Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoşgeldin canım :)
menülerin yeni başladığın için pek diyet menüsü değil ama zamanla düzene girecekler :) 1. tavsiyem patates kızartmasından uzak dur hatta patates yememeye çalış. 2. tavsiyem açma yerine tam buğday yada kepekli ekmeği kızarmış olarak tüketebilirsin kahvaltıda hayat kurtarır :)

1-2 sayfa önce takım kurallarını paylaştım. onu okuyup onaylaman gerekli. bir de günlük yazdığın mesajları mesaj atman gerekiyo sen daha atamıyosun o yüzden gece çıkmadan önce bugünkü mesaj sayım şu diye belirt. başka aklıma gelen olursa yazarım canım tekrar hoşgeldin aramıza :)

Söz veriyorum önerilerinizi dikkate alıcam..

Tamamdır canımm kuralları okuyorum hemen :)

kızlar sizce çok azimli olursam 38 beden olurmuyum ağustos ayının sonunda falan:44: hoş şu anki bedenimi tam olarak bilmiyorum aslında:9:

kızlar davet bekleyen 4 kişi vardı hepsini çağırdım takım şenlensin azcık değil mi :16:
Çok iyi yapmışsın Emoşum! Takıma enerji gelsin biraz :12:
Kuralları okudum.Elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışırım arkadaşlar;)

Hoşbulduk memnun oldum bende 0zlem.24,5 yaşındayım.evliyim.1tanene bebişim var.zayıflama yarışmasında 3 haftam.25 mayısta 7.takıma katıldım.ozaman 75.200 dü kilom.7 haziranda 72.500 :)) umarım hep birlikte kilolarımızdan kurtuluruz.
Hoşgeldin canımmm :21: :23:
İşler fena halde yoğun o sebeple çok sık giremiyorum…

Ama bu guruptan diskalifiye olmakta istemiyorum, meraklanmayın kısa sürede toplar bunu da düzene koyarım inşallah…

Cuma günü menümle işe başlayım;

08:00 kahvaltılık gevrek + süt

12:30 pide (sakın kızmayın onu yedikten sonra grupta olduğumu öğrendim. Bi daha yoook 60 göresiye kadar yok.. )

16:00 yoğurt (tarçın, zencefil, zerdeçal ile)

19:00 salata, 4 ad yaprak sarma 

2 lt su

Cumartesi günü

09:00 açma + şekersiz çay

12:00 yoğurt (tarçın, zencefil, zerdeçal ile)

15:00 çeyrek ekmekten biraz fazla tost az yağlı

20:00 1 kşk kısır, patates salatası 1 ad poğaça (misafirlikte anca bu kadar kısabiliyom )

2,5 lt su

Pazar günü

11:00 domates, peynir maydonoz, 4 dilim patates kızartması+ 2 dilim ekmek

18:00 taze fasülye + salata 1 dilim ekmek

Kızım sağolsun akşam uyutmadığı için gece yarısı kızıma mam hazırlarken unutarak yediğim 1 adet bebe bisküvisini görmezden gelsek. Ben kendime çok çok kızdım..

2 lt su
Afiyet olsun canım. Menülerinde küçük küçük ama bol kalorili kaçamaklar var. Zamanla toparlarsın bizlerle birlikte :13:

ayy kızlar kendimden bi utandım resmen mutfak batmış ya gören evde hiç kadın yaşamıo zannetcek haaa o kadar mı pis olur ama şimdi çamaşır suyu kokuo

kızlar bu arada bi arkadaşım bana sende temizlik hastalığı olmuş dedi
:53: ev kızı sendromuna mı yakalıandım ne ahahahahah annem postayı koyduktan sonra evlenene kadar her iş sende dedi sanki bende değildi de kimdeydi bazen diorum tek çocuk olmak zor anasını satıyım diyorum neyse kızlar akşama ne yemek yapım ya :52:

çok fena kızlar çok şimdi duşakabini filan ciflicem valla daha temizliğe girişemedim bugün baya işim var neyse spor yerine geçerrr işte bugünnn hadi öptüm hepinizi :54:

bu arada ceren şirket dışı aktivitedeymiş akşama kadar giremeyecekmiş kızlarrrrr haberiniz ola
:52:
Oh maşallah
:15::15::15::15:

Çalışmıyorum.19 aylık bebişim var bütün gün onunla ilgileniyorum:) kilo verirken spor yaptınmı 3 ay boyunca.Sürekli diyetmi yaptın? bende eski kiloma kavuşmayı çok istiyorum.Bazen imkansız gibi geliyor ama üstesinden gelecez inşallah:16:

maşallah canım Allah bağışlasın :16: ben diyete başladığım zaman spora da başladım öncesinde plates yapıyodum devam ettim sarkmak istemediğim için sporu bırakmadım hiç yapamıyosam bi 10 15 dk bacak karın egzersizi yaptım

ayy kızlar kendimden bi utandım resmen mutfak batmış ya gören evde hiç kadın yaşamıo zannetcek haaa o kadar mı pis olur ama şimdi çamaşır suyu kokuo

kızlar bu arada bi arkadaşım bana sende temizlik hastalığı olmuş dedi
:53: ev kızı sendromuna mı yakalıandım ne ahahahahah annem postayı koyduktan sonra evlenene kadar her iş sende dedi sanki bende değildi de kimdeydi bazen diorum tek çocuk olmak zor anasını satıyım diyorum neyse kızlar akşama ne yemek yapım ya :52:

çok fena kızlar çok şimdi duşakabini filan ciflicem valla daha temizliğe girişemedim bugün baya işim var neyse spor yerine geçerrr işte bugünnn hadi öptüm hepinizi :54:

bu arada ceren şirket dışı aktivitedeymiş akşama kadar giremeyecekmiş kızlarrrrr haberiniz ola
:52:

ayy burcu sorma esadın evini temizledim bende 3 haftadır ev boş olunca her yer toz kir olmuş. cumartesi günü akşama kadar temizlik yaptım 1 şişe domestos bitirdim :9: en son zehirlenicektim neredeyse :9:
kızlar sizce çok azimli olursam 38 beden olurmuyum ağustos ayının sonunda falan:44: hoş şu anki bedenimi tam olarak bilmiyorum aslında:9:

boyun kaçtı canım? ben 3. ayda 38 giymeye başladım. 42 giyiyodum şu an bazı markalarda 36 da oluyo ama şimdilik 38 tam oluyo

boyum 165. göbişim 1 ay önce 100 cm'ti yanlış ölçmüyorsam 95'e yaklaşmış. Göbeğim çok fena yağlı çook:14::14::14:
emoş senin boyun kaç bende sağlıklı beslenmeye,egzersize tekrar başladığımda senin başlangıç kilona yakındım.

Son düzenleme:
Yeni gelen arkadaşlar merhaba,
isimlerinizi bilmediğim için birebir hitap edemiyorum. Ben Venüs (adımı paylaşmıyorum), 21 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum, üniversite okuyorum ve çalışıyorum.
2 Mart 2013'de 13. Takım ile diyete başladım.
87.6 kg'dan 71.2 kg'a düştüm. Toplam 16.4 kg verdim.:16:
Boyum 1.70 cm
3 Aylık süreçte yok denecek kadar az spor yaptım.
3 Haftadır diyete ara vermiştim diyebilirim.:14: Bu Pazar tekrar başladım.
1 Ağustos'ta 60 kiloya düşmeyi hedefliyorum.:15:
Birlikte çok güzel kilolar verebiliriz, takıma odaklanıp önerileri dikkate alırsak..:16:

Çalışmıyorum.19 aylık bebişim var bütün gün onunla ilgileniyorum:) kilo verirken spor yaptınmı 3 ay boyunca.Sürekli diyetmi yaptın? bende eski kiloma kavuşmayı çok istiyorum.Bazen imkansız gibi geliyor ama üstesinden gelecez inşallah:16:

bana da bazen hayal gibi geliyor. Allah bağışlasın bebeğini, onlarla uğraşmak spora bedel bence.

bence olursun canım benm boyumda 1.60 şu an 38 e giriyorum

Çok iyi yapmışsın Emoşum! Takıma enerji gelsin biraz :12:

Hoşgeldin canımmm :21: :23:

Afiyet olsun canım. Menülerinde küçük küçük ama bol kalorili kaçamaklar var. Zamanla toparlarsın bizlerle birlikte :13:

Oh maşallah
:15::15::15::15:

ahahahahha :52:

Çok rahat 38 olursun bence. Şuan en fazla 40 bedensindir. 2 ayda 1 beden inmek öyle zor bir şey değil.

maşallah canım Allah bağışlasın :16: ben diyete başladığım zaman spora da başladım öncesinde plates yapıyodum devam ettim sarkmak istemediğim için sporu bırakmadım hiç yapamıyosam bi 10 15 dk bacak karın egzersizi yaptım

ayy burcu sorma esadın evini temizledim bende 3 haftadır ev boş olunca her yer toz kir olmuş. cumartesi günü akşama kadar temizlik yaptım 1 şişe domestos bitirdim :9: en son zehirlenicektim neredeyse :9:

boyun kaçtı canım? ben 3. ayda 38 giymeye başladım. 42 giyiyodum şu an bazı markalarda 36 da oluyo ama şimdilik 38 tam oluyo

ay emoşummm ya daha 2 oda temzledim salon antre mutfak silip süpürme kaldı valla çok fenayım bende zehirlencem herhalde :52:

boyum 165. göbişim 1 ay önce 100 cm'ti yanlış ölçmüyorsam 95'e yaklaşmış. Göbeğim çok fena yağlı çook:14::14::14:
emoş senin boyun kaç bende sağlıklı beslenmeye,egzersize tekrar başladığımda senin başlangıç kilona yakındım.

canım tek çözümün mekik günde en az 100 mekik kurtarır seni jillian ın mekikleri çok iyi bak bacakları yukarı kaldırıp yaptığı özellikle çok çok iyi :52: evdesin nasıl olsa yat mekik çek akşama kadar :52:

Yeni gelen arkadaşlar merhaba,
isimlerinizi bilmediğim için birebir hitap edemiyorum. Ben Venüs (adımı paylaşmıyorum), 21 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum, üniversite okuyorum ve çalışıyorum.
2 Mart 2013'de 13. Takım ile diyete başladım.
87.6 kg'dan 71.2 kg'a düştüm. Toplam 16.4 kg verdim.:16:
Boyum 1.70 cm
3 Aylık süreçte yok denecek kadar az spor yaptım.
3 Haftadır diyete ara vermiştim diyebilirim.:14: Bu Pazar tekrar başladım.
1 Ağustos'ta 60 kiloya düşmeyi hedefliyorum.:15:
Birlikte çok güzel kilolar verebiliriz, takıma odaklanıp önerileri dikkate alırsak..:16:
bravo.çok güzel kilo vermişsin.çok sıkı bir diyet yaptın sanırım spor yapmamışsın. umarım birlikte güzel güzel kilolardan kurtuluruz.şuanki kilolarımız birbirine yakın ama senin boyun daha uzun;)) şu an kaç bedensin?bende bedenlerle,ölçülerle,tartılarla kafayı bozmuş durumdayım.Çok takıntılıyım:50:saat başı tartılıyorum:47:

kızlar bu cuma bildiriminde kaç kilo olmak istediğinizi yazın. yeni uygulamamız bu hedef kilonun %80ine ulaşamayan diğer takımlara gider pişmanlığını belirtir :) hadi bakalım yeni kuralımız hayırlı olsun :16:

Kuralları okudum, Elimden geldiği kadar uyacağım..

Şu an 70 kiloyum

cuma günü 69,50 hedefliyorum..

bence olursun canım benm boyumda 1.60 şu an 38 e giriyorum
canım tek çözümün mekik günde en az 100 mekik kurtarır seni jillian ın mekikleri çok iyi bak bacakları yukarı kaldırıp yaptığı özellikle çok çok iyi :52: evdesin nasıl olsa yat mekik çek akşama kadar :52:
inşallah canım inşallah.Zaten eksiğim vardı sabah 2 defa jillian yaptım.İnşallah akşamda 2 defa yapabilirsem bitirmiş olacam.:46:

bana da bazen hayal gibi geliyor. Allah bağışlasın bebeğini, onlarla uğraşmak spora bedel bence.
teşşekkür ederim.seninde bebişi allah bağışlasın.İyiki varlar. Ama kötü düşünme başarıcağız inşallah;))

bravo.çok güzel kilo vermişsin.çok sıkı bir diyet yaptın sanırım spor yapmamışsın. umarım birlikte güzel güzel kilolardan kurtuluruz.şuanki kilolarımız birbirine yakın ama senin boyun daha uzun;)) şu an kaç bedensin?bende bedenlerle,ölçülerle,tartılarla kafayı bozmuş durumdayım.Çok takıntılıyım:50:saat başı tartılıyorum:47:
Teşekkür ederim canım. Sıkı bir diyet yapmadım, sağlıklı ve düzenli beslendim. Zaten diyetisyene gidiyorum. Senin boyun kaçtı canım? Bedenimi bilmiyorum. Ölçülerimi şimdi yazarım. Sürekli tartılmak diyette yapılacak en büyük hata sanırım. Kilo sürekli dalgalanır, sen de o dalgalanmaları gördükçe iyice takıntılı olacaksın.
:26:
7 Mayıs ölçülerim;
Bel: 78cm
Göbek: 93cm
Basen: 108cm
Üst bacak: 66cm
Alt bacak: 42cm
Kol: 33cm

benim boyum 1.70 canım normalde bu kiloyla 36 giyebilmem lazım ama ben popom büyük olsun diye diye kaldı kocaman :9:

canım tartılacaksan günde 1 defa sabah uyanınca tartıl gün içinde 1 kg kadar fark olabilir moral bozar. sana hiç bir getirisi olmaz. bende her gün tartılıyorum ama sadece sabah :34:

Kuralları okudum, Elimden geldiği kadar uyacağım..

Şu an 70 kiloyum

cuma günü 69,50 hedefliyorum..

canım senin başlangıç kilonu ve boyunu not almamışım onları da yazar mısın bana? takıma çağırdığım günkü kilon olacak

inşallah canım inşallah.Zaten eksiğim vardı sabah 2 defa jillian yaptım.İnşallah akşamda 2 defa yapabilirsem bitirmiş olacam.:46:

teşşekkür ederim.seninde bebişi allah bağışlasın.İyiki varlar. Ama kötü düşünme başarıcağız inşallah;))

jillian etki etti mi canım sna bende yapıyorum ama ne bilim düzenli yapamıyorum bi yere gdiyorum akşamlara kadar eve gelmiyorum filan ama arada yapıorum işte çok iyi ter attırıo ama ne bilim bilemedim :52:

Selaaam kızlarr., yaklasık ii aylık bir aradan sonra tekrar sizlerleyim.. Hatırlarsanız iphonumu ufaklık suya attıgı için telefonsuz kalıp izne ayrılmak zorunda kalmıstım.. Ancak yeni bir telefon alabildim ve artık internetim var, insallah bu yaz boyunca bol bol paylasım yapabilicem, ben bu izne ayrıldıgım donemde iki kilo aldım:( sizin motivasyonunuz olmadan saldım gitti yaa

Ee siz ne durumdasınız, mezun olan , olmaya yaklasanlar filan... Hadi bakalım , bu yaz okul yokken hazır bol bol spor yapmak isityorum.. İnsallah bir an once saglıklı bir sekilde hedefllere ulasırııızzz:))
Bu arada hatırlayamayanlar-tanımayanlar icin adım tuba, 26 yasındayım iki kızım var ogrenciyim. Suan 72 kiloyum boyum 169 hedefim ise 63

jillian etki etti mi canım sna bende yapıyorum ama ne bilim düzenli yapamıyorum bi yere gdiyorum akşamlara kadar eve gelmiyorum filan ama arada yapıorum işte çok iyi ter attırıo ama ne bilim bilemedim :52:
inan bende bilmiyorum:9: Görenler zayıflamışsın diyor ama ben kendimde bişeye inanmak istemediğim için anlamıyorum galiba.Bende bazı günler yapamadım.Bugün 3.levelin bitmesi lazımdı 4 gün eksiğim vardı mesela sabah 2 defa yaptım.inşallah akşamda 2 defa yapabilirim.şunu farkettim ama bacaklarım da kas varmış:52::52: bacağımı uzatınca belli oluyor şişlik:52::9:

Son düzenleme:
Selaaam kızlarr., yaklasık ii aylık bir aradan sonra tekrar sizlerleyim.. Hatırlarsanız iphonumu ufaklık suya attıgı için telefonsuz kalıp izne ayrılmak zorunda kalmıstım.. Ancak yeni bir telefon alabildim ve artık internetim var, insallah bu yaz boyunca bol bol paylasım yapabilicem, ben bu izne ayrıldıgım donemde iki kilo aldım:( sizin motivasyonunuz olmadan saldım gitti yaa

Ee siz ne durumdasınız, mezun olan , olmaya yaklasanlar filan... Hadi bakalım , bu yaz okul yokken hazır bol bol spor yapmak isityorum.. İnsallah bir an once saglıklı bir sekilde hedefllere ulasırııızzz:))
Bu arada hatırlayamayanlar-tanımayanlar icin adım tuba, 26 yasındayım iki kızım var ogrenciyim. Suan 72 kiloyum boyum 169 hedefim ise 63

heyyy tubiiiiii kuzucummm biz iyiyz sen nasılsınnnn :52: 2 kilodan bişi olmazzz merak etme daha fazla almamışsın en azından öle düşün :54: ben hedefe yaklaştım emoş da çok yakınnnn :52:

inan bende bilmiyorum:9: Görenler zayıflamışsın diyor ama ben kendimde bişeye inanmak istemediğim için anlamıyorum galiba.Bende bazı günler yapamadım.Bugün 3.levelin bitmesi lazımdı 4 gün eksiğim vardı mesela sabah 2 defa yaptım.inşallah akşamda 2 defa yapabilirim.şunu farkettim ama bacaklarım da kas varmış:52::52: bacağımı uzatınca belli oluyor şişlik:52::9:

bendede o oluşmaya başladı ama çok bi incelme yok bende ya :52:

Back
X