Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüm

sabah
1 muz
1 portakal

öğlen
2 dilim kepekli ekmekten tost
şekersiz çay

akşam
1 dilim kepekli ekmek
1 tavuk butu ve fırında patates
cacık

su hiç içmedim yeni farkettim şimdi içicem

45 dk yürüyüş

canım ben ebru 28 yaşındayım 2 yaşında bi oğlum var hedefim 53 aslında 55 te yeterli ama ben ille 53 olmak istiyorum öyle işte

canım yaaa aslında çok haklısın bu şekilde veremiyorum zaten 2 ay oldu geleli daha 3 kilocak verdim diyetmi bu şimdi. Karnem mezun olurken çok kötü gelicek. Zayıflarla dolu çocukların ki gibi:1::1:
Bak kanıma girdin evden taşıcam artık yemeğimi.....
Hatta yarın kızartma var yemekte yada hamur işi mesela çok tehlikeli bunlar.
Akşamada annemlerdeyim kimbilir neler yapıyolar ben gidiyorum diyeeeee bide bize tatlı yap dediler akşama oğlum çok seviyo tatlıyııı
kurtarın kızlar beniiiiii :18::18: Ben nasıl diyet yapayım :31::31::31:
Tamam yarın yanımda getiricem yemeğimi artık böle ne derlerse desinler :32::32:

doğru karar verdin canım, kanına girmişsem ne alaa :9: kendini tut, yap ama yeme. sonra yersin nasılsa :34:

ne güzel maşallah sana :16: sizi gördükçe anlıyorum ki hayat şekli olmalı zayıflamak değil sağlıklı olmak önemli :)

biraz öyle. bir şeyi yemeden önce o yemek hakkında düşünüyorum artık, sonra yiyorum :9:

Busecim benim diyetim 2 yıldır devam ediyo 80 le doğuma gittim ben doğumdan sonra yani diyete başladığımda 72 kiloydum kendi çabamla 1 senede 62 ye indim anca :1::1:
1 senede de 56 ya indim buraya başladığımda 59 kiloydum. 3 kilocuk verdim 2 ayda :43::43:
Ama tabi dikkat ederek diyet yaparak değil benim yanlışım burda o yüzden çok uzun sürdü kilo vermem ama hiç verdiğim kiloyu almadım. Uzun zamanda verdim ama kalıcı oldu.
Bu arada hamile kalmadan önceki kilomda 62 idi. :17:

1 ayda 10 kg süper vermişsin bence. :32: eski kilonunda altındasın artık sen de benim gibi, bu harika bir duygu :16: hadi şu 3 ü de ver de kurtul, aynı şekilde ben de tabi :31: ben de bu verdiklerimi alacağımı sanmam 7 aydır diyetteyim ben de :31:

ebrucum artık çok bariz bi kilo değişimi beklemiyorum 3-4 gün sonra bu diyette 1 ayım dolacak bazen yediklerim fazla bile geliyo azaltmam lazım sanırım üşengeçliğimden diyetisyene de gidemedim:9: yds ye 11 gün kaldı bi yandan onun telaşı bi yandan okuldaki dersler derken diyetisyeni erteliyorum :) en kısa zamanda gidicem ama :)

buse söylemiş zaten :) bana diyetisyen kumpiri direk yasakladı. eğer çok canın isterse evde yap dedi bi ara yapıcam bende :)

ayşecim ben emine tanıtmıştım daha önce tekrar tanıtayım dedim :)

sorma busem yaaa gittiğime göre şöyle 2-3 saat ders işleyelim diyorum ama yok hoca ya kafasına eseni yapıyo :47:

:46::46: süpersin canım böyle devam et :):)

sorma yaa bende gördüm ahaaa dedim brokoli turta bi de dondurma geldiii :D

ne güzel kuzum yaa bende eskiden internetten çok aldım geldiğinde cuk otururdu yine öyle olucam inşallah :16:

evet ya sizin bu nickler bizi baştan çıkaracak valla emoş :27:

kızlar çektiğim fotoğrafları koycam şu 6 kiloluk kaybın olduğu zmanı :) sonra ara ara ekleme yapıcam :)

canım gördüm, çok fark etmiş. harikasın tebrik ederim :46:

tamam cnm , ben de yemeklerden önce deneyeyim su içmeyi... ayran detoksunda zor, çünkü hep sıvı hep sıvı, insan tuvaletten çıkamıyor.. :52::52::52:

tok tutuyor ama çok da kolay değil... yapılıyor ama yani, benim yapamadığım bir sürü diyet vardı, bunu yapıyorum şimdilik...

sonuçları çok merak ediyorum. yarın ben de dukana uygun şekliyle 1 gün yapcam. cacık içcem gün boyu :9:

kızlaaaar albümüme bakabilirsiniz koydum resimleriiii :52:

çok iyi görünüyorsun canım ya, senin vücudun da benim anneminki gibi. sanırım elma tip oluyor dimi bu? annem göğüs ve göbekten alıyor kiloyu mesela. bacaklarını görseniz kilosuna göre incecik :26:

gerçekten öyle bak yiyeli 4 saate yakın oldu yeni yemiş gibi tıkabasa dolyum canım.

besbcim tanıtırmısın yeniden canım. ilk buraya haber vereceğim diyordu ama telaştan unutablir çok merak ettim gerçekten.

eminecim kıymetini mezun olduktan 1-2 sene sonra çok özleyeceksin.ben çok özlüyorum

adım buse, 23 yaşındayım, bekarım, gümrük işletmeciliği mezunuyum, şuan çalışmıyorum. 68 le başladım şimdi 52 kg ım. dukan diyeti yapıyorum 2,5 aydır. onun öncesinde kiloları kendi çabamla dikkat ederek verdim. 1.58 boyundayım :31:

tekrar memnun oldum ayşecim :54:

Ayşecig geçmiş olsun canım inşallah çok daha iyi olur ben çıkıyorum yürüyüşe sonra görüşürüz emine resimlerine haftaya bakıcam ben :) :3:

yürü bakalım zeliş, aferin :46:

bugünkü menümde aynı

12 gibi

2 yumurtadam omlet
peynir,ceviz
salatalık
çay 2 incir

akşam

kurufasulye
yogurt
salata

40 dk tempolu bisiklet
3.5 lt su

canım saatlerini de yazarsan iyi olur. bir de 4-5 saat ara yap, 2 öğün yapma bence çünkü akşam yemeğinden taa ertesi gün 12 ye kadar midene hiçbir şey almıyorsun, sakıncalı olabilir :31:

Tesekkuuurlerrr emoscummm darısı basınaaaaa hadi bekliyorumm :))

Ben buse degil ben Ecem aslında bu konuda size sitem etmistim cunku defalarca tanıttım kendimide size bir kere cevap yazmadınız yahuuu :)))

Evett tombislikten yanaklar kamufle ediyor hahahaha bı iyi yönü bu olsa gerek hahaha :)

Canım kaldırdm resmleri o yüzden göremiyorsun

Bende hep sen yokken mi yüklüyorum su resimleriii yaaaaa :))

yaa evet ecemcim yaa :50: niye hemen kaldırıyorsun ki sen fotoğraflarını? albümü arkadaşlarına özel yap, bi iki gün kalsın. listende olmayan kimse de göremez hem. :31:

sabah (09:20)

2 tane haşlanmış yumurta (ama en küçüklerden small boy o yüzden 2)

4 tane zeytin

1 kk peynir

3 bardak şekersiz çay

2 dilim tam bugday

ara (12:00)

1 kepekli galeta bi soda

öğle(14:30)

6 7 yemek kaşığı nohut

salata

ara yok

akşam(18:15)

yarım kase tarhana

6 yemek kaşığı türlü(patates ve suyunu yemedim)

2 yemek kaşığı yogurt

2.5 litre su

45 dk walk at home

100 mekik :42: :42::42::42::42:

afiyet olsun burcucum, güzel menü :31:

geçmiş olsun buse hoşgeldin canım :16:

hoşbuldum zelişcim, sağ ol. :ssz:

doğru karar verdin canım, kanına girmişsem ne alaa :9: kendini tut, yap ama yeme. sonra yersin nasılsa :34:

biraz öyle. bir şeyi yemeden önce o yemek hakkında düşünüyorum artık, sonra yiyorum :9:

1 ayda 10 kg süper vermişsin bence. :32: eski kilonunda altındasın artık sen de benim gibi, bu harika bir duygu :16: hadi şu 3 ü de ver de kurtul, aynı şekilde ben de tabi :31: ben de bu verdiklerimi alacağımı sanmam 7 aydır diyetteyim ben de :31:

sonuçları çok merak ediyorum. yarın ben de dukana uygun şekliyle 1 gün yapcam. cacık içcem gün boyu :9:

çok iyi görünüyorsun canım ya, senin vücudun da benim anneminki gibi. sanırım elma tip oluyor dimi bu? annem göğüs ve göbekten alıyor kiloyu mesela. bacaklarını görseniz kilosuna göre incecik :26:

adım buse, 23 yaşındayım, bekarım, gümrük işletmeciliği mezunuyum, şuan çalışmıyorum. 68 le başladım şimdi 52 kg ım. dukan diyeti yapıyorum 2,5 aydır. onun öncesinde kiloları kendi çabamla dikkat ederek verdim. 1.58 boyundayım :31:

canım saatlerini de yazarsan iyi olur. bir de 4-5 saat ara yap, 2 öğün yapma bence çünkü akşam yemeğinden taa ertesi gün 12 ye kadar midene hiçbir şey almıyorsun, sakıncalı olabilir :31:

yaa evet ecemcim yaa :50: niye hemen kaldırıyorsun ki sen fotoğraflarını? albümü arkadaşlarına özel yap, bi iki gün kalsın. listende olmayan kimse de göremez hem. :31:

saol busiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :33:

BUGÜNKÜ MENÜM

sabah:(09:30)

1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 salatalık
2 çeri domates
1 dilim kepekli ekmek

ara:(11:00)

2 kuru kayısı

öğle:(12:30)

150 gr haşlanmış tavuk göğsü
1 kase salata
1 kase yoğurt

ara:(15:30)

1 activia sade

akşam:(18:30)

4 yk kabak sote
1 kase yoğurtlu brokoli salatası
1 kase salata

3 lt su,2 fincan yeşil çay, 2 fincan sade nescafe

20 dk yürüyüş, 40 dk egzersiz

:42:

afiyet olsun emoşum, çok güzel :46:

Menüm

sabah
1 muz
1 portakal

öğlen
şekersiz çay

akşam
1 dilim kepekli ekmek
cacık

45 dk yürüyüş

muz olmamış zelişcim, muzun glisemik indexi yüksek, seni acıktırır hemen ve kalorisi yüksek. onun yerine elma tercih edersen olabilir :34:

su içmemen çok ama çok kötü, çabaların boşa gider, kilo veremezsin su içmezsen o derece ciddi bi konu bu :50: ve akşam içmeye başladığın su pek işe yaramaz. bunun sana kaptanımız da söylemişti. dikkat etmelisin artık.

MENÜM

sabah 10.30
dukan krep
üçgen peynir
çeri domates
hindi füme

ara 12.00
2 yk yoğurt

öğle 13.30
tavuk
yoğurt

akşam 17.30
tavuk
yoğurt

ara 20.15
2 yk yoğurt

1 kupa yeşil çay
2 lt su
popo ve bacak egzersizleri 15 dk

birazdan yatacağım sanırım kızlar. başımın ağrısı geçmiyor :50:

aynen elma canım :) bacaklarım ince belim kalın ilk bacaklarımdan gitti zaten şimdi hep karnıma yönelik çalışıyorum artık :)
birazdan yatacağım sanırım kızlar. başımın ağrısı geçmiyor :50:
uyu canım ya baş ağrısı başa bela :) ben gözlük takmadığım zaman çok ağrıyo

afiyet olsun emoşum, çok güzel :46:

muz olmamış zelişcim, muzun glisemik indexi yüksek, seni acıktırır hemen ve kalorisi yüksek. onun yerine elma tercih edersen olabilir :34:

su içmemen çok ama çok kötü, çabaların boşa gider, kilo veremezsin su içmezsen o derece ciddi bi konu bu :50: ve akşam içmeye başladığın su pek işe yaramaz. bunun sana kaptanımız da söylemişti. dikkat etmelisin artık.

biliyorum canım suyun eksikliğini fark etmiyorum ki şimdi aklıma geldi muzun kalorisinin fazla olduğunu bilmiyordum gerçekten :)

aynen elma canım :) bacaklarım ince belim kalın ilk bacaklarımdan gitti zaten şimdi hep karnıma yönelik çalışıyorum artık :)

uyu canım ya baş ağrısı başa bela :) ben gözlük takmadığım zaman çok ağrıyo

evet canım, uyuyabilirsem bir de tam süper olur. çünkü başka türlü geçmeyecek bu. laptop un ışığı bile rahatsız ediyor. :50:

biliyorum canım suyun eksikliğini fark etmiyorum ki şimdi aklıma geldi muzun kalorisinin fazla olduğunu bilmiyordum gerçekten :)

zelişcim her öğünden önce 2, ve her wc den sonra 2 bardak suyu aklına iyice yaz. bu sayede suyunu da düzenli içmiş olacaksın. ben su içmeye bu şekilde başladım. onun öncesinde senin gibiydim nerdeyse tüm gün su içmiyordum. sabah içiyordum sadece bir de akşam :31: ama bu sayede su içen bi insan oldum resmen, hiç zorlanmıyorum :9:

:33::33::33::33::33::33::35::35::35::35::35:

emoşşşşş karına yönelik napıon :52:

vay senin kayınanana acıyorum, pabuç kadar dilli gelini var haberi yok :53:

:9:

evet canım, uyuyabilirsem bir de tam süper olur. çünkü başka türlü geçmeyecek bu. laptop un ışığı bile rahatsız ediyor. :50:

zelişcim her öğünden önce 2, ve her wc den sonra 2 bardak suyu aklına iyice yaz. bu sayede suyunu da düzenli içmiş olacaksın. ben su içmeye bu şekilde başladım. onun öncesinde senin gibiydim nerdeyse tüm gün su içmiyordum. sabah içiyordum sadece bir de akşam :31: ama bu sayede su içen bi insan oldum resmen, hiç zorlanmıyorum :9:

vay senin kayınanana acıyorum, pabuç kadar dilli gelini var haberi yok :53:

:9:

deme kızzzzzzzzz :D kaynanam çok memnun bendennnnnnnn :D

kızlar ciddi ciddi ebru bugün ortalarda yok, doğum yapmış olabilir. bugün mesaj sayılarınızı hem ebruya, hem bana atacaksınız. ebru yarın da gelmezse, o gelene kadar bütün mesaj sayıları düzenli olarak bana atılacak.

duyduk duymadık demeyin, hatta duyanlar duymayanlara anlatsın.
:34:

başım çook ağrıyor, ben yatıyorum kızlar. herkese iyi geceler
:3:

:33::33::33::33::33::33::35::35::35::35::35:

emoşşşşş karına yönelik napıon :52:

mekik çekiyorum canım bi de evde otururken falan sağa sola inip kalkıyorum yanlarımın çalışması için pilates hareketleri var bide karın bölgesine yönelik onları yapıyorum :)

kızlar ciddi ciddi ebru bugün ortalarda yok, doğum yapmış olabilir. bugün mesaj sayılarınızı hem ebruya, hem bana atacaksınız. ebru yarın da gelmezse, o gelene kadar bütün mesaj sayıları düzenli olarak bana atılacak.

anlaşıldı co-captain :9:

iyi gecelerrrrrrr busiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

mekik çekiyorum canım bi de evde otururken falan sağa sola inip kalkıyorum yanlarımın çalışması için pilates hareketleri var bide karın bölgesine yönelik onları yapıyorum :)

anlaşıldı co-captain :9:

ya bende mekik çekiyorum ama ne bilim ya anlamadım :43: zaten kilom sabit bu hafta almadığıma dua ediyorum ökz gbi yedim bu hafta sporda çok ypmadım :43: pişmanım :43:

MENÜM

sabah 10.30
dukan krep
üçgen peynir
çeri domates
hindi füme

ara 12.00
2 yk yoğurt

öğle 13.30
tavuk
yoğurt

akşam 17.30
tavuk
yoğurt

ara 20.15
2 yk yoğurt

1 kupa yeşil çay
2 lt su
popo ve bacak egzersizleri 15 dk

afiyet olsun canım güzel olmuş.geçmiş olsun canım...tekrar memnun oldum tanıştığıma.canım akşam yemeğimi 6.30 7 gibi yiyorum.herşey bilinçli ve kuralına uygun canım kafama göre değil saatlerimde
sabah (09:20)

2 tane haşlanmış yumurta (ama en küçüklerden small boy o yüzden 2)

4 tane zeytin

1 kk peynir

3 bardak şekersiz çay

2 dilim tam bugday

ara (12:00)

1 kepekli galeta bi soda

öğle(14:30)

6 7 yemek kaşığı nohut

salata

ara yok

akşam(18:15)

yarım kase tarhana

6 yemek kaşığı türlü(patates ve suyunu yemedim)

2 yemek kaşığı yogurt

2.5 litre su

45 dk walk at home

100 mekik :42: :42::42::42::42:

afiyet olsun canım güzel olmuş.

BUGÜNKÜ MENÜM

sabah:(09:30)

1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 salatalık
2 çeri domates
1 dilim kepekli ekmek

ara:(11:00)

2 kuru kayısı

öğle:(12:30)

150 gr haşlanmış tavuk göğsü
1 kase salata
1 kase yoğurt

ara:(15:30)

1 activia sade

akşam:(18:30)

4 yk kabak sote
1 kase yoğurtlu brokoli salatası
1 kase salata

3 lt su,2 fincan yeşil çay, 2 fincan sade nescafe

20 dk yürüyüş, 40 dk egzersiz

:42:

afiyet olsun canım güzel olmuş..

Menüm

sabah
1 muz
1 portakal

öğlen
şekersiz çay

akşam
1 dilim kepekli ekmek
cacık

45 dk yürüyüş

ahh canım neden su içmiyorsun.susuz diyet olmaz.

iyi geceler canım uyu sen :16:

Back
X