alinti yapamadim ama kisaca cevap vermeden cikmadim
GULCIN
zararin neresi hesabi canim aldiginida verirsin mutlaka bana spor ruhunu fazlaca bulastirdiktan sonra yan gel yat vallahi ekrandan ucarim yapisirip sac. ra
mayali maskeye dikkat et haftada hatta iki haftada bir dene
karma tip sanirim mayali olduna gore birde yogurtluyu dene hatta bir hafta birini bir hafta birini yap tarif veririm tatlim
seni cok ozledim.ama seni kiskaniyorum hele kursa gidiyom dedikce icim gidiyor.ama mercimekten gidemiyorum.insallah yakinda akacam alemlere
EBRU
canim bende hic dokundurmadim.ama dikkat et agda icine kanama baslatabiliyor canim.gerci ben yaptirmadim.zaten 9 ay malum hastaliktan kanamaliydim.seni keske yakindan gorup yardim edebilme sansim olsa bakalim dogum cd.mi yukleyecem pc ye becerirsem resimlerimi gor istiyorum.sanki dugune gider gibi kokoslugum.ben senin cok cabuk toparlacana inaniyorum.insallah cantani hazirlariz,yollariz ve gulce su gelir senin papucu dama atar.kokusuna bayiliyorum ben bebeklerin.kiskandim yawwwwwwwww
hamile kalasim geldi.elif 8 aylik ama olsun.hurremcilik oynamaya baslasammi?
kurban olsun teyzesi ona saglicakla gelsinde anneside azicik ceksin.
SEVDA
azdiklarin icin tsk.ederim boyle dusunmeniz hos.dedimya herkesin yasanmisligi biraz iz birakiyor.sanirim benimkiler biraz derin.sen motive olacak yazi iste seker.klavyeler feda olsun.
48 to 38
ACELYA
sanirim adini karistirmadim.benim yasima geldiginde dilerim benden daha akli basinda,daha ornek olursun.otorite meselesi sanirim genle ilgili birsey babamdan bulasmis.sanirim tek iyi yanida bu bana gecen.
sakin kopegi oyuncak maksatli alama,inanki bebekten zor bakimi,haaaa ek bir butcede gerektiriyor.yemesi,dr.kontrolu bunlari dusun.evde astimi olan varsa yine alma.yok sartlarin uygunsa insanin yuregini yumusatan birsey ya.oyle bir bakisi varki anlatamam.ben ayrilamiyourum.gerci alirken mutlaka sartlarini dusun
kopegin tuyu dokuluyormu dokulmuyormu
bagirsak kurdu varmi yokmu eve getirmeden baktir
wc aliskinligini ihmal etme yoksa bir daha alismiyor
sakin bagirip vurmayin agresiflesiyor
oooooooooooooo konusuruz daha
benim eis elifi kiskanip hastalanmisti
genel olarak esler konusunda sunu yazacam
SEVEN OLDUGUNUZ GIBI KABULLENIR:
BENIM KISILIK HAKLARIMA KARISAN BENI SEVEMEZ
BENIM YAPTIKLARIM BENI BEN YAPAN DEGERLERDIR
DEGISIRSEM BEN OLMAKTAN CIKARIM O ADAMIN SEVGISINDENDE SUPELENIRIM
SARTSIZ SEVSIN BABAYIGITSE................................
Beril ablacim biliyorum dun zaten baya i anlatti petshoptaki adam bizde dun gece karar verdik yarin yigiti doktora goturucem bu aradada sorucam eger alabilirsiniz derse yigiti bi kopekle tanistiricaz bakalim tepkidi ne olucak ona gore alicaz bakalim
Bu arada leslie 3 mil yapmaya karr verdim kilo verdikceyukselticem seviyeyi
Beril'ciğim an itibarıyla karar verdim senin birgün önceki menülerine bakıp örnek alacağım :) 20 kilo vermişsin yaaaa bende bendeeee :) 10 yeter gerçi şimdilik sonra hamilelik düşünüyorum 1.5 yıl sonra daha doğrusu Allah banada bir kız evlat nasip etsin inşallah hayırlısıyla :) ay menülerin takibimde haberin olsun :)![]()
Ayyy nihalim hemsom bende kiz bebek istiyorum