iste benimde korkum bu.
birde benim göbekten asagiki karnim daha kalin ve kalcalarimda bedenimin üst kismina göre daha genis.
sana yardimci olamayacagim ama güzel egzersiz bulursan bende isterem

sasirdim böyle bir cevaba canim :26:
ben daha cok sevgilinle iddialasma gibi birsey sandim veya kilona laf atmistir vs. diye

hayirlisi canim, ama okadar cok mükemmel görünen veya görünmeye calisan ciftler var ki aslinda en büyük gürültüler onlardan cikiyor :26:
zevk meselesi tabiki..
misal bazilari görüntüyü ön kriter olarak tutarken benim icin tamamen karekter önemliydi.

benim sevdigim adam benden baya büyük ve bircok kizin "yakiskli" diye tanimladigi tarzdan degil, ama önemli olan benim onda o yakiskliligi görebilmem.

onu güzel yapan karekteri sonucta. havali ve gösteris düsknü insanlari sevmiyorum belkide bu yüzden bu düsüncem.

ne bileyim cok güzel olsun ama karekterinde en ufak bir soru takilsin kafama hemen gözümde cirkinlesir.

sonucta hem güzel hem mütevazi zor bulunuyor. bende herzaman güzel olarak gösterilen kizlardan oldugum icin karekterime uymasada azcik hava oluyor tabiki

mükemmel cift bana göre iyi anlasabilendir. bulusmamizda cok yakismissiniz fln demisti satici bir kiz. sanirim sevgimiz bizi sempatik cift yapiyor

kendini kaliplastirmaya calisiyorsun gibi geldi ama bilmiyorum, eger öyleyse bunun icin kilo vermeye degmez canim, kendin ve sagligin icin vermen en dogrusu.
aksi halde verdiginde bile mutlu olamazsin, kilodan sonra baska seylere takarsin bu dvm edip gider.. yakin cevremde böyle birini tanidigim icin yazayim dedim,
tabi burada cok uzun yazamadigimiz icin seni yanlista anlamis olabilirim, yorumumu yanlis anlgilama bu yüzden.

canim venüsün dedigi gibi tarti dijital ondandir ve pili zayif demissin.
bizim tarti baya eski ve dijital ama her zaman tartildigim yerde tartilmama ragmen pes pese tartildigimda bile farkli gösteriyor.
sabah 75.3 kg cikti sonra 75.5kg cikti, ben daha fazla kiloyu esas olarak kabul ettim.
herseyin en kötüsünü düsünürüm sonra daha iyisai olur sanirm bu yüzden
insallah canim.
dogum yapti, hatta bir ara ugramisti buraya. zaman buldukca gelecegini yazmisti