- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
bu arada bi kadın var 33 yaşında 2 çocuklu, boyu 1.53. diyor ben 50 kg ım senle aynı boydayım niye bu kadar basenim var. şok oldum ya. dedim ablacım ben 1.58 im sen bi terliği çıkar, hala cebelleşti. insanlar bir tuhaf yaa
sonra tabi herkes dedi buse uzun diye. kadın onun öncesinde diyor sen kendini benden uzun mu sanıyordun şekerim diyor, töbee sabrım denendi resmen 
sonra taktı kiloma daha verme deyip durdu 0 beden mi olcaksın falan diyor
sanane kardeşim ya, ne istersem onu olurum. benim kilom sana mı dert
çekemedi kudurdu, basenlerinden kurtulamıyor bende de kalmadı nerdeyse basen, hatun komplekse giriyor beni her gördüğünde. yahu evlisin 2 çocuğun var, 33 yaşındasın be kadın. benle sen bir miyiz yani. ama bunları kadına diyemedim işte. neyse sinirim bozuldu 
yani kızlar bu kadınların birbirine yaptıgını adamlar birbirine yapmıyor vallahi, kadına 0 beden olmak istediğim falan yok diyorum ama dinletemiyorum, konuşuyor da konuşuyor. yok efendim dur artık. ya diyorum az daha vercem 2 daha vercem dedim. halbuki 5 vercem. kadına dedim benim boyum 1.58 idealim 48 zaten dedim dinletemedim. bir daha bu konuyu açarsa, vallahi ablacım benden çok sen dert ettin benim vücudumu bırakta ben nasıl mutluysam öyle olup o kiloda kalayım diycem.
aaa yeter ama 
başka beni çok seven bi ablam da ordaydı, o dediki şok oldum bu kadının sana yaklaşımına, sabahtan beri onu inceliyorum çekemiyor resmen, sen ver biraz daha kilo sonra az biraz kilo aldığında formun bozulmadan kendini toparlarsın böylece, boşver ona aldırma dedi. bunları diyen abla da işte fiziği çok düzgün bi abla. ben de dedim zaten ablacım hiç etkilenmiyorum, daha da azimleniyorum böyle kıskananları gördükçe dedim, gülüştük
öyle işte kızlaar içimi dökeyim dedim biiiii

sonra taktı kiloma daha verme deyip durdu 0 beden mi olcaksın falan diyor

yani kızlar bu kadınların birbirine yaptıgını adamlar birbirine yapmıyor vallahi, kadına 0 beden olmak istediğim falan yok diyorum ama dinletemiyorum, konuşuyor da konuşuyor. yok efendim dur artık. ya diyorum az daha vercem 2 daha vercem dedim. halbuki 5 vercem. kadına dedim benim boyum 1.58 idealim 48 zaten dedim dinletemedim. bir daha bu konuyu açarsa, vallahi ablacım benden çok sen dert ettin benim vücudumu bırakta ben nasıl mutluysam öyle olup o kiloda kalayım diycem.

başka beni çok seven bi ablam da ordaydı, o dediki şok oldum bu kadının sana yaklaşımına, sabahtan beri onu inceliyorum çekemiyor resmen, sen ver biraz daha kilo sonra az biraz kilo aldığında formun bozulmadan kendini toparlarsın böylece, boşver ona aldırma dedi. bunları diyen abla da işte fiziği çok düzgün bi abla. ben de dedim zaten ablacım hiç etkilenmiyorum, daha da azimleniyorum böyle kıskananları gördükçe dedim, gülüştük

öyle işte kızlaar içimi dökeyim dedim biiiii