- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Aramıza hoş geldin Özlem'cim. Ben Ebru takım kaptanıyım ama şu aralar çok fazla bulunamıyorum takımda. Takımla birlikte yaklaşık 23 kiloya yakın kilo verdim. Mezun olduktan sonra yine takımda kaldım. Sonrasında güzel bir hamilelik geçirip ikinci kızımı dünyaya getirdim 45 gün önce. Bu nedenle bu aralar çok fazla bulunamıyorum takımda. 31 yaşındayım Konya da yaşıyorum. Sende yaşını ve yaşadığın şehri yazarsan sevinirim. Arada bir başarı hikayelerine ve ordaki resimlerede bak çok motive ediyor.Cerencim hoşbulduk, benim de adım Özlem memnun oldum. Endüstri mühendisiyim ben de, şu an yeni iş arıyorum, boş zamanın da tadını çıkarıyorum. Spor salonuna daha sık uğrayıp, sıkı bi diyet uygulayarak bu kilolardan kurtulmak istiyorum. Destek ve önerilerinizi bekliyorum. Bebiş için bol şans kuzucum. Kaç kilo vermek istiyorsun? ben şu an 71 kiloyum hedefim 55 olmak. Ticker oluşturucam birazdan takip edersiniz. :79:
Hilal'cim sen hangi şehirde yaşıyordun? Bide ne iş yapıyordun? Amma meraklıyım bendevayyyyyyyyyyyyyy.Bu ne kadar sıcak.:95::95::95::95::95::95:
İki gündür halsizlik zaten çok rahatsız ediciydi birde sıcak yandım.Burda ohhh püfür püfür klimalar anlamıyorum sıcağı tabi.Çıkınca beynim kaynadı
Sporda yapmıyorum haliyle
Bakalım ne bulabilirim kendime göre spor :26:
Bugün çok dışarı çıktım biraz fazla çalışmam lazım beni merak etmeyin çıkmadan uğrarım yeniden..

Bende diyorum nerde bu kız gelmiyor bi türlü diye. Bence de daha sık gel ki motivasyon artsın canım benimiyiyim ya,faturayı hala ödemedim,giremiyorum
yarın ödeyecegim inş... ondan sonra buraya daha sık girerim..
mahcup oluyorum sizede,![]()

Sen varya sen tamamen dayaklıksın zaten. Az daha dayansan varmıştın hedefinebende gecen sene 68 e inmiştim ,dikkat etmeyince geri aldım![]()

Bende artık Emoş demeye başlıcam çünkü hoşuma gitti Emineden daha samimikızlar 2 haftanın mesaj sayılarını düzenledim. düzenli göndermeye çalışın mesaj sayılarınızı
Eki Görüntüle 717334