• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım yok zaten light falan bulamadım normal ayran aldım aynı sonucu alıyolarmış normal içenlerde aman 1 kilo gitse bile yeter bana

menülerin çok güzelleşti zelişcim böyle devam et güzel sonuçlar alıcaksın inş.

canım tüh görüşemedik ben gitmişim sen gelmişsin hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım

canım sen burayı düşünme biz burdayız. sen diyetine dikkat et yeter önemli olan bu. annenlerin hayırlısıyla dönmesinede sevindim. en kısa zamanda dönmen dileğiyle :54::54:

menün güzel ama saatler güzel değil . napalım sende böyle vericeksin herhalde. ama veremezsen bilki saatlerinden dolayı canım

tamam canım light bulamadım almadım normal aldım. bugün denemeye başlıyorum hadi hayırlısı

menün çok güzel canım
ya bişey sorcam yaptığın sporu biraz anlatırmısın inan hiç duymamıştım. :26::26:

bnde normalle yapıcam o zaman ama haftasonu yapcam ben bide akşam kaça kadar içilcekti bn şimdi alıştım 7 den sonra birşey yememeye ondan :26:

Gunaydin kizlar
Stresli bir sinav gununden daha hepinize merhaba:)

günaydın canım inşallah güzel geçer sınavın başarılar :)
Günaydıın nerdesiniz kimse yok :16:
günaydın zelişim :) ben yeni açabildim daha bilgisayarı :) ama sen yoksun şimdi de
kız deme 1.5 versem kötü mü darısı haftaya artık :9: ay böle dans filan uydururduk ona yaaaa :60:

bnde ya balığı filanda yapıorum valla tost makinesinde :1: temzilik kısmı zor gelio bazen ama kızartmadan iyidir :9:

kolay gelsin canım inş. en güzel şekilde verrsin sınavlarını :)

burccuuuuu benimki çok rahat ya çıkabiliyo ızgarası çıkartıp yıkıyorum hemen :9:

bnde normalle yapıcam o zaman ama haftasonu yapcam ben bide akşam kaça kadar içilcekti bn şimdi alıştım 7 den sonra birşey yememeye ondan :26:

ben 9da içtim en sonuncusunu sende o aralarda iç bence yani 9a doğru akşam erken yatıyosun zaten acıkmazsın :)

günaydın zelişim :) ben yeni açabildim daha bilgisayarı :) ama sen yoksun şimdi de

burccuuuuu benimki çok rahat ya çıkabiliyo ızgarası çıkartıp yıkıyorum hemen :9:

ben 9da içtim en sonuncusunu sende o aralarda iç bence yani 9a doğru akşam erken yatıyosun zaten acıkmazsın :)

tamam canım cumartesi pazar yapcam inş. :1:

dersteydim emoş çantanın içinden yazıyordum :9:

$tumblr_mkljave5I31ri7fpfo1_500.webp

hahahaa ne güldüm yaaaa :9: buseee bak senin adama napmışlar :9:

hoşbulduk kızlar.dünkü msjlarımı sayıp göndereyim buseye

emoşşş çok güldüm bende, haklı adam:27::9:

kahvaltımı yapacağım birazdan hazırlıyorum şişliğim iniyor hissediyorum:32:

busecim resim koy lütfen çok merak ediyorum farkı benim hedefimde 55-52 arası:52: herkes yok artık diyor ama bu sefer olacak:8:

kızlarrrrr köyden teyzem geldi bi sürü ot filan getirmiş yememe izin var mı yapılışını anlatayım hem az yağ ile ben kendime daha az yağ ilede yaparım soğan ve otu kavuruosun isteğe göre üzerine az biraz fırında pişmiş mısır ekmeği doğruosun hepsi böle yapılıo :26:

kızlarrrrr köyden teyzem geldi bi sürü ot filan getirmiş yememe izin var mı yapılışını anlatayım hem az yağ ile ben kendime daha az yağ ilede yaparım soğan ve otu kavuruosun isteğe göre üzerine az biraz fırında pişmiş mısır ekmeği doğruosun hepsi böle yapılıo :26:

tatlım hiç bilmiyorum ya mısır ekmeği sıkıntı olabilir

Back
X