• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

vazgeçtim yeşil çay içmekten, içersem motoru bozabilirim çünkü, gidişat öyle :9:

evet canım yoğurda o kadr alıştım ki yoğurtsuz yaşayamam diyebilirim :)
çok uykum var ev arkadaşlarım korkudan uyutmuyolar beni ya :( bi kere yarım kilo yoğurt yemiştim hastanelik oldum :D

neden uyumuyorlar canım? tansiyon falan mı var sende anlamadım? yoksa alerjin uyku falan mı getiriyor nasıl oluyor :26: bu arada ben de yoğurdu çok severim. eskiden bu kadar sevmezdim ama dukan sağ olsun yoğurtçu oldum ister istemez :9: artk yoğurtsuz yaşayamam sanırım ben deee :56: ama dikkat et öyle yarım kg yoğurt falan yeme sen :26:

neyse bebişler ben şimdiden herkese iyi geceler dileyeyim uyuyakalırsam diye :)

yarın yine kursum var sabah erkenden çıkarım yine hepinize iyi pazarlar mutlu günleerr :)

kocaman öpücükleeer 13. takım için gelsin
:16::16::54::54::54::54:

neden uyumuyorlar canım? tansiyon falan mı var sende anlamadım? yoksa alerjin uyku falan mı getiriyor nasıl oluyor :26: bu arada ben de yoğurdu çok severim. eskiden bu kadar sevmezdim ama dukan sağ olsun yoğurtçu oldum ister istemez :9: artk yoğurtsuz yaşayamam sanırım ben deee :56: ama dikkat et öyle yarım kg yoğurt falan yeme sen :26:

onlar biraz pimpirikli de bişey olur diye korkuyolar :) alerjide genelde bağırsak ağrısı yapıyo şişkinlik falan oluyo. çok abartırsamda iğne ve serumla iyileşebiliyorum da ondan başımda bekliyolar şimdi :D

bana niye etki etmio ya :( :D

bilmiyorum o zaman sen daha fazla içmelisin :9:

neyse bebişler ben şimdiden herkese iyi geceler dileyeyim uyuyakalırsam diye :)

yarın yine kursum var sabah erkenden çıkarım yine hepinize iyi pazarlar mutlu günleerr :)

kocaman öpücükleeer 13. takım için gelsin
:16::16::54::54::54::54:

tamam emoşuuum, iyi dersleeer :3:

sana da cici pazarlar veeee iyi geceleer :54:

onlar biraz pimpirikli de bişey olur diye korkuyolar :) alerjide genelde bağırsak ağrısı yapıyo şişkinlik falan oluyo. çok abartırsamda iğne ve serumla iyileşebiliyorum da ondan başımda bekliyolar şimdi :D

anladım canım, dikkat et bağırsak çok önemli yaa şaka değil :26:ne güzel arkadaşların var nazar değmesin bağlarınıza daa :nazar:

bilmiyorum o zaman sen daha fazla içmelisin :9:

tamam emoşuuum, iyi dersleeer :3:

sana da cici pazarlar veeee iyi geceleer :54:

anladım canım, dikkat et bağırsak çok önemli yaa şaka değil :26:ne güzel arkadaşların var nazar değmesin bağlarınıza daa :nazar:

benim durum vahim ya :D o değilde senin ticker ını görünce gaza geliorum ben :D

MENÜM

sabah 10.30
omlet
üçgen peynir
1 dilim piliç jambon

ara yok

öğle 13.30
tavuk
yoğurt

ara 16.00
dukan pudingimsi helva :9: (uydurmasyon :27:)

akşam 19.30
tavuk
yoğurt

ara 22.30
1 dilim piliç jambon

1 bardak yeşil çay
3 lt su
spor yok yapacak halim de yok :9:

:42:

ebru nun da dediği gibi yatakta sağa sola dönüp dönüp uyuyacağım şimdi kızlar :9: hadin bol şans banaa :52:

iyi geceleeer :3:

günaydın güzellikler :) erken kalktım kahvaltımı yaptım şimdi de çıkıyorum kursa gidicem akşama doğru dönerim görüşmek üzere öptüm hepinizi :)

sonunda uzun zaman sonra 9 da uyandım kızlar. vakit kaybetmeden kahvaltı faslına geçiyorum şimdi. :10: ebrucum altta seni görüyorum. gelince alırım yorumlarını :54:

bu aradaaaaaaaaa

herkese günaydııııııııııınnnnnnnnn :3:

tabi bugün pazar herkes uyuyor, geziyor dimiii :27:

burcuuu burdasıın :3: naber tatlım nasıl gidiyor :32:

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

hoş geldin penelope1990
:3: ben buse, 23 yaşındayım. 1,58 boyundayım 47 kg olmak istiyorum. bekarım. :32: sen de bana kendini tekrar tanıtırsan sevinirim canım :31:

BUGÜNKÜ MENÜM

sabah:(08:30)

1 avtivia kahvaltım

ara:(11:00)

1 avuç kadar kuru üzüm

öğle:(14:00)

1 derisiz haşlanmış but
1 kase salata
2 yk yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

ara:(16:00)

2 kuru kayısı

akşam:(18:30)

4 yk kabak sote
1 kase salata
2 yk yoğurt

ara:(21:30)

1 sade Türk kahvesi

+++

3 lt su, 1 fincan yeşil çay, 3 bardak çay,2 fincan nescafe

45 dk yürüyüş, mekik çekemedim bugün karnım ağrıyo :(

kızlar bu arada bu kadar yoğurt yemek bana yaramadı. alerjimi tetikledi :( akşamları yeme dedi doktor. akşam menümden bi süre yoğurdu çıkarmak zorundayım :(

süper canım menün çok beğendim...

canım sen bilirsin ama bana birden yemeyi bırakmak daha mantıklı geliyor cünkü sen zaten 2 kilo verene kadar sabredeceksin ama yapamıyorsan da ye o zaman yani :26:

öl demiyorum canım, patates yeme diyorum. karbonhidratı patates, mısır ve bezelye hariç diğer sebzelerden dilediğince alabilirsin, ölmüş de olmazsın :34: suyu da mesela tahmini yaz. 2,5 lt içiyorum ben genelde, çok içmişsem o gün 3 lt yazıyorum. :55: dilerim bir an önce 2 kg dan da kurtulursun da istediğin forma kavuşursun canım :31:

kız şaka diyorum ölmem elbet hehehe...evet ya şaka maka dikkat etmem lazım bugun daha da dikkatli olacağım...suyuda sayıcam şimdiye kadar 3 bardak oldu=))hatta 4. yü içicem

kız şaka diyorum ölmem elbet hehehe...evet ya şaka maka dikkat etmem lazım bugun daha da dikkatli olacağım...suyuda sayıcam şimdiye kadar 3 bardak oldu=))hatta 4. yü içicem

tamamdır o zaman. bence sen en fazla 1 aya kurtulursun kilolardan. onu da şu yüzden diyorum. kilon az olduğu için gram gram vereceksin büyük ihtimal. bilmiyorum yani ben şuan gram gram veriyorum çünkü :26: bu arada kaç kiloyla başladın diyete sen canım?

iyiyim canım ya dün ev temizlerken kendimi çok hırpalamışım inan yataktan kalkasım yok :D senin nası gidiyo :D:64:

bak burcu şu kilolardan bir kurtul çok dinç yapacaksın temizliğini de. vallahi ben 68 kg iken kollarımda derman yoktu. damacana suyu sebile zor kaldırıyordum. şimdi tecrübeli sucu gibi neredeyse damacanayı sırtıma alcam :9: annem bile şaşırıyor yaaaaa :52: sana ne oldu böyle diyor kadın, ne biçim güçlendin diyor :9:

Back
X