• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

neys çıtırlarım iyi geceler çok yorgunum öptüm hpinizi yarın görüşürüz iyi geclerrr :52::52: :54::54::54:

daha gelicem evet ya spor filan iyide bu hafta iyi kilo verrsem kaçamak yapmam ama veremzsem pes ederm die korkuorum :50:

hayıııırrr, pes etmek ne demek?? harika veriyorsun kızım, neden pes edecekmişsin... iyi kilo versen de veremesen de devam ediyorsun... duymamış olayım :20::20::20:

neys çıtırlarım iyi geceler çok yorgunum öptüm hpinizi yarın görüşürüz iyi geclerrr :52::52: :54::54::54:

tamam cnm, hadi iyi geceler sana da, ben de kaçıyorum o zaman :54::54::54::54::54:

senin saglıgın daha önemli.. sonucta cokta yememişsin..
şimdi nasılsın iyimisin

ahududu-kızılcık-dut gibi reçel-marmelat iyi gelir derlerdi... bir de ben bir keresinde tuz basmıştım, çok yandı ama geçti.. önce marmelatı dene istersen cnm, genelde işe yarardı bende, olmazsa tuzu düşün :(
yok yok, çıkarmışsın madem kaçamak sayılmaz cnm.. akşama ne yiyeceksin? neden kustun ki acaba?

Kızlar hasta değilim aslında:5::5: Tavuk tavuk tavuk derken içim almadı ne yalan söyleyeyim.Midem bulandı bulandı sonunda çıktı.Normal bir diyette kraker hemen tolere edilebilirdi ama dukan affetmeyebilir..
Görücez bakaım.Bende 1 kg üstü verezsem çok üzülürüm:14:

Menüm
Sabah
Hindi füme ve haşlanmış yumurta
Öğle haşlanmış tavuk ve yağsız yoğurt
Ara : Kraker ve biraz ekmek(Bulantı yüzünden yediğimi hatırlatak isterim)
Akşam:Yok.............

Su 2.5 lt.(iyiki sabah çok içmişim)
Spor yok..​

Bugün böyle anlamsız bir gün oldu ama yarın ola hayrola.

Banada hafta içi uyku yok haftasonu uyku yok perişanım vallahi:(
Yarın malum anneler günü kızlar sabah erkenden kahvaltı için anneme gidicem.Bütün gün nette olamam gelincede uykusuzluktan sızıp kalmazsam uğrarım.
Tüm annelerimizin bu özel gününü kutlarım..

anladım canım...
2 ayda süper kilo vermişsin ama şu listeyi hala paylasmadın bizimle :22: :29: :9:

kolay gelsin Nur :1:
Fotona baktım,biraz göbek için calısırsan süper olacak...
Kendimede diyorum tabi :9:

tesekkür ederim canim. canim cikti resmen suan zor yaziyorum :27:
burcu sagolsun bana video önerdi dün ona basladim, bugün sinirlarimi daha fazla zorlamak istemiyorum :37:
yorumun icin cok tesekkür ederim :29:

Ya kızlar,agzımda yara cıktı,1 haftadır cok sızı yapıyor.
Ne yaptıysam geçmedi :50:

Bildiğiniz bi yöntem var mı?

bisey öneremicem canim bende ciktiginda eger ucuk olmadigina eminsem hicbisey yapmiyorum kendiliginden gecmesini bekliyorum nedense :9:

süpersin venüssssssss tebrik ederm kaçamakların olmasa kimbilir nasıl verecektin :29::29::54:

olsun ceren azda olsa veriyorsun üzülme hem senin troid vardı sanırım şişkinliğinde varmış iyi yinede:23:

tebrikler melek abla:46::46:

saıdan cumaya 1.8 m:53::53::52::52::52::52: tebrik ederi :42:

ayşe abla senin menülerin herzaman süper oluyo bencede şişkinliktendir üzülme devam et:31::31:

teşekkürler emoşumm:17::17::17:

teşekkürler melek abla :21: :17:

makarna mı pilav mı burcuuu idollerimdendin sen ya yapılır mı bu :22: şaka ya ben inanıyorum bu hafta çok iyi toparlarsın sen :54:

nur tebrik ederimmmm :46::46:

ehehehe utandım şimdi sağol venüs :17:

tesekkür ederim canim :29:

ahududu-kızılcık-dut gibi reçel-marmelat iyi gelir derlerdi... bir de ben bir keresinde tuz basmıştım, çok yandı ama geçti.. önce marmelatı dene istersen cnm, genelde işe yarardı bende, olmazsa tuzu düşün :(

ben yorum yapmıştım ama şimdi göremedim, okumuştun di mi Nur'cum...

yok yok, çıkarmışsın madem kaçamak sayılmaz cnm.. akşama ne yiyeceksin? neden kustun ki acaba?

öyle mi ben görmedim canim, zahmet olmazsa tekrar yazarmisin?

bence tartılma moralin bozulur :16:

öle düşünme kaptancım üzülürüm :14:

canım şişkinlik varmış yarın tartıda görcem farkı bugün tartılmadım pilav işi filan değil bu bence yüzüğüm filan elimi sıkıo :50:

yettim cerennnnnn :35:

canım üçgen peynir yağlıdır dikkat et su ve spor yazmamışsın ama menü sağlıklı gibi akşam ki ekmek hariç :52:

kilmu daha iyi kontrol altinda aldigimi düsünüyorum ben tartilinca daha cok rahat ediyorum sanki :9:

ayyy kızlarrrrrrr bugün çok yoruldum gezdik top filan oynadık koştuk yorulduk ayyy ama kendime 38 beden pantolon denedim gçbeğim az daha erirse tamam bel filan oldu ama göbeğim az simit yaptı sıkınca çok mutlu oldum

ohh iyi iyi masallah canim yilmak yok dvm ben 36 beden olmak istiyorum artik :8::8::9:

Insaallah cuma günü tartı hepimizi şok eder :-)

pozitif anlamda diye ekleyerek insallah diyorum :9::9::29:

kizlar bu gün cok cisss seyler oldu :17:
malum eve bir ordu insan gelince hazirligida ona göre bol cesitli oluyor :56:
kacamak degil baya bildigin diyet bozma günüm oldu bugün :50:
kendimi tutamadim ve tutmakda gelmedi icimden cünkü su daha az yagli veya kalorili diye seyler yoktu,
hazirlik yaparkende yorgun düstügüm icin ve misafirlerle ayri yememek icin bende herseyden az koyarak yedim.
ne olduklarini söylemiyim ama türk mutfaginin en özel lezzetlerindendi hepsi :56:
misafirlerin istegi ile yürüyüse ciktik yemekten sonra.
2 saatten fazla yürüdük.
tüm gün kosusturma + 2 saatten fazla yürüyüs yaptigim icin artida cikmamayi umuyorum, yarin bakip yazarim size.
insallah sadece metabolizmam sasirmis olur ve pozitif etki olur ne diyeyim :9:
yarin karsiniza özür degerinde bir menüyle cikmak istiyorum insallah.

bu arada burcucum heraketler icin cok tesekkkürler.
bugün özellikle alt karin kaslarimda hamlama hissettim demek ki kaslar güzel calisti o hareketlerle.
bugün dgl ama yarin dvm edicem insallah onlara.
birde bir yakinim benim okadar yürüyebilecegime inanmamis :47:
acele edip kizlarla eve cebuk gelince onu gecmis bulundum, eve geldiginde sen yari yoldan geri döndün dimi dedi.
bende hayir tam aksine hizlanip solladikda geldik sizi dedim soklara girdi :9::9:
eskisine göre cok enerjigim kizlar :8::8::9::9:

80kilodan simdiki kiloma cok fark var, daha rahat hareket ediyorum.
bunu okuyup eger diyette olmayanlar varsa onlara sesleniyorum.
kendinize bu iskencei yapmayin kilo verin ve görün ne kadar dinc oldugunuzu.
bol su icmeyide sakin ihmal etmeyin.
ben 21yasimda olmama ragmen suan kendimi 5yas daha genclesmis hissediyorum :9::9:

iyi geceler kizlar yarin insallah görüsürüz.
yarinda dügün var sanirim, bakalim gidermiyim oyunlumuydu mevlitlimiydi hatirlamiyorum ona göre hareket olur belki :9::9:

tatli rüyalar hepinize uyuyan güzeller:9::9:

hayıııırrr, pes etmek ne demek?? harika veriyorsun kızım, neden pes edecekmişsin... iyi kilo versen de veremesen de devam ediyorsun... duymamış olayım :20::20::20:

tamam cnm, hadi iyi geceler sana da, ben de kaçıyorum o zaman :54::54::54::54::54:

pes etmicemmmmmm :52: tartılmaktan vazgeçtim ya cumAYA kadar trtılmıcam :52:

Kızlar hasta değilim aslında:5::5: Tavuk tavuk tavuk derken içim almadı ne yalan söyleyeyim.Midem bulandı bulandı sonunda çıktı.Normal bir diyette kraker hemen tolere edilebilirdi ama dukan affetmeyebilir..
Görücez bakaım.Bende 1 kg üstü verezsem çok üzülürüm:14:

canım tavuğu bi süre bırak bence :31:

Menüm
Sabah
Hindi füme ve haşlanmış yumurta
Öğle haşlanmış tavuk ve yağsız yoğurt
Ara : Kraker ve biraz ekmek(Bulantı yüzünden yediğimi hatırlatak isterim)
Akşam:Yok.............

Su 2.5 lt.(iyiki sabah çok içmişim)
Spor yok..​

Bugün böyle anlamsız bir gün oldu ama yarın ola hayrola.

afiyet olsun cnm :54:

tesekkür ederim canim. canim cikti resmen suan zor yaziyorum :27:
burcu sagolsun bana video önerdi dün ona basladim, bugün sinirlarimi daha fazla zorlamak istemiyorum :37:
yorumun icin cok tesekkür ederim :29:

bisey öneremicem canim bende ciktiginda eger ucuk olmadigina eminsem hicbisey yapmiyorum kendiliginden gecmesini bekliyorum nedense :9:

tesekkür ederim canim :29:

öyle mi ben görmedim canim, zahmet olmazsa tekrar yazarmisin?

kilmu daha iyi kontrol altinda aldigimi düsünüyorum ben tartilinca daha cok rahat ediyorum sanki :9:

ohh iyi iyi masallah canim yilmak yok dvm ben 36 beden olmak istiyorum artik :8::8::9:

pozitif anlamda diye ekleyerek insallah diyorum :9::9::29:

kizlar bu gün cok cisss seyler oldu :17:
malum eve bir ordu insan gelince hazirligida ona göre bol cesitli oluyor :56:
kacamak degil baya bildigin diyet bozma günüm oldu bugün :50:
kendimi tutamadim ve tutmakda gelmedi icimden cünkü su daha az yagli veya kalorili diye seyler yoktu,
hazirlik yaparkende yorgun düstügüm icin ve misafirlerle ayri yememek icin bende herseyden az koyarak yedim.
ne olduklarini söylemiyim ama türk mutfaginin en özel lezzetlerindendi hepsi :56:
misafirlerin istegi ile yürüyüse ciktik yemekten sonra.
2 saatten fazla yürüdük.
tüm gün kosusturma + 2 saatten fazla yürüyüs yaptigim icin artida cikmamayi umuyorum, yarin bakip yazarim size.
insallah sadece metabolizmam sasirmis olur ve pozitif etki olur ne diyeyim :9:
yarin karsiniza özür degerinde bir menüyle cikmak istiyorum insallah.

bu arada burcucum heraketler icin cok tesekkkürler.
bugün özellikle alt karin kaslarimda hamlama hissettim demek ki kaslar güzel calisti o hareketlerle.
bugün dgl ama yarin dvm edicem insallah onlara.
birde bir yakinim benim okadar yürüyebilecegime inanmamis :47:
acele edip kizlarla eve cebuk gelince onu gecmis bulundum, eve geldiginde sen yari yoldan geri döndün dimi dedi.
bende hayir tam aksine hizlanip solladikda geldik sizi dedim soklara girdi :9::9:
eskisine göre cok enerjigim kizlar :8::8::9::9:

80kilodan simdiki kiloma cok fark var, daha rahat hareket ediyorum.
bunu okuyup eger diyette olmayanlar varsa onlara sesleniyorum.
kendinize bu iskencei yapmayin kilo verin ve görün ne kadar dinc oldugunuzu.
bol su icmeyide sakin ihmal etmeyin.
ben 21yasimda olmama ragmen suan kendimi 5yas daha genclesmis hissediyorum :9::9:

iyi geceler kizlar yarin insallah görüsürüz.
yarinda dügün var sanirim, bakalim gidermiyim oyunlumuydu mevlitlimiydi hatirlamiyorum ona göre hareket olur belki :9::9:

tatli rüyalar hepinize uyuyan güzeller:9::9:

o cısların acısını çıkar nurrrrr :47: iyidir ya harketler :52:

Back
X