ceren bu cuma senden 500 gr üstü istiorum hatta 1 kg istiorum![]()
heee, sen bana mı dıodun yrn tartıda fark gör diyee? ben de sen görücen diye yazdım.. 500gr üstü vermem lazım zaten, yuh artık veremezsem.. ama 1 kilo bakalım cnm...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ceren bu cuma senden 500 gr üstü istiorum hatta 1 kg istiorum![]()
2 aydır diyetteyim kaçamak ilk defa![]()
heee, sen bana mı dıodun yrn tartıda fark gör diyee? ben de sen görücen diye yazdım.. 500gr üstü vermem lazım zaten, yuh artık veremezsem.. ama 1 kilo bakalım cnm...
2 ay sonra 1 kaçamak hakkın daha var o zaman Burcuuşş...![]()
2 ay sonra 1 kaçamak hakkın daha var o zaman Burcuuşş...![]()
gerçi sen 2 ay daha diyet yapmazsın.. 6-7 kilocuk kalmış, verirsin sen hemen kızz![]()
2 ay sonra zayıf olcağım için ilk kaçamak hakkımı waffle yönünden kullnmak istiorum ceren ya zaten fast food çıktı hayatımdan tamamen sadece waffle istiorum![]()
valla bu hafta iyi bi kilo verrsem çok gaza gelcem hazır okulda bitio![]()
60ı gör, waffle'ı kap Burcu![]()
Neyse kızlar ben kaçayim,hayırlı geceler
Neyse kızlar ben kaçayim,hayırlı geceler
hee, bu daha gaza gelmemiş halin yani???!!!daha gelicen!!
![]()
daha gelicem evet ya spor filan iyide bu hafta iyi kilo verrsem kaçamak yapmam ama veremzsem pes ederm die korkuorum![]()
neys çıtırlarım iyi geceler çok yorgunum öptüm hpinizi yarın görüşürüz iyi geclerrr![]()
![]()
senin saglıgın daha önemli.. sonucta cokta yememişsin..
şimdi nasılsın iyimisin
ahududu-kızılcık-dut gibi reçel-marmelat iyi gelir derlerdi... bir de ben bir keresinde tuz basmıştım, çok yandı ama geçti.. önce marmelatı dene istersen cnm, genelde işe yarardı bende, olmazsa tuzu düşün
yok yok, çıkarmışsın madem kaçamak sayılmaz cnm.. akşama ne yiyeceksin? neden kustun ki acaba?
anladım canım...
2 ayda süper kilo vermişsin ama şu listeyi hala paylasmadın bizimle![]()
![]()
kolay gelsin Nur
Fotona baktım,biraz göbek için calısırsan süper olacak...
Kendimede diyorum tabi![]()
Ya kızlar,agzımda yara cıktı,1 haftadır cok sızı yapıyor.
Ne yaptıysam geçmedi
Bildiğiniz bi yöntem var mı?
süpersin venüssssssss tebrik ederm kaçamakların olmasa kimbilir nasıl verecektin
olsun ceren azda olsa veriyorsun üzülme hem senin troid vardı sanırım şişkinliğinde varmış iyi yinede
tebrikler melek abla
saıdan cumaya 1.8 mtebrik ederi
ayşe abla senin menülerin herzaman süper oluyo bencede şişkinliktendir üzülme devam et
teşekkürler emoşumm
teşekkürler melek abla![]()
makarna mı pilav mı burcuuu idollerimdendin sen ya yapılır mı buşaka ya ben inanıyorum bu hafta çok iyi toparlarsın sen
nur tebrik ederimmmm
ehehehe utandım şimdi sağol venüs![]()
ahududu-kızılcık-dut gibi reçel-marmelat iyi gelir derlerdi... bir de ben bir keresinde tuz basmıştım, çok yandı ama geçti.. önce marmelatı dene istersen cnm, genelde işe yarardı bende, olmazsa tuzu düşün
ben yorum yapmıştım ama şimdi göremedim, okumuştun di mi Nur'cum...
yok yok, çıkarmışsın madem kaçamak sayılmaz cnm.. akşama ne yiyeceksin? neden kustun ki acaba?
bence tartılma moralin bozulur
öle düşünme kaptancım üzülürüm
canım şişkinlik varmış yarın tartıda görcem farkı bugün tartılmadım pilav işi filan değil bu bence yüzüğüm filan elimi sıkıo
yettim cerennnnnn
canım üçgen peynir yağlıdır dikkat et su ve spor yazmamışsın ama menü sağlıklı gibi akşam ki ekmek hariç![]()
ayyy kızlarrrrrrr bugün çok yoruldum gezdik top filan oynadık koştuk yorulduk ayyy ama kendime 38 beden pantolon denedim gçbeğim az daha erirse tamam bel filan oldu ama göbeğim az simit yaptı sıkınca çok mutlu oldum
Insaallah cuma günü tartı hepimizi şok eder![]()
hayıııırrr, pes etmek ne demek?? harika veriyorsun kızım, neden pes edecekmişsin... iyi kilo versen de veremesen de devam ediyorsun... duymamış olayım
tamam cnm, hadi iyi geceler sana da, ben de kaçıyorum o zaman![]()
Kızlar hasta değilim aslındaTavuk tavuk tavuk derken içim almadı ne yalan söyleyeyim.Midem bulandı bulandı sonunda çıktı.Normal bir diyette kraker hemen tolere edilebilirdi ama dukan affetmeyebilir..
Görücez bakaım.Bende 1 kg üstü verezsem çok üzülürüm![]()
Menüm
Sabah
Hindi füme ve haşlanmış yumurta
Öğle haşlanmış tavuk ve yağsız yoğurt
Ara : Kraker ve biraz ekmek(Bulantı yüzünden yediğimi hatırlatak isterim)
Akşam:Yok.............
Su 2.5 lt.(iyiki sabah çok içmişim)
Spor yok..
Bugün böyle anlamsız bir gün oldu ama yarın ola hayrola.
tesekkür ederim canim. canim cikti resmen suan zor yaziyorum
burcu sagolsun bana video önerdi dün ona basladim, bugün sinirlarimi daha fazla zorlamak istemiyorum
yorumun icin cok tesekkür ederim
bisey öneremicem canim bende ciktiginda eger ucuk olmadigina eminsem hicbisey yapmiyorum kendiliginden gecmesini bekliyorum nedense
tesekkür ederim canim
öyle mi ben görmedim canim, zahmet olmazsa tekrar yazarmisin?
kilmu daha iyi kontrol altinda aldigimi düsünüyorum ben tartilinca daha cok rahat ediyorum sanki
ohh iyi iyi masallah canim yilmak yok dvm ben 36 beden olmak istiyorum artik
pozitif anlamda diye ekleyerek insallah diyorum![]()
kizlar bu gün cok cisss seyler oldu
malum eve bir ordu insan gelince hazirligida ona göre bol cesitli oluyor
kacamak degil baya bildigin diyet bozma günüm oldu bugün
kendimi tutamadim ve tutmakda gelmedi icimden cünkü su daha az yagli veya kalorili diye seyler yoktu,
hazirlik yaparkende yorgun düstügüm icin ve misafirlerle ayri yememek icin bende herseyden az koyarak yedim.
ne olduklarini söylemiyim ama türk mutfaginin en özel lezzetlerindendi hepsi
misafirlerin istegi ile yürüyüse ciktik yemekten sonra.
2 saatten fazla yürüdük.
tüm gün kosusturma + 2 saatten fazla yürüyüs yaptigim icin artida cikmamayi umuyorum, yarin bakip yazarim size.
insallah sadece metabolizmam sasirmis olur ve pozitif etki olur ne diyeyim
yarin karsiniza özür degerinde bir menüyle cikmak istiyorum insallah.
bu arada burcucum heraketler icin cok tesekkkürler.
bugün özellikle alt karin kaslarimda hamlama hissettim demek ki kaslar güzel calisti o hareketlerle.
bugün dgl ama yarin dvm edicem insallah onlara.
birde bir yakinim benim okadar yürüyebilecegime inanmamis
acele edip kizlarla eve cebuk gelince onu gecmis bulundum, eve geldiginde sen yari yoldan geri döndün dimi dedi.
bende hayir tam aksine hizlanip solladikda geldik sizi dedim soklara girdi
eskisine göre cok enerjigim kizlar
80kilodan simdiki kiloma cok fark var, daha rahat hareket ediyorum.
bunu okuyup eger diyette olmayanlar varsa onlara sesleniyorum.
kendinize bu iskencei yapmayin kilo verin ve görün ne kadar dinc oldugunuzu.
bol su icmeyide sakin ihmal etmeyin.
ben 21yasimda olmama ragmen suan kendimi 5yas daha genclesmis hissediyorum
iyi geceler kizlar yarin insallah görüsürüz.
yarinda dügün var sanirim, bakalim gidermiyim oyunlumuydu mevlitlimiydi hatirlamiyorum ona göre hareket olur belki
tatli rüyalar hepinize uyuyan güzeller![]()