Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

zelişim benim daha önce 3 ilişkim oldu ama esadla tanıştığım zman ağzım dilim tutuldu yamuldum resmen karşısında aynısı ona da olmuş 3 yıldır aşkımız doruklarda aşk bitiyo bi zaman sonra diyolar ya yalan o :) gerçek olduğunda hiç bitmiyo :) inşallah siz de bu duyguları yaşarsınız :):)

maşallah hep böyle devam eder inşallah emoş hepimiz buluruz öyle bi aşk

Buse bebegim senmi ilgileniyorsun takimla kilo bildirimini yapayimben sabah giremem pc gelene kadar aktif olamam idare edin sekerler en son kilo bildirimim 74.6 bu hafta 74.1 kizlar size zahmet sunu duzgun bir sekilde benim adima yazin telden beceremiyorum diyet yapamadim kosturmadan gitti iiki gitti

yüzden de 0,67 canım :16: süper canım bu yaşadığın sürece göre çok iyi :16:

kaptaaaaanıımmmm ebruuuuuuuummm özlemek ney yaaaaa öldük burda sensizliktennnn ben az kalsın otobüse atlayıp konyaya geliyodum :9:
sana özel renkli yazdım :16::54:
Geleceğini bilsem gelmezdim diyomuşum :9: Hadi 4 Nisan'da toplanıp gelin bebişimi karşılamaya :16:

yanıma 2 pet şişe su doldurup okula götürüyorum orda sürekli önümde olunca içiyorum ama eve gelince aklımdan çıkıveriyo bunu deniycem ama su içmedim diye emeklerim boşa gitsin istemiyorum bu gün menümde bi eksiklik olduğunu biliyordum ama bulamamıştım meğer proteinmiş :9: tamam daha dikkatli olucam busi :)

:46:

canım şimdi kepekli ekmek zaten ama bana fazla gelmeye başladı zaten tam yarım deilde 3\4 yaparım azaltarak bırakmak lazm malum bağımlıydım :33:

hem soruyor hem bildiğini okuyor :27:

Diyorum ki bebeğim " Başlarım o Caner'in gönlüne! Arkadaşımı üzüyor.:47: Ne delikte olsa bulur çıkartırız.:41: Akıllı olson" :51::9:

Geyik yapıyorum tatlım iştee:31:

tamam yaa :17:

Kızlar ben vizelere çalışıyorum. Öpüyorum hepinizi iyi geceleeer:16:

iyi çalışmalar, iyi geceler tatlım :16:

aşk konusunuda çok kafanda büyütme derim yaşımız küçük önümüzde uzun bi yol var herşeyi akışına bırakmak gerekir karamel :) herşeyi yap ama bir erkek için üzme kendini bence

:46:

kızlar bende kaçar az ders çalışıyım yatıyım bende öptüm hepiniziiiiiiiiiiiiiiiii :54::54::54::54::54::54::54::54::54:

sana da iyi çalışmalar tatlım, iyi geceleeer :54:

bende çok ekmek bağımlısıyım ya okula sandivic götürmek zorundaym akşamda 1 dilim yemeden doymuyorum :(

canım sırf sabah tüketiyorsan devam edebilirsin, hatta sen 70 e kadar devam edebilirsin sabahki sandviçine bence :34: ama akşam tüketme :31:

Saol busecim giremedim kac gundur misafir yogunlugu kayinvaldemler vardi ebru gittimi doguma kimseden haberim yok esim kaza yapti buse cok sukur kendinde birsey yok amaciddi bir kazaydi araci farketmeseydim benim oldugum kapidan girerdi ve kotu olurdu diyor pc de bozuk giremedim teldende yogunlyktan giremedim gecmis olsuna gelen
Giden musait olamadim usulumede gelmedi oyle iste kuzucum allah korudu pc bozuk detayli okuyamiyirum telden yaziyorum yarin goturcek kazanin oldugu gun pc bagajdaydi tamire gitcekti guya ama araci cekici goturunce eve geldi bunlar hikayeesim sag salim yanumda cok sukur zaten bu ara uzerimizde bisey var surekli bisey oluyor nazar var sanirimbu gunumuze sukur

evet canım habeirni aldık :50: çook ama çok geçmiş olsun :26: allah eşini yuvanıza bağışlamış, bir an önce sağlığına kavuşur dilerim :31:

kaptanımız 4 nisan da doğumda olacak. :32:

zelişim benim daha önce 3 ilişkim oldu ama esadla tanıştığım zman ağzım dilim tutuldu yamuldum resmen karşısında aynısı ona da olmuş 3 yıldır aşkımız doruklarda aşk bitiyo bi zaman sonra diyolar ya yalan o :) gerçek olduğunda hiç bitmiyo :) inşallah siz de bu duyguları yaşarsınız :):)

ay işte buna pek sevindim, allah olmayanlara da böyle nasip etsin, özellikle banaaaaaa :9:

Anladim emosum takim buse ve sende sanirim ebru saglikli bi sekilde kurtulur ins listeyi kim yapacaksa beni bu haftada almayin kili bildirimini ypayim ama listeye girmeyeyim aktif degildim cunku ebruya ozel msjda atabilirim emos yuzdemi bi hesapla sana zahmet gecen hafta kilo bildirimi yapamadim

evet canım öyle,ama ebrunun net sorunu çözülünce gelecek. öyle yaparız merak etme :34:

Buse bebegim senmi ilgileniyorsun takimla kilo bildirimini yapayimben sabah giremem pc gelene kadar aktif olamam idare edin sekerler en son kilo bildirimim 74.6 bu hafta 74.1 kizlar size zahmet sunu duzgun bir sekilde benim adima yazin telden beceremiyorum diyet yapamadim kosturmadan gitti iiki gitti
Sema'cım senin izin olayı nasıl oldu. En son iki gün önce yoktun. Bence durumun düzelip aktifleşinceye kadar izin devam etsin. Haftaya güzel bir kilo verip öyle girersin listeye çünkü kilon bölünecek. O yüzden 500 gr çok az. Eksi çıkar büyük ihtimal yüzden. Sen bu hafta sıkı sıkı sarıl diyete. Paylaşımlarını ve menünü düzenle. Haftaya güzel bir giriş yap listeye.:16: Bu arada izin dönüşü bu herkes için geçerli en az bir hafta beklemesi lazım listeye girmesi için. :34: Aradan bunu aldım heran gidebilirsin diye.

Ebrucum sen yoksun diye buseye yazdim emosa yazdim beni bu hsftada alma bence listeye ama sen bilirsin nasil uygunsa kilo bildirimimi yaptim gecen hafta yapamamistim kaza gunu ertesiydi tartilmadim bile hangi hsftayi baz alirsin bilmiyorum pc yok hala telden cebellesiyium sacmaladigimdan belli oluyor zaten

Selam kızlaaaarrrrrrrrrrr ben geldim :16:Söyleyin bakimmm özlediniz mi beni:9:

ebruuu doğum falan anlamayız, sensizlik çok zor :9:

notunu aldım canım :31:

Geleceğini bilsem gelmezdim diyomuşum :9: Hadi 4 Nisan'da toplanıp gelin bebişimi karşılamaya :16:

ay durumum müsait olsa da gelsem valla pek güzel olurdu :27:

buse sendeki farkı çok merak ediyorum canım resim eklesene bir ara

tamam tatlım eklemiştim bir ara, eklerim birkaç tane tekrar :31:

ben bilgisayara geçince hepinizden resim istiyorum bahane istemem :9:

BUGÜNKÜ MENÜM
sabah:(09:30)

5 zeytin
1 yumurta ve domatesle yağsız melemen
1 dilim kepekli ekmek

ara:(12:00)

1 kivi

öğle:(13:30)

150 gr haşlanmış tavuk göğsü
1 kase salata
1 kase yoğurt

ara:(15:30)

1 activia sade

akşam:(17:30)

1 kase mantar çorbası
4 yk ıspanak yemeği
1 kase salata

3,5 lt su,5 fincan yeşil çay, 1 fincan sade nescafe
30 dk yürüyüş, 45 dk egzersiz
:42:

Son düzenleme:
Sema'cım senin izin olayı nasıl oldu. En son iki gün önce yoktun. Bence durumun düzelip aktifleşinceye kadar izin devam etsin. Haftaya güzel bir kilo verip öyle girersin listeye çünkü kilon bölünecek. O yüzden 500 gr çok az. Eksi çıkar büyük ihtimal yüzden. Sen bu hafta sıkı sıkı sarıl diyete. Paylaşımlarını ve menünü düzenle. Haftaya güzel bir giriş yap listeye.:16: Bu arada izin dönüşü bu herkes için geçerli en az bir hafta beklemesi lazım listeye girmesi için. :34: Aradan bunu aldım heran gidebilirsin diye.

Tamam ebrucum nasil uygunsa ben 1 aydir yokum sanki arada listeye girdimmi hic kafam allak bullak oldu hangisinibaz alcaksin neysr sen ayarlarsin tamsm oyle olsun pc gelene kadr cok aktif olamam daha ii kaptanim sen bilirsin diyete asilmaliyim 1 ayim bosa gitti sallantida

Canlarım geçmişede bakıyorum bu arada ama alıntı yapmıyorum. Sadece çok önemli gördüklerimi alıyorum. Menüler genelde iyi. Burcu bi kaçamak yapmış anlamadım ama ne kaçamağı olduğunu hemen kızıyorum.:47: Ebru senin kumpir gözümden kaçmadı. Mayonez yada ketçapta olsa olurmuş. Zaten önemli olan kısmı patatesi yemişin. Bence bi daha yapma çünkü senin kilonu çok etkiler. Sanada kızıyorum :47: Zeliş zaten sen tam dayaklıksın. Martın ortasında dışarısı buz gibi ne dondurması o öyle. Biz senin menüleri düzeltmeye çalışıyoruz sen bi de dondurma yazıp yanına gülücük işareti koyuyorsun. Bak getirme beni yanına yakınız zaten bi daha görmeyeyim menünde kaçamak :47:
merhaba kızlar nasılsınız kusura bakmayın haber veremedim sizlere evime geleli 4 gün oldu
bilen arkadaşlar bilir rahatsız bir kardeşim var benim çok hastalanmış belden aşşağısı tutmayınca yavaş yavaş vucudu tutmamaya başlamış yoğun bakıma kaldırmış annemgil haberim olunca duramadım memlekete gittim oğlumla kız babasıyla evde kaldı
3-4 gün oluyor geleli
şükür şu an iyi eski haline döndü neredeyse eve çıktı
kardeşimin yanında telaşdaydım Allah bu gününü aratmasın başka bişey istemiyorum
sabah konuştum yine sesi iyi geliyordu iştah problemi var onu da bi aşabilse daha iyi olacak sanki
4 gün oldu bugün anca evi temizledim o kadar batırmışlar
kilom hala aynı 63 falan değişiklik olmuyor
sizler nasılsınız
kursada gidiyim diyorum bugün o zamana kadar ara ara uğrarım
Gülçin'cim çok geçmiş olsun canım. İnşallah biran önce herşey daha güzel olur senin için. Başın bir türlü kurtulamıyor hastalıktan. Arada bir uğra özletme kendini. :16:

Merak etme ben doğumdan çıkar yine buraya gelirim koşa koşa :9:Valla gelseniz süper olurdu :16:

Tamam ebrucum nasil uygunsa ben 1 aydir yokum sanki arada listeye girdimmi hic kafam allak bullak oldu hangisinibaz alcaksin neysr sen ayarlarsin tamsm oyle olsun pc gelene kadr cok aktif olamam daha ii kaptanim sen bilirsin diyete asilmaliyim 1 ayim bosa gitti sallantida
Anlaştık o zaman Sema'cım. Sen bu hafta hem diyetine hem paylaşımlarına dikkat et haftaya cumaya listedesin. :16:

ebrucum ben de resim koydum bikaç tane 6-7 kilonun farkını :) vaktin olursa bi bak yorumlarını çok merak ediyorum:16:
Hemen bakıyorum canım benim. :34:

Back
X