Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geçmişi okudum ama alıntı yapmadım kızlar.öncelikle ortim 2.tuğba inşallah iyi bir ikili oluştururz canım memnun oldum yola birlikte tam gaz devam:)
kilo veren herkesi tebrik ediyorum en çok ben vermişim sanırım o da çok çablaadım onun sonucu:)
bugün kayınvaldemgil gelecekler giremeyebilirm merak etmeyin
inşallah iyi sonuç alrız
öptüm sizi.

***13. TAKIM 292. ETAP ***

aysecig (63.7 ///%)
Baskül değişimi nedeniyle 1 kilo fazlalık eklenmiştir.
beril77 (77.3 /76.4/0.9/%1.16)
betuld (62.7/62.2/0.5/%0.80)
blitz86 (74 /71.7/2.3/%3.11)
Yeni üye Hedef: 64
dontpanic (112.9 /111.9/1.0/%0.89)
GUL1978 ( 77.8/77.8/0/%0)
yenibirbenbursa olan üyenin ismi GUL1978 olarak değişti. (Kilosu sabit)
gurbet_dmr (83.8 /81.8/2.0/% 2.39)
lafraise(59.8/59.5/0.3/%0.50)
tugkay2000 (63.9 /64/-0.1/-%0.16)

13.TAKIM ORTALAMASI:%

Bir Gülçin kaldı. Oda nerde kaldı acaba?

yuppiiiiiiiiiiiii asagida gordum ortim gelimissssssssssss
listemiz hic te fena degil

kızlar bugün çok gelemiycemkilomu ve dünkü mesaj sayımı yazıp çıkacağım öğlen 3 den sonra uğrarım yine
16 ve 17 sindeki mesaj sayım sırayla 19-16
kilom dünden bugüne 400 gr daha hafiflemişim 61.3
kolay gelsin kızlar

gunaydın kızlar
gecen hafta 63.9
bu hafta 64:53::53::53::53::53:
ve bu benı sok ettı acaba dedım bunye az yemeye alıstıgı ıcınmı veremedım bu hafta.........
bıde gulcın canım sen bana msj sayını msj atmadın ...gul canım sende carsamba gununu haber vermedın ..
yada ben gormedım bılen duyan varsa bıldrıebılırmı..
bende lısteyı ekleyım msj sayılarının......

Orttttiiii bunu kafaya takmak yok hic biseyi kafaya takmak yok artık biz ortiyizzz ve + cıkmakta yok bundan böyle
Sunuda anlamaya calısıyorum... Caresizlikk cok kötü birsey... Allah insaaalllahhhh gönlüne göre versin

canini sikma ecemcim.herkesin basina geliyor.haftaya da ben öyle olacam.

bende cok sevindim gül.basaricagiz insallah.

canini sikma.1 kilo hicde az degil.eminim haftaya daha güzel verirsin.

Bu hafta sacmaydı böylee haftaya daha iyi geliyorum

hayirlisi insallah olur da,senin de bir ortamin degisir.maalesef gecim cift tarafli oluyor.karsidaki anlayissiz olsuktan sonra.esinle,ailesi konusunda tartisma tugbacim.haksizda olsalar atamaz ailesini.sen kendin hallet sorunlari.önemli olan esinle iyi gecinmen.ücüncü kisilerin araniza girmesine izin verme.

ecem ne kadar yazismissin.maasallah.

Grcektennn kendime sastımmm kadrıyee :)))

belki esinin yapisindandir.ailesine karsi cikamiyordur.calissanda bu seyleri yasamayacaginin bir garantisi yok maalesef.allah sabir versin.hersey istedigin gibi olur insallah.

ecem sen zoru basardin.59 lara düstün.haftaya daha da iyi kilo verirsin.üzülme.

Haftaya gümbür gümbür geliyorum :))

sen aldigin kiloyu dert etme son haftalarda zaten kilo almiyorsun
dogum sonrasi hicte ummadigin bir kiloyla aramiza gelecene suphe yok
mas. mas. senin gibi tum hamislik gecirenlere

ebruuuuuuuuuuuu
bir bana cevap yazmamissin
hayirdir ayran icip ayri dusmeyelim kaptanim

Son aylarda daha çok alınıyor diye biliyorum canım. Benim için şuan önemli olan doğum sonu kilom değil. Sağlıklı bi şekilde doğuma gidebilmek. Ben zaten zamanında birsürü kilo verdim doğumdan sonrada kat kat fazlasını verebileceğimi biliyorum. Ama fazla kilo almak istemiyorum.

Beri'cim anlamadım bu mesajı? Ne cevabı? Bişey mi sormuştun bana?

gul1978 8/11

aysecig

blitz86 19/14

dontpanic 19/14

lafraise 35/27

beril77 17/12

betuld 7/8

tugkay2000 13/14

gurbet_dmr 16/16

16 ve 17 0cak gunlerı msj sayısı........

Ellerine sağlık canım.

sen yine iyisin ebrucum.ben hamileyken 23 kilo almistim.benim doktorum hic demedi dikkat et diye.dogum sonrasi sanki deprosyona girecektim,simdiden önlemini alip,mümkün oldugunca az kilo almak en iyisi.

tesekkürler.nermin vermis en fazla.

Ben ilk hamileliğimde 64 le başladım 82 ile bitirdim. 18 kilo almışım. 5 kilo fazlalık var yani. Bu kez öyle olsun istemiyorum. Nede olsa artık hem tecrübeli hem daha bilinçliyiz. Benim doktorum uyarıyor. Uyarmasa belki bende çok umursamazdım ama orda kilomu söylerken bile utanıyorum. İki ayda 8 kilo çok ama çok fazla.

Deryacim gecms olsunm
Ben bu hafta yine gectim seni Deryaa:))
Cocuklara simdiden disiplin ogretin arkadaslar
İzledigi her cizgi filmi once siz kontrol edin
Simdiki cozgi filmler cok fena, cocuklari asabiyete siddete ve hircinliga yonlendiriyor cogu. Normallesiyor bir cok goruntu onlar icin
Ve coxuk gunde 3 taneden fazla cizgi film izlememe kurali olsun mesela bunu bilsin ogrensin. Simdi cok yazamiyorum ama ozellikle evde olanlar cocuklarinizla cok farkli seyler yapabilirsiniz, cok basit yontemlerle kuralli olmati fln ogretebilirsiniz aliskanliklar cok sey fark ettieiyor cocuklarda

Tesekkur ederim Deryacimm

Cok guzel beril tebrik ederim
1.16 yi direk 1.2 ye yuvarlamiyoruz 3. Basamak 5ten buyukse 2.yi yuvarliyoruzz

Bu hafta 500 gramla 1 kilo arasi verecegim insallahh

Bence direk yuklenme sasirtma fln yapma direnci kirmanin en guzel yollarindan biri de ayni duzende devam edip israrli olmaktir
Yuklemeyi 2-3 hafta cok duzenli gitmene ragmen hic bir degisiklik olmazsa yapmani tavsiye ederim.
Baska etkenlerden dolayi kilo verememis olabilirsin hemen yuklme sasirtma yapip bouna fazla kalori alma

Hadi bakalım inşallah. Öbür yarışmayıda unutma sakın. 250 liraya çeyizinin bir eksiğini alırsın :9:

Gecen hafta 59,8
Bu hafta 59,5
Fark 0,3
%0,50

Herkesten özür dilerim :(

Özür dilenecek bir durumun yok canım. Sonuçta kilo almamışsın azda olsa vermişsin. Seni tebrik ediyorum. Bu kadar bilinçli olduğun için. Haftaya daha iyi olacak inşallah. Artık kaçamak yok ona göre. :34:

kızlar bugün çok gelemiycemkilomu ve dünkü mesaj sayımı yazıp çıkacağım öğlen 3 den sonra uğrarım yine
kolay gelsin kızlar

Gülçin bu fazla tartan tartının sonucu dimi? Eğer öyleyse 2,4 kilo vermiş oluyorsun

Son aylarda daha çok alınıyor diye biliyorum canım. Benim için şuan önemli olan doğum sonu kilom değil. Sağlıklı bi şekilde doğuma gidebilmek. Ben zaten zamanında birsürü kilo verdim doğumdan sonrada kat kat fazlasını verebileceğimi biliyorum. Ama fazla kilo almak istemiyorum.

Beri'cim anlamadım bu mesajı? Ne cevabı? Bişey mi sormuştun bana?

Ellerine sağlık canım.

Ben ilk hamileliğimde 64 le başladım 82 ile bitirdim. 18 kilo almışım. 5 kilo fazlalık var yani. Bu kez öyle olsun istemiyorum. Nede olsa artık hem tecrübeli hem daha bilinçliyiz. Benim doktorum uyarıyor. Uyarmasa belki bende çok umursamazdım ama orda kilomu söylerken bile utanıyorum. İki ayda 8 kilo çok ama çok fazla.

Hadi bakalım inşallah. Öbür yarışmayıda unutma sakın. 250 liraya çeyizinin bir eksiğini alırsın :9:

Özür dilenecek bir durumun yok canım. Sonuçta kilo almamışsın azda olsa vermişsin. Seni tebrik ediyorum. Bu kadar bilinçli olduğun için. Haftaya daha iyi olacak inşallah. Artık kaçamak yok ona göre. :34:

Evet azıcık vermisim :( yookk zaten artık kacamak falan k harfi bile yokkkk iradeli halime geri dönüyorum bir dahaki cuma sahalardayım :))

Kimse yok bendee kahvaltı yapıcam ugrarım sonraa tüm gün buradayım ne de olsa :))

tamam gulcum ekledım carsamba gunku msj sayını gulcınınkınıde gelınce eklerım ogrenır....
ebru konusalım canım evet acayıp streslı bı ortamdayım mesela suan kaynım evde gıdıp babasıyla calıscagına evde benle oturuyo sınır oluyorum artık ya..
bızde yanlısdır evde durması ...
ya allah askına akıl verın bendemı sorun..
esım olavaga dun sınırlendım soyledım bu durumlar benı gerıyo dıye bana dedıgı tek sey kaldıramıyorsan gıt dedı........
ben artık ne yapacagımı cok sasırdım...
sadece ıs ıstıyorum suanda hayırlısı ıle bıseylere dur demem ıcın.......

Canım sen üzüldüğünle kalırsın kimsenin hayatımızdan çalmaya hakkı yok kim duyuyor bu üzüntüleri lütfen takma kafana bak istersen evde seker hamurundan kurabiyeler yapabilirsin cevren varsa cogu insan bunu yapıyor su an revacta ben seve seve her seyi öğretebilirim sana...

Deryacim gecms olsunm
Ben bu hafta yine gectim seni Deryaa:))
Cocuklara simdiden disiplin ogretin arkadaslar
İzledigi her cizgi filmi once siz kontrol edin
Simdiki cozgi filmler cok fena, cocuklari asabiyete siddete ve hircinliga yonlendiriyor cogu. Normallesiyor bir cok goruntu onlar icin
Ve coxuk gunde 3 taneden fazla cizgi film izlememe kurali olsun mesela bunu bilsin ogrensin. Simdi cok yazamiyorum ama ozellikle evde olanlar cocuklarinizla cok farkli seyler yapabilirsiniz, cok basit yontemlerle kuralli olmati fln ogretebilirsiniz aliskanliklar cok sey fark ettieiyor cocuklarda

Tesekkur ederim Deryacimm

Cok guzel beril tebrik ederim
1.16 yi direk 1.2 ye yuvarlamiyoruz 3. Basamak 5ten buyukse 2.yi yuvarliyoruzz

Bu hafta 500 gramla 1 kilo arasi verecegim insallahh

Bence direk yuklenme sasirtma fln yapma direnci kirmanin en guzel yollarindan biri de ayni duzende devam edip israrli olmaktir
Yuklemeyi 2-3 hafta cok duzenli gitmene ragmen hic bir degisiklik olmazsa yapmani tavsiye ederim.
Baska etkenlerden dolayi kilo verememis olabilirsin hemen yuklme sasirtma yapip bouna fazla kalori alma

Haklısın canım inada inatla karsılık vermemek lazım bu kırılma noktası muhakkak...çocuk konusuna gelince çok haklısın yağız hastaylen tv,pc,telefon elinden zor aldım çok donanımlı bir anaokuluna gidiyor 2.yılı iyi ki vermişim haklarını ödeyemem çocuğuma çok sey kattı...

Gecen hafta 59,8
Bu hafta 59,5
Fark 0,3
%0,50

Herkesten özür dilerim :(

ben hiç veremedim ama inanıyorum ki takımda herkes caba sarfetti kimse homini gırtlak yemedi ama vücuda söz geçmiyor bazen...

keskeler senin sinir katsayini yukseltmekten baska birseye yaramaz
keske evlenmeseydim
keske meslegim olsaydi
keske demeseydi boyle
bu liste o kadar uzarki ve seni iyice demoralize eder
meslek edindirme kurslari var takip et bir sekilde okumadan da cok guzel firsatlar yakalayan ev hanimlari var simdi kucuk isletmeci olmus
en onemlisi hayata karsi dik dur ki seni daha cok umutsuzlastirmasin
kendini azsinma bak bir adam ve cocuklarin icin nelere katlaniyorsun ne buyuk bir yuregin var
bunuda basta ben olmak sartiyla cogu kadin yapamaz
iki tane nur topu gibi oglun var
al iste iki tane yasama sevinci
esinden yansiyanlari onlara yansitma
yillardir yilmadin simdi bu abidik gubidik seylermi senin canini yakiyor
yok ya benim ozelden konustugum cok guclu diye imrendim kadin nerde simdi
seni bir cinar agacisin unutma
hep dik hep guclu boylede olmak zorundasin zaten
kavak olsan en ufak bir ruzgarda sallanirsin
sogut olsan dallarin incinir iyice kendini yere salar
ama cinari yikmak kolaymi
sen de oylesin sen unuttun sanirim bu aralar ben hatirlattiyim dedim
bu gun cuma hayirli bir gun
hadi bir silkelen bakiyim degerinden fazlasini verdigin kaynin yuzunden gununu b.....k etmene izin vermiyorum bilesinnnnnnn

berilcim sana tamamen katılıyorum bu arada arkadaslık isteğini yeni gördüm kabul ettim ama belki mesaj sayım dolmadığı için görünmüyordur

kolay gelsin kızlar

gülçin tebrik ederim canım...

Ebrucum yine en son sana yazıyorum arada kaynamasın diye ve bana destek olan ortim ve tüm arkadaslarım yılmak yok zaten şok diyet yapamam ben bunalıma gireirim insallah bu hafta düzene girecek...

Son düzenleme:
merhaba kızlaar :6: ben kardeş takımdan buse :54: öncelikle hepinizi tebrik ediyorum geçen haftaki başarınızdan ötürü. :16: darısı başımızaaa :9: benim yaptığım hesaplamaları bir kontrol eder misiniz? bizim kaptanımız çok yoğun. ona kolaylık olsun. :17:şuana kadar bildirimde bulunanları hesapladım.

marti (68,3/66,3/2,1/2,92%):46:
btlbetul (67,2/66,7/0,5/0,74%)
bsrmhmmt (69,4/70,6/-1,2/-1,72%)
buseb (58,2/57,7/0,5/0,86%)
buzdanmadam (71,3/70,8/0,5/0,70%)
noraaa (68,8/ / /% )
ozdemi (65,8/65,5/0,3/0,46%)
hoppidicik (91,2/91/0,2/0,21%)
fadime02 (99,2/99,2/0/0%)
trulyscrumtions (75/ / /%)
lypsa (95,5/ / /% ) geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzde ikiye bölündü.

lypsa bildirimde bulundu ama ben onun hesaplamasını pek anlamadığım için yapamadım. :9:

Son düzenleme:
Eski ve yenii halimi albüm yaptım merak edersiniz bi bakın banaaa :))

merhabaa ben kardeş 9.takımdan buse :10: çook tebrik ediyorum seni hedefine minicik bir şey kalmış :46: darısı başımaaaaa :17: kk da ise albümün beni listene kabul edersen bakmayı çok isterim. :54:

merhabaa ben kardeş 9.takımdan buse :10: çook tebrik ediyorum seni hedefine minicik bir şey kalmış :46: darısı başımaaaaa :17: kk da ise albümün beni listene kabul edersen bakmayı çok isterim. :54:

Merhaba busecim bende ecemm tabikii kabul ederim evet azıcık kaldı ama asıl hedefim 55 boyumda 172 :) insallahh darısı basınaaaaa olsun :))

Merhaba busecim bende ecemm tabikii kabul ederim evet azıcık kaldı ama asıl hedefim 55 boyumda 172 :) insallahh darısı basınaaaaa olsun :))

baktım fotoğraflarınaaa :52: mükemmelsin tatlımmm :46::42: harika görünüyorsun. benim boyum 1.58 ben de 47 olmak istiyorum. 36 beden olmalıyım. bıktım artık balık etten. şişkoluktan. :kkk: çok motive oldum sayende :54:

baktım fotoğraflarınaaa :52: mükemmelsin tatlımmm :46::42: harika görünüyorsun. benim boyum 1.58 ben de 47 olmak istiyorum. 36 beden olmalıyım. bıktım artık balık etten. şişkoluktan. :kkk: çok motive oldum sayende :54:

Ayyyy canımm benimmm cok tesekkür ederimmm bende bıktımmm gercekten. :) su an balık etliyim 55 te tam olucam beklesin beni 34 36 lar :)))) öpüyorum seni :)

Ayy motive olacak kadar fark varsa bendeee su an sen beni dahada motive ettin Hahaaha :) yasasııınnn! :)

Son düzenleme:
Ayyyy canımm benimmm cok tesekkür ederimmm bende bıktımmm gercekten. :) su an balık etliyim 55 te tam olucam beklesin beni 34 36 lar :)))) öpüyorum seni :)

Ayy motive olacak kadar fark varsa bendeee su an sen beni dahada motive ettin Hahaaha :) yasasııınnn! :)

canım ne diyorsuuun? muazzam fark var :34: yahu senin neren balık et resmen 36 bedensin sen :52: sakın 36 olmuyor deme bana çünkü nerdeyse bi deri bi kemiksin yahu :53: bu halinle 38 sen ben 36 nasıl olcam yaa :5: 40 kilo olursam mı olcam? :50:

canım ne diyorsuuun? muazzam fark var :34: yahu senin neren balık et resmen 36 bedensin sen :52: sakın 36 olmuyor deme bana çünkü nerdeyse bi deri bi kemiksin yahu :53: bu halinle 38 sen ben 36 nasıl olcam yaa :5: 40 kilo olursam mı olcam? :50:

:32::32::32::32: ayyyyy su ann beni dünyanınnn ennnn mutlu insanı yaptınnn gercekkteeen tesekkurler :)))
Aslındaa en son gecen ay 38 beden pantolon almıstım o artık büyük geliyo bunu söyleyebilirim amaa 55 olana kadar hic bisey denememeye ve almamaya karar verdim o yüzden su anki bedenimi bilmiyorum amaa soyle biseyde var bedene hiiccc takılmaa bu kemik yapısıylada alakalı moralini bozmasınnn sakın
Hadii insallah sende saglıklaaaa verir bu mutlulugu yasarsınnn :)) seni takip edicem hep :))

gul1978 8/11

aysecig 19/16

blitz86 19/14

dontpanic 19/14

lafraise 35/27

beril77 17/12

betuld 7/8

tugkay2000 13/14

gurbet_dmr 16/16

16 ve 17 0cak gunlerı msj sayısı........

hanımlar oncelıkle desteklerınız ıcın cok tsk ederım...
bıraz kuran okudum ıcım rahatladı la havle cektım baya bı....
bıde su var calısmayı en once kendım ıcın ıstıyorum sonra evlatlarım ıcın esım ıcın asla... ben esımle aılesı arasına gırmemeye cok calısırım ama ben esıme bısey desem hemen kaynanam atlar ordan ve bu ortam benı fazlasıyla gerıyo... kaynım gorumcem ev kalabalık ... en cok zoruma gıdense evlatlarıma kızmaları kafalarına gore bagrıp cagırıyolar ... evet benım cocuklarım bıraz yaramaz ama haksız yerede kımsenın yavrularımı ezmesıne ızın vermıyorum buda karsı tarafla bozulmalara neden oluyo... hemen bısey dıyım surat sallıyolar esım hıc bana destek olmaz kı bu konuda ....
ama aldıgım kararlar var ınanırmısınız Allah ıma sıgındım beklıyorum sadece.....

:32::32::32::32: ayyyyy su ann beni dünyanınnn ennnn mutlu insanı yaptınnn gercekkteeen tesekkurler :)))
Aslındaa en son gecen ay 38 beden pantolon almıstım o artık büyük geliyo bunu söyleyebilirim amaa 55 olana kadar hic bisey denememeye ve almamaya karar verdim o yüzden su anki bedenimi bilmiyorum amaa soyle biseyde var bedene hiiccc takılmaa bu kemik yapısıylada alakalı moralini bozmasınnn sakın
Hadii insallah sende saglıklaaaa verir bu mutlulugu yasarsınnn :)) seni takip edicem hep :))

ay sen kesin 36 sın yaa. kemik memik yok sende. :9: benim 36 beden pantalonum bile hazır. kemiğimi törpületcem yine gircem ben ona :27: tamam canım takipte ol. ben de izlendiğimi düşünüp salmam kendimi :9: başarılarının devamını dileeriiim :54:

Back
X