• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Iyi eğlenceler venücüm sana kızlar bende kaçıyorum netim olursa gelicem hafta sonu
herkese iyi hafta sonları diliyorum

:16::16::16::16::16:
Çok teşekkür ederim canım. Sen de kaçamaksız ve dinlendirici bir hafta sonu geçirirsin umarım.

canım ağustosta doğum yapmiştim mayısta 54,6 idim..sonra 1 ay sonra falan 52 ye indim
Canım başlangıç kilon 54 değildi sanırım. İlk kilonu 70'lerde yada 80'lerde diye okumuştum sanırım.
kızlar bu arada hepinizi tebrik ederim çok güzel kilolar vermişsiniz umarım haftaya bende vermiş olurum
Burada kalınca kilo vermemek imkansız. Sen de sana söylenen tavsiyelere uyup, günlük görevlerini yerine getirirsen. Geriye sadece sabretmek kalır canım. :)
spor için salona da yarın bakıcam eşimin okuldan arkadaşlarının gittiği bi yer varmış gidip bakıcam yarın sıkılaşmam lazım haftaya da başlarım haftada 3 günmüş umarım saatler güzel olur.bebek de olduğu için saat sıkıntım var
Ne kadar imrendim sana anlatamam. Bebişinle uğraşırken araya sporu sokmaya çalışıyorsun, ben ise hala üşengeçlik yapıyorum yuh bana!
İyi eğlenceler Venüs'cüm. Bende yaklaşık 5 yıl oyunculuk yaptım. Tiyatro en büyük aşklarımdan. :16:
Vaaay hiç bilmiyordum. Ben de çok oyuncu olmak istiyorum, üniversite bitmeden profesyonel olarak ders alacağım. :)
Tesekkürler kuzum :) aslında ilk baslarda benimde agrıyordu ama simdi cok sükür bi sıkıntı kalmadı dene bakalım istersen bende tek sıkıntı saclarım uzun at kuyrugu yapsam olmuyo topuz yapsam olmuyo :) zıpladıkca kayıyo toka kafamı acıtıyo tek sıkıntım bu hahaha :))
Nazar değmesin sana canımcım. Beni çoook yoruyor ip. Ama bir deneyeceğim bakalım..
Evet sonunda bugün tam 500 ip atladımmm :)) oh beeee :))
Ay ben 500 ip atlasam ölürüm, bildiğin ölürüm.
merhaba kızlar,
unutmadan menümü yazayım sonra geçmişe bakıcam

Sabah 10:00
1 dilim tam buğday
1 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
5 adet zeytin
2 çay bardağı tek şekerli çay ( kahvaltıda şekersiz içemiyorum bir alışabilsem)

ara 12:00
8 adet badem

öğle 13:30
bir tabak kıymalı kapuska, yarım kase yoğurt

ara 15:30
bir kupa şekersiz neskafe
bir elma

akşam 18:30
bir şişe maden sodası
bir kase tarhana çorbası, yarım dilim ekmek
yarım dilim peynirli börek ( biliyorum kızcağınızı dayanamadım:(

az önce bir portakal yedim
bir demlik yeşil çay yaptım şimdide onu içiyorum

bugün biraz fazla oldu galiba :(
Bebeğim böreği akşam yememiş olsun pek sorun olmazmış aslında ama :/
35 mekik ama plates topunun üstündeeee kesin tavsiye ediyorum normal mekikten cok daha yakıyorrr karnı normalde meik ceken ben 35 tane ancak yapabildim düsünÜn birde oturdugunuz yerde göbeginizi içinize çekip bırakın buda işe yarıyormus aklınıza gelen her an yapın benim kara belam göbegim 55 olsamda gitmezzzz göbege yönelik calısıyorum hep :( birde masaj yaptım kendi kendime :) göbek ve bacaakkkkk
Ben de bacaklarımı inceltmek istiyorum. Senin bildiğin bir yöntem var mı canım? Kassız ve ince bacak istiyorum.
bende yazayım
sabah
1 tane pastane poğaçası
şekersiz çay

öğle
4 tane köfte
salata
1 dilim ekmek

ara
şekersiz türk kahvesi
2 parça çikolata

akşam
haşlanmış karnabahar
4 kaşık makarna
2 tane tulumba tatlısı

menüm çok kötü ama tulumba tatlısını kendim denedim ilk defa o yüzden tadına bakmasam olmazdı=)))spor yok haftaya başlayacağim ama bugun okulda nöbetçiydim hiç oturmadım=) spordan sayılır mı ki hehhehe yarın daha güzel bi menüm olacakk
Canım özürdileyerek söylüyorum; menün pek sağlıklı gözükmüyor. Tulumba tatlısı, çikolata, makarna, poğaça.. Biraz daha diyet besinlere yönelebilirsin bence :)
bu arada sabah kahvaltı yapamıyorum çünkü ders 7.00 da başlıyo ben sabah 5.45 te kalkıyorum 6.30 da evden çıkıyorum..o yüzden sabahlarım hep o kötü poğacalarla ve 2 ders mide yanmasıyla geçiyor
Poğaça yemek yerine kepekli tost yiyebilirsin canım ya da k-flex yiyebilirsin. 5 dakikanı almaz.
iyi aksamlar arkadaslar
kilo verenleri tebrik ederim.
Venus arkadasimiz nasil guzel kilo vermis.bunun sirrini paylasin benimle lutfen.
Diyetisyenimin verdiği listeye uyuyorum. Yalnız peynirim, sütüm, zeytinim, yoğurtum, ekmeğim çoook çok az yağlı, az kalorili. Özel olarak alıyorum. Dün berbattım ama bir daha yapmayacağım.
sabah dukan usulu kıymalı omlet yedim ekmeksiz mis gibiydi

öğlen es ğeçtim ama hata yaptım 3ü bir arada içtim hemde 2 fincan:(

akşam 3 kaşık ıspanak,bir kase yogurt

1.30 saat yürüdüm aralarda elma yedim
Ohh maşallah. Hem az yemişsin hem de çok güzel spor yapmışsın. Ama menünü biraz daha sağlıklı hale getirerek metabolizmanı hareketlendirmende fayda olduğunu düşünüyorum.
selam kızlar erkek arkadaşımla birlikteydim giremedim bi türlü. menümü yazayım :D
SABAH

1 BARDAK 9LU ÇAY
KEPEKLİ SANDVİÇ EKMEĞİNE KIVIRCIK ROKA MAYDANOZ 3 ZEYTİN YARIM KİBRİT KUTUSU PEYNİR
1 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY
ARADA 3 TANE KURU KAYISI

ÖĞLE

YARIM KASEDEN BİRAZ FAZLA TARHANA
3 TANE KÖFTE
HAVUÇ KIRMIZI LAHANA SALATASI
Bİ KAŞIK AŞURE(DAYANAMADIM :D)

ARADA 3 TANE KURU KAYISI

AKŞAM

3 PARÇA IZGARA ET
SALATA
YARIM KASE YOGURT

2.5 LİTRE SU İÇTİM. EGZERSİZ OLARAK YİNE HEMŞİRELERİN PEŞİNDE KOŞTUM :D BİDE BİRAZ ÖNCE 50 TANE MEKİK ÇEKTİM BİDE ALIŞVERİŞE GİTTİM :D
Menün gayet güzel canım. Afiyet olsun, hem sağlıklı hem light. :)
venüscüüm harikasın yaa maşallahhh :nazar:
Teşekkür ederim Buseciğim beniiiiim :)
bende yeni gördüm, birinci olmuşuz,
tebrikler arkadaşlar hepinizi,
özendim valla :)
SÜPERİİİİİZZZZZZ!
ÖNCE BUGÜNKÜ MENÜMÜ YAZAYIM HIZLA.. (çünkü acelem var içerde biçok misafir bulunuyor:))

KAHVALTI (10:10 gibi)
2 dilim kepek ekmeği arasına tost
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt

ÖĞLE(15:00)
2 kaşık haşlanmış patates
1 kase yoğurt

AKŞAM(18:45)
1 kase tarhana çorbası
3 küçük köfte(fırında)
1 kase yoğurt

3 Lt su
2 bardak yeşilçay
45 dk aerobik

gelelim asıl meseleye...

Kızlar.. canlarım.. ciğerlerim..

Ebru'ya da mesaj attım ama bakalım ne zaman cevap verebilirse okuyacağım inşallah. Ben 2 haftalık bi izin istedim ondan. İnternet sıkıntım olacak çünkü annemler gidip gelene kadar evde olamayacağız kardeşim ve ben. Bu durumda da buraya giremeyeceğim, en azından izinli olayım durumum net olsun.

2 hafta sizden ayrı kalmak zor olucak daha önce 3 gün 4 gün olmuştu ama 2 hafta hiç olmamıştı :\ Umarım ben yokken de herşey böyle yolunda gider, bütün arkadaşlarım sağlıkla güzel bi şekilde kilolarını verirler, burdaki kardeşlik bağları hiç kopmaz zedelenmez.. Allah birliğimizi beraberliğimizi azmimizi daim etsin.. Ya bu arada beni mazur görün çok içimden geldi, yanlış anlaşılmak istemem. Daha önce de söylemiştim inancımı kimsenin gözüne sokmayı sevmem ama çok uzun zamandır hiç ayet yazmamıştım buraya, şimdi şimdi gerçekten içimden geldi, zaten baya bi manevi atmosferdeyim, ondan olsa gerek. Sizlerle paylaşmak istiyorum. Allah(c.c); kendisine inananların vasıflarından basediyor yine bir ayetinde;

"AllAllah'a ve ahiret gününe inanırlar, iyiliği emrederler, kötülükten vazgeçirmeye çalışırlar, hayır işlerinde de birbirleriyle yarışırlar. İşte onlar iyi insanlardandır.

(AL-İ İMRAN/114)

---
Ne güzel değil mi.. İnşallah biz de hep bu iyi insanlardan biri olarak kalırız dostlarım..

Velhasılkelam, sizleri Allah'a emanet ediyorum her zaman olduğu gibi.. Hepinizi seviyorum. Siz de beni sevin özleyin dualarınızdan eksik etmeyin :16: Görüşmek dileğiyle inşallah..
Canım hüzünlendim resmen, içim buruldu. Belki arada bir uğrarsın, iki hafta çok uzun süre yahu :/
MENÜM

sabah 10.30
omlet
üçgen peynir
piliç jambon

ara 12.30
dukan helva

öğle ve akşam 17.00
kıymalı patlıcan yemeği
ızgara tavuk
yoğurt

ara 19.15
yarım kase yoğurt

2 kupa yeşil çay
2,5 lt su
spor yok ama yine canım çıktı saatlerce ayaktaydım, koşturdum kızlar :ssz:

:42:
Afiyet olsun canım. Dukan olduğu için pek de yorum kabul etmiyor :)
Bugünkü Menüm

sabah:(10:00-10:30)

1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin

ara:(12:30)

yarım elma

öğle:(14:00)

3 ızgara köfte
2 yk yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

ara:(16:00)

2 kuru kayısı

akşam:(19:45-20:00)

1 kase yoğurt
maydanoz+roka

ara:(21:30)

1 su bardağı ayran

2,5 lt su, 1 fincan yeşil çay, 3 bardak çay,2 fincan nescafe

20 dk yürüyüş, 30 dk egzersiz​
Süper menü, süper aktivite... Nazar değmesin sana, hem çok azimli hem de çok kontrollüsün canım benim.
benimde uyku düzenim bozuldu ya gece 2lere kadar ayaktayım ama sabah 9 gibi uyanıyorum allahtan yoksa hepten düzenim bozulacak. ayy inşallah 52 ye düşersin cnm ben de haftaya 70 altını görmeyi hedefliyorum inşallah olur :)
Sen mi veremeyeceksin 1 haftada 600 g.mı? Neye endişeleniyorsun yahu güldüm yani :)
kızlar ben bu sabah biraz kaçırdım, gün boyunca dikkat etmem lazım :(
zor bir gün beni bekliyor,

spor salonuna para vermemde dediğim gibi 45 dk falan uzaklıkta
neyse belki bugün gidip bir bakarım
Kaçırmak derken ne yaptın ki canım?
kızlar sabah tartıldım
kilom:54.0
boy:164

bu arada gidip konusacağım spor salonu ile bugun orada da ölçerler heralde belimi falan bakalım sporda ne kadar incelicem bi de dr a gidicem bugun bademciklerim çok fena acıyor:(
acaba benim tartı kafayı mı yedi diye düşünüyorum gecen gn tartıldığımda 55.2 gibi bişey di umarım doğrudur 54=)
Olur canım niye olmasın, öyle çıktıysan öyledir. :)
Venüs'cüm menülerin yanına saatleride yazıyoruz. Hatırlatayım dedim. Antep fıstığı ve akşamki kupa çorba olmamış canım. Su az olmuş yine. Sanırım kahve ve yeşil çayı çok tükettiğin için su ihtiyacın az oluyor. Ama unutma hepsinin yeri farklı. Bu arada çörek otunu sanırım yoğurda katıp yedin ama onu öğütmen gerektiğini biliyorsun dimi? Çünkü öğütülmeden tüketilirse aynen dışarı atılıyor. Vücuda hiç bir faydası yok.

Venüs bu nasıl bir menüdür böyle? Noldu sana? Nazar mı değdik. Lütfen görmeyeyim bir daha böyle bir menü. :20::47:
Dün sabah diyetisyene çok geç girebildim, sıra vardı. Daha sonrasında da eve dönüş, yemeği hazırlama derken öğle yemeğim geçe kaldı. Akşam da tiyatro vardı. Evimden tiyatro salonuna gitmek 2 saat sürüyor. Gidiş dönüş derken saat oldu 00:00.. Dolayısıyla her şey birbirine girdi kaptancığım. Bir daha böyle bir menü görmeyeceksin :/ Çörek otu derken toz gibi böyle, çiğnesem de ağzıma gelmez canım. Bugün 12 bardak su içeceğim. :)
***13. TAKIM 300. ETAP ***BİRİNCİSİ :65: :46::nazar:

buseb (53.6/53/0.6/%1.12)
dontpanic (105.6/104.4/1.2/%1.14)
limonlubrokoli (73.1/70.6/2.5/%3.42)
prensesss016 (56/55.6/0.4/%0.71)
Venuskadini ( 84.9/82.1/2.8/%3.30)

13.TAKIM ORTALAMASI:% 1.94
:72:300. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR:72:

8-15 MART

1) 13.TAKIM (1.94%) :65::nazar:
2) 6. TAKIM (0.91% ) :46::nazar:
3) 4. TAKIM ( 0,68% ):46: :nazar:

:72:300. ETAP BİREYSEL DERECELERİ:72:
8-15 MART

1) dalin26 ( 3,90% )- 5. TAKIM :65: :nazar:
2) limonlubrokoli(3,42%) - 13. TAKIM:46: :nazar:
3)Venüskadini(3.30% )- 13.TAKIM:46: :nazar:
Şu sonuçları görünce nasıl heyecanlanıyorum, nasıl mutlu oluyorum belli değil :) Süperiz gerçekten ya! Takımı okadar çok seviyorum ki! :)
Kızlar bu hafta diğer takımlara çok ama çok büyük farklar attık. Hepinizi yürekten kutluyorum ve ayrı ayrı hepinizle gurur duyuyorum. Emine'cim ve Venüs'cüm sizide ayrıca tebrik ediyorum. Dereceye girmek herkese nasip olmuyor. Hatta Venüs'cüm ilk iki haftanda da derecedesin maşallah sana. :nazar: İnşallah bundan sonra takımımız ilk üçten hiç bir zaman çıkmaz. :16:
Çok teşekkür ederim. Tek hedefim haftada 1 kilo geri kalanı inan önemli değil kaptancığım benim.

Kızlar şimdi biraz yoğunum, bir iki saate döneceğim. Herkesi çok öpüyorummmm!

Kızlar vaktim yok birazdan çıkacağız anneannemlere gideceğiz ve internetten kopuşum da bu suretle başlamış olucak. Ebru'm sana özelden mesaj atmıştım izne ayrılmak isteyişim ve nedenleriyle ilgili ama, yanlışlıkla -alışkanlık olmuş- "MESAJ SAYIM" diye başlık atmıştım. Belki ondan farkedememişsindir :44:

Anneannemlere gidince dayımın telefonunda internet bağlantısı varsa ondan girip bakarım cevabına. Sizi çoooooooook seviyorum hoşçakalın...... :14:

8-15 MART

8-15 MART

Bu mesajı okuyup da cevap yazmamak olurmuydu hiç.. Takımımla ve EMİNE'Mle VENÜS'ÜMle gurur duydum. Harikasınız siz süpersiniz...... Ve lütfen hiçbi başarımızda EBRU'muzun emeğini de unutmayalım, o bitane bi bi bi bi :16:

İşte şimdi gidebilirim. Buna yorum yapmam lazımdı... Hoşçakalın canlarım...

Tuğba'cım menün güzel olmuş canım ama ben bu izin olayına gerçekten üzüldüm. Neden dersen ben bu iki hafta içinde doğum yapabilirim. Allahtan bir engel çıkmazsa eğer sezeryan olacak gününü biz ayarlayacağız ama heran herşey olabilir. Hesapta olmayan şeyler çıkabilir. Takımın öyle ortada kalmasını istemem çünkü bir süre bende gelemeyeceğim doğal olarak. Ayrıca keşke bunu bugün listelerden önce söyleseydin. Şimdi izne ayrılırsan haftaya listeyi olumsuz etkilemiş olursun. Neyse sen burayı zor okursun en iyisi ben seni arayayım ordan konuşalım

Ebru'm içim elvermedi annemler beni bekliyorlar 5 dk daha 5 dk daha diyip duruyorum. İyi ki de okumuşum dün geceki mesajımdan sonrasını. Yoksa bu yazdığını göremeyecektim :\ Ben de çok üzgünüm böyle bi zamanda gitmek zorunda kaldığım için, ve dün akşama kadar belli değildi bu durum, belli olur olmaz da söyledim :( O yüzden öyle zamansız oldu ne yazık ki.. :( Yoksa ben de takımı etkilemek istemezdm ama söylediğim gibi elimde olmayan sebeplerden kaynaklı malesef :( Benim yokluğumdan dolayı umarım hiçbir sıkıntı aksaklık yaşanmaz :( Dur ben seni arayayım..

Hazal geçmiş olsun arkadaşım,

venüsçüm kaçırmak derken, kahvaltım 1,5 dilim peynirli börek, 3 çay bardağı tek şekerli çay oldu :(

ama öğlen ekmeksiz tarhana çorbası içtim

şimdide yeşil çay yapıcam kendime

akşamıda hafif geçiricem inşallah

bişey söyleyimmi kızlar, 3 gündür çikolatasız ve tatlısız yaşıyorum ben :))
bugün çaydaki kahvedeki şekeride kesiyorum
gazam mübarek olsun :)

Hadi bakalım. Eğer gerçekten istersen yapabilirsin unutma bunu. Çayı şekersiz içmeye alıştıktan sonra ilk içtiğin şekerli çayda şok olacaksın emin ol :34:

Evet sonunda bugün tam 500 ip atladımmm :)) oh beeee :))
maşallah ecem

merhaba kızlar,
unutmadan menümü yazayım sonra geçmişe bakıcam

Sabah 10:00
1 dilim tam buğday
1 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
5 adet zeytin
2 çay bardağı tek şekerli çay ( kahvaltıda şekersiz içemiyorum bir alışabilsem)

ara 12:00
8 adet badem

öğle 13:30
bir tabak kıymalı kapuska, yarım kase yoğurt

ara 15:30
bir kupa şekersiz neskafe
bir elma

akşam 18:30
bir şişe maden sodası
bir kase tarhana çorbası, yarım dilim ekmek
yarım dilim peynirli börek ( biliyorum kızcağınızı dayanamadım:(

az önce bir portakal yedim
bir demlik yeşil çay yaptım şimdide onu içiyorum

bugün biraz fazla oldu galiba :(
afiyet olsun zamanla dahada ii olacak emelcim

sabah dukan usulu kıymalı omlet yedim ekmeksiz mis gibiydi

öğlen es ğeçtim ama hata yaptım 3ü bir arada içtim hemde 2 fincan:(

akşam 3 kaşık ıspanak,bir kase yogurt

1.30 saat yürüdüm aralarda elma yedim
afiyet olsun öğün atlamasan ii olur

Allah gönlüne göre, hayırlı bir iş nasip etsin canım,
benimde çalışmam lazım kaç senedir evdeyim ama rahatada alıştım galiba , hiç içimden gelmiyor

kızlar, zıplamak gerçekten işe yarıyor, ama ben iple değilde, saçma gelcek belki size, memişleri tutarak zıplıyorum, onlar zıplamamış oluyor oyüzden sarkma pek olmuyor , müzik açıyoruz oğlumla zıplıyoruz oynuyoruz deli gibi valla :)))

birde bu göğüsleri toparlayıcı bir hareket söyleyim, iki elinizi avuç içleriniz birbirine bakacak şekilde göğüs hizanızda birleştirin, bu şekilde avuç içlerinizi birbirine bastırıyorsunuz , ayna karşısında yaparsanız göğüs kaslarınızın nasıl çalıştığını görürsünüz:)
hergün 50 kere falan aklınıza geldikçe yaparsanız kısa sürede toparlanır sıkılaşır
hemen deniyorum benim cadı 2 yaşını geçti hala emiyor biras daha havalar ısınsın diye beklliyorum oyalamam kolay olur belki yakında dizime değecek o biçim şekil bozukluğu yaşıyorum acil toparlamam lazım canım saol

kızlar benim görümcelerimin spor salonu var b-fit , daha birkere gidip spor yapmadım üşeniyorum uzak biraz
ne dersiniz düzenli başlasammı
kesinlikle başla bu fırsat kaçmaz

ÖNCE BUGÜNKÜ MENÜMÜ YAZAYIM HIZLA.. (çünkü acelem var içerde biçok misafir bulunuyor:))

KAHVALTI (10:10 gibi)
2 dilim kepek ekmeği arasına tost
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt

ÖĞLE(15:00)
2 kaşık haşlanmış patates
1 kase yoğurt

AKŞAM(18:45)
1 kase tarhana çorbası
3 küçük köfte(fırında)
1 kase yoğurt

3 Lt su
2 bardak yeşilçay
45 dk aerobik

gelelim asıl meseleye...

Kızlar.. canlarım.. ciğerlerim..

Ebru'ya da mesaj attım ama bakalım ne zaman cevap verebilirse okuyacağım inşallah. Ben 2 haftalık bi izin istedim ondan. İnternet sıkıntım olacak çünkü annemler gidip gelene kadar evde olamayacağız kardeşim ve ben. Bu durumda da buraya giremeyeceğim, en azından izinli olayım durumum net olsun.

2 hafta sizden ayrı kalmak zor olucak daha önce 3 gün 4 gün olmuştu ama 2 hafta hiç olmamıştı :\ Umarım ben yokken de herşey böyle yolunda gider, bütün arkadaşlarım sağlıkla güzel bi şekilde kilolarını verirler, burdaki kardeşlik bağları hiç kopmaz zedelenmez.. Allah birliğimizi beraberliğimizi azmimizi daim etsin.. Ya bu arada beni mazur görün çok içimden geldi, yanlış anlaşılmak istemem. Daha önce de söylemiştim inancımı kimsenin gözüne sokmayı sevmem ama çok uzun zamandır hiç ayet yazmamıştım buraya, şimdi şimdi gerçekten içimden geldi, zaten baya bi manevi atmosferdeyim, ondan olsa gerek. Sizlerle paylaşmak istiyorum. Allah(c.c); kendisine inananların vasıflarından basediyor yine bir ayetinde;

"AllAllah'a ve ahiret gününe inanırlar, iyiliği emrederler, kötülükten vazgeçirmeye çalışırlar, hayır işlerinde de birbirleriyle yarışırlar. İşte onlar iyi insanlardandır.

(AL-İ İMRAN/114)

---
Ne güzel değil mi.. İnşallah biz de hep bu iyi insanlardan biri olarak kalırız dostlarım..

Velhasılkelam, sizleri Allah'a emanet ediyorum her zaman olduğu gibi.. Hepinizi seviyorum. Siz de beni sevin özleyin dualarınızdan eksik etmeyin :16: Görüşmek dileğiyle inşallah..
tuğbacım çok üzüldüm çabuk gel kendini özletme fazla arada uğramaya çalışl sende a.e.o bebeğim kib.

Bugünkü Menüm

sabah:(10:00-10:30)

1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin

ara:(12:30)

yarım elma

öğle:(14:00)

3 ızgara köfte
2 yk yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

ara:(16:00)

2 kuru kayısı

akşam:(19:45-20:00)

1 kase yoğurt
maydanoz+roka

ara:(21:30)

1 su bardağı ayran

2,5 lt su, 1 fincan yeşil çay, 3 bardak çay,2 fincan nescafe

20 dk yürüyüş, 30 dk egzersiz​
emoşşş afiyet olsun

herkese günaydın kızlaar :9:

ben büyük ihtimal siz bu mesajımı okurken panikle evde koşturuyor ve pasta börek yapımında rol alıyor olacağım. şans dileyin bana. şişkin gözlerimi de makyajla kapamaya çalışırım artık :27:

:3:
yemek yok buse cısss

günaydın kızlar, süper bir gün olsun inşallah

kaptancım, dirsekleri kırarak ,hani japonların selamı gibi ellerini birleştiriyorlar ya, öyle avuç içlerini birbirine bastrıcaksın, çok işe yarıyor, benim çok sarkmıştı oğlum çoook emdi iki sene yapışık gezdik, bu hareketi yapa yapa baya toparlandı
deniyorummm

ben öğrenciyim öğretmenim :D hemşirelik okuorum ankara üniversitesinde 3. sınıftayım ama okulum cebecide ben etimesgutta oturuorum :S o nedenle erken kalkıp gidiorum akşamdan kıvırcık roka maydanozu dograyp dolaba atıorum sabahta hemen ekmeğin arasına tıkıştırıp çıkıorum
maşallah kızlar burcu aynı şehirdeyiz yenimahalle bende

Kızlar bu hafta diğer takımlara çok ama çok büyük farklar attık. Hepinizi yürekten kutluyorum ve ayrı ayrı hepinizle gurur duyuyorum. Emine'cim ve Venüs'cüm sizide ayrıca tebrik ediyorum. Dereceye girmek herkese nasip olmuyor. Hatta Venüs'cüm ilk iki haftanda da derecedesin maşallah sana. :nazar: İnşallah bundan sonra takımımız ilk üçten hiç bir zaman çıkmaz. :16:
evet tebrik ediyorum harika bir sonuççççç

8-15 MART

8-15 MART

şu güzelliğe bak bu sonucu hep görürürüz inşşşş çok gurur vericiiiiiiii ayrıca dalin arkadaşımızıda kutluyorum nasıl bir kilo kaybı maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::kkk:

ebruuu şaka maka senin doğuma az kalmış allah yardımcın olsun meleğim inşşş sağlıklı sıhhatli atlatır alırsın küçük prensesi kucağına

ben öğrenciyim öğretmenim :D hemşirelik okuorum ankara üniversitesinde 3. sınıftayım ama okulum cebecide ben etimesgutta oturuorum :S o nedenle erken kalkıp gidiorum akşamdan kıvırcık roka maydanozu dograyp dolaba atıorum sabahta hemen ekmeğin arasına tıkıştırıp çıkıorum
oo çok güzel hemşire hanımmm=)))tamam tamam bende hazırlicam artık sözzzz

Biyolojik saatimi ayarladım demişsin. Önemli olan o zaten. Ama kayısıya ve 9 lu çaya çok bağlama. Alışkanlık yapmasınlar. Bu arada bende sağlıkçıyım hatırlıyorsun dimi? Bunu senin için söylemiyorum hepimiz için geçerli. Şimdi dikkatimi çektiği için senin mesajının altına yazıyorum. Hepimizin bişey yapmamız gerektiğinde birsürü bahanesi oluyor buna bende dahil. Aslında şu söylediklerim 35 dk içinde yapılacak bişey. Mesela örnek veriyorum. Akşamdan ertesi gün neler giyeceğini planlayıp, hazırlayıp yatarsan eğer giyinmek için harcadığın vakit azalacak. 5:45 te değilde 15 dk önce kalkarsan o da bir çözüm olacak. Bunu sadece bu olay için örnek verdim ama farkettim ki bişeyler için hep bir bahanemiz var. Aslında bahane üretmek yerine çözüm üretmeye kalksak hayatımız ne kadar güzel olacak.

Tatlım bunu denediğim zaman göğüslerimden çok omuzlarım çalışıyor. O nedenle sana sordum nasıl yapılıyor diye. Ben mi yapamıyorum yoksa başka bir sorunmu var anlamadım. Dediğin harekette kollarım ve omuzlarım kasılıyor. Göğüslerimde hiç bir kıpırdama yok :9:Gerçi benim göğüslerimle ilgili bir sorunum yok ama malum yakında emzirmeye başlayacağım. Sen söyleyince dikkatimi çekmişti. :34:

Oooo ne güzel kıza kahvaltı hazırlıyorsun ama kendine hazırlamıyorsun. Aslında güzel bir fırçalamak lazım seni. Bugünden itibaren lütfen kendi hazırladığın kahvaltıları ye. Özellikle kahvaltılarını inceleyeceğim Hazal'cım haberin olsun. :9:

45 dk. Yürüyerek mi? Yada herhangi bir vasıtayla mı? Sonuçta çalışmıyorsun canım. Gün içinde yeterli kadar vaktin olur spor için. Ve yabancı insanların yeri değil. Görümcemlerin demişsin. Bence hiç durma git, benim öyle bir fırsatım olsa hiç kaçırmam. Mesela bikaç ay öncesine kadar ben işe 45 dakikada gidiyordum. Düşünsene sabah 45, akşam 45 :34:

Bence tartıda sorun yok. Belki ödem vardı o aralar sende. Hadi bakalım o zaman şuan tam ideal kilondasın. Aslında bunu koruyup sporla sıkılaşsan senin için daha iyi olur. Boyuna göre kilon şuan çok iyi durumda.

Venüs'cüm menülerin yanına saatleride yazıyoruz. Hatırlatayım dedim. Antep fıstığı ve akşamki kupa çorba olmamış canım. Su az olmuş yine. Sanırım kahve ve yeşil çayı çok tükettiğin için su ihtiyacın az oluyor. Ama unutma hepsinin yeri farklı. Bu arada çörek otunu sanırım yoğurda katıp yedin ama onu öğütmen gerektiğini biliyorsun dimi? Çünkü öğütülmeden tüketilirse aynen dışarı atılıyor. Vücuda hiç bir faydası yok.

İki ayakla atlamanın yada diğer şekilde atlamanın bence göbeğine çok faydası olmaz. Bol bol bacak kası yaparsın. Sen göbek için mekik çekmeye odaklan. İp atlamak kolları ve bacakları çalıştırır en çok. Ayrıca çok iyi bir kardio egzersizi bence. Pilates ve mekik şuan için senin göbek olayını halledebilecek egzersizler. Bide şu julian var biliyorsundur bende de vardı videosu. Onun göbek egzersizlerini içinden alıp uygulayabilirsin.
evet canım aldım az önce marketten kepekli sandviç ekmeği p.tesiden itibaren yanımda götüricimm..kilo olarak yine 52 olayım da bi de biraz sıkılaşayım sperrr olacak

8-15 MART

8-15 MART

valla harikasınız kızlar tebrik ederim

Hazal geçmiş olsun arkadaşım,

venüsçüm kaçırmak derken, kahvaltım 1,5 dilim peynirli börek, 3 çay bardağı tek şekerli çay oldu :(

sağol canım...bencede cay daki şekeri kes emin ol tadı daha güzel..

Çok teşekkür ederim canım. Sen de kaçamaksız ve dinlendirici bir hafta sonu geçirirsin umarım.

Canım başlangıç kilon 54 değildi sanırım. İlk kilonu 70'lerde yada 80'lerde diye okumuştum sanırım.

Burada kalınca kilo vermemek imkansız. Sen de sana söylenen tavsiyelere uyup, günlük görevlerini yerine getirirsen. Geriye sadece sabretmek kalır canım. :)

Ne kadar imrendim sana anlatamam. Bebişinle uğraşırken araya sporu sokmaya çalışıyorsun, ben ise hala üşengeçlik yapıyorum yuh bana!

Vaaay hiç bilmiyordum. Ben de çok oyuncu olmak istiyorum, üniversite bitmeden profesyonel olarak ders alacağım. :)

Nazar değmesin sana canımcım. Beni çoook yoruyor ip. Ama bir deneyeceğim bakalım..

Ben de bacaklarımı inceltmek istiyorum. Senin bildiğin bir yöntem var mı canım? Kassız ve ince bacak istiyorum.

Canım özürdileyerek söylüyorum; menün pek sağlıklı gözükmüyor. Tulumba tatlısı, çikolata, makarna, poğaça.. Biraz daha diyet besinlere yönelebilirsin bence :)

Poğaça yemek yerine kepekli tost yiyebilirsin canım ya da k-flex yiyebilirsin. 5 dakikanı almaz.

Diyetisyenimin verdiği listeye uyuyorum. Yalnız peynirim, sütüm, zeytinim, yoğurtum, ekmeğim çoook çok az yağlı, az kalorili. Özel olarak alıyorum. Dün berbattım ama bir daha yapmayacağım.

Ohh maşallah. Hem az yemişsin hem de çok güzel spor yapmışsın. Ama menünü biraz daha sağlıklı hale getirerek metabolizmanı hareketlendirmende fayda olduğunu düşünüyorum.

SÜPERİİİİİZZZZZZ!

Canım hüzünlendim resmen, içim buruldu. Belki arada bir uğrarsın, iki hafta çok uzun süre yahu :/

Süper menü, süper aktivite... Nazar değmesin sana, hem çok azimli hem de çok kontrollüsün canım benim.

Sen mi veremeyeceksin 1 haftada 600 g.mı? Neye endişeleniyorsun yahu güldüm yani :)

Dün sabah diyetisyene çok geç girebildim, sıra vardı. Daha sonrasında da eve dönüş, yemeği hazırlama derken öğle yemeğim geçe kaldı. Akşam da tiyatro vardı. Evimden tiyatro salonuna gitmek 2 saat sürüyor. Gidiş dönüş derken saat oldu 00:00.. Dolayısıyla her şey birbirine girdi kaptancığım. Bir daha böyle bir menü görmeyeceksin :/ Çörek otu derken toz gibi böyle, çiğnesem de ağzıma gelmez canım. Bugün 12 bardak su içeceğim. :)

Şu sonuçları görünce nasıl heyecanlanıyorum, nasıl mutlu oluyorum belli değil :) Süperiz gerçekten ya! Takımı okadar çok seviyorum ki! :)

Çok teşekkür ederim. Tek hedefim haftada 1 kilo geri kalanı inan önemli değil kaptancığım benim.
canım doğuma 82,6 ile gitmiştim...ağustosta doğum yaptım kasımda buraya 65 kiloyla başladım 54,6 ilemezun olmdum:)))su an 54 üm hedef 52

katılıyorum sana kilo vermemek imkansız...evet ya spor şart ama evde zor oluyor işte olmuyor hatta ben yapamıyorum

menüm hiç ama hiç sağlıklı değil hemde berbat=(((((

yine kaynatmışsınız kızlar oku oku bitmedi maşallah :nazar: her an kapı çalabilir ve ben duşa gircem daha :18:

Günaydın canım takım arkadaşlarımmm! Dün gece tekrar siteye giremedim. Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesinde "Buluşma Yeri" adlı bir oyuna gittim. Bundan sonra her ay iki oyuna gitmeyi planlıyorum. Tiyatro izlemek çok keyifli :)

ay ne güzel yaaa :16:

Emine'cim canım gerçekten gurur duyuyorum seninle. Ve emin ol sen bu kararlılıkla bu şekilde devam edersen eğer çok sürmez yakın zamanda hedefine ulaşırsın. Allah senin gibi yarışmacılar nasip etsin takımımıza :16: Bende ilk başladığımda bu kadar kararlıydım ve çok geçmeden sonucunu aldım. Eminim sende öyle olacaksın. Maşallah sana, buranın önemini anlaman bile sana çok şeyler katacak. Sırf takımın bana kattıkları için şimdi buralardayım. :34:
Bence şimdiye kadar durduğun kabahat. Hem para vermeyeceksindir (umarım öyledir) hemde birçok kişinin övdüğü ve işe yarayan bir spor yapacaksın. Uzakta olsa git derim. Hem Bursa'da uzak dediğin yer ne kadardır ki?

Tuğba'cım menün güzel olmuş canım ama ben bu izin olayına gerçekten üzüldüm. Neden dersen ben bu iki hafta içinde doğum yapabilirim. Allahtan bir engel çıkmazsa eğer sezeryan olacak gününü biz ayarlayacağız ama heran herşey olabilir. Hesapta olmayan şeyler çıkabilir. Takımın öyle ortada kalmasını istemem çünkü bir süre bende gelemeyeceğim doğal olarak. Ayrıca keşke bunu bugün listelerden önce söyleseydin. Şimdi izne ayrılırsan haftaya listeyi olumsuz etkilemiş olursun. Neyse sen burayı zor okursun en iyisi ben seni arayayım ordan konuşalım
:9:
Buseeeeeeeeeeeee kuaföre git. Bu kadar takma kafana. İyi bir kuaför bul ve ona boyat.

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün.

Ben bayıldım menüne. Yürüyüşünde süper olmuş. Tebrik ederim. :46:
Saçmalama canım yaaaa ne ilacı. Gireceksin yatağa sağa dönüp sola dönüp sonra pes edip uyuyacaksın. Bilgisayar karşısında uykunun gelmesini beklersen sabaha kadar beklersin. Bide kitap okumayı dene. Ben ne zaman elime kitap alıp yatağa girsem uykum yoksa bile uykum gelir bikaç sayfa sonra :9:

boyayı aldığım için bir kez daha deneyeceğim, olmazsa kuaföre gideceğim ebrucum :31:

günaydın kızlar, süper bir gün olsun inşallah

kaptancım, dirsekleri kırarak ,hani japonların selamı gibi ellerini birleştiriyorlar ya, öyle avuç içlerini birbirine bastrıcaksın, çok işe yarıyor, benim çok sarkmıştı oğlum çoook emdi iki sene yapışık gezdik, bu hareketi yapa yapa baya toparlandı

faydalı bilgi için çok teşekkürler tatlım :54:

bende okuyorum ama benimde aklımda kalmiyor valla:(hoşbulduk bu arada hazal benim ismim senin buse mi acaba nickinden=) inşallah biran önce bulursun güzel bi iş bende mezun olduktan sonra 5. kpss denememde atanabildim..

evet canım buse, amin canım inşallah bulcam ben de gönlüme göre iş :31:

kızlar sabah tartıldım
kilom:54.0
boy:164

bu arada gidip konusacağım spor salonu ile bugun orada da ölçerler heralde belimi falan bakalım sporda ne kadar incelicem bi de dr a gidicem bugun bademciklerim çok fena acıyor:(
acaba benim tartı kafayı mı yedi diye düşünüyorum gecen gn tartıldığımda 55.2 gibi bişey di umarım doğrudur 54=)

canım boyuna göre harika gözüküyorsun gerçekten :26: benim 48 kg olmam gibi bir şey yani. harikasın aslınad:26:

14.3.13

Sabah:
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
2 kahvaltılık domates, 1 porsiyon yeşillik (marul, maydonoz, roka, salatalık)
1 dilim kepekli etimek
1 bardak süt (%0.15 yağlı)

Ara:
1 orta boy yeşil elma
5 fınfık

Öğle:
5 - 6 yemek kaşığı kereviz
2-3 yemek kaşığı yoğurtlu havuç
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt

Ara:
1 kutu süt (%0.15 yağlı)
8 antep fıstığı

Akşam:
1 kupa kremalı tarhana çorbası (bardak çorba)
1 porsiyon yeşil salata (yağsız)
Yağsız tonbalığı (80 gr)

Ara:
1 kase süzme yoğurt
1 yemek kaşığı çörek otu

* 8 bardak su
3 kupa yeşil çay
3 kupa sade kahve

güzel ama su olmamış kuzum yaa :26:

15.3.13

Sabah:
Yok

Ara:
Yok

Öğle:
3 nugget
3 - 4 kaşık yoğurt (%95 az yağlı)
1 kase mercimek çorbası

Ara:
Yok

Akşam :
1 avuç antep fıstığı içi
4 kuru kayısı
12 badem

* 6 bardak su
1 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve

antep fıstığı ve suuuuu :52: ay nazar oldun nazar :50: toparlan hemen canım :18:

Biyolojik saatimi ayarladım demişsin. Önemli olan o zaten. Ama kayısıya ve 9 lu çaya çok bağlama. Alışkanlık yapmasınlar. Bu arada bende sağlıkçıyım hatırlıyorsun dimi? Bunu senin için söylemiyorum hepimiz için geçerli. Şimdi dikkatimi çektiği için senin mesajının altına yazıyorum. Hepimizin bişey yapmamız gerektiğinde birsürü bahanesi oluyor buna bende dahil. Aslında şu söylediklerim 35 dk içinde yapılacak bişey. Mesela örnek veriyorum. Akşamdan ertesi gün neler giyeceğini planlayıp, hazırlayıp yatarsan eğer giyinmek için harcadığın vakit azalacak. 5:45 te değilde 15 dk önce kalkarsan o da bir çözüm olacak. Bunu sadece bu olay için örnek verdim ama farkettim ki bişeyler için hep bir bahanemiz var. Aslında bahane üretmek yerine çözüm üretmeye kalksak hayatımız ne kadar güzel olacak.

Tatlım bunu denediğim zaman göğüslerimden çok omuzlarım çalışıyor. O nedenle sana sordum nasıl yapılıyor diye. Ben mi yapamıyorum yoksa başka bir sorunmu var anlamadım. Dediğin harekette kollarım ve omuzlarım kasılıyor. Göğüslerimde hiç bir kıpırdama yok :9:Gerçi benim göğüslerimle ilgili bir sorunum yok ama malum yakında emzirmeye başlayacağım. Sen söyleyince dikkatimi çekmişti. :34:

Oooo ne güzel kıza kahvaltı hazırlıyorsun ama kendine hazırlamıyorsun. Aslında güzel bir fırçalamak lazım seni. Bugünden itibaren lütfen kendi hazırladığın kahvaltıları ye. Özellikle kahvaltılarını inceleyeceğim Hazal'cım haberin olsun. :9:

45 dk. Yürüyerek mi? Yada herhangi bir vasıtayla mı? Sonuçta çalışmıyorsun canım. Gün içinde yeterli kadar vaktin olur spor için. Ve yabancı insanların yeri değil. Görümcemlerin demişsin. Bence hiç durma git, benim öyle bir fırsatım olsa hiç kaçırmam. Mesela bikaç ay öncesine kadar ben işe 45 dakikada gidiyordum. Düşünsene sabah 45, akşam 45 :34:

Bence tartıda sorun yok. Belki ödem vardı o aralar sende. Hadi bakalım o zaman şuan tam ideal kilondasın. Aslında bunu koruyup sporla sıkılaşsan senin için daha iyi olur. Boyuna göre kilon şuan çok iyi durumda.

İki ayakla atlamanın yada diğer şekilde atlamanın bence göbeğine çok faydası olmaz. Bol bol bacak kası yaparsın. Sen göbek için mekik çekmeye odaklan. İp atlamak kolları ve bacakları çalıştırır en çok. Ayrıca çok iyi bir kardio egzersizi bence. Pilates ve mekik şuan için senin göbek olayını halledebilecek egzersizler. Bide şu julian var biliyorsundur bende de vardı videosu. Onun göbek egzersizlerini içinden alıp uygulayabilirsin.

haklısın ebrucum ya hep bahane hep bahane doğru diyorsun :ssz:

8-15 MART

8-15 MART

ay oley yaa tebrik ederim herkesi harikayız yaaaaaa:nazar:

Kızlar vaktim yok birazdan çıkacağız anneannemlere gideceğiz ve internetten kopuşum da bu suretle başlamış olucak. Ebru'm sana özelden mesaj atmıştım izne ayrılmak isteyişim ve nedenleriyle ilgili ama, yanlışlıkla -alışkanlık olmuş- "MESAJ SAYIM" diye başlık atmıştım. Belki ondan farkedememişsindir :44:

Anneannemlere gidince dayımın telefonunda internet bağlantısı varsa ondan girip bakarım cevabına. Sizi çoooooooook seviyorum hoşçakalın...... :14:

maşallah ecem

afiyet olsun zamanla dahada ii olacak emelcim

afiyet olsun öğün atlamasan ii olur

hemen deniyorum benim cadı 2 yaşını geçti hala emiyor biras daha havalar ısınsın diye beklliyorum oyalamam kolay olur belki yakında dizime değecek o biçim şekil bozukluğu yaşıyorum acil toparlamam lazım canım saol

kesinlikle başla bu fırsat kaçmaz

tuğbacım çok üzüldüm çabuk gel kendini özletme fazla arada uğramaya çalışl sende a.e.o bebeğim kib.

emoşşş afiyet olsun

yemek yok buse cısss

deniyorummm

maşallah kızlar burcu aynı şehirdeyiz yenimahalle bende

evet tebrik ediyorum harika bir sonuççççç
şu güzelliğe bak bu sonucu hep görürürüz inşşşş çok gurur vericiiiiiiii ayrıca dalin arkadaşımızıda kutluyorum nasıl bir kilo kaybı maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::kkk:

Bu mesajı okuyup da cevap yazmamak olurmuydu hiç.. Takımımla ve EMİNE'Mle VENÜS'ÜMle gurur duydum. Harikasınız siz süpersiniz...... Ve lütfen hiçbi başarımızda EBRU'muzun emeğini de unutmayalım, o bitane bi bi bi bi :16:

İşte şimdi gidebilirim. Buna yorum yapmam lazımdı... Hoşçakalın canlarım...
Ay canım benim ya.. Üzülüyorum bu duruma açıkcası. Umarım bir an önce dönersin :/ Teşekkür ederim iltifatların için. Ebrucuğum da sağolsun çok seviyorum hepinizi ama o olmasa darmadağın olurduk.

İyi dengelemişsin canım. Dediğin gibi akşamı da hafifletirsen süpersin :)
Ben ki her ögünde bir kalıp çikolatayı hapur hupur yiyen kız; 2 Mart'tan beri ağzıma çikolata sürmedim. Alışacaksın canım :)

antep fıstığı ve suuuuu :52: ay nazar oldun nazar :50: toparlan hemen canım :18:

Canım bir gün tiyatro organizasyonu yaparız belki hep birlikte. Ondan sonra da kahve içmeye gideriz. :) Bugün 12 bardak su içmekle işe başlıyorum. Hiç merak etmeyin hemmmeeen toparladım kendimi. Bu hafta başka kaçamak yok.
canım doğuma 82,6 ile gitmiştim...ağustosta doğum yaptım kasımda buraya 65 kiloyla başladım 54,6 ilemezun olmdum:)))su an 54 üm hedef 52

katılıyorum sana kilo vermemek imkansız...evet ya spor şart ama evde zor oluyor işte olmuyor hatta ben yapamıyorum

menüm hiç ama hiç sağlıklı değil hemde berbat=(((((
Canım ya 82'den 65'e nasıl indin? Çok merak ettim böyle haldır haldır soruyorum ama.. :/
Ben de spor yapamıyorum. İş, yol, okul... zorluyor açıkcası. Menülerini düzenlemeyi de öğrenirsin burada canım hiç merak etme. :)

aslında kızlar, doğum kilolarının çoğu vücudun su toplaması
ben okadar şişmiştimki 100 kiloyla doğuma girdim, kaynanamın eteğiyle gittim hastaneye hiçbişeye sığamıyordum
hastaneden çıkınca 85 tim, yani dikkat etsem zayıflardım
sonra onu ye süt olsun bunu ye süt olsun , kırk uçurmaya gidip homini gırtlak yemeler 94 leri gördüm
80 lere kadar indim 3 senede ama yetmiyor tabi :(

SÜPERİİİİİZZZZZZ!

keşke o sağlıklı ve light menüleri zamanında yapsaymışım diorum şimdi :D ama teşekkür ederim :D

yine kaynatmışsınız kızlar oku oku bitmedi maşallah :nazar: her an kapı çalabilir ve ben duşa gircem daha :18:

boyayı aldığım için bir kez daha deneyeceğim, olmazsa kuaföre gideceğim ebrucum :31:

faydalı bilgi için çok teşekkürler tatlım :54:

evet canım buse, amin canım inşallah bulcam ben de gönlüme göre iş :31:

canım boyuna göre harika gözüküyorsun gerçekten :26: benim 48 kg olmam gibi bir şey yani. harikasın aslınad:26:

güzel ama su olmamış kuzum yaa :26:

haklısın ebrucum ya hep bahane hep bahane doğru diyorsun :ssz:

k,lom ıyı aslında ama 52 daha ıyı pantolonlarımı falan hep daralttım=)
Canım bir gün tiyatro organizasyonu yaparız belki hep birlikte. Ondan sonra da kahve içmeye gideriz. :) Bugün 12 bardak su içmekle işe başlıyorum. Hiç merak etmeyin hemmmeeen toparladım kendimi. Bu hafta başka kaçamak yok.

Canım ya 82'den 65'e nasıl indin? Çok merak ettim böyle haldır haldır soruyorum ama.. :/
Ben de spor yapamıyorum. İş, yol, okul... zorluyor açıkcası. Menülerini düzenlemeyi de öğrenirsin burada canım hiç merak etme. :)

canım doğumdan sonra zaten 3-4 kilo vermiştim..sonrasın da ise annem vardı 40 gün yanımda şekerli şeyler yedirmedi bana.komposto yapardı şekersiz sütlaç yapardı az şekerli kilo almiyimdiye=) bi de emzirdiğim için çok cabuk verdim..baya sağlıklı besledi anem beni anlayacağın doğum sonrası k,lo almiyim diye=)
benim menülerim tam anlamıyla güzel olamaz diye dşünüyorum14. takımdayken de hep perşembeleri bana bişeyler olurdu lahmacun falan yerdim hehehe ama yine de vermiş olurdum kilo.çok sıkı diyet yapamıyotum..ama bi ara ayça mıydı neydi bi diyetisyen var ya onunkını yapmıstım..o sıra kilo vermem durmuştu işe yaradı o vermeye devam ettim

aslında kızlar, doğum kilolarının çoğu vücudun su toplaması
ben okadar şişmiştimki 100 kiloyla doğuma girdim, kaynanamın eteğiyle gittim hastaneye hiçbişeye sığamıyordum
hastaneden çıkınca 85 tim, yani dikkat etsem zayıflardım
sonra onu ye süt olsun bunu ye süt olsun , kırk uçurmaya gidip homini gırtlak yemeler 94 leri gördüm
80 lere kadar indim 3 senede ama yetmiyor tabi :(
Çok zor bir şey canım ama okuduğum kadarıyla kadınlar kulübünde seninle aynı kaderi paylaşıp onlarca kilo vermiş bir sürü bayan var. O yüzden bence tam yerindesin canım :)
keşke o sağlıklı ve light menüleri zamanında yapsaymışım diorum şimdi :D ama teşekkür ederim :D
:) Ben de aynı böyle düşünüyorum. Eskiden yaptığım pis boğazlılıklara çok üzülüyorum, yıllarımı boşa harcadım. Ama olsun hayat şimdi devam ediyor değil mi?
canım doğumdan sonra zaten 3-4 kilo vermiştim..sonrasın da ise annem vardı 40 gün yanımda şekerli şeyler yedirmedi bana.komposto yapardı şekersiz sütlaç yapardı az şekerli kilo almiyimdiye=) bi de emzirdiğim için çok cabuk verdim..baya sağlıklı besledi anem beni anlayacağın doğum sonrası k,lo almiyim diye=)
benim menülerim tam anlamıyla güzel olamaz diye dşünüyorum14. takımdayken de hep perşembeleri bana bişeyler olurdu lahmacun falan yerdim hehehe ama yine de vermiş olurdum kilo.çok sıkı diyet yapamıyotum..ama bi ara ayça mıydı neydi bi diyetisyen var ya onunkını yapmıstım..o sıra kilo vermem durmuştu işe yaradı o vermeye devam ettim
Maşallah canım yine de güzel kilo vermişsin. Kimse çok sıkı diyet yapamaz aslında ama o atladığımız ayrıntılar bizi tartıda hayal kırıklığına uğratmaya yetiyor. Bunu da aklımızdan çıkarmamalıyız. Ben böyle yapıyorum, sen de umarım yavaş yavaş bu şekilde ilerlersin. :)

Back
X