates
Aksam
3 yk patlican yemegi
1 kase cacik
1 d ekmek
yok tugba amannnnnn ben bir taneyle baş edemiyom düşünse o zaman 2 kat güçlenir gelirler hapı yutarız vallaizlemede katılmada zaten yemek yemek aklımıza gelmesin
Hahahahahaha aynı ben :)
gulcın kız senınkıyle benımkı aynı galıba... seın adamı benım adamla carpalım belkı tam bı normal adam cıkar ortaya.....![]()
menün güzelda tugba meyveyi çok yiyorsun 3 meyve 1 günde çok 1 tane meyve yeterlimenum
sabah corba ıctım tarhana bıraz kırıklık varda
arada kıvı elma mandalına
oglen yıne koca kase tarhana corbası ama 1 tam bugday ekmegıyle bu
ara 6 badem
aksam 1 kase kuru fasulye yogurt
2 lt su 3 bardak yesıl cay...
tamam ebrucum yarın kaç kilo çıkarsam yazacağım***13. TAKIM 292. ETAP ***
lafraise(59.8///%)
tugkay2000 (63.9 ///%)
sabah ben görmedimYaaaaaaaa kızlar bugün Betül hiç uğramadı sanırım. Uğradıda ben mi görmedim? En son dün misafirim gelecek dedi ondan sonra ses yok. Umarım bir sorun yoktur?
geçmiş olsun ecem atlatırsın biran önce inşallahKizlar cepten ve yoldan bildiriyorum :) eve gidince alintilari yapicam ayagim sisti okulda revirde buz koyduk ama simdi eve gidince hallederim ben :) kerem aldi zaten okuldan beni menumu yazicam ebru yine dicek ah bu persembeler![]()
afiyet olsun ne deyim sen zaten durumun farkındasınSabah
1 yumurta
1 d ekmek
Yesil cay
Ogle
Aksam
3 yk patlican yemegi
1 kase cacik
1 d ekmek
Patlamis misir yagsiz patlayabiliyor mu, yanmiyor mu?menüm
sabah:1 dilim tam bugday ekmegi,biraz peynir.
ögle:kabak corbasi ,1 dilim ekmek
ara:1 elma,biraz patlamis misir yagsiz ve tuzsuz
aksam:kabak corbasi,yogurt
2lt su,3 bardak yesilcay
yaklasik 2,5saat yürüyüs
gercekten yoruldum.
Tugba nin klasiklesmis guzel menusu****BUGÜNKÜ MENÜM****
Kahvaltı Öncesi: Ilık suda elma sirkesi-bal, nane limonlu yeşil çay
Kahvaltı: 1 dilim kızarmış tam buğday ekmek
1 kib. kutusu kadar beyaz peynir
4 zeytin
Yarım havuç
--------------------------------------------------------------
Ara : 1 elma
3 kepekli küçük kraker
Öğle: 1 dilim tam buğday ekmek
5 kaşık pırasa
1 kase pul biberli yoğurt
2 kaşık yağsız kuşbaşı tavuk
Ara yok***
Akşam: 1 kase pul biberli yoğurt
Yarım havuç
+ 2 Lt su
+ 2 bardak yeşil çay (yatana kadar 3)
+ 1 saat yürüyüş + aerobik
Chakra da bu tarz ama altina kumas gecilmemis uatak orrulei var ben de oylr bir sey yapmayi dusunmustummKadriyecim yok ilk defa yapmadim gecmisime bakarsak 4 diyetisyen 2 akupunktur uzmani eskittim hahaha :) ama bu kararlilik sabir ve sure olarak ilk defa boylesini yaptim
Berilcim cok begendim bundan bembeyaz yaptirip misafir odasina serdigimde pespembe oda da guzel olur :)
Yok canm avukat dgil:))
Kolay gelsin sana canım ağırmış misafirler. Bu arada nişanlın ne iş yapıyordu Betül? Avukat diye kalmış aklımda?
Menün güzel olmuşta bezelyeyi biliyorsun. Ben bugün bezelye yüzünden ne hallere düştüm. Birazdan yazarım.
kiz 35 yasindayim37 ye dogru azicik yatak yorgan cirpip bir sansimi denerim
olursa olur
olmazsa asilatirim diyormusum hahaaaaa
bilmiyom fazla konusup kizlarada bulastirmayim
mutsuzlugun bulasici olduna inanirim ben de
bende yaptim onu ama bazi seylerin kalori degerini bulamadim
bana da bayagi bir kalori almami soyluyordu biraktim yapmadim
Haadiiiii bekliyorummm :) 59 larinda canini okucaz ::)))))
Ayyy aman yazma cisss de cilekli sakizimin kokusu :)
Cok guzel afiyet olsundünkü menüm
sabah:lor peynirli sahanda yumurta şekersiz çay
öğlen:1 kase sebze çorbası salata
ara:1 elma
akşamatlıcan salatası
3.5 litre su
Hamilelik mi? Yoksa evlenince kilo alirim diye miEvet haklisin ideal kilom o ama ben hic bu kadar zayif olmamistm veee o 57 - 55 ide gormek istiyoruummmmmm3 sene sonra zaten kilo alicam
![]()
haklısınız gülçin ve tuğba bugün spora gitmeyeyim bari...
bu arada mesaj yazmak benim için eziyet hala her cevapta gülçinin esinin hastalıgından baslayan alıntılar çıkıyor sil babam sil yoruluyorum hızımı düşürüyor bu olay.
Hmm Ebru hadi acikla merak ettimmm bem deVay cumadan ıtıbaren ortılerımız olacak bu cok hosuma gıttı.....![]()
Olmaz semsiyenin uzerinden degill daha omce 55 kiloya inmis birinin tartisinin uzerinden atlamasi gerekiyooorr :)))hahaha:) süpersin ya tuğba.kız şemsiyenin üzeirndende atla 55,55,55 diye diye bizden peşinden dolanalım darısı başıma darısı başıma diye
![]()
Ya dun gece 12 ye gelirken kalktilarYaaaaaaaa kızlar bugün Betül hiç uğramadı sanırım. Uğradıda ben mi görmedim? En son dün misafirim gelecek dedi ondan sonra ses yok. Umarım bir sorun yoktur?
Kiz ne yedin yinee:)Kizlar cepten ve yoldan bildiriyorum :) eve gidince alintilari yapicam ayagim sisti okulda revirde buz koyduk ama simdi eve gidince hallederim ben :) kerem aldi zaten okuldan beni menumu yazicam ebru yine dicek ah bu persembeler![]()
Sabah
1 yumurta
1 d ekmek
Yesil cay
Ogle
Aksam
3 yk patlican yemegi
1 kase cacik
1 d ekmek
kızlar ben çıkıyorum artık herkese iyi geceler bugün kitap okuyacağım
Patlamis misir yagsiz patlayabiliyor mu, yanmiyor mu?
Oyle yiyebiliyor muyuz? Yagsiz yenebiliyorsa ben bi deneyeyimm gerci tadi da olmaz ama ne diyorsunuz bi konuda???
Tugba nin klasiklesmis guzel menusu
Spor da cok guzel
Chakra da bu tarz ama altina kumas gecilmemis uatak orrulei var ben de oylr bir sey yapmayi dusunmustumm
Yok canm avukat dgil:))
İktisat mezunu, bi ara kendi alaninda calisti ama simdi insaat sektorunde calisiyor. Muteahhit firmada. Baya sevdigi bir is. Bir yandan da mali musavirlik satj yili doluyor.
Bezelye okul menusunde vardi Ebru
Senin basina ne geldi hayirdirr:)) merak ettim anlatmamissin sonra unuttun galiba
Mutluluk da bulasicidr ama oyle bak bir de :)))
Cisss yazmayin uaa acik acik yazinn
Siz cisss yazinca ben acaba o mu su mu bu mu derken aklimdan bir surruuu sey geciriyorum hepsinden canim cekiyor
Yazinca en azindan sadece 1 sey :)))
Cok guzel afiyet olsun
Ben de cok severim kozlenmis patlican salatasini
Patlicani genel olarak cok severim zatenn
Hamilelik mi? Yoksa evlenince kilo alirim diye mi
Yazi ekranina tiklayip ctrl ve a harfine bas hepsimi secer tek tusta silersinn:))
Gervi mouse la da coklu secim yapabilirsin yeni alintilarin da silinmemesi icin oyle yapmak lazimm
Hmm Ebru hadi acikla merak ettimmm bem de
Olmaz semsiyenin uzerinden degill daha omce 55 kiloya inmis birinin tartisinin uzerinden atlamasi gerekiyooorr :)))
Ya dun gece 12 ye gelirken kalktilar
Ben yatarken 2ydi gecmisin hepsini okuyamadim . Okulda da ara ara girebiliyorum, cocuklarla donem sonu gosterisine hazirlaniyoruzz yogunn
Bir de sarma sardik cocuklarla bugunn
Okuyamadim gecmisi biriktikce birikti
E okumadan da olmuyor duramiyorum merak ediyorum
Okuldan cikinca da arkadasl kahve icmeye gittik
Eve yeni donuyorum simdi yolda klasik gecmisi okudumm
Boyle:))
Aslinda butun gun acikti sayfa telde ama teli elime alamadim dogru durust
Bir de gezmekten elim degmiyor istee:)))
Yarin aksam da disarda olcamm
Kiz ne yedin yinee:)
Gecmis olsunn
Hmm aslinda bence cok bir sey degil ama su kotu
Senin iraden zayiflai bence biraz son zamanlarda
Evet belki su bir kac patayes kilonu kisa vadede cok etkilemez ama uzun vadede bakarsan olaya rejimine balta vurabilirr
sitede sorun var galiba zor açılıyor
redettiklerimide yazıyorum tebrikleri bekliyorum
arkadaşlar kimse beni anlamıyor doğum gününde arkadaşa yemiycem dedim zorla vermeye kalktı pastadan börekten bende kendim keserim dedim ince bir dilim aldım veeeeeeeeeee
yemedim tabiki oğlumun ve kızımın ağzına teptim bir anda içeceğide bardakların yanına çaktırmadan koydum içmeyenler vardı bilemez neyse böylece atlattım
bide patates kızartması yaptım ev halkına sinir oluyorum ya eşim tıka basa akşam sabah demeden yiyor incecik nasıl oluyor anlamıyorum
ve çerezleride ve gofrette reddettim tarçınlı su içiyorum geçiyor
ama zayıflıyorum![]()