Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlaaar nasılsınız bakiiim? burcuuumm nasılsın nasıl gidiyooorrr çok özledim burayııı :16:

biz bomba gibi gidiyoruz kuzucum asıl sen nasılsın naptın kilonu koruyabildin mi :52:

dukan mukan hak getire burcuuuuu :52: tabiri caizse bir camış edasıyla yiyorum :53: en son burdan ayrıldığımda tam 50 idim. sonra diyete devam ettim 48.4 ü gördüm, fakat şuan 51 kg ım tam :53::53: 2,5 kg aldım yaniiiiiiiiii :18: durmam gereeeeekkkk :52:

sen de durumlar nasıııl? toplam kaç kilo verdin ve hedefe kaç kaldııııı :emir_bebek:

dukan mukan hak getire burcuuuuu :52: tabiri caizse bir camış edasıyla yiyorum :53: en son burdan ayrıldığımda tam 50 idim. sonra diyete devam ettim 48.4 ü gördüm, fakat şuan 51 kg ım tam :53::53: 2,5 kg aldım yaniiiiiiiiii :18: durmam gereeeeekkkk :52:

sen de durumlar nasıııl? toplam kaç kilo verdin ve hedefe kaç kaldııııı :emir_bebek:

toplam 10.7 yi verdim canım 65.3 üm şuan hedefe 5.3 var ama sanırım dahada zayıflıcam :52: olsun en azından 2 3 kilo daha fazlasını almada aman Allah korusun :52:

Zaten takımda pek kimse yoktu.Diğer arkadaşlarda başka takıma geçtiler sanırım. :26:

sabah(11:15)
1 tam bugday roll ekmekten peynirli tost
2 zeytin
domates salatalık
şekersiz çay

öğle(15:30)
1/2 dukan pizza
300 ml ayran
1 küçük dilim kavun

akşam(19:30)
1/2 tavuk gögüs ızgara
300 ml ayran
közlenmiş sebzeler
salata

3.6 litre su
1.5 lt sodalı yeşilçay
500 ml kayısılı form çayı
30 dk jillian
20 dk basen karın egzersizi

:42::42:

Zaten takımda pek kimse yoktu.Diğer arkadaşlarda başka takıma geçtiler sanırım. :26:

canım bu haftaki bildirime baktım senin daha bize gelmen kesin olmadığı için belirtilmemiş bence paylaşım alanına gidip bi sor elbet cevap veren olacaktır napacağımız konusunda senin haftaya listeye girebilmen için bu hafta 13. takıma transfer yazması gerekiodu ama olmadığı için yazılmamış. bu nedenle bildirimde yeni üye mi yoksa normal mi yer alcan onu bi paylaşım alanında sor bence

Sizden cevap beklediğimi belirtmiştim takımda.Bildirimden sonra sizden yanıt geldi.Bu yüzden yazılmadı sanırım.son zamanlar zaten bir iki arkadaş vardı onlarda 5.takıma geçmişler. Neyse cuma ola hayrola;))

Son düzenleme:
sabah(11:15)
1 tam bugday roll ekmekten peynirli tost
2 zeytin
domates salatalık
şekersiz çay

öğle(15:30)
1/2 dukan pizza
300 ml ayran
1 küçük dilim kavun

akşam(19:30)
1/2 tavuk gögüs ızgara
300 ml ayran
közlenmiş sebzeler
salata

3.6 litre su
1.5 lt sodalı yeşilçay
500 ml kayısılı form çayı
30 dk jillian
20 dk basen karın egzersizi

:42::42:

ayy ne güzel protein agırlıklı gidiyorsun sen Burcu ya..
Ben yapamıyorum,sürekli yumurta yogurt midem kaldırmıyor :50:

Menüm:

Sahur:
1 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin ve çay

İftar:
1 dilim ekmek
4 kaşık kıymalı türlü
1 kase sebze çorbası

2.5 lt su ( yatana kadar )
30 dk. zumba + 50 mekik

Mutedeyyin Allah kabul etsin. internette gezinirken bir diyet listesi gördüm.Site adresi yada listeyi paylaşmamda sakınca olurmu arkadaşlar?:)) Fikirlerinizi almak istiyorum.

Son düzenleme:
Mutedeyyin Allah kabul etsin. internette gezinirken bir diyet listesi gördüm.Site adresi yada listeyi paylaşmamda sakınca olurmu arkadaşlar?:)) Fikirlerinizi almak istiyorum.

Ozlem cim,siteyi degilde listeyi paylasabilirsin..
Adım Melek bu arada :1:

Memnun oldum melek:9: 15 kilo imkansız gibi tabi:56:

Bugün size 1 ayda 15 kilo verdiren diyet listesi vereceğim. Bu diyet listemiz 7. günlük program olarak vereceğim ve siz bunu 4 hafta boyunca uygulayacaksınız. Diyet listemiz bünyenizi biraz yorabilir çünkü zor bir diyettir ancak elde edeceğiniz sonuçları düşündüğünüzde buna dayanabileceğinizi düşünüyoruz.

Bu diyeti uygularken eğer sizi zorlarsa 7 gün sonunda 3 gün bir mola verin daha sonrasında tekrar yapmaya devam edebilirsiniz.
1.Gün

Diyetimizin birinci günü birazcık zordur. Bugün istediğiniz kadar sınırsız meyve yiyebilirsiniz. Bol bol su tüketebilirsiniz ancak yemek yemek kesinlikle yasak.

2.Gün

Diyetimizin ikinci gününe geldik. Bugün meyve değil ancak sınırsız meyve suyu tüketebilirsiniz. Bugün de maalesef yemek yemek yasak. Yine bol bol su tüketebiliyorsunuz.
3.Gün
Diyetimizin üçüncü gününe geldik. Bugün diyetimiz yavaş yavaş rahatlamaya başlıyor.

Kahvaltıda: 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 1 adet haşlanmış yumurta, salatalık, domates, 2 dilim tam buğday ekmeği ve 1 adet armut
Öğle Yemeğinde: Bol bol yeşillik içeren salata, üstüne bir kibrit kutusu kadar peynir ve biraz zeytinyağı
Akşam: 150 gram ızgara tavuk, 2 domates, 1 bardak ayran

4.Gün
Kahvaltıda: 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 1 adet haşlanmış yumurta

Öğle Yemeğinde: Bol bol yeşillik içeren salata, üstüne bir kibrit kutusu kadar peynir ve biraz zeytinyağı
Akşam Yemeği: 100 gram peynir ile yapılmış 2 yumurtalı omlet

5.Gün
Akşam Yemeği: 1 adet alabalık ızgarada pişmiş olacak yanında bol yeşillikli salata

6.Gün
Kahvaltıda: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur.
Öğle Yemeğinde: Bol bol yeşillikli salata
Akşam Yemeği: 150 gram ızgara tavuk yanında 1 bardak ayran

7.Gün
Kahvaltıda: 2 dilim tam buğday ekmeği üstüne 2 kaşık fıstık ezmesi

Son düzenleme:
7. takım tamamen kapandı mı?
Kapanmadıysa oraya söylemesi lazım.
Onlarda haftaya onun adının yanına transfer diye düşücekler...

sagol Burcu'm...

canım tamamen kapandı bu hafta son bildirmlerini yaptılar izinliler gitti geriye kalanlarda dağılmış

ayy ne güzel protein agırlıklı gidiyorsun sen Burcu ya..
Ben yapamıyorum,sürekli yumurta yogurt midem kaldırmıyor :50:

ben yumurtadan bıkmam canım çok seviyorum bilmiyorum ama her gün yerim yani

Menüm:

Sahur:
1 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin ve çay

İftar:
1 dilim ekmek
4 kaşık kıymalı türlü
1 kase sebze çorbası

2.5 lt su ( yatana kadar )
30 dk. zumba + 50 mekik

canım sahurda çok az yemişsin acıkmadın mı ki ama geneli güzel yani gece bi yumurta olsa örnek ramazan menüsü derdim :nazar:

Memnun oldum melek:9: 15 kilo imkansız gibi tabi:56:

Bugün size 1 ayda 15 kilo verdiren diyet listesi vereceğim. Bu diyet listemiz 7. günlük program olarak vereceğim ve siz bunu 4 hafta boyunca uygulayacaksınız. Diyet listemiz bünyenizi biraz yorabilir çünkü zor bir diyettir ancak elde edeceğiniz sonuçları düşündüğünüzde buna dayanabileceğinizi düşünüyoruz.

Bu diyeti uygularken eğer sizi zorlarsa 7 gün sonunda 3 gün bir mola verin daha sonrasında tekrar yapmaya devam edebilirsiniz.
1.Gün

Diyetimizin birinci günü birazcık zordur. Bugün istediğiniz kadar sınırsız meyve yiyebilirsiniz. Bol bol su tüketebilirsiniz ancak yemek yemek kesinlikle yasak.

2.Gün

Diyetimizin ikinci gününe geldik. Bugün meyve değil ancak sınırsız meyve suyu tüketebilirsiniz. Bugün de maalesef yemek yemek yasak. Yine bol bol su tüketebiliyorsunuz.
3.Gün
Diyetimizin üçüncü gününe geldik. Bugün diyetimiz yavaş yavaş rahatlamaya başlıyor.

Kahvaltıda: 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 1 adet haşlanmış yumurta, salatalık, domates, 2 dilim tam buğday ekmeği ve 1 adet armut
Akşam: 150 gram ızgara tavuk, 2 domates, 1 bardak ayran

4.Gün

Akşam Yemeği: 100 gram peynir ile yapılmış 2 yumurtalı omlet

5.Gün
Akşam Yemeği: 1 adet alabalık ızgarada pişmiş olacak yanında bol yeşillikli salata

6.Gün
Kahvaltıda: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur.

7.Gün
Kahvaltıda: 2 dilim tam buğday ekmeği üstüne 2 kaşık fıstık ezmesi

canım eğer uyabilceksen yapılabilcek güzel bi diyet doyurucu ve sağlıklı

ama sıkılırım diosan bunu yap bi haftada protein diyeti yap yni değiştirerek et balıkk tavuk ye hem değişiklik olur hemde kastan değil yağdan yakmış olursun

Kızlar bugünkü menümü görmemezlikten gelin:17: biraz rahatsızdım:26:

07:30 sade türk kahvesi
08:30 sade türk kahvesi,biraz bitter çikolata
10:00 1 salatalık
13:00 2 bardak şekersiz çay,3 minik poğaça
16:00 1 bardak şekersiz çay,3 küçük parça baklava
18:00 şekersiz sütlü nescafe(inek sütü)
19:00 sade türk kahvesi
20:30 2 bardak çay,biraz kıraker

3litre su
toplam 1 saat dışarıda hafif tempoda yürüdük

Başağrım vardı.bulantı oldu bayılacak gibi hissettim kendimi öğleden sonra.tatlı yiyince kendime geldim biraz:47: kan şekerim düşmüştür belki:26: Neyapim yediğim hiçbirşeyi saklamak istemiyorum sizden.Niye kendimizi kandıralımki:31: böyle tiplerde var etrafımızda yerler yerler otururlar.Ben bişey yemiyorum.ilaçlar kilo aldırıyor derler:9:

Son düzenleme:
Back
X