Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar merhaba

Hafta sonu giremedim pek
Cok uogunum
Okulda donem sonu geldi, son hafta, cok yogun. Sosyal hayatim zaten yogun, 15 tatilde muhtemelen tasincaz evi yavas yavas toparlamaya basladik, kolileme fln, bir yandan yeni eve gidip eksiklere fln bakiyoruz, bir de ev aramaya basladik. Yetisemiyorum hepsine birden.

Ebru bu hafta ozellikle carsambaya kadar pek giremiycem. İstersen izinli olayim ama olmamak tercihim.
Carsambadan sonra da rahatliycam.
izinli olmayi bende dusundum ama pek dogru bir karar degil sanki burdan uzak olunca menuler felan tek kale mac yapiyor mideyle

teyzoşların yesin seni emi kuzum benim maşllah sana:)
şimdi konuşsa diyosun konuşmaya başlayınca biraz sussada kafam rahat etse dersin :)
yok anam konusunca en azindan acim der
sevdim der
yemem der
boyle suratina bakip sevdimi diye yormam kendimi
taşnımak kadar nefret ettiğim şey yok herhalde 5 yıldır evlilk hayatımda 3 kez ev değiştirdim düşünün artık:)
sanada kolay gelsin betülcüğüm izinli olma bencede bir izin olayı girdimi araya kopukluk oluyor ister istemez sen devam et:)
bende su an itibariyle boyle dusunuyorum
zararin neresinden donersen hesabi bugun itibariyle utandigim menumle beraber buradayim
en azindan gelmeliyim bunu biliyorum
izin mizin yok
bugünde bende bir halsizlik var uykusuzluktanmı nedir birde unutkanlık başladı ne yapacağımı unutuyorum hep.kızın uyku düzeni yok 4-5 gibi uyanıyor 1 saat uyanık kalıyoruz neredeyse sonra tekrar uyuyup 8 de kalkıyoruz.sersem gibi dolanıyorum evin içinde.
aynen tatlim ya ben de 7 aydir boyleyim
hele cumadan beri sanki 100 kisi dovmus gibi halsizim
kızlar olay aynen soyle oldu
ben hastaydımya basımı bıle kaldıramıyorum mısafır geldı kayınbabaın kardesı gıl o sırada patates hasladıydım cocuklar ıstewdı sırf dıye neyse gtırdım ama basım catlıyo artık agrıdan..
o sırada kaynım pekmez ıstedı bende yerını bılmıyorum dedım hatta baktım geldım nesye ben mutfaga gıttım cay koymaya mısafırlere o sırada buyuk oglum anne amcam pekmez ıstıyo dedı bende yok oglum dedım kucuk oglumu tuvalete goturdum bı mutfaga geldım kı buyuk oglan vısne recelını pekmez sanıp dolaba dokmus alırken.. once ogluma bagırdım sonra kendıme kızdım ozur dılerım oglum dedım gıttım kaynıma ben sana pekmez yok dedım daha kucucuk cocukdan ne pekmezı ıstıyosun ya dedım her tarafa recel doktu bu ne ya dedım cıktım odadan...
sonra bı bagrıs cagrıs esımı amca kaynımıda babası tutuyo bırbırlerıne gırcekler ne kufurler ettıler bırbırlerıne..
ben ne oldu ya dedım esım sen cık tugba dedı cıktım..
15 dk sonra yanıma geldı mutfaga...
ne oldu dedım ben kaynıma dedıklerımı dıyıp cıktıkdan sonra kaynım bana gerızekalı demıs esımde sen benım karıma bunu dıyemezsın falan dıye bunlar bırbırıne gırmısler.. o benım karım hayvan herıf falan dıye bagırıyodu esım duydum ama bu kadar buyıcegını tahmın etmedım aslında... neyse bunlar kustuler sımdı dunde kaynım ogluma kootu davrandı oglum amca dıye boynuna atladı oda ıttı bende ıcerdeydım sonra bıdaha ogluma bagırdı oyuncakmı o bırak onu dıye ama nasıl bagrıyo ve bagırdıgı cocuk 3 yasında ayıp dedım artık uutan kendınden malın okadar degerlıyse sakla ortalıga koyma sende dedım yeter be dedım cıktım bugun anneme geldım esımde aksam buraya gelcek kaynanam gelene kadar gecmıcem oraya...
aslında esıme eve geccem ben dedım esımde esımde sabret benım ıcın ne olur tugba her sey cok guzel olacak su maddı sıkıntım gecsın senle asacagız bu olayları dedı ...sarıldı bende tamam dedım ...

boyle yanı kızlar....
allah biliyor ya sonunda senin herif o tarafi tuttu yazacan sandim
ama kevga etmesine sevindim
seni tutmus ya bu da bir ilerleme
sen esinle iyi ol gerisi dis kapinin dis mandali
kissssss allah tarafindan benle benimki 1 hafta yer degistirsek sizle yeminle sizi haci aga sanip elinizi ayanizi operler vallahi
kayninin evlilik yasi gelmis olmasin kis boyle yengeyle yigenle ugrasilirmi ne ayip
berılll yerım o fıstıgı ben benım oglanalardan bırıne alalım kız...
anammmmmmmmm
simdiden dunurlerimde gelirmisssss
oy kurban olayim ben damadima
hangisine bacim?
kizdan cok ne var bende bidenem
kız ortııııııı ecem sende burdasın allatan gordum zaten baskada kımse yok.. kılom 63 su an ıtıbarı ıle eccemmmmmm...
bugun cok durgun burası...
buarada msj sayıları kıme lıste yapmadı galıba ebru daha demı yoksa benmı gormedım....
sanirim topigimize nazar degdi ne olduk anacim ebru duymasin diyecem ama o duyar vallahi
cocuklar buyuyene kadar annede uyku duzenı kalmıyokı nermınım bende oyle artık alıstım uykusuzluga....
uykusuzluk birde stresle birlesince tam oldurucu darbe oluyor
en azindann bana
eşinie aferim senden taraf olduğu ve seni savunduğu için olması gerekeni yaptığı için :)
eminim sabrının mükafatını fazlasıyla alacaksın tuğbacığım siz birbirinizle iyi olduktan sonra aşamayacağınız engel olmaz emin ol.
kaynanaymış kayınpedermiş görümceymiş kayınmış gün gelir onlar sana muhtaç olurlar.
sen dimdk ayakta dur pes etme zaten kazanan sen olacaksın:)
allah var canim ya
rabbim gorurse guzel gorur sen gonlunu bagla allaha gerisini merak etme
dualarimiz inan ki seninle
cok saol nermınım yalan degıl ben esımden boyle bı cıkıs beklemıyodum ama gercı yasadıklarımı gordu hasta halımde dort dondum evde ..
ayyyyyyy vallahi bende beklemiyordum enisteden
kiziyordum ama bigun sevdim adamiiiii
valla zormuş çocuğun olmadan anlamıyosun hiçbirşeyi ben sakin anlayışlı bir anne olurum diyordum çevremdekilerde öyle derdi ama gel görki tam tersiyim sabır mabır kalmadı bende.kızım tek büyüyor onun etkiside fazla sanırım burada fazla çevre yok hafta boyunca evin içinde benimle nu yüzden çok hırçın bende tahammülsüzüm insan gördüğümüz yok yobazlaştık:) haftasonu ancak köye gittiğimizde rahatlıyorum valla.bakalım ne zman düzene gireceğiz:)
bende bagirip cagiriyom bazen sonrada vicdan azabi cekiyom
bazen aklima geliyor deliriyom
kendimden tiksiniyom ne bicim anneyim diye
ama oluyor canim ne yapacan
ınsallah en yakın zamanda duzelsın canım ama benım ıkı oglan ıkısde cok yaramazlar hala duzelme yok buyugum 5 yasında..senın kız kac yasında nermın....
benim damat mi cekistiriliyor bakiyimmmmmmmmmmm:27::27::27::27:
Selam kızlar. Özledim siziiiiiiiiiiiiiiiiiii. :16: Gelemiyorum ne zamandır. Geçmişi okumayıda gözüm kesmiyor ama mecburennnnnnnn okuyacağımm. Bugün iş çok ama çok yoğundu. Yeni geldim eve ayrıca benim odada yine internet çekmiyor. Delireceğim. Koridorda full ama benim masada çekmiyor. Giremedim bugün hiç. Şimdi de felaket yorgunum. Önce biraz dinleneyim sonra inşallah gelip hızlı bir şekilde dalacağım geçmişe. :9:
sen dinlen canim hatta hic gorme bu hafta sonu burayi bos biraktimiziiiiii
21 - 22 Ocak 2013 : dontpanic
23 - 24 Ocak 2013 : blitz86
25 - 26 Ocak 2013 : betuld
28 - 29 Ocak 2013 : gurbet_dmr
30 - 31 Ocak 2013 : aysecig
01 - 02 Şubat 2013 : beril77
04 - 05 Şubat 2013 : lafraise
06 - 07 Şubat 2013 : tugkay2000
08 - 09 Şubat 2013 : GUL1978

Kızlar yeni listemiz bu şekilde. :16: Her hangi birinizde sorun çıktığı zaman o sorunlu günde acil durum planı olarak mesaj sayıları bana gönderilecektir. Geçenlerde Beril yokken Betül'e attığınız gibi her hangi bir sorunda mesajlar bana atılacak. :34:

Lütfen bu listeyi bir yerlere not alın.

Geçmiş olsun canım umarım şimdi düzelmişsindir biraz. Dikkat et kendine. Hem sıkıntı hem stres. Hayat sadece mutlu olmak için yaşamaya değer bence. Sıkma artık kendini. Bi şekilde mutlu olmaya çalış. :16:

Asıl havadis sende. Umarım misafir var diye kaçırmamışsındır :9:

Betül ve diğer biçok arkadaş yazmış zaten Çiğdem'in kim olduğunu :60::60:

Beril'cim çok çok geçmiş olsun canım. Biz bekleriz seni sorun yok ama dikkat et diyetine. Uzak kalınca burdan boşlama. Allahım biran önce şifa versin inşallah. :16:

Evet canım yaaa bu haftaya kadar zorlanmamıştım ama artık temizlik çok zor geliyor. Kasığımda iki gündür tuhaf bir ağrı var nedenini çözemedim ama sanırım artık kendimi yormamam lazım. Bende yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum. Ama hem iş hem ev gerçekten zor oluyor artık.

Afiyet olsun canım çok güzel bir menü. Yürüyüşünde öyle. İnşallah bu haftada güzel bir sonuç alacaksın sen bu menülerle. :46:

Maşallah maşallah Derya'cım. Tam nazarlık. :nazar:

Ortalama 10000 olması gerekiyor du dimi. Ona göre yine iyi. Kış mevsimi için bence.

Afiyet olsun canım. Kaçamak yapmadığın zamanlar senin menülere hiç bir yorum yok zaten. :9: Su az olmuş ama suyu çok içmeye çalış.

Gül'cüm canım benim artık böreklere kaçamaklara dikkat. :47:Bu hafta zaten istediğin sonucu alamadın. Şimdi daha dikkatli olman lazım. Bu arada taze portakal suyu olmamış. Mümkün olduğunca evde yapılmış olsa bile meyve sularından uzak duruyoruz. Sebebi bir bardak portakal suyu elde edebilmek için en az 3-4 tane portakal gerekiyor ve buda bir sürü meyve şekeri demek. Ayrıca meyvenin yararlı olan kısmı yani posası gitmiş oluyor. Biz sadece suyuyla birlikte şekerini alıyoruz. Normal hayatta sakıncası olmaz ama diyet yaparken asla ama asla meyve suyu içmemeliyiz. Onun yerine meyvenin kendinisini yemek daha faydalı. :34:
yok canim ya gelemedim 500gr.aldim
su an kendimden nefret ediyorum
sen bu hamis halinle liste yap duzen kurmaya calis ben homili girtlak yeyim
suan cok utandim yaaaaaaaaaaa
bu nasil bir takim ruhu
kendimi kiniyorummmmmmmmmmmm

bizimkide kız olmasına rağmen çok hiparaktif 2 dakika oturmaz oturduğu yerde kız demeye bin şahit lazım allah canlarını sağ etsin:)
2.5 yaşında daha küçük diyorlar ama doğdu doğalı uykuyla arası yok öylede gidecek herhalde :)

ooo kaptancığım canım sen iyi ol lazımsın bize:)
sizin oda çukurda kalıyor galiba çekmediğine göre:1: vizontelede var ya televizyon ellerinde çeken yer bulmaya çalışıyorlar sende bilgisayar elinde mi dolanıyorsun:)
bakma sen geçmişe boşver hatta benim menüye hiç bakma önemli değil zaten:1:
benim menuden sonra kendi menune asik bile olabilirsin
birazdan yazacam
utaniyorum ama yazacam
maasallah cok tatli...

sen iyi ol,esin eninde sonunda dogrulari görür.görmüs de zaten.ayni evde yasamak gercekten cok zor.allah sabir versin.
ayri eve cikma fikriniz zaten varsa,sen olaylari yatistir.bizim burada esiyle ailesi anlasamadigi icin adam ayri eve cikti.ailesiyle irtibatini kesti. simdi her gün kavga ediyorlar ve adam ésini,ailesiyle arasini actigindan sorumlu tutuyor. sen iyi ol,allah yardim eder insallah.
o senin tatlisligin canim

Reddettiğin şeyler için seni tebrik ediyorum canım. Gayet güzel bir menü ama biliyorsun muz meyvelerin içinde en kötü düşman. Hem çok şekerli hem de kabızlık yapıyor. Aklında olsun. :34: Mümkün olduğunca uzak durmak lazım.

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

Çok teşekkürler Kadriye'ciğim. :16:

Teşekkürler Tuğba'cım. :16:

Kaçamak haricinde güzel menü canım. Kaçamak kendine ödülde olsu bu aralar istemiyorum senden haberin olsun. Şöyle düşün sen zaten yıllarca kaçamakların kralını yapmışsın. Artık yapmaman lazım. Ödül istiyorsan eğer her hafta sevdiğin bişeyler al kendine, yada yiyecek haricinde bir ödül bul. Bu aralar seni çok acımasızca eleştirebilirim haberin olsun. Hem istekli olman, hem de bu kadar kararlı gitmen çok hoşuma gidiyor. O nedenle özellikle senin menüleri çok dikkatli inceliyorum. İnşallah seni 100 kilonun altında görmek istiyorum biran önce. :16:

Bunu anlamana çok sevindim Beril'cim çünki burasını boşladığın anda diyet felan hak getire. Hiç bişey kalmıyor. Kızın için tekrar geçmiş olsun. Amam mümkün olduğunca uzak durma buralardan. Bugünden itibaren menü bekliyorum senden. :34:

Şimdi yaktım çıranı diyecektim ama menüleri görünce çok yakmamaya karar verdim :60::60:

Afiyet olsun canım. Sınavlar için başarılar. İnşallah halledersin bukez.

Abartmamışsın bence Gülçin'cim gayet güzel olmuş menüler. Afiyet olsun. Hadi bakalım artık 5 li rakamlara yaklaştın yeniden. Sen kaç bildirmiştin hedefini başlarken?

Berilllllll kendineeeeeeeeeeeee gellllllllllllllllllllll. :47::47: Cumaya kötü bir sonuç görürsem sende ceza var ona göre haberin ola. :47:

Afiyet olsun canım. Olmayanları biliyorsun. :47: Artık kendine çeki düzen verirsin. Cumaya kötü sonuç istemiyorum kimseden. :20:

sagol kaptanim
cumaya eksiden vazgectim gecen haftaki kiloyu gorsem dua edecem
cezama raziyim ne deyim simdi kendim ettim
allah yoldan cikarmaya gorsun tartinin hic insafi yok maleseffffffffffff

Kızlar hafta sonu burayı hiç ama hiç beğenmedim. Bende diyorum ben yokum ama takım yine eski düzen devam ediyordur. Paylaşımlar iyidir diye. Okuyunca çok canım sıkıldı. Özellikle cumartesi kimsecikler uğramamış. Mesaj sayılarını birazdan yazacağım. Hiç ama hiç hoşuma gitmedi. Lütfen mazereti olanların dışındakiler daha çok özen göstersinler takıma. Bombboş kalmış burası. Unutmayın paylaşım ne kadar azalırsa motivasyon o kadar düşer. Ve burda boşa zaman geçirmiş oluruz hep birlikte. Paylaşımlara dikkatttttttttttttt :47:

Çok yorgun olmama rağmen oturup geçmişi okuyup zaman ayırabiliyorsam buraya herkestende aynı hassasiyeti bekliyorum. :20:
bizde begenmedik ama bu hafta sonu gercekten herkesin bir isi cikmis
insallah bu son olur
sen simdi hamilesin sikma canini bebisimizi duzelecez insallah
Bugün bile çok durgun burası. Kimsecikler yok. Hadi bakalım silkelenin kızlar. Noldu takıma yaaaaa nazar değdirdiler. Kızdırmayın bakim beni :47:

Valla o kadar yorgunluğa bir hışımla okudum geçmişi. Bende çok bişey bekliyorum. Meğer kimse uğramamış. :53:
elem tere fis kem gozlere sisssssssssss
silkelenelim ya doru diyon

[TABLE="width: 454"]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 115, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl26, width: 69, bgcolor: transparent, align: right"]11.01.2013[/TD]
[TD="class: xl26, width: 75, bgcolor: transparent, align: right"]12.01.2013[/TD]
[TD="class: xl26, width: 71, bgcolor: transparent, align: right"]14.01.2013[/TD]
[TD="class: xl26, width: 71, bgcolor: transparent, align: right"]15.01.2013[/TD]
[TD="class: xl26, width: 71, bgcolor: transparent, align: right"]16.01.2013[/TD]
[TD="class: xl26, width: 71, bgcolor: transparent, align: right"]17.01.2013[/TD]
[TD="class: xl27, width: 64, bgcolor: transparent"]Toplam [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]aysecig[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]18[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]8[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]12[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]19[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]16[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]91[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]beril77[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]17[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]7[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]15[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]11[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]79[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]betuld[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]14[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]4[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]61[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]blitz86[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]13[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]23[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]89[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]dontpanic[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]15[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]9[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]88[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]gurbet_dmr[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]6[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]63[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]lafraise[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]20[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]21[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]35[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]27[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]135[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]LAydLiNe[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]0[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent, align: right"]5[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]57[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]tugkay2000[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]59[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]GUL1978[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]54[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl29, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent, align: right"]133[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent, align: right"]94[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent, align: right"]138[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent, align: right"]104[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent, align: right"]158[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent, align: right"]149[/TD]
[TD="class: xl33, bgcolor: transparent, align: right"]776[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent, align: right"]18.01.2013[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent, align: right"]19.01.2013[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent, align: right"]21.01.2013[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent, align: right"]22.01.2013[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent, align: right"]23.01.2013[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent, align: right"]24.01.2013[/TD]
[TD="class: xl27, bgcolor: transparent"]Toplam [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]aysecig[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]0[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]16[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]beril77[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]1[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]betuld[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]3[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]10[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]blitz86[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]22[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]dontpanic[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]21[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]gurbet_dmr[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]lafraise[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]22[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]LAydLiNe[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]18[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]tugkay2000[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]16[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]GUL1978[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent, align: right"]15[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl29, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent, align: right"]114[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent, align: right"]42[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl33, bgcolor: transparent, align: right"]156[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
eline saglikkkkkkkk

Kızlar yukarda geçen haftanın ve bu haftanın başlangıcı olan cuma ve cumartesinin mesaj sayılarının listesini paylaştım. Kırmızı renkte olanlar olmaması gerekenler. Herkes kendine çeki düzen versin lütfen. İki haftadır aldığımız birinciliğin üzerine yatmayalım. Motivasyonumuz devam etsin . Umarım herkes uyarımı dikkate alır. :30:Özellikle isim yazmıyorum. Mazereti olanlar var. Onun haricinde mazeretsiz olarak paylaşım yapmayanlar var. Lütfen biraz daha dikkat. :47:
mesaj alindi arkadasim
ama gercekten gelemedim
daha dikkatli olmaya calisacagim
Kızlar sabahtan beri sandalye koltuk üzerinde oturuyorum. Az önce ayaklarıma baktım. Acaip ödem oluşmuş. Çok kötü şişmiş. Diğer hamileliğimde de olmuştu. Tuzlu yemiyorum ama sanırım işimden dolayı ödem sorunum var. Ben kaçıyorum şimdilik. Ayaklarımı uzatmam lazım. Uğrarım yine. Lütfen boş bırakmayın burayı. :16:
tuzlu suda dinlendir biraz rahatlatiyor ayaklari
is yerinde ogle yemeginde felan biraz uzatabilsen bu kadar olmaz ama surda sayili haftan kaldi canim az daha sik disini
bicirik gelince unutacaksin hepsini adim gibi biliyorum
masallah yerimmm takımın maskotu...

kolay gelsin hem derslerin hem de ev işi insallah....

yasında canım kızın benimkiler de çok uykusuz du 4 yıldan sonra düzene giriryor...

su kaynın beni çok sinirlendirdi koca kazık alamıyor mu istediğini esin iyi yapmış bir an önce kurtulmanı diliyorum canım...

evet 2,3 gündür durgun...

Ebru'nun geçmişe gidip bir geçmiş olmadığını anladığı andan önceki dakikalar:26:

...ve olay anı ,Ebru sokta tabi :47: haklı. ne dese yeri ben gercekten haftasonu evde olmuyorum ama liste yapıcam diye her gün baktım mesaj gelir mi diye gerçi listemi kopyala yapıstır yapmıstım kızların birinden bir daha daha çok dikkat ederim ama hala toplanamadı mesaj sayıları...

Ebrucum haklısım ama bu hafta görücem 76 ları insallah...portakal suyu çok masum gelmişti ben yemeğin yanında dısarda illaki attlı bişi istiyorum zero içmemek için doğal diye bunu içtim sekerini düşünememişim...
canim sagolasin sendede oglan vardi degilmi
aman masallah artik biriniz alacaksiniz oglusunuza
ohhhhhhhh diger ikisinede talip ciktimi benden rahati yokkkkkkkkkkkkk
portakal suyu seker konusunda cok kalorili
zerolarda ise asit orani yuksek canim

Ortim süpersin. Sporu hiç ihmal etmemeye çalışalım.

Sanki haftasonu biraz dağıtmışız :1: Amannnnnn dikkat ikimiz birinci olalım bu hafta mutlaka :34: hatta sonraki hafta da, hatta bi sonraki de, hatta ... :1:

Ben onu yerimm oyyş diyetim bozulur mu ki şeker oranı çok yüksektir bunuuuun :60:

Kolay gelsin betülcüm.

Bazen hayır bildiğimizde şer, şer bildiğimizde hayır olabiliyor.. Eşinle kaynının tartışmaları hiç güzel bişey gibi durmuyor ama bak sizi birbirinize yakınlaştırmış. Özellikle herşeyin çok güzel olacağını ve senden anlayış beklediğini söyledikten sonra sarılması ne kadar güzel olmuş. Ben senin adına çok ama çok sevindim canım..

Hmm ben bunu bilmiyordum :17: Burda sizlerden biçok şey öğrendim ya mutluyum ve minnettarım. Gerçekten menüleri paylaşmanın yararı çok büyük.

Tamamdır, anlaşıldı. Şu andan itibaren kırmızı alarma geçtim kaptanım :47:

Haklısın bu haftasonu gerçekten baya durgundu, ben de özledim kalabalığımızı muhabbetleri önerileri eleştirileri.. Ama artık öyle olmaz inşallah. Ya bizim öğretmen derya ablamıza ne oldu? :\

Canım çok geçmiş olsun dinlen tabi..

Canlarım bugün mesaj sayıları bana :24:

beterin beteri var allah sabrimizi sinamasin
acil sifalar versin tum hastalara

kizlar ben bugun doymuyorum yaaaaaaaaaaaaaa
icime fil kacmis gibi resmen
korkmayin yemiyorum ama istegimide durduramiyorum
nerdesiniz kuzular insallah iyisinizdir[/QUOTE=berilcim sakın ama sakın kaçamak yapma lütfen ortim hemen kendine bi tarçınlı su yap yavaş yavaş iç suyun içine tarçın çubuğu atıyorsun hemen kesiyor inan sakın kaçamak yapma insan devamlı ne yaparsan vücut ona alışıyor hemen koşu bandına çık kız:8:

kız maşallah benim oğluma alıyım bunu
öyle deme ortim sende iyi bilirsinki konuşuncada susmayı bilmiyorlar benim oğlanın galiba 2 yaş sendromu başladı tepinip duruyor:27:

çok çok kolay gelsin ev taşıması çok zor betül 1-2 gün idare ederiz

bak tugbacım eşin ne kadar destek olmuş ezdirmemiş zaten geçici kalacaksın kardeşin şöyle böyle deme o zaten görüyor sabret canım inşallah darlığı atlatır mutlu mesut yaşarsınız

saol ebrucum çok abartmadım sadece 1 simit onuda erittim zaten 1400 cal çok değil cumartesi için
hedefim ilk önce 50 idi ama şimdi 55 i görüyümde ondan sonra rartık 50 diyorum canım

emeğine sağlık ebrucum ev hasta dolu işlerimi aksadıp inan girmeye çalışıyorum ta kursdan yetiştim ama kimseler uğramamış:36:
sanada geçmiş olsun ebrucum hamileğin son ayındasın normal zaten dinlenmeye çalış işyerindede zaten devamlı ayaktasın yatmıyorsun ondandır
iznine çok varmı ebrucum yatsan dinlensen artıkmalum son haftalar
canimin ici biraz gec kaldim yazini okumak icin resmen yilimin kacamagi oldu
sanki icime okuz kacti bugunnnnnnnnnnnnn
yedim simdide vicdanim rahat birakmiyor
once mide agrisi yasadim ilacla biraz rahatladim ama vucdanim hic rahat degil
suclu sucluyum inanki
ye teyzosu zero buuuuuuuuuuuu bidik

menümü yazacağım ama ilk önce kaloriyi hesaplayıp geliyorum
kalori sepetinden yapiyorsun demi
sana bu yontem bayagi yaradi gulcincim
Kızlaaarr geldimm ama sanki basımın icinde davul calıyolar migrenim tuttu hic bi ısıga sese tahammülüm yok giripte haber vereyim dedim sekerlerr
uyumaya calis
ilacin varsa al ilik birde banyo yap direk yat tatlim
gecmis olsun
o yorgunluga strese yine iyi dayaniyorsunuz kuzum ya
Menüm

Sabah + ögle
1 tk tahin pekmez
Sekersiz cay
Azıcık ekmek

Ara
1 fındık
1 badem
1 ceviz

Aksam
Tavuk döner ama sadece döner
1 d ekmek
Yogurt

1 lt su
2 bardak yesilcay
menun cok guzel
biraz az gibi geldi bana ama sen kendini iyi hissediyorsan iyi
tatlim acliktan agrimasin basin
gun icinde bana gore az yemissinde
kızlar bugün yediklerim 1300 cal müş:53:çok geldi gözüme ekmeğiazaltsam acıkıyom neyse menümü yazıyım yorum yapın lütfen
sabah............
2 dilim tam tahıllı ekmek
biraz yağsız peynir
1 haşlama yumurta
öğle............
1 elma
10 tane badem
5 ntane fındık
biraz yoğurt
akşam............
haşlama et
yoğurt
1 dilim ekmek
20 dak yürüdüm bolca ev işi yaptım
4bardak yeşil çay
3 lt su
canim sadece soylemek istedigim 5 findik
4 tam ceviz
7 badem
bir corba kasigi yag demekmis haberin olsun

belki sinav stresi aradigin rüzgar olur.baksana yemek bile yiyemiyorsun.

afiyet olsun.findik ve badem saglikliymis.ama 5-10 tane bana yetmez.o yüzden hic agzima sürmüyorum.günlük kalori miktarin cok iyi.bu hafta da iyi kilo verirsen,bende kalori saymaya gececem.

bende menümü yazayi
sabah:yarim kepekekmeginden tost,salatalik
ögle:haslama biraz tavuk,salata
ara:1 armut
aksam:yagsiz tuzsuz brokoli,yogurt
3lt su,4 bardak yesilcay
1,5 saat yürüyüs
bende sayiyim diyom ama ya tembellik yada ihmal iste
ciddiye alalim artik canim ya
gulcin bu isi kendine iyi uyguladi helal olsun
Çok güzel özetlemişsin Gül'cüm. :16:

Mesajları göndermeyenlerin mesajlarını ben kendim saydım. Ayrıca bu vesileyle hatırlatayım, mesaj sayılarını göndermeyenlere bundan sonra hiç bir uyarı yok. Cuma günki mesaj listesinde 0 olarak geçecek. Lütfen unutmayalım mesaj sayılarını.

Bende zaten sana masum geldiğini anladığım için yazdım canım. Önceden bende senin gibi sanıyordum. Ama takıma geldikten sonra birçok doğru bildiğim şeyin yanlış olduğunu öğrendim. Burda olmak insana çok şey katıyor. Zaten dikkat ettim bu uyarıyı sana sadece Gülçin yapmış benim gibi. Çünki oda eski biliyor. Bazı şeyleri zamanla daha iyi öğreniyoruz burda. :34:

Teşekkürler canım. İnşallah takım biran önce döner eski haline yoksa etrafta benim şeytanlar kol gezecek :9:

Derya 5. takım kapandığı için bize gelmişti. Bu hafta 5. takım açıldı yeniden. Açılınca oda eski takımına gitmek istedi. Yazmıştı önceki mesajlarda sanırım sen kaçırdın.

Ben takıma ilk başladığındaki hedefini sormuştum. Mezuniyet için kaç yazılmıştı o zaman?

11 Şubatta 32 haftama giriyorum. Normalde doğum öncesi iznim başlıyor. Ama doğum sonuna aktarmayı istiyorum. Bebişle daha uzun zaman geçirmek için. Ama duruma bakacağım. Önce aktaracağım 5 haftamı olaki yoruluyorum çalışamayacak duruma geldim. Hemen bozdurur raporu izne ayrılırım.

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

Afiyet olsun Ecem'cim de su çok az oluyor sende. Dikkat et bol su iç. Daha öncede söylemiştim sana. :20:

Sınavlarında başarılar. Bence ihmal etme sınavları. Özel okuyorsun bide. İyi çalış derim. Evlenince daha zor olacak okul.

Bence abartmamışsın Gülçin'de öğlen ki kuruyemişlerin kalorisi yüksek olduğu için böyle çıkmış. Dikkat et kuruyemişlere zayıflayana kadar çok yaklaşma bence.

Afiyet olsun canım. Gayet güzel bir menü. Yarım kepek ekmeği derken dilimden mi bahsediyorsun? Yoksa ekmeğin yarısından mı onu anlayamıdım :44:

Maşallah senin yürüyüşleri gördükçe benim içim gidiyor. :nazar:
dogum oncesi iznini al derim
cunku doguma yorgun girince lohusa depresyonuna yakalanmak daha kolaymis
ama yinede sen bilirsin
masallah cok hareketlisin enerjiksin
Kızlar bu saat olmuş hala uğrayamayanlar var. Noldu takıma yaaaaa iki günde dağıldı. Çözemedim sorun nerde? Lütfen toparlanalım artık. :20:
ben en azindan menulerimle her firsatta gireceme soz veriyorum
iyi geceler kızlar :42: ben kardeş takımdan buse. geçen haftaki başarılarınızdan dolayı kilo veren herkesi tebrik ederim. :16: bizim takımda da kimse yok bu aralar. size uğrayayım dedim. :3:

hos geldin canimmmmmmmmmmmmmm

berılım hıc fark etmez hangısı olursa kızlardan ama kucuk uygun gıbı bıze benımkıler 3 ve 5 yasında ya...
kızlar hepınıze guzl dıleklerız ve ınanın kavgadan degıl ama benı esımın savunmasında dolayı mutlulugumu paylastıgınız ıcın tesekkur ederım...
bende hıc beklemıyordum...
kaynım 38 gorumcem 33 yasında ınsallah hayırlı kısmetlerı olurda evlenırler.....
herseyı gectım babasına kustugun ıcın ccuga tepkı gosterılmı ya...... degısık Allah cumlesıne hıdayet versın ınsallah..

ebrummmm cok kızmıs bıze ben hemen mazeretımı sıralayım canım..
evdeydı herkes fazla gıremedım ve en onemlısı bu hafta cok ama cok hastaydım kafamı kaldıramadım....:50::50::50:

menum

sabah 1 tam bugday peynır zeytın

ara yok

oglen kabak haslama sarmısaklı yogurt
,
ara elma

aksam 2 kase sıcacık tarhana corbası..

2 brdak yesıl cay su 2.5 lt ....:52::52::52::52::52::52:

eveet o gün biraz telaş vardı açıkcası. :31: ama halloldu neyse ki, alakan için teşekkürler. :34:

tabi canlandırın canlandırın burayı. ben de bizim takıma fırça çekiyorum ama kimsenin pek salladığı yok gibi. :19: dukan yapıyorum 1 haftadır takımımdan bir arkadaşımla. onla birbirimizi biraz motive ediyoruz. dukanla kilo vermek biraz zormuş açıkcası. baskülde bir gün artıda bir gün eksideyiz. şaştık kaldık ama alıştık. :9: var mı sizde de dukan yapan?
hosgeldin canim ben dukanla cok ilgilendim ama meyvesiz bir 80 gun bana gore degilllll
sana kolay gelsinnnnnnnn

Menum
07:15 yarim kase tarhana corbasi
Yarim dilim ekmek
09:15 1.5 dilim beyaz ekmek-esmer yoktu okulda bugun-
Kasar peyniri, domates, salatalik
3 zeytin
12:30 ezogelin corba
2 yk makarna
Yogurt

18:30 porsiyon doner ( tabakta gelen pide paates ve pilavin hic birini yemedimm)

1.5 lt su
cok guzel olmus afiyet olsun
Bu arada 2-3 hafta once nisanlimla kaban almistik kilo vericem diye hafif dar almistim
Bugun onu giydim
Direk dedi ki, sen biraz kilo vermissin galiba, cok guzel olmussun, cok yakismis flann kac kere soyledi:))
Dedim 2 kilo verdim, hemen fark etmis 2 kilo daha ver super dedi, ben de dedim yok 4 daha vericemm:))
Oyle iste mutlu oldum bugun bakip bakip soyleyip durdu:)))
gule gule giy canim
ne guzel bir motivasyon olmus
darisi basimiza insallah
iyi geceler kizlar.ben cikayim.sabah erken kalkmam lazim.
iyi geceler canim

Yarın sabah kahvaltıya missafirlerim var iş güç hazırlık ancak bitti giremedim bu yüzden...

menüm:

sabah:1 dilim yulaf kepekli muffin,peynir,bal,zeytin,cay

öğlen: yarım tabak ciğer,yoğurt

ara:yas hurma

akşam:pırasa ,az çorba,yoğurt

1 saat aletli spor,2.5 lt su,yesil çay

aman dikkat et bir catal aldim felan derken bayagi bir yeniyor sohbette guzel oluncaaaaa

benim menumde soyle
sabah
1 dilim kepek ekmek+1 yumurta+yarim domates+kibrit kadar peynir
ara yarim elma
oglen
1 kase ezogelin corba+yarim kase yogurt+bir dilim ekmek+
ara
sayisini demeyim kuruyemis ve cukulata yaninda normal kola
aksam
bir buyuk pizza+kola+kizlardan arta kalan makarna+esimin soyledigi benim de kavga ede ede yedigim tiramisu+ ben eniyisi sonrasini yazmayim
ama bu benim son utanc menummmmmmmm
disarda yemeyi kapatiyorum artikkkkkkkkkkkkkkkk
spor yok su yok

ayyyyy cok utaniyorum

iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Buse hosgeldin
Ben bir ara yapmistim Dukan
Ben de ise yaramisti ama duzgun yaparsan..
Sabir gostermk zor oluyor uzun vadede, Ama eger iradeli bir sekilde yapiyorsan sonuc veriyor bence. Yine dre normal bir rejimle zayiflamayi tavsiye ederim cunku Dukanin evrelerini tamamlamak cok zor, tamamlamadan da geri alabilirsin

hoş bulduuk :31:canım bu zamana kadar normal diyet listeleriyle kilo verdim ve her defasında fazlasını aldım. artık böyle olsun istemiyorum. amacım tüm evreleri tamamlamak. herhangi bi sağlık problemim olmadıkça bırakmayı düşünmüyorum dukanı. hatta bırakırsam bile o ana kadar verdiğim kilo için güçlendirme evresini uygulayacagım geri almamak adına verdiğim kiloyu. :31: gerçekten dediğin gibi çok sabır istiyor ve motivasyonu yüksek tutmak lazım. peki sen dukanla verdiklerini geri aldın mı? biraz bahseder misin? bana bir önerin tavsiyen varmı yaşadıklarından? ne kadar süre yaptın bir de? :26:

hosgeldin...

tesekkür ederim.herkes kendine iyi gelen aktiviteyi iyi bilir.ben yürüyünce hem mutlu oluyorum,hem de sikilasiyorum.

hos geldin canimmmmmmmmmmmmmm

hoş buldum kızlaar :54:

ben yatar kızlar sabah gıremem ıs gorusmesıne gıtcem ınsallah hayırlı haberlerle gelırım.... sızlerı sevıyor ve opuyorumm.....:16::16::16::16:

hosgeldin canim ben dukanla cok ilgilendim ama meyvesiz bir 80 gun bana gore degilllll
sana kolay gelsinnnnnnnn

teşekkür ederim canım. dukana göre benim 111 gün yapmam gerekiyor. tabi bir de bunun güçlendirme evresi var o konuya hiç girmeyelim. :9:

Tugbacım okulda geciyorum zamanımı ögle yemegi yiyecek fırsatım olmuyor bilicli yada zayıflamak icin degil
en önemli sınavlarım bu hafta kızlarrr bu haftaaa cok yogunum :( sınavlarm ard arda

Canım benim anlıyorum okul yoğun olunca gerçekten bi düzensizlik oluyor :\

kızlar bugün yediklerim 1300 cal müş:53:çok geldi gözüme ekmeğiazaltsam acıkıyom neyse menümü yazıyım yorum yapın lütfen
sabah............
2 dilim tam tahıllı ekmek
biraz yağsız peynir
1 haşlama yumurta
öğle............
1 elma
10 tane badem
5 ntane fındık
biraz yoğurt
akşam............
haşlama et
yoğurt
1 dilim ekmek
20 dak yürüdüm bolca ev işi yaptım
4bardak yeşil çay
3 lt su

Sanırım öğlen yediklerin kaloriyi bu kadar arttırmış. Onun dışında gayet masum bi menü gibi canım. Bi de mesela ben akşam öğünlerinde hiç ekmek yemiyorum. Sadece sabah ve öğlen.

bende menümü yazayi
sabah:yarim kepekekmeginden tost,salatalik
ögle:haslama biraz tavuk,salata
ara:1 armut
aksam:yagsiz tuzsuz brokoli,yogurt
3lt su,4 bardak yesilcay
1,5 saat yürüyüs

Harikasın ya gerçekten :nazar:

Menum
07:15 yarim kase tarhana corbasi
Yarim dilim ekmek
09:15 1.5 dilim beyaz ekmek-esmer yoktu okulda bugun-
Kasar peyniri, domates, salatalik
3 zeytin
12:30 ezogelin corba
2 yk makarna
Yogurt

18:30 porsiyon doner ( tabakta gelen pide paates ve pilavin hic birini yemedimm)

1.5 lt su

Suyu en az 2 lt'ye tamamlamaya çalış betülüm. Onun dışında güzel maşallah.

Bu arada 2-3 hafta once nisanlimla kaban almistik kilo vericem diye hafif dar almistim
Bugun onu giydim
Direk dedi ki, sen biraz kilo vermissin galiba, cok guzel olmussun, cok yakismis flann kac kere soyledi:))
Dedim 2 kilo verdim, hemen fark etmis 2 kilo daha ver super dedi, ben de dedim yok 4 daha vericemm:))
Oyle iste mutlu oldum bugun bakip bakip soyleyip durdu:)))

Ayy ne güzel mutlu olmuşsun :) Maşallah böyle devamm :nazar:

Yarın sabah kahvaltıya missafirlerim var iş güç hazırlık ancak bitti giremedim bu yüzden...

menüm:

sabah:1 dilim yulaf kepekli muffin,peynir,bal,zeytin,cay

öğlen: yarım tabak ciğer,yoğurt

ara:yas hurma

akşam:pırasa ,az çorba,yoğurt

1 saat aletli spor,2.5 lt su,yesil çay

Canım bu aralar biraz fazla misafirliklerin oluyor sanırım. Aman dikkat et. Gayet iyi gidiyorsun.

Mesaj sayım 6 tuğbacım,herkese iyi geceler......

Not alınmıştır :34:

berılım hıc fark etmez hangısı olursa kızlardan ama kucuk uygun gıbı bıze benımkıler 3 ve 5 yasında ya...
kızlar hepınıze guzl dıleklerız ve ınanın kavgadan degıl ama benı esımın savunmasında dolayı mutlulugumu paylastıgınız ıcın tesekkur ederım...
kaynım 38 gorumcem 33 yasında ınsallah hayırlı kısmetlerı olurda evlenırler.....
herseyı gectım babasına kustugun ıcın ccuga tepkı gosterılmı ya...... degısık Allah cumlesıne hıdayet versın ınsallah..

Amiiin canım.

menum

ara yok

,
ara elma

Gözlerime inanamıyorum 2,5 Lt su? Maşallah adaşıma :nazar: menü de gayet güzel.

ben yatar kızlar sabah gıremem ıs gorusmesıne gıtcem ınsallah hayırlı haberlerle gelırım.... sızlerı sevıyor ve opuyorumm.....:16::16::16::16:

Allah yardımcın olsun, hayırlısı ne ise onu nasib etsin canımm

MENÜM (21 Ocak)

Kahvaltı

1 dilim tam b. ekmeği
1 cherry domates
1 kib. k. beyaz peynir
4 zeytin
Bir havucun çeyreği.

Ara: 1 elma

Öğle

1 kâse pul biberli yoğurt
1 kâse bezelye (patatesliydi onları ayırdım yemedim)

Ara yok------------

Akşam

1 elma
4 tane kepekli kraker

(Canlarım şimdi ben pazartesi çarşamba cuma günleri spor salonuna gidiyorum ya hani, 5buçukta orda oluyorum, 7'ye doğru çıkıyorum. E spora gitmeden yiyemem akşam yemeğini, dönünce de çok geç oluyor. O yüzden ben dün yanımda 1 tane elma bi de kraker götürdüm. Oturdum okulun yanındaki parkta arkadaşlarımla açık havada sohbet ede ede onları yedim. Zaten akşam hava çok güzeldi yazdan kalma gibiydi eve gidesim de yoktu iyi ki yanıma almışım. Doğru mu yapmışım sizce? :44: )

+ 2 Lt su
+ 2 bardak yeşil çay
+ 1 saat spor

Sadece 1 kişi göndermiş mesaj sayısını, gül de buraya yazmış, sağolsunlar. ben de dedim ki madem bu saatte uyandın tuğba hepsinin mesaj sayısını tek tek bakıp not al arkadaşlarına öyle bi kıyak yap :34: listeden de kontrol ettim ama umarım bi eksik yoktur :) Şimdi tekrar uyuyacağım. İyi geceler hepinize her zaman olduğu gibi Allah'a emanetsiniz.. :16:

hayirli günlerde giy,betülcüm.senin kilon fazla degil.2 kilo farkeder,demekki yagdan vermissin.su bir cümleye sevinmeyecek kadin yoktur heralde. allahtan benim esim baliketli seviyor beni. dünde senin kilon yok,abartma, kisin herkes kilo alir.yaza dogru zaten verirsin dedi.benim moralimi düzeltti.kendimi böyle de seviyorum ama sen karisma ben daha da zayiflayacagim dedim ona.
valla ben su anda balik etli degil bildihin fazlalik var kendimi kandirmayayim
Nisanlim da ben de cok zayif sevmiyoruz zaten cop gibi. Normal olayim 55-58 arasi o bana yetrr,

sana kolay gelsinnnnnnnn

cok guzel olmus afiyet olsun

gule gule giy canim
ne guzel bir motivasyon olmus
darisi basimiza insallah

iyi geceler canim

aman dikkat et bir catal aldim felan derken bayagi bir yeniyor sohbette guzel oluncaaaaa

benim menumde soyle
sabah
1 dilim kepek ekmek+1 yumurta+yarim domates+kibrit kadar peynir
ara yarim elma
oglen
1 kase ezogelin corba+yarim kase yogurt+bir dilim ekmek+
ara
sayisini demeyim kuruyemis ve cukulata yaninda normal kola
aksam
bir buyuk pizza+kola+kizlardan arta kalan makarna+esimin soyledigi benim de kavga ede ede yedigim tiramisu+ ben eniyisi sonrasini yazmayim
ama bu benim son utanc menummmmmmmm
disarda yemeyi kapatiyorum artikkkkkkkkkkkkkkkk
spor yok su yok

ayyyyy cok utaniyorum

iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Beril haftasonu benm de bozulmustu biraz ama bu kadar degil
Baya sapitmissin senn
Eski Berili istiyoruzzz icine ne kactiysa ona sesleniyorummm arkadasimizi bize geri versinnn :)))

hoş bulduuk :31:canım bu zamana kadar normal diyet listeleriyle kilo verdim ve her defasında fazlasını aldım. artık böyle olsun istemiyorum. amacım tüm evreleri tamamlamak. herhangi bi sağlık problemim olmadıkça bırakmayı düşünmüyorum dukanı. hatta bırakırsam bile o ana kadar verdiğim kilo için güçlendirme evresini uygulayacagım geri almamak adına verdiğim kiloyu. :31: gerçekten dediğin gibi çok sabır istiyor ve motivasyonu yüksek tutmak lazım. peki sen dukanla verdiklerini geri aldın mı? biraz bahseder misin? bana bir önerin tavsiyen varmı yaşadıklarından? ne kadar süre yaptın bir de? :26:

hoş buldum kızlaar :54:

Buse ben tam ne kadar yaptim hatirlamiyorum ama 69dan 62-63e normal rejimle indikten sonra dukan yapmistim bi 3-4 kg vermistim
Normalde seyir devresi daha uzundu tam bitmeden biraktim sonra da guclendirmeyi yapmadim hatta ustune normal rejimde yapmadim yani
Yapsam belki almazdim ama aldim

teşekkür ederim canım. dukana göre benim 111 gün yapmam gerekiyor. tabi bir de bunun güçlendirme evresi var o konuya hiç girmeyelim. :9:

Aslinda guclendirme evresi daha kolay
Pek sinir yok
Bir cok seyden yiyebiliyorsun
Ama uuzuuun bir seyirdenn sonra insan cok zorlabiyor bitsin artik istiyor ve de zaten zayiflamis oldugun icin biraz saliyorsun

Sadece 1 kişi göndermiş mesaj sayısını, gül de buraya yazmış, sağolsunlar. ben de dedim ki madem bu saatte uyandın tuğba hepsinin mesaj sayısını tek tek bakıp not al arkadaşlarına öyle bi kıyak yap :34: listeden de kontrol ettim ama umarım bi eksik yoktur :) Şimdi tekrar uyuyacağım. İyi geceler hepinize her zaman olduğu gibi Allah'a emanetsiniz.. :16:
Ayyy tesekkur ederizzz
Nasil da useniyordum saymaya:))

hayirli haberle gel istersen gec gel
yok girmeyelim dukan abi beni geriyor canimmmmmmmmm
Kılar ben saat 20:30-21:00 gibi bi uzanayım dedim. Uyuyup kalmışım bu saatte uyandım :17:
masaj saatine bakinca bu ne yapiyor bu saatte diyordum bende
canim ertesi gunde geliyor bazen ama geliyor
hayirli günlerde giy,betülcüm.senin kilon fazla degil.2 kilo farkeder,demekki yagdan vermissin.su bir cümleye sevinmeyecek kadin yoktur heralde. allahtan benim esim baliketli seviyor beni. dünde senin kilon yok,abartma, kisin herkes kilo alir.yaza dogru zaten verirsin dedi.benim moralimi düzeltti.kendimi böyle de seviyorum ama sen karisma ben daha da zayiflayacagim dedim ona.
valla ben su anda balik etli degil bildihin fazlalik var kendimi kandirmayayim
Nisanlim da ben de cok zayif sevmiyoruz zaten cop gibi. Normal olayim 55-58 arasi o bana yetrr,

Beril haftasonu benm de bozulmustu biraz ama bu kadar degil
Baya sapitmissin senn
Eski Berili istiyoruzzz icine ne kactiysa ona sesleniyorummm arkadasimizi bize geri versinnn :)))

Buse ben tam ne kadar yaptim hatirlamiyorum ama 69dan 62-63e normal rejimle indikten sonra dukan yapmistim bi 3-4 kg vermistim
Normalde seyir devresi daha uzundu tam bitmeden biraktim sonra da guclendirmeyi yapmadim hatta ustune normal rejimde yapmadim yani
Yapsam belki almazdim ama aldim

Aslinda guclendirme evresi daha kolay
Pek sinir yok
Bir cok seyden yiyebiliyorsun
Ama uuzuuun bir seyirdenn sonra insan cok zorlabiyor bitsin artik istiyor ve de zaten zayiflamis oldugun icin biraz saliyorsun

Ayyy tesekkur ederizzz
Nasil da useniyordum saymaya:))

bilemiyorum kuzum valla icime ne kacti fil okuz felan diye dusunmustum ama
gece onlarin bile yanimda masum olduna karar verdim
kaynimla eltisko bendeydi gec saatte kaynim acikti pis bogaz esimle:18::18::18::18::18::18:
sucuk yedik birde ama guzel yani seramik tavada yaptim hic yag koymadannnn:26::26::26::26::26:
butun gece karin agrisindan bildigim butun guzel sozleri noktasiz virgulsuz siraladimmmmmmmmmmmm
bir bayramlasmaydi ki sormayin
o da bana manyakmisin diyor yiyon yiyon bana niye kiziyon diyor
oda hakli ama sabaha kadar midem agzima geldi oldummmmmmmmmmmmmmm yok kizlar ben bu 3 ayda bir beni icine ceken sapitmayi noktaladim
hatta yetisirsem ebruyla plates bile yapacam belki vicdan azabim hafifler
aksam birde yerken yagsiz yapmisim iyiki elime saglik olsun diyormusum
sanki sucugu yagsiz pisirince ne olacaksa

13 takim bir daha boyle sozleri duymayacaksiniz benden
size sutlacim ,gullacim bile demiyecem artik

gunaydin 13.takim sultanlariiiiiiiiiiii

bende kaynin ergenlik caginda felan sandim.koskoca adama bu hareketler yakisiyormu? neyse sabret canim.insallah en yakin zamanda evlenirler.hayirlisi.

menum

ara yok

,
ara elma

suyu ne güzel artirmissin.maasallah.menün de güzel tugbacim.

insallah hersey yolunda gider.hayirlisi ile isi alirsin.

Kılar ben saat 20:30-21:00 gibi bi uzanayım dedim. Uyuyup kalmışım bu saatte uyandım :17:

demek ki cok yorulmussun.

MENÜM (21 Ocak)

Kahvaltı

1 dilim tam b. ekmeği
1 cherry domates
1 kib. k. beyaz peynir
4 zeytin
Bir havucun çeyreği.

Ara: 1 elma

Öğle

1 kâse pul biberli yoğurt
1 kâse bezelye (patatesliydi onları ayırdım yemedim)

Ara yok------------

Akşam

1 elma
4 tane kepekli kraker

(Canlarım şimdi ben pazartesi çarşamba cuma günleri spor salonuna gidiyorum ya hani, 5buçukta orda oluyorum, 7'ye doğru çıkıyorum. E spora gitmeden yiyemem akşam yemeğini, dönünce de çok geç oluyor. O yüzden ben dün yanımda 1 tane elma bi de kraker götürdüm. Oturdum okulun yanındaki parkta arkadaşlarımla açık havada sohbet ede ede onları yedim. Zaten akşam hava çok güzeldi yazdan kalma gibiydi eve gidesim de yoktu iyi ki yanıma almışım. Doğru mu yapmışım sizce? :44: )

+ 2 Lt su
+ 2 bardak yeşil çay
+ 1 saat spor
sporun saati de cok kötü olmus.spordan önce aksam yemegini yesen,en az 1 saat önce yemen gerek.o da cok erken.yanina alinabilecek gibi bir seyler alsan biraz daha iyi olur sanki.
bir sonraki günde gönderen oluyor.bugün gönderirler tugbacim.

hayirli haberle gel istersen gec gel

yok girmeyelim dukan abi beni geriyor canimmmmmmmmm

masaj saatine bakinca bu ne yapiyor bu saatte diyordum bende

canim ertesi gunde geliyor bazen ama geliyor

bilemiyorum kuzum valla icime ne kacti fil okuz felan diye dusunmustum ama
gece onlarin bile yanimda masum olduna karar verdim
kaynimla eltisko bendeydi gec saatte kaynim acikti pis bogaz esimle:18::18::18::18::18::18:
sucuk yedik birde ama guzel yani seramik tavada yaptim hic yag koymadannnn:26::26::26::26::26:
butun gece karin agrisindan bildigim butun guzel sozleri noktasiz virgulsuz siraladimmmmmmmmmmmm
bir bayramlasmaydi ki sormayin
o da bana manyakmisin diyor yiyon yiyon bana niye kiziyon diyor
oda hakli ama sabaha kadar midem agzima geldi oldummmmmmmmmmmmmmm yok kizlar ben bu 3 ayda bir beni icine ceken sapitmayi noktaladim
hatta yetisirsem ebruyla plates bile yapacam belki vicdan azabim hafifler
aksam birde yerken yagsiz yapmisim iyiki elime saglik olsun diyormusum
sanki sucugu yagsiz pisirince ne olacaksa

13 takim bir daha boyle sozleri duymayacaksiniz benden
size sutlacim ,gullacim bile demiyecem artik

gunaydin 13.takim sultanlariiiiiiiiiiii

zararin neresinden dönersen kardir.azimle ve istekle seni tekrar siki bir sekilde aramizda görmek istiyoruz.

ben hep ters zamana mi geliyorum ne? yien kimsecikler yokken geldim.sonra görüsürüz o zaman.

Back
X