Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada bi kadın var 33 yaşında 2 çocuklu, boyu 1.53. diyor ben 50 kg ım senle aynı boydayım niye bu kadar basenim var. şok oldum ya. dedim ablacım ben 1.58 im sen bi terliği çıkar, hala cebelleşti. insanlar bir tuhaf yaa :47: sonra tabi herkes dedi buse uzun diye. kadın onun öncesinde diyor sen kendini benden uzun mu sanıyordun şekerim diyor, töbee sabrım denendi resmen :27:

sonra taktı kiloma daha verme deyip durdu 0 beden mi olcaksın falan diyor :kkk: sanane kardeşim ya, ne istersem onu olurum. benim kilom sana mı dert:47: çekemedi kudurdu, basenlerinden kurtulamıyor bende de kalmadı nerdeyse basen, hatun komplekse giriyor beni her gördüğünde. yahu evlisin 2 çocuğun var, 33 yaşındasın be kadın. benle sen bir miyiz yani. ama bunları kadına diyemedim işte. neyse sinirim bozuldu :27:

yani kızlar bu kadınların birbirine yaptıgını adamlar birbirine yapmıyor vallahi, kadına 0 beden olmak istediğim falan yok diyorum ama dinletemiyorum, konuşuyor da konuşuyor. yok efendim dur artık. ya diyorum az daha vercem 2 daha vercem dedim. halbuki 5 vercem. kadına dedim benim boyum 1.58 idealim 48 zaten dedim dinletemedim. bir daha bu konuyu açarsa, vallahi ablacım benden çok sen dert ettin benim vücudumu bırakta ben nasıl mutluysam öyle olup o kiloda kalayım diycem. :47: aaa yeter ama :kkk:

başka beni çok seven bi ablam da ordaydı, o dediki şok oldum bu kadının sana yaklaşımına, sabahtan beri onu inceliyorum çekemiyor resmen, sen ver biraz daha kilo sonra az biraz kilo aldığında formun bozulmadan kendini toparlarsın böylece, boşver ona aldırma dedi. bunları diyen abla da işte fiziği çok düzgün bi abla. ben de dedim zaten ablacım hiç etkilenmiyorum, daha da azimleniyorum böyle kıskananları gördükçe dedim, gülüştük :27:

öyle işte kızlaar içimi dökeyim dedim biiiii :31:

ben hemen yatıyorum şimdi, emoş bile uyudu yahu :53:

bugün çok wc çıktım, suyumu çok içtim. bu hafta bomba gibi olcam uykuyu da çözersem:72:

iyi geceleer :54:

Sabah 6:30
1 yumurta
2 lokma ekmek
3-4 zeytin
Biraz peynir

Oglen 12:30
Yarım kase corba
4 kasık nohutlu pilav
1 kase tavuk
Ayran

Aksam 19:00
1 kase corba
2 kasık ıspanak

Su 1,5 lt

Spor
150 ip atlama
100 mekik
10 dk bel hareketleri

Mesaj 15

pilav olmamış canım. çorba 1 kase olabilirdi. buse yazmış zaten genel olarak :) suyu da daha fazla içmeye çalış canım .:)

bu arada bi kadın var 33 yaşında 2 çocuklu, boyu 1.53. diyor ben 50 kg ım senle aynı boydayım niye bu kadar basenim var. şok oldum ya. dedim ablacım ben 1.58 im sen bi terliği çıkar, hala cebelleşti. insanlar bir tuhaf yaa :47: sonra tabi herkes dedi buse uzun diye. kadın onun öncesinde diyor sen kendini benden uzun mu sanıyordun şekerim diyor, töbee sabrım denendi resmen :27:

sonra taktı kiloma daha verme deyip durdu 0 beden mi olcaksın falan diyor :kkk: sanane kardeşim ya, ne istersem onu olurum. benim kilom sana mı dert:47: çekemedi kudurdu, basenlerinden kurtulamıyor bende de kalmadı nerdeyse basen, hatun komplekse giriyor beni her gördüğünde. yahu evlisin 2 çocuğun var, 33 yaşındasın be kadın. benle sen bir miyiz yani. ama bunları kadına diyemedim işte. neyse sinirim bozuldu :27:

yani kızlar bu kadınların birbirine yaptıgını adamlar birbirine yapmıyor vallahi, kadına 0 beden olmak istediğim falan yok diyorum ama dinletemiyorum, konuşuyor da konuşuyor. yok efendim dur artık. ya diyorum az daha vercem 2 daha vercem dedim. halbuki 5 vercem. kadına dedim benim boyum 1.58 idealim 48 zaten dedim dinletemedim. bir daha bu konuyu açarsa, vallahi ablacım benden çok sen dert ettin benim vücudumu bırakta ben nasıl mutluysam öyle olup o kiloda kalayım diycem. :47: aaa yeter ama :kkk:

başka beni çok seven bi ablam da ordaydı, o dediki şok oldum bu kadının sana yaklaşımına, sabahtan beri onu inceliyorum çekemiyor resmen, sen ver biraz daha kilo sonra az biraz kilo aldığında formun bozulmadan kendini toparlarsın böylece, boşver ona aldırma dedi. bunları diyen abla da işte fiziği çok düzgün bi abla. ben de dedim zaten ablacım hiç etkilenmiyorum, daha da azimleniyorum böyle kıskananları gördükçe dedim, gülüştük :27:

buseeee bu ne pis kadınmış yaa :kkk: boşver canım sen hiç takma beni de çekemeyen bi arkadaşım vardı zayıfken kilo al diyip duruyodu sinir olurdum ona :D

bugün çok wc çıktım, suyumu çok içtim. bu hafta bomba gibi olcam uykuyu da çözersem:72:

uyumadım ki ben :D

ödevi bitirmeye çalışıyodum neyse ki bitti :52: uyuyayım bende artık sabah ders var dinç olmak lazım :31:

yarın öğleden sonra geleceğim merak etmeyin beni
seviyorum hepinizi öpüyorum iyi geceler :16::16:

gece 1 kere kalkıyorum canım, oda saati kurup çocuğu tuvalete kaldırınca gidiyorum
ellerimde uyuşma var ama bileklerimde sinir sıkışması var ondan olduğunu düşünüyorum hamilelikten yadigar
ayaklarımda çok üşür benim, çorapsız yatamam hiç, belki ağustosta falan giymem o derece
doymama bazen oluyor, titriyorum sanki böyle aç gibi ama biliyorumki baya yedim

canım mutlaka bi dahiliye uzmanına görün hem kan hem idrar mutlaka iste :34:

kızlaaar ay oku oku bitmediiiiii 40 dk dır falan okuyorum sanırım :52: ağzınıza sağlıııkk :nazar::nazar::nazar:

çok güzel canım, afiyet olsun. :34:

anladım ebrucum, dikkat ettiğini biliyorum zaten :54:

ebrucum evet şu detoksu bana göre ayarlasak da ben de yapsam çarşamba ve perşembe günü. cumaya da bomba gibi bildirim yapsam çok iyi olur. ne yapabiliriz benim için? salatalık ve ayran uygun bana. bakliyata iznim yok. içine başka sebzeler de katabilirim ayranın ama çok da sebze katamam, proteini geçmemeli karbonhidrat biliyorsun :26:

ay dimi bünye vermek istemiyor venüğğss, ama verdireceğiz o bünyeyi yeneceğiz :47:

bi de şu işlerden tekini bana versene bari :27:

canım kaptanımız doğru söylüyor, çok falan yediğin yok. hem yağsız olduktan sonra bunları daha fazla da yiyebilirsin. protein hem doyurucudur hem kalorisi karbonhidrat ve yağlara göre iki katından fazla şekilde azdır. 1 gram protein 4 kalori, 1 gram yağ 9 kaloridir :34: bu konuları dukan diyetim sayesinde çok iyi biliyorum. afiyetler olsun :54:

çok ayıp mııı :52: aaa çok ayııp :53:

:9:

sanki nohutla mercimek bir arada fazla olmuş, turşu da çok yeme su tutar canım :31:benim diyetimde günde 2-3 tane izin var turşuya ama ben su tutar ddye hiç yemiyorum :31:

her zamanki gibi harika menüler, afiyet olsun venüscüüm :16:

kızmayız tatlım, yeterki faydamız dokunsun, ver şu kiloları :34: aramıza yeniden hoş geldin :46:

ekmek 2 olsa iyi olurmuş, çok açsan haşlanmış yumurta da tavsiyemdir, hem kalorisi düşük hem çok doyurucu olur. ama fazlası kolestrole iyi gelmiyor, gerçi karatay ın dediğine göre kolestrol diye bir rahatsızlık yok :27: ye yani yee :9:

geç kalkmışsın sanırım ama ben yine de ilk menülere göre menünü beğendim canım :34: öğün atlama ve çok acıkıp çok yememk için ara öğün yap. öğleden önce ara öğünün meyve, öğleden sonra da yoğurt olsun. benim tavsiyem bu şekilde. abartmam dersen leblebi de yiyebilirsin 1 avuç ara öğün olarak :54:

venüscüm zelişin üstüne çok gitmişsin bence sen. henüz 16 yaşında ve 100 kg. yardıma ihtiyacı var. tatlıları yememesi, iradesine sahip olması övünülecek bir şey tabiki. hepimizin yaptığı övünülecek bir şey. bu yaptıklarımızı yapamayan bir sürü insan var. bize imrenen iradesine yenik düşen insan dolu etrafımız. ki biz bile nadiren de olsa kaçamak yapabiliyoruz dimi :34: bence bunları da paylaşsın ve biz de onu tebrik edelim bol bol motive edelim. böyle düşünüyorum ben :31:

burcucum zeliş bence kilosunun arkasına sığınmıyor zaten çok kilolu. üzerine gitmeyelim ve onu yapıcı şekilde motive edelim. zamanla menüleri de, yeme saatleri de düzelecektir. biliyorsunuz ki annesinden ötürü özel durumu da var, ve kendi evinde değil şuan istediklerini yiyemiyor, bunları da unutmayalım :34:

harika tabiki, afiyet olsun venüscüüm :16:

ebruya katılıyorum, bil hassa bu tip olayları paylaşmanı rica ediyorum. burdaki çoğu kişinin buna ihtiyacı olmayabilir, iradesine hakim olmayı öğrenmiş olabilirim. ama ben senden paylaşmanı istiyorum canım. buna ihtiyacın olduğunu düşünüyorum :34:

sucuk, 1,5 kase çorba, makarna olmamış bence canım. :31: onun harici güzel :31:

ahahah evet öyle diycek :9:

çok sevindim canım. Allah acil şifalar versiin :16: pazar günleri mesaj yazma zorunluluğumuz yok takımda, sorun değil yani. özel durumun var cumartesi gününü de sorun etmeyecektir kaptanımız bence :34:

helal olsun zelişimee :16:

bu yoruma tamamen katılıyorum :42:

kısır olmasaymış iyiymiş canım. bak ben yanıma 4 lü satılan light yoğurtlardan alıyorum. kriz anlarında yiyorum. tavsiye ederim yanında bulundurmanı, diyet kurtarır :54:

hepimizi tebrik ederiim :46: haftaya da derece yaparız inşallaah :16:

linki okudum kaptan, ara ara bakacağım merak etme. bunu söylediğin iyi oldu :31:

hoş geldiin :16:

ben de yapmak istiyorum :31:

güzel bilgi, ben de kendimce uyarlayacağım deneyeceğim işe yarar umarım bende dee :31:

evet çarşamba perşembe düşünüyorum ben dee :8:

harikasın canım harikaaaaaaaa :nazar::nazar::nazar: zayıflayınca gülen kişi sen olacaksın, o zaman abartmadan yiyebileceksin her şeyden :31:

bak işteee, süpersin canım başarıyorsuun :16:
görüşürüz iyi geceler :54:

ohh imrendiriyorsunuz valla beni yaa eşya meşyaa oohh :9:
iyi geceler burcucum :54:

afiyet olsun, pek beğendim emoşum :54:

canım dayanman gerek, sonrasında kazanacaklarını düşün. sakın kaçamak yapma. kendine onlarla yiyebileceğin ayrı şeyler hazırla. :34:

harikaymış canım yaa, diğer arkadaşlar da merak etmiş acaba nasıl verdin o kadar kiloyu 3 ayda bahseder misin :31: ben de veremiyorum gram gram veriyorum artık kilom azaldı tabi bunun da etkisi var:ssz:

iyi geceler tatlım :54:

bak bakalım bitecek mi :27:

öldüm bittim yaaaaaaa :52:

evet çok ayıp :D emineye yazdığımı okumadın herhalde 1 dilim salatalık bi tekerlekçik bi yerim şişip hasta olurdum valla :9: mercimek ve nohut miktarları azdı ya şöle diyim sana aslında o öğle yemeği 1000 kaloriydi bn 500 kalorisini yedim kalorili çıkıo yemekler yemekhanede firma baya iyi :D pilav ve tatlıyı yemedim :33:

aaaaaaaa kıskanç pis çirkefe bak vuraydın ağzına bi tane resmen o kıskançlığından bi kaç kilo daha vermiştir orda haset pislik :47:

Buse teşekkür ederim desteğin için :) kıskançliğindan çatlamış o kadında çok belli etmiş kendini :) birazdan yola çıkıyorum pazar akşamı inşallah iyi haberlerle burda olurum :)

Buse teşekkür ederim desteğin için :) kıskançliğindan çatlamış o kadında çok belli etmiş kendini :) birazdan yola çıkıyorum pazar akşamı inşallah iyi haberlerle burda olurum :)

canım k.bakma senin özel durumun benm gözümden kaçmiş yada karıştırdım. şimdi geçmişten tekrar baktım da çok geçmiş olsun canım benm inş. iyi haberlerini hep beraber bekliyoruz :54:

canlarum ben çıkıyorum kursa gidicem sınavım var yine bugün 9 gibi kopar gelirim öpüldünüz :)
İnşallah sınavın güzel geçmiştir canım. :16:

Kaptancım, ben diğer üyelerden ynt bekliyorsun sandım... ben azimliyim, diyeti bırakmam, elimden geldiğince paylaşım yapıyorum, iş o kadar yoğun ki, fırsat buldukça giriyorum walla, sırf yazılanları okuyabilmek cvp verebilmek için bu hafta akşam eve bilgisayar taşıdım.. şimdi işteyim, bir sorun çıktı, gece kontrol için kalıcam, bakalım kaça kadar.. ben paylaşım yaparım yani, şimdiye kadar yaptığımdan az olmaz ;)

bu arada 65 olmadan bebiş de istemiyorum, yani en az 12 kilo vermem lazım :) alın bizi ekibeeeeeee :)
Hadi bakalım aldım gitti bile :9:Ama daha çok azim bekliyorum ona göre. :34:

Ay kızlar ikiniz de böyle söyleyince bi garip oldum, çok mu yiyorum ki yaa, ama diyetisyenim bana 4 köfte kadar diyordu ve köfteler avuçiçinin yarısı kadar diyordu.. bunlar 1 parmak kalınlığında ve daha kısaaaaa...
yani 8tanesi 4 köfte ya eder ya etmez... korkutmayııınn beniiiiii... ciddi misiniz ya, çok mu ki? Kaptanım demiş, Ceren yesin demiş :p
şaka bi yana, 70 kilo için çok değil yaaa, 50 kilo diilim ki ben, ben de 50 olursam az yerim :52:
Zaten 4 tanesini yemişsin sanırım. Menünü öyle hatırlıyorum. Ama dediğim gibi bana çok görünmedi. Diyetin en başında önce insanın gözünü doyurması lazım diye düşünüyorum. Zaten kısa bir süre sonra bunlar sanada çok görünecek. :34:

hiç kaçmıyor kaptan liste için çok mesudum ama ben geçen hafta 73 tüm yani bi kilo verdim arada bildirimde yapmıştım :8:
sende muhteşemsin canım :8:
Tatlım ben üyeler yeni başladığında not alıyorum. Başlangıç kilosunu, hedef kilosunu ve boyunu. Sen takıma ilk geldiğinde kilon 74 müş. Deneme süren iki haftayı doldurmadığı içinde kilon ikiye bölünmedi. :34: Sorun yok yani.

Sabah(07:30)

yarım kepekli sandviç ekmeği kıvırcık maydanoz biber peynir domates zeytin

1 bardak şekersiz çay

ara(11:00)

kivi+galeta

öğle(13:00)

1 kase mercimek çorbası

1 tabak nohut

1 tane salatalık turşusu

ara(15:00)

kivi+galeta

akşam(18:00)

1 kase yogurtlu çorba

salata

sabah 25 dk tempolu yürüyüş

biraz önce 30 mekik

şu ana kadar 2 lt su

öğle 1 tane soda

kızlar bugün çok yorgunum o nedenle sporum bu kadar bu yüzden akşamı hafif tuttum :42:
Menün güzel olmuş canım afiyet olsun ama senin şu kiviler benim dikkatimi çekmeye başladı. Günde iki tane çok bence. Ayrıca mümkün olduğunca turşudan uzak durmak lazım. Sporunda az değil gayet güzel.
21.3.13

Sabah (07:30 - 08:00)
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
1 porsiyon yeşillik (marul, maydonoz, roka, salatalık)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli etimek

Ara (11:00 - 11:30)
3 kuru kayısı

Öğle (13:00 - 13:30)
6-8 yemek kaşığı pırasa yemeği
1 porsiyon mevsim salatası
1 kutu yoğurt (%1 yağlı)

Ara (16:00 - 16:30)
3 kuru kayısı
1 kutu süt (%0,15 yağlı)

Akşam (17:45 - 18:15)
1 porsiyon karışık salata
1 kupa domates çorbası
Yağsız tonbalığı (80gr)
1 kutu yoğurt (%1 yağlı)

* 10 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve

1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli etimek

3 kuru kayısı

6-8 yemek kaşığı pırasa yemeği
1 porsiyon mevsim salatası
1 kutu yoğurt (%1 yağlı)

3 kuru kayısı
1 kutu süt (%0,15 yağlı)

Akşam (17:45 - 18:15)
1 porsiyon karışık salata
1 kupa domates çorbası
Yağsız tonbalığı (80gr)
1 kutu yoğurt (%1 yağlı)

* 10 bardak su
3 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
Afiyet olsun Venüs'cüm. İki günün menüsüde aşağı yukarı aynı. Sıkılmayasın böyle beslenmekten. Arada bir şu ara öğünlerde ki kayısıyı değiştir derim. Bu arada bize az gibi görünüyor ama senin kayısılar günde 6 tane ediyor. Onların içerdiği şekerde oldukça fazla. Diyetisyen mutlaka değişim yazmıştır kayısının yanına . Arada bir değiştir bence. :34:

söz kaptanım, paylaşım eksilmicek artıcak, kilolar yerinde saymıcak eksilicek.. :) ama benim tiroidim var, veriş hızım yavaş olabilir, kızmayın yani :)
Tiroid bahane değil. İlaç kullanıyor musun? Kullanmıyorsan eğer en kısa zamanda bir doktora gidip kullanmanı tavsiye ederim. Çünkü bu hastalık hamileliktede oldukça önemli. İlacını kullanırsan düzenli olarak, normal sağlıklı insanlar gibi kilo verebilirsin. :34:

Bu arada kaptişkom ve varislerine sesleniyorum;
BENİM BİR DİYET ARKADAŞIM, SIRDAŞIM, BEBİŞİM VAR. O DA BİZİM TAKIMA GELEBİLİR Mİİİ?
Ne demek canım benim başımızın üstünde yeri var.:16:Hele ki senin gibi iyi bir üye olacaksa :9: İster misafir olarak gelsin, istersen yeni üye gibi işlem yapalım. Seçim sizin. :34:

Menüm
sabah 1.5 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
domates salatalık

akşam
3 dilim kepekli ekmek
5-6 kaşık tavuk sote
salata
ara yarım portakal

ekmek çok diyeceksiniz biliyorum ama kiloma göre normal sanırım yinede çok derseniz azaltırm kadayıf ve fıstıklı çikolata reddettim yememek için çok direndim ama yemedim :) su hiç içmedim şimdi 2 litre doldurdum sürahiye bitirmeden uyumam :)
Zeliş'cim ekmeğin çok olduğunu biliyorsun. Öğlen bişey yememişsin. Reddettiklerin için tebrik ederim. (Bu arada bilmeyenler için daha önceden menülerimizin yanında o gün reddettiklerimizide yazıyorduk ki bu oldukça motive edici bir işti. Zamanla bıraktık. Zeliş en son ayrıldığında öyle olduğu için yazmış.:34:) Portakalıda akşamdan sonra yemen olmamış. Daha erken yemen lazım. Su hiç ama hiç olmamış. Saat 8 den sonra içilen suyun çok faydası olacağını sanmıyorum. :20:

Once bunu alintilamakkkk istedimmmm cunku delirrdimmmm aaaaa kadinin zoruna baakkk yeme kardesim sende bu kadar kiskanicaksan tebrik etmek dururken bu kiskanclikta niye ay yok sekerim dogru diyosun kadinin kadindan baska dusmani yok ben sirf bu konu yuzunden biliyorsun ennnn yakin arkadasimi sildim hayatimdan

40 dk yürüyüş yaptım bide :) bu arada menüleri alıntılayamiyorum telefonum uzun yazıları almıyo haftaya bilgisayarda söz yorum yapmaya barlarım :)
Yürüyüş güzel olmuş aferin sana. Umarım tempoludur.

22.3.13

1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli etimek

3 kuru kayısı

6-8 yemek kaşığı yaprak döner yemeği
1 porsiyon mevsim salatası (lahana, havuç)
1 kase mercimek çorbası
1 kutu ayran

3 kuru kayısı
1 bardak süt (%0,15 yağlı)

Akşam (20:00 - 20:30)
1 bardak süt (%0,15 yağlı)
1 kase k-flex (tepeleme)

* 10 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
Kayısılarda hala aynı fikirdeyim. Bide akşamın saati biraz geç olmuş. Ama hafif atlatmışsın. Afiyet olsun.

merhaba kızlar,
bugün yoğun bir gündü hep koşturmaca yazamadım pek

menüm,
sabah 09:00
2 dilim ekmek, tek şekerli çay, peynir zeytin, bir iki lokma sucuk

öğle 12:00
bir buçuk kase düğün çorbası

12:30 bir türk kahvesi

ara 15:00 yarımdan az portakal
çok az fındık fıstık

17:30 akşam
bir tabak yağsız makarna yoğurt, yeşillik, yarım kase kayısı hoşafı (şekersiz)

bir litre yeşil çay
spor, merdiven inip çıkma bütün gün :)
Sucuğu eritmişsindir de o çok az dediğin fındık fıstık, makarna olmamış canım. Ama erken yemişsin o iyi olmuş.

Annem bu gün ameliyat oldu gayet başarılı geçmiş çok mutluyum bu gün ama yarın ve pazar yokum sınava gidiyorum çünkü ygsden sonra tekrar buralardayım :)
Hadi bakalım inşallah biran önce iyileşir. Senin sınavında güzel geçer inşallah. :16:

Bugünkü Menüm Kızlar:

Sabah (08:00)
Çavdar ekmeğine sandviç (tost ekmeğinden ) + çay(şekersiz)

Ara(11:30)
Meyve sepetinden tırtıklama (yarım portakal+yarım kivi+1 çilek+1dilim ananas)

Öğle (12:30)
4 köfte () + haşlanmış brokoli/karnıbahar + yoğurtlu semizotu salatası

Ara(14:30)
250ml light Sütlü Neskafe

Akşam (18:00)
Çavdar ekmeğine sandviç (tost ekmeğinden ) + light Sütlü Neskafe
(2 çorba kaşığı kadar da kısır yedim :( üzgünüm ama measideyim, çok acıktıımmm)

1 kupa yeşil çay, 1lt su - spor yok :(
1 kupa yeşil çay da az sonra içeceğim..
Daha fazla protein alman lazım Ceren'cim. Özellikle akşamları ama mesaiye kaldığın için sanırım böyle olmuş. Bundan sonra evden bişeyler götürebiliyorsan götür. Akşam önemli çünkü bütün gece aç olacaksın. Buda kaçamak riskini fazlalaştırır.

Kızlar, bu arada yrn ayran detoksuna başlayacağım :)

şöyleydi değil mi:

sabah kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği+1 haşlanmış yumurta+az beyaz peynir+bol domates-salatalık-yeşillik
2 lt ayranın içine- 2 salatalık 4er kaşık haşlanmış bulgur-nohut-yeşil mercimek

ayranı normal yoğurttan yapsam olur mu sizce? light yogurt sevmiyorum hiç yaa...
Aynen öyle canım. En fazla iki gün yapabiliyorsun ve ayda en fazla iki defa.

Kızlar bu arada, şirkette measideyim dedim yaa.. Pizza siparişi verdiler, etrafta 30-40büyük pizza var, yanında 20-25 tane sufle... tadına bakmadım, koklamıyorum bile, yeşil çayı içiyorum nefes almadan ki yemeyeyim.. destek lazım bana, alkış alkış...yok yemicem :)
Tebrik ediyorum seniiiiiiiiiiiiii kocaman alkışş:46:

gece 1 kere kalkıyorum canım, oda saati kurup çocuğu tuvalete kaldırınca gidiyorum
ellerimde uyuşma var ama bileklerimde sinir sıkışması var ondan olduğunu düşünüyorum hamilelikten yadigar
ayaklarımda çok üşür benim, çorapsız yatamam hiç, belki ağustosta falan giymem o derece
doymama bazen oluyor, titriyorum sanki böyle aç gibi ama biliyorumki baya yedim
Emel'cim yakın zamanda hiç kan testi yaptırdın mı? Yaptırmadıysan diyete başlamadan önce bir dahiliye uzmanına görün. Hatta o gerekirse seni diyetisyene sevk edecektir. İhmal etme. Bazen fazla kiloların altında gizli hastalıklar olabiliyor. İhmal etme canım en kısa zamanda yaptır.

yasarsın insallah sende bir an once :16:

canım benim sen karar verdikten sonra suphen olmasın patır patır gider o kilolar, yasın cok buyuk bir avantaj senin icin:38:

aynen yaaa:52:

tabi yaa ac kalarak zayıflanmaz, aman dikkkaattt:16:

albumu ben de gormek istiyorum bendee:52:

Ekle kuzum beni sende gor albumu :) ama ben degilim albumde msa koltuk falan :)

ve tabi zayıf arkadaşlarımızın yanında tek kilolu bizsek berbat hissediyoruz :ssz: ama buna son artık :kkk:

batırın batırın evlendikten sonra batıramazsınız bak :27:

aa üzüldüm şimdi o kız için :26: çok mu kilolu, acayip kompleks yapmış ve şuan bayılarak kendini rezil etti resmeen :50: umarım dersini almıştır :31:

sen de nazarlık tak ben takıyorum, işe yarıyor mu bilmiyorum ama benim yıldızım çok düşük, biri bi yerimi beğenir hemen oram şişer, düşerim, elbisem yırtılır, çorabım kaçar. muhakkak bir şey olur :50:

baktım ve yorumladım ecemciiim :16:

tamam ebrucum ben bu hafta yapcam tabi benimki nasıl bir şey olacak bilmiyorum :27: dukana uyarlayıp yapcam bir şekilde :31:

tabiki inanacaksın, başaracaksın canım. hiç şüphe etme kendinden kararlı ol. zayıf ve gıcık olduğun insanları düşün, kendini gaza getir. onlara inat zayıfla, aynen benim gibi gazla kendini :kkk:

sabahını daha doyurucu geçir bence ebrum. onun harici güzel menüü :46:

tamam tatlım, öpüldün :54:

tubacım erkekler malesef kadınlara açıyla çok hızlı kilo verir, metabolizmaları da bizden iyi çalışır. sen de işe yarar mı durum, yoksa ters mi teper bilinmez, senin vücudunun bu stili algılayışına bağlı. dene ve gör o zaman. ama artıda çıkarsan bozuşuruz haberin olsun. :31:

Ahhh busecimmm hicc sorma kuzum yaaa benimde yildizim cok ama cok dusuktur kac kere aaaa cok guzel olmussun aaa cok zayiflamissin dediklerinden sonra yatak dosek yattim bir bilsen bende nazar boncugumu takiyorum ya bileklik ya kolye kotu enerji oraya odaklansin diyee

Eki Görüntüle 665330 Eki Görüntüle 665331

Kızlar, öğlenki sağlıklı menüm :)

köftecide 6 köfte ama normal kofteyle 3 yapar, yanında yoğurtlu semizotu -haşlanmış brokoli ve karnıbahar :)

Cokkk leziz gorunuyooooooooo ama ben bundan olsa olsa 2 tane yerdimm baskada bisi yemezdim ama sen sakin bana bakmaaaaa benimki baska yol Ecem in yolu hahahahhaa :))

Son düzenleme:
Günaydın herkese yahu son sayfaya kadar alıntılamıştım, bilgisayara mavi ekran geldi yeniden başlatmak zorunda kaldım. Kaptancığım o halde ben arkadaşıma söyleyeyim gelsin o da aramıza çok tatlı bir kızdır. Menü yorumlarınız için de çok teşekkür ederim. Kayısıyı tuvalete cıkarsın diye tüketiyorum.Önceden yeşil elma yiyordum, kayısıyı da değişiklik olsun diye yemeye başladım :)

:42::56:BUGÜNKÜ MENÜM:56::42:

sabah:(09:00)

1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 çeri domates
1 salatalık
1 dilim kepekli ekmek

ara:(11:30)

1 activia çilekli

öğle:(13:30)

3 yemek kaşığı dolusu haşlanmış tavuk göğsü
1 kase salata
2 yemek kaşığı yoğurt

ara:(15:00)

1 küçük boy elma

akşam:(18:30)

4 yk türlü (yağı süzdürülmüş)
birer tane közlenmiş biber+patlıcan

ara:(20:00)

1 ayran

+++
3 lt su, 3 fincan yeşil çay, 1 fincan nescafe
:8::8::8:
30 dk yürüyüş, 20 dk egzersiz (birazdan 15-20 dk daha çalışıcam)
:42:
Emine aklıma bu menüyü görünce ne geldi biliyor musun? Benim menülerimden bile düzenli senin menülerin. İnşallah çok kısa zamanda ideal kilona ulaşacaksın. Süpersin Maşallah maşallah nazar değmekten korkuyorum sana :nazar:

gitçem canım sağol, bir fırsat bulamadım
benim babannemde şekerden vefat ettide , bende ondan tırsıyorum doktora gitmeye

benim iradem zayıf canım dayanamıyorum :(
pazar günü misafirlerim var, boşnak böreği, süpangle, üzümlü kek, kısır yapıcam
ve dayanmaya çalışıcam bakalım :)
Emel'cim yaaa sende hep bir bahane hep bir bahane. Sen gerçekten kararlı mısın zayıflamaya? Böyle düşünür ve bu şekilde devam edersen sen diyet yapamazsın, kiloda veremezsin. Belki biraz ağır konuştum ama gerçekleri birinin sana söylemesi lazım. Önce sen kararlı olacaksın. Yemeyeceğim diyecek ve yemeyeceksin. Yersen hiç bir anlamı yok diyet yapmanın.

elmalı turta bende çok merak ettim 26 kiloyu nasıl verdiğini,
biraz bahsedermisin zahmet olmassa

kızlar, ben çıkıyorum, eşim yoldaymış açmış sofra hazırlıcam

iyigeceler herkese..
İnşallah eşinle birlikte sende oturmamışsındır o sofraya :9:

dikkat dikkat yaklaşık yarım saat önce geçmişi okumaya giden buseden halen haber alınamadı gören duyan varsa derhal yetkililere haber versin :9::35:
Süper yaaaa :60::60: Takım çok kaynatınca böyle oluyor :53:

Bu arada kaptancım ben de sozumu vereyim, insallah burda hedefime ulasıncaya kadar sizinle olmayı cok istiyorum, sizden ogreneceklerim var, destege ve motivasyona ihtiyacım var, elimden geldigince ben burayı bırakmam, sınav donemlerinde beni mazır gormeniz gerekebilir ama:17:
Biz senden gerekli özveriyi görelim yeter gerisini sen bize bırak canım. Önemli olan istek ve kararlılık. İnşallah bu şekilde devam edersin.

Son olarak menumude yazayım ve cumburlop yataga, hic bukadar gecikmemistim
Yarın misafirim var hazırlık yaptım, haftasonu pek gelemeyebilirim arkadaslar
Bu arada alıntılamıstım cevap yazıcaktım bir kac kişiye, benim yazdıklarımla ilgili goruslerini bildiren arkadaslara, aklımda kaldıgı kadarıyla yazayım artık, busecim sen demiştin galiba aklımdan oyle seyleri cıkarıp sofrada olsada yememeye alısmam gerektiğini, cok dogru soyluyorsun, baslangıctayız tani zamanla oda olucak insallah:21:
Erkeklerin metabolizması tabi farkli bizden onun icin dedim zaten daha cok caba sarfetmeliyim diye, o benim onumde boyle bir ornek, onda hosuma giden taraf bunu beslenme duzeni olarak oturttu, artık oyle boyle birsekilde gidecek bu kilolar:)) spor egzersiz benim en onem verdigim kızım bu donemde, zaman buldukca yapmaya calısıyorum.. En onemlisi de zayıflamaya karar vermek, gercekten karar verince buyuk bir kısmı halloluyor:)
Emel'e yazdıklarımın biraz aşağısınıda sana yazmak isityorum canım. Onuda oku ve üzerine alın. Öncelikle zayıflayacağına inan yememen gereken şeyleri yeme. Tatlının çikolatanın hiç bir faydası yok zaten vücuda. Hatta zararı var. Sadece sağlıklı beslen. Zaten son cümlede yazmışsın önemli olan karar vermek diye. Bunu anlamana çok sevindim. Daha kararlı bir Tuba istiyorum. :34:

Sabah 6:30
1 yumurta
2 lokma ekmek
3-4 zeytin
Biraz peynir

Oglen 12:30
Yarım kase corba
4 kasık nohutlu pilav
1 kase tavuk
Ayran

Aksam 19:00
1 kase corba
2 kasık ıspanak

Su 1,5 lt

Spor
150 ip atlama
100 mekik
10 dk bel hareketleri

Mesaj 15
Kızlar tavuklu pilav olmamış demiş ama bence sorun yok. Diyetisyenin bana verdiği menüde de vardı. Ama zamanla yememen lazım. Çünkü şimdi ekmek yememişsin dengelemişsin. Bide öğlen yemek saati gayet uygun. Ama akşamın az olmuş. Akşama dikkat.

Ben de menümü paylaşıp yatacağım kızlar, uyku sorunum da kilomu çook etkiliyoor kesinlikle. veremedim resmen bu hafta berbattım :5:

Ebrucum mutlaka bana şu ayran detoksunu ayarlayalım, ben de yapayım dukana uygun şekilde, sen buralardan gitmeden halledelim şu işi :31:
Tatlım o zaman sana en uygunu cacık olacak. Bigün akşama kadar cacıkla idare edebilir misin? Ama senin bi gün yapman lazım. 1+1 yapıyorsun dimi sebze proteini ?

MENÜM

sabah 10.00
kepek hakkımla 2 yumurtadan krep
üçgen peynir

ara 11.30
yoğurt

öğle 13.30
tavuk
kereviz salatası

akşam 19.30 (anca fırsat buldum taziye evinde çıkarıp yemeye)
tavuk
kereviz salatası

ara 21.00
2 yk yoğurt

1 kupa yeşil çay
3 lt su
popo ve bacak egzersizleri 15 dk

Bu menün süper olmuş canım. İnşallah bu hafta daha güzel sonuç alacağız senden ama biraz spor eklesen sen nasıl olur? Yürüyüş yapamıyor musun?

İyi hoş oraya yazmışsında kadına neden söylemedin? Sen 33 yaşındasın iki çocuk doğurmuşsun kendini benimle nasıl bir tutarsın diye. Ayyy niye içinde bıraktın anlamadım ki? Valla sana kızdım Buse'cim. Yeri gelmişken oturtacaktın lafını. Şimdi seninle benim bir olma şansım var mı yok. İki çocuk doğurmuş olacağım. İster istemez vücudum deforme oldu. Bende senin yaşlarındayken incecik çıtır bir hatundum. Hatta 172 boyla 50 kiloydum. Şimdi o zamanki kıyafetlerimin beline bakıyorum (iki tanesini saklıyorum :9:) şimdi bir bacağım kadar nerdeyse. Valla keşke söyleseydin acaip bozulurdu. :47:

evet çok ayıp :D emineye yazdığımı okumadın herhalde 1 dilim salatalık bi tekerlekçik bi yerim şişip hasta olurdum valla :9: mercimek ve nohut miktarları azdı ya şöle diyim sana aslında o öğle yemeği 1000 kaloriydi bn 500 kalorisini yedim kalorili çıkıo yemekler yemekhanede firma baya iyi :D pilav ve tatlıyı yemedim :33:

aaaaaaaa kıskanç pis çirkefe bak vuraydın ağzına bi tane resmen o kıskançlığından bi kaç kilo daha vermiştir orda haset pislik :47:
Burcu'cum hastane yemekleri zaten en az 1200 kcal çıkar. Biliyorsun menüyü diyetisyenler hazırlıyor. Sağlıklı yetişkin bir insanın alması gereken kalori miktarı bu öğünde 1200 kalori. :34: Hatta üniversite hastanesinde çalışırken bizim yemekler rejim 3 normal diyet diye çıkardı.

pilav olmamış canım. çorba 1 kase olabilirdi. buse yazmış zaten genel olarak :) suyu da daha fazla içmeye çalış canım .:)

buseeee bu ne pis kadınmış yaa :kkk: boşver canım sen hiç takma beni de çekemeyen bi arkadaşım vardı zayıfken kilo al diyip duruyodu sinir olurdum ona :D

sorma manyak gibiydi ya, öteki abla da şaşkın şaşkın kıskanç kadını izliyordu :27: ben nasıl sinir oldum bir bilsen aaaahhhhh :47: bu arkadaşlar da evet bazen çok fena oluyor, benim de öyle bir arkadaşım var hatta ecemin de çekemeyen bir arkadaşı vardı, hatta ecemle benim arkadaşlar güya en yakın arkadaşlarımızdı :53:

uyumadım ki ben :D

ödevi bitirmeye çalışıyodum neyse ki bitti :52: uyuyayım bende artık sabah ders var dinç olmak lazım :31:

yarın öğleden sonra geleceğim merak etmeyin beni
seviyorum hepinizi öpüyorum iyi geceler :16::16:

evet yine uyumamışsın yaa :9: ben de 2 de uyudum zaten yine beceremedim, pc kapalıydı ama olmadı. :5: sabah da kalkamadım alarm kurmayı unutmuşum 10 da fırladım yataktan. 10:30 da kahvaltım bitmişti neyse ki :ssz:

o alıntıya iyi bak okumamam mümkün mü anlarsın :27: akıl defter değil ama aklımdan çıkmış :27: vallahi vicdanınla başbaşasın burcucum. ben her yere yemegimi yanımda taşıyorum aylardır. sen de yapabilirsin, bahane istemiyorum :19:

ne demek küçük cadım hepimiz sana desteğiz burda :34:

Once bunu alintilamakkkk istedimmmm cunku delirrdimmmm aaaaa kadinin zoruna baakkk yeme kardesim sende bu kadar kiskanicaksan tebrik etmek dururken bu kiskanclikta niye ay yok sekerim dogru diyosun kadinin kadindan baska dusmani yok ben sirf bu konu yuzunden biliyorsun ennnn yakin arkadasimi sildim hayatimdan

delirtti kadın beni eceem :47: manyak deli şapşik kadın nolcak :kkk: he ya yeme dimi, yeme abla dedim tatlıları, yok ben duramam diyor, kriz gibi dayanamıyorum diyor. e dedim o zaman ye :27: görür o bir dahakine neler diycem ona. :23: evet benim de öyle bir arkadaşım vardı bahsetmiştim, ben de onunla arama mesafe koydum. önümüzdeki hafta görüşcez sanırım. bakalım durum ne olacak. :31:

Ekle kuzum beni sende gor albumu :) ama ben degilim albumde msa koltuk falan :)

Ahhh busecimmm hicc sorma kuzum yaaa benimde yildizim cok ama cok dusuktur kac kere aaaa cok guzel olmussun aaa cok zayiflamissin dediklerinden sonra yatak dosek yattim bir bilsen bende nazar boncugumu takiyorum ya bileklik ya kolye kotu enerji oraya odaklansin diyee

Cokkk leziz gorunuyooooooooo ama ben bundan olsa olsa 2 tane yerdimm baskada bisi yemezdim ama sen sakin bana bakmaaaaa benimki baska yol Ecem in yolu hahahahhaa :))

ametis taşlı kolye ya da yüzük almamız gerekmiş bizim, ve taş vücuda değmeliymiş :31:

Günaydın herkese yahu son sayfaya kadar alıntılamıştım, bilgisayara mavi ekran geldi yeniden başlatmak zorunda kaldım. Kaptancığım o halde ben arkadaşıma söyleyeyim gelsin o da aramıza çok tatlı bir kızdır. Menü yorumlarınız için de çok teşekkür ederim. Kayısıyı tuvalete cıkarsın diye tüketiyorum.Önceden yeşil elma yiyordum, kayısıyı da değişiklik olsun diye yemeye başladım :)

gelsin canım buyursuun :16:

Emine aklıma bu menüyü görünce ne geldi biliyor musun? Benim menülerimden bile düzenli senin menülerin. İnşallah çok kısa zamanda ideal kilona ulaşacaksın. Süpersin Maşallah maşallah nazar değmekten korkuyorum sana :nazar:

Emel'cim yaaa sende hep bir bahane hep bir bahane. Sen gerçekten kararlı mısın zayıflamaya? Böyle düşünür ve bu şekilde devam edersen sen diyet yapamazsın, kiloda veremezsin. Belki biraz ağır konuştum ama gerçekleri birinin sana söylemesi lazım. Önce sen kararlı olacaksın. Yemeyeceğim diyecek ve yemeyeceksin. Yersen hiç bir anlamı yok diyet yapmanın.

İnşallah eşinle birlikte sende oturmamışsındır o sofraya :9:

Süper yaaaa :60::60: Takım çok kaynatınca böyle oluyor :53:

Biz senden gerekli özveriyi görelim yeter gerisini sen bize bırak canım. Önemli olan istek ve kararlılık. İnşallah bu şekilde devam edersin.

Emel'e yazdıklarımın biraz aşağısınıda sana yazmak isityorum canım. Onuda oku ve üzerine alın. Öncelikle zayıflayacağına inan yememen gereken şeyleri yeme. Tatlının çikolatanın hiç bir faydası yok zaten vücuda. Hatta zararı var. Sadece sağlıklı beslen. Zaten son cümlede yazmışsın önemli olan karar vermek diye. Bunu anlamana çok sevindim. Daha kararlı bir Tuba istiyorum. :34:

Kızlar tavuklu pilav olmamış demiş ama bence sorun yok. Diyetisyenin bana verdiği menüde de vardı. Ama zamanla yememen lazım. Çünkü şimdi ekmek yememişsin dengelemişsin. Bide öğlen yemek saati gayet uygun. Ama akşamın az olmuş. Akşama dikkat.

Tatlım o zaman sana en uygunu cacık olacak. Bigün akşama kadar cacıkla idare edebilir misin? Ama senin bi gün yapman lazım. 1+1 yapıyorsun dimi sebze proteini ?

Bu menün süper olmuş canım. İnşallah bu hafta daha güzel sonuç alacağız senden ama biraz spor eklesen sen nasıl olur? Yürüyüş yapamıyor musun?

İyi hoş oraya yazmışsında kadına neden söylemedin? Sen 33 yaşındasın iki çocuk doğurmuşsun kendini benimle nasıl bir tutarsın diye. Ayyy niye içinde bıraktın anlamadım ki? Valla sana kızdım Buse'cim. Yeri gelmişken oturtacaktın lafını. Şimdi seninle benim bir olma şansım var mı yok. İki çocuk doğurmuş olacağım. İster istemez vücudum deforme oldu. Bende senin yaşlarındayken incecik çıtır bir hatundum. Hatta 172 boyla 50 kiloydum. Şimdi o zamanki kıyafetlerimin beline bakıyorum (iki tanesini saklıyorum :9:) şimdi bir bacağım kadar nerdeyse. Valla keşke söyleseydin acaip bozulurdu. :47:

Burcu'cum hastane yemekleri zaten en az 1200 kcal çıkar. Biliyorsun menüyü diyetisyenler hazırlıyor. Sağlıklı yetişkin bir insanın alması gereken kalori miktarı bu öğünde 1200 kalori. :34: Hatta üniversite hastanesinde çalışırken bizim yemekler rejim 3 normal diyet diye çıkardı.

cacıkla idare ederim ben :26: 5+5 de yapılıyor dukan ama ben 1+1 yapıyorum. 2 gün cacık yapsam sorun olmaz bence. kilo veremediğimizde 3-4 gün saf protein yapabiliyoruz, bu da olur bu seferlik :31: bakalım belki de dayanamam zaten 1 gün yaparım. :26:

kadına söyleyemedim ebrucum yaa. eski komşumuz, hep toplanınca bir araya geldiğimiz biri, her seferinde böyle saçmalıklarına alışıktım ama bu sefer boy kilo vs. iyice abarttı yani. yaşıma bile taktı manyak. kadın her yönden kompleksli ya. :50: uğraşamam yani ben onunla. ama size söz bir daha bu konuları açarsa ağzının payını vereceğim. :kkk:

Tartida 56.6 ciktimmm cok mu mutluyummmmm ne :)))

oley oley oleeeeeeeeyyyyyyyyyy :8:

:46:

tünaydın kızlaaar :3:

cumartesi diye kimse yok sanırım. dün yine uyuyamadım. gözümü bir açtım saat 10.00 hemen kahvaltıya koştum. :27: neyseee sonra bulaşıklar birikmişti, onlara giriştim, geçtim pc nin başına amaaaaa internette sorun vardı, bağlantım yoktu gelemedim buraya:50: halbukiiiiiiiiiiii buraya koşmak istiyorduuum çünküüüüüüü :52:

kızlaar dün 52.8 olan kilom bu sabah 52 çıktıııııııı :53: Allahııım çok mutluyum çooooooookkkkkkkkkk :52: resmen bir günde 800 gr gitti. geçen hafta ortası 52.3 ü görmüştüm biliyorsunuz ama bu sefer onun da 300 gr altına indim :53:

yehuuuuuuuuuu
:21:

ebrucuum
spor konusunda haklısın ama dün öğleden sonra garson gibi ayakta çalıştım tüm gün mecalim kalmadı ve 15 dk anca egzersiz yaptım. onun haricinde ayağımda yapısal sorun var fazla ovalmiş arka kısım, doktorluk oldum spora yüklendiğimde, doktor bana yürüyüşü yasakladı :50: tekrar gideceğim 2 hafta sonra, durumuma göre tekrar başlayabilirim. :26: öncesinde jillian michaels le ben 30 days shred yapıyordum ve 20 günü bitirmiştim, 10 günüm kalmıştı. ki çok ağır bir program terin suyun içinde kalıyordum. bileğim patlak verdi doktorluk oldum. :5: bitiremedim 10 gün daha kalmıştı programı tamamlamama, sonra da sporuma yasak geldi işte. bileğimi kullanacağım hiçbir spor yapamıyorum. ben de popo bacak çalışıyorum. kol çalışmıyorum çünkü jillian sağ olsun kolum kas oldu :53: ona da moralim bozuk. düz dururken bir şey yok ama kolumu kırınca bile bir şişkinlik oluyor, hele sıkınca yumurta gibi nerdeyse, hiç hoş değil. bu konuda bana bir önerin var mı kaptan :ssz:

kızlar komşuya çıkıyoruz yukarıya kahve içmeye, ben yapcakmışım kahveyi, annem önden gitti şimdi ayıp olur hemen gitmem gerek. yine gelcem. öpüyorum kuzularıım :16:

alıntımı gördünüz mü :53: alıntı dediğin böyle olur işte :51:

ipad var benim de, iphone dan beter. hiç yapmıyor alıntı falan, cevapla butonuna basıyorum 50 kez anca yayınlıyor mesajımı. çok kötü yani. telefondan bile daha rahat bağlanıyorum. tabi internet paketim yok o yüzden bağlanamıyorum o ayrı mevzu :31:normal laptop falan yok mu canım sen de? zor olur bu şekilde sana :26:

hoş geldin aramıza tekrar canım :34: sınav zamanı paylaşımın az olsa da anlayışsız değil kaptanımız yahu merak etme :27: elinden geleni yaptığında o anlar zaten :34:

Normal laptop yok canimcim bende, iphone ve ipad var, kutuphaneden girebiliyorum aarada ozaman cok rahat oluyor:)
Hosbuldummm, insallah mezun olalim biran oncee:)

ekmek çavdar ya da tam buğday olmalı, nohutlu pilav kesinlikle diyet yemeği olamaz :31: tavuğu yeyip yanına bol yoğurt ya da salata yemeliydin. onun harici güzel canım beğendim. bir de ıspanağın suyunu ayır kendisini daha fazla yiyebilirsin 2 kaşık çok az geldi bana. çorba da ekmeksiz pek doyurucu olmaz çünkü :34:

afiyet olsuun :16:

Yedigim ekmek cavdarli ekmekti, okulda yemekhanede o menu vardi, toplamda 800 kalorilik bir ogle yemegiydi, kahvaltida ekmeksiz yedigim icin butun gun cok acikip da aksam gec vakitte o aclikla sofraya oturmayayayim diye okulda yemeye basladim, boylece aksami hafifce atlatayim istedim, 2 kasik ispanak az gelmedi oyuzden, corba ile yeterli oldu:)

bugün öğleden sonra full dışarda olmama rağmen çok ddikkatliydim kızlar. akşam yemegimi yanıma alıp çıktım evden. suyumu da hiç ihmal etmedim. dışardayken bazen ihmal edebiliyorum ama hiç aksatmadan düzenli içtim :31:

-200 sinirimi bozdu bu hafta çok daha fazla vermek istiyorum, hırs yaptım :kkk:

tatlandırıcıyı da komple kestim bugün. bu hafta elimden geldiğince uzak duracağım, ayran detoksu da yapacağım :31:

Valla tebrik ederim yemeginle gezmeni, zaten dukana baslayabilmek bile cok buyuk birsey ki sen boyle devam ediyorsun, iraden hayran olunasi:) alkis alkis alkiiissss:))

:)) nekadar ugrasmis seninle:) arkadaslar soylemis zaten soylenecekleri:))

İyi geceler canim ama gecmis artik:)))

Back
X