Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu arada 2 gundur mesj sayimi sayamadimm pc den girme firsatim olmadi cunku hic
Telefondan giriyorum hep burdan da saymak cok zor oluyor mesajlarin tarihlerini gostermiyor cunku
O yuzden atamadim TUgbacim
Sen gonderenlerinkini paylas ben ekleme yaparim ona insallah
Kusura bakmayinn

Betül'cüm mesaj sayına ben baktım canım. Dün 7 bugün 8 mesaj olmuş. Tuğba'cım bunu alırsın. Gerçi gün bitmedi dahada yazarsan sen ekle artık. :16:

Ortaklar yarışmasınada dahiliz. Ben kilo veremem ama sadece senin ortalaman yeterli olur sıralama için. Aritmetik ortalama yapıyoruz yaaa sen ne kadar kilo verirsen artık sonuncu yapmada bizi :9:

ortım ecemmmmmm hayırlı olsun canım bıze...
kız bu hızla senı 55 yaparım ben 55 55 55 55 55 55 55 55 55 55 bı 10 daha....ecemmmm ıcın 55....
ama sende bana de olmazkı hep sana hep sana....
ıyı geceler kızlr ben yatar sımdı gırdım benı adam kopuruyo msj sayılarını yarın yazarım....

Kızlar canlarım hepinize günaydın :( Bu sabah tartıldım ve korktuğum başıma geldi işte.. Regl'min son günlerindeyim ve bu hafta biliyorsunuz ciddi bi bağırsak tembelliği sorunu yaşadım :\ İlk hafta aynı şekilde beslenerek 2.2 kg veren ben, bu hafta sadece 1kg vermişim :( O kadar üzüldüm ki.. Çok daha fazla gayret sarfedeceğim bu hafta :( of ya of........

Önceki hafta: 112.9 kg
Bu hafta: 111.9 kg
Aradaki fark : 1 kg
(%0,88)

Şimdi okula gidiyorum, bugün öğleden sonra yine gelirim, o zaman görüşürüz.. Allah'a emanet olun seviyorum sizleri.

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrr:16: Bende artık cumaya taşıdım tartı günümü. Geçen hafta 76 kiloydum tam olarak. Bu hafta 76,2 kiloyum. 200 gr almışım. Geçen haftalara göre çok çok iyi çünki neredeyse haftalık 1 kg alıyordum önceden. Keşke sabit kalabilseydim ama 200 gr cıkta yeter bana. İnşallah bugün güzel sonuçlar alacağız takım olarak.

Kızlar canlarım hepinize günaydın :( Bu sabah tartıldım ve korktuğum başıma geldi işte.. Regl'min son günlerindeyim ve bu hafta biliyorsunuz ciddi bi bağırsak tembelliği sorunu yaşadım :\ İlk hafta aynı şekilde beslenerek 2.2 kg veren ben, bu hafta sadece 1kg vermişim :( O kadar üzüldüm ki.. Çok daha fazla gayret sarfedeceğim bu hafta :( of ya of........

(%0,88)

1 kilo gayet güzel Tuğba'cım bunun neresi sıktı senin canını anlayamadım. Tabiiki böyle yavaş yavaş gideceksin. Birden mucize beklemiyor kimse senden. Bazı zamanlar gelecek gr gr gidecek. Tebrik ediyorum seni bunda üzülecek hiç bişey yok. Bi daha senden böyle mesajlar istemiyorum haberin olsun.

Kızlar bende şimdi işe gidiyorum. Görüşmek üzere. :3:

Betül'cüm mesaj sayına ben baktım canım. Dün 7 bugün 8 mesaj olmuş. Tuğba'cım bunu alırsın. Gerçi gün bitmedi dahada yazarsan sen ekle artık. :16:

Ortaklar yarışmasınada dahiliz. Ben kilo veremem ama sadece senin ortalaman yeterli olur sıralama için. Aritmetik ortalama yapıyoruz yaaa sen ne kadar kilo verirsen artık sonuncu yapmada bizi :9:
Ay Ebrucum tesekkur ederimmm benim yerimensaymiss yaa:))
Aritmetik ortalama yaparsak sen 0 kalsan mesela sadcee benimki 2 ye boluncek?? Bolunmeyecekse sorun yok:))

ortım ecemmmmmm hayırlı olsun canım bıze...
kız bu hızla senı 55 yaparım ben 55 55 55 55 55 55 55 55 55 55 bı 10 daha....ecemmmm ıcın 55....
ama sende bana de olmazkı hep sana hep sana....
ıyı geceler kızlr ben yatar sımdı gırdım benı adam kopuruyo msj sayılarını yarın yazarım....
:)))
Buraya fazla takilip kocalarinizi ihmal etmeyinnnn :))

(%0,88)

Tugba uzulecek bir sey yok
Verdigin kilo kadar onemli olan sey nasil beslenerek verdigin
Senin bu hafta da cok duzenli menulerin vardi, daha da azaltmana su anda hic gerek yok zaten, sen boyle devam et 1 kg cok iyi, sikma canini:))

Bu haftaki sonucum::

Gecen hafta 62.7
Bu hafta 62.2
Fark 0,5
Yuzde : %0.80

Ben sundan dolayi memmun degilim bu benim 5 gunde verdigim kilo, haftasonu da aklim basimda olmus olsaydi dah fazla verebilirdim o tatlilari telafi etmek bir kac gununu aliyor zaten insanin. Neyse bu hafta sonu da hafta ici gibi devam edecegim bakalim bu hafta 0,5 in uzerinde verebilecek miyim. Gecen hafta da bu kadar vermistimm

günaydın..
bu hafta gelemedim hiç..çok yoğundum..birde üstüne ve hem kendim hem çocukların hastalandı ..
ve kilom
geçen hafta :60.5
bu hafta: 60:2 giden 300 gr..

1 kilo gayet güzel Tuğba'cım bunun neresi sıktı senin canını anlayamadım. Tabiiki böyle yavaş yavaş gideceksin. Birden mucize beklemiyor kimse senden. Bazı zamanlar gelecek gr gr gidecek. Tebrik ediyorum seni bunda üzülecek hiç bişey yok. Bi daha senden böyle mesajlar istemiyorum haberin olsun.

Geçen hafta ile arada o kadar fark olunca üzüldüm ben, elbette ki kilo verebildiğim için şükrediyorum ama bi anda şaşırdım üzüldüm işte ne bileyim :( Desteğiniz olmasa bunu ben kafama takıcaktım bütün gün.. Belki bütün hafta. İyi ki varsınız sizleri seviyorum.

Senin bu hafta da cok duzenli menulerin vardi, daha da azaltmana su anda hic gerek yok zaten, sen boyle devam et 1 kg cok iyi, sikma canini:))

Sağol betülüm. Canım benim.. Aynen böyle devam edicem ben, sağlıklı beslendiğim için gerçekten mutluyum.. Çok haklısın.

Gecen hafta 62.7
Bu hafta 62.2
Fark 0,5

Ben sundan dolayi memmun degilim bu benim 5 gunde verdigim kilo, haftasonu da aklim basimda olmus olsaydi dah fazla verebilirdim o tatlilari telafi etmek bir kac gununu aliyor zaten insanin. Neyse bu hafta sonu da hafta ici gibi devam edecegim bakalim bu hafta 0,5 in uzerinde verebilecek miyim. Gecen hafta da bu kadar vermistimm

Tebrik ederim canım, bu hafta hepimiz çok daha dikkatli olalım.

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrr:16: Bende artık cumaya taşıdım tartı günümü. Geçen hafta 76 kiloydum tam olarak. Bu hafta 76,2 kiloyum. 200 gr almışım. Geçen haftalara göre çok çok iyi çünki neredeyse haftalık 1 kg alıyordum önceden. Keşke sabit kalabilseydim ama 200 gr cıkta yeter bana. İnşallah bugün güzel sonuçlar alacağız takım olarak.

Kızlar bende şimdi işe gidiyorum. Görüşmek üzere. :3:
günaydın..200 süper maşallah ben 2 kg alıyordum..:17: senin adına çok sevindim..güzel hamişim ..özledim sizi ..hem yoğunluk kızım ve oğlum hasta tvden çizgifilm izlemiyor bilgisayara taktı oradan izliyor..elinden alınca ağlıyor..hasta hasta ağlamasına kıyamadım ..o yüzden katılımım düştü..:50:

(%0,88)
:nazar::46:1 kg beğenmiyormusun yağdan gittiyse 4 adet 250 gr yağ paketi attın vücudundan..:34:ve böyle devam etsen ayda 4 kilo eder kuzu..harikasın ..:46:

Gecen hafta 62.7
Bu hafta 62.2
Fark 0,5

ortim nasılsın seni bu hafta yalnız bıraktım ..:17:tebrik ederim..kilo vermişsin..:nazar::46:

baslangic 93
g.hafta 77.3
b.hafta 76.4
fark 900 gr.
t.giden 16,6
yuzde %1,16 oder %1,2

fena degil sanirim
toplam sporumda sadece yurume bandinda 5,25 dakika

ben sonuctan memnunum ama haftaya super olacak

günaydın..
bu hafta gelemedim hiç..çok yoğundum..birde üstüne ve hem kendim hem çocukların hastalandı ..
ve kilom

meark ettik seni
gozlerimiz aradi neredeydin sekerrrrrrrrrrrrr
habersiz birakma irtibati koparmayalim bir daha
gecmis olsun cocuklara ve sana

Ay Ebrucum tesekkur ederimmm benim yerimensaymiss yaa:))
Aritmetik ortalama yaparsak sen 0 kalsan mesela sadcee benimki 2 ye boluncek?? Bolunmeyecekse sorun yok:))

:)))
Buraya fazla takilip kocalarinizi ihmal etmeyinnnn :))

Hayır canım neden bölünsünki ben kilo vermiyorum sadece senin ortalaman geçerli olacak. Ama Derya gelince aklıma geldi onada soralım eğer isterse senin ortin olsun, belki bu yarış onuda etkiler:34:

Gecen hafta 62.7
Bu hafta 62.2
Fark 0,5

Maşallah o kadar kaçamağa ben senden bunu beklemiyordum. Demek ki şu kaçamaklar olmasa sen şimdiye uçmuştun. Kilona göre yüzden çok çok iyi maşallah :nazar:

günaydın..
ve kilom

Geçmiş olsun Derya'cım umarım iyileşirsiniz biran önce. Bende merak ettim seni. Allahtan daha kötü bişey yok. Kilonda gayet iyi maşallah. Haftaya kesin geliyor 5 ler böyle devam ederse :46:

günaydın..200 süper maşallah ben 2 kg alıyordum..:17: senin adına çok sevindim..güzel hamişim ..özledim sizi ..hem yoğunluk kızım ve oğlum hasta tvden çizgifilm izlemiyor bilgisayara taktı oradan izliyor..elinden alınca ağlıyor..hasta hasta ağlamasına kıyamadım ..o yüzden katılımım düştü..:50:

:nazar::46:1 kg beğenmiyormusun yağdan gittiyse 4 adet 250 gr yağ paketi attın vücudundan..:34:ve böyle devam etsen ayda 4 kilo eder kuzu..harikasın ..:46:

ortim nasılsın seni bu hafta yalnız bıraktım ..:17:tebrik ederim..kilo vermişsin..:nazar::46:

Teşekkür ederim kuzucum. Toplamda 13 kilo almam normalmiş. Ben 13 kilo hakkımı şimdden doldurdum. Haftaya aldığım bu 200 gr mında gitmesi gerekiyor :60::60::60:

Allahım yaaa katılımım düştü diyor. Çocuğun iyileşsinde canım gerisi sorun değil. Zaten yakında senide alcam takıma:16:

(%0,88)

canım haftada 1 kg en sağlıklısı biliyorsun sen yanlış bir sey yapmadın...

Gecen hafta 62.7
Bu hafta 62.2
Fark 0,5

tebrik ederim betül olur bazen böyle...

günaydın..

ve kilom

hoşgeldin canım hep aklımdaydın ama klasik olarak ismini hatırlayamdım çok geçmiş olsun...

baslangic 93
g.hafta 77.3
b.hafta 76.4
fark 900 gr.
t.giden 16,6
yuzde %1,16 oder %1,2

fena degil sanirim
toplam sporumda sadece yurume bandinda 5,25 dakika

ben sonuctan memnunum ama haftaya super olacak

beril tebrik ederim bak 76 ları gördün..

Beni soracak olursanız kilom aynı ne diyeceğimi bilemiyorum,normalde herseyi yiyip erken yediğimde kilo veren ben regl döneminde bile 800 gr vermişken bu hafta spora yüklendim dikkat ettim, kaç gezmemi iptal ettim hepsi boşa gitti yine de üzülmüyorum vucudun direnme noktasıydı herhalde bu 2 gün fazla kasmayıp vücudumu sasırtmayı düşünüyorum...

Son düzenleme:
canım haftada 1 kg en sağlıklısı biliyorsun sen yanlış bir sey yapmadın...

tebrik ederim betül olur bazen böyle...

hoşgeldin canım hep aklımdaydın ama klasik olarak ismini hatırlayamdım çok geçmiş olsun...

beril tebrik ederim bak 76 ları gördün..

Beni soracak olursanız kilom aynı ne diyeceğimi bilemiyorum,normalde herseyi yiyip erken yediğimde kilo veren ben regl döneminde bile 800 gr vermişken bu hafta spora yüklendim dikkat ettim, kaç gezmemi iptal ettim hepsi boşa gitti yine de üzülmüyorum vucudun direnme noktasıydı herhalde bu 2 gün fazla kasmayıp vücudumu sasırtmayı düşünüyorum...

Canım bence bunun nedeni Dukanla alakalı. Protein ağırlıklı beslenmeden sonra genelde bu durum yaşanıyor. Başka bişeye bğlama ama artık normal beslenmeye geç. Yeteri kadar ve vaktinde yediğin zaman daha iyi kilo vereceksin. Spor yaparkende kardio çalış. Ağırlık çalışmamaya özen göster. Şaşırtma derken?

gunaydın kızlar
gecen hafta 63.9
bu hafta 64:53::53::53::53::53:
ve bu benı sok ettı acaba dedım bunye az yemeye alıstıgı ıcınmı veremedım bu hafta.........
bıde gulcın canım sen bana msj sayını msj atmadın ...gul canım sende carsamba gununu haber vermedın ..
yada ben gormedım bılen duyan varsa bıldrıebılırmı..
bende lısteyı ekleyım msj sayılarının......

günaydin herkese.kizlar gecen hafta 73.5 idim.simdi 71.7 yani 1.8 gitmis.ben yüzdeyi nasil hesapladiginizi anlayamadim.bana izah eden olursa sevinecegim.hala inanamiyorum.benim icin süper bir sonuc.normalde gram gram gider benden.gecmisi okuyup geleyim.

Regl donemindeyim artik oncesi falan kalmadi peki bendeki sislik bu geceden sabaha kadar gecermi gecsin lutfeen :( neyseki kurtuluyorum hormonal degisimlerim son bulucakkk
canini sikma ecemcim.herkesin basina geliyor.haftaya da ben öyle olacam.
AAA süperrrrrrrrrrrrrrrr ben çok sevindim ortağıma kim çıksa çok sevinirdim hepiniz önemlisiniz benim için :46:
bende cok sevindim gül.basaricagiz insallah.

(%0,88)
canini sikma.1 kilo hicde az degil.eminim haftaya daha güzel verirsin.

günaydin herkese.kizlar gecen hafta 73.5 idim.simdi 71.7 yani 1.8 gitmis.ben yüzdeyi nasil hesapladiginizi anlayamadim.bana izah eden olursa sevinecegim.hala inanamiyorum.benim icin süper bir sonuc.normalde gram gram gider benden.gecmisi okuyup geleyim.

Günaydın canım. Tebrik ediyorum seni maşallah. :nazar: Ben demiştim ama kendini şartlandırma diye. Vücudun seni böyle şaşırtır işte. Bu hafta bireyselde dereceye girebilirsin inşalla canım. İlk haftan olduğu için yüzden çok güzel. :46:

gunaydın kızlar
gecen hafta 63.9
bu hafta 64:53::53::53::53::53:
ve bu benı sok ettı acaba dedım bunye az yemeye alıstıgı ıcınmı veremedım bu hafta.........
bıde gulcın canım sen bana msj sayını msj atmadın ...gul canım sende carsamba gununu haber vermedın ..
yada ben gormedım bılen duyan varsa bıldrıebılırmı..
bende lısteyı ekleyım msj sayılarının......

Çok kötü olmuş bu Tuğba'cım. Sanırım hafta içi yaşadığın streslerin etkisi var. Bu hafta inşallah dah iyi olur sonuç. Konuşalım sonra neleri yanlış yaptığın hakkında.

Back
X