- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Sen özverini göster Tuba cım biz seni idare ederiz. Ama diyetinden kesinlikle şaşma. Zaten bu hafta kızdım sana geçmişte okumuşsundur. Haftaya iyi bir kilo bekliyorum senden. Sen böyle boş kaldıkça gel, aklın burda olsun. Bu arada ne zaman bitecek vizeler? Ayyy kızlar yaaa bidaha takıma öğrenci almayacağım diyomuşumArkadaslar derse giricem simdi, arada gelip gelip gecmisi okumaya calisiyorum ama alintilamaya vaktim olmuyor, vizeler bitsin eskisi gibi devam insallah, beni mazur gordugunuz icin tesekkurlerr:)

Ben menülerde hep 20:00-20:30 yazısını gördüğüm için öyle söyledim canım. Biliyorsun saatler önemli.
Kaptancığım akşam yemeklerini işten çıkmadan yiyorum yemeğimi. Dün geç oldu biraz. Ofisteyken çıkmadan yiyorum. Menüleri blogumdaki eski menülerden kopyala yapıştır yapıp düzenlediğim için bazılarının saatlerini düzeltmeyi unutuyorum, gözümden de kaçıyor falan.. Ama ofiste olduğum her gün 17:50 - 18:10 arası akşam yemeği yiyorum. Tamam kaptancığım tarçınlı sütü deneyeceğim.

Hadi bakalım inşallah haftaya doğum yapmış olacağım inşallah ama cuma özellikle bakmayı istiyorum buraya. Sizlerden de bir birincilik bekliyorum bu haftaki birinciliği haftaya saklayın. Duydu mu herkes benioleyyyyyyyyy listedeyim haftaya çok çok daha iyi olacak inş.takımdan bu kadar uzak kalmam en azından yüzdemin düşmesinde işe yaradı hiç olmasa,takım için felaket olmadıhafta ben ve kg sabit olan arkadaşlarım çok iyi yüzdelerle geleceğiz eminim..