Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım pilavdan uzak durmalısın pilav doyurmaz aksine hızlı acıktırır. ve baya da yemişsin kilo olarak geri döner sana. gözlemei de yarım yiyerek dengeleyebilirsin :) afiyet olsun canım ilk güne göre menün fena değil :34:

Evet evet katılıyorum sana canım :) Aslında diyetimin ilk günü bugün değil. 2 hafta geçti ve ben sarsılmaya başladım. İlk günkü tempoma dönmeliyim.

Kızlar ilk menümü paylaşıyorum :) 2 haftadır ne yediğimi tek tek yazıyordum zaten, bugünkü de böyleydi. Kaçamaklarım var :( Ah bu ben :( Kızabilirsiniz bana ahaha :D :D :(

10.06.13
Sabah-09:00
1 adet normal gözleme (Annem yapmış, yemesem ayıp olurdu bak :) Yememeliydim :(
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 avuç fındık
Öğle-15:00
1 normal porsiyon nohut yemeği
Akşam-18:00
4 çorba kaşığı nohut yemeği
2 KASE PİLAV!! Pilav olmaz ki ama ya :( YEDİM.

Egzersiz: Toplam 2 saat ev temizliği + 70 dk ütü yapmak :))

3 LİTRE SU, hala içmekteyim.

canım öncelikle afiyet olsun ama o pilav ne yaw 2 kase :53: neyse canım gözlemyi yarım ye bencede eğer illa yiyeceksen nohutta çok şişkinlik yapar dikkat et ama ilk güne göre iyi ve dürüst olduğun için teşekkrler :52:

sabah(11:00)
2/3 dukan gözleme peynirli
4 zeytin
domates salatalık
şekersiz çay

öğle(15:30)
2 dilim tam bugdaydan peynirli domatesli yağsız tost
3 yk yoğurt

akşam(19:30)
1 porsiyon et döner
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1/4 kk peynir
şekersiz çay
domates salatalık

4 lt su
500 ml yeşilçay
500 ml kayısılı form çayı
38 dk spor(10 dk kardiyo, 10 dk basen ,1o dk bacak ,8 dk karın )
1.5 saat ev temzliği

:42::42:

bugün fazla yemişim kızlar sanki ya :14:

4 zeytin
domates salatalık
şekersiz çay

3 yk yoğurt

1 porsiyon et döner
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1/4 kk peynir
şekersiz çay
domates salatalık

4 lt su
500 ml yeşilçay
1.5 saat ev temzliği

Değişik bir menü sanki kahvaltıyı akşam yapmışsın :) Yeşil çay ben de içerdim bir aralar, bir de form çayının işlevini merak ediyorum? Arkadaşım da demişti ama hiç denemedim, sindirime iyi mi geliyor?
Bugün aslında yazmayacaktım ama iyi mi de kötü mü de görün, bana destek olun diye paylaştım menümü :)

4 zeytin
domates salatalık
şekersiz çay

3 yk yoğurt

1 porsiyon et döner
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1/4 kk peynir
şekersiz çay
domates salatalık

4 lt su
500 ml yeşilçay
1.5 saat ev temzliği

sabah öğle çok güzel bence akşam döner ya da yumurtadan birini tercih etseydin :) afiyet olsun kuzucum :16:

Değişik bir menü sanki kahvaltıyı akşam yapmışsın :) Yeşil çay ben de içerdim bir aralar, bir de form çayının işlevini merak ediyorum? Arkadaşım da demişti ama hiç denemedim, sindirime iyi mi geliyor?
Bugün aslında yazmayacaktım ama iyi mi de kötü mü de görün, bana destek olun diye paylaştım menümü :)

canım form çayı bana çok iyi geldi düzenli tuvalete çıkıyorum bağırsak tembelliğide yapmadı. benim kabızlık sıkıntım var canım 4 gün bile çıkmadığımı biliyorum o nedenle bana çok iyi geliyo :52:

sabah öğle çok güzel bence akşam döner ya da yumurtadan birini tercih etseydin :) afiyet olsun kuzucum :16:

ayy emoş ya annem şu yumurta kalmasın ağlar dedi ondan yedim :52: small boydu zaten bi lokmada gitti :52:akşam proteinin dibine vrdum emoş :52:

burcucum yok yok yediklerinde dönerler gözlemelerrr ohh yarasın ama şifa olarak :))

sağol canım gözleme yulaf kepeğinden dönerde ekmeksiz et döner canım :52:

kızlar kiraz sapıyla bi dilim limon kaynattım ve yeşil çayla birlikte bi bardak içtim şimdi de gece platesi yapcam :)))

canım form çayı bana çok iyi geldi düzenli tuvalete çıkıyorum bağırsak tembelliğide yapmadı. benim kabızlık sıkıntım var canım 4 gün bile çıkmadığımı biliyorum o nedenle bana çok iyi geliyo :52:

Hmm ben sabahları aç karnına ılık suya limon sıkıp içiyorum. Denedin mi ? :)

Yeni gelenler için tekrar alıntı yaptım.

İki ayda 2 kilo çok değil canım ben olsam 12 kilo alırdım. Tekrar hoşgeldin aramıza. :12:

:23:

Motive etmek ve motive olmak için doğru yerdesin. Buranın en önemli olayı her gün yazabilmek. Biraz çaba sarf edersen neredeyse her gün yazabilirsin. Aramıza hoşgeldin. Mesajın başında kendimi tanıttım oradan bakabilirsin. :27:

Aramıza hoşgeldin canım. Çok fazla kilon yokmuş.:nazar: Umarım bizlerle güzel hedeflerine ulaşırsın. :10:

Geldin Pınaaar :8:

Hosbulduum canımcım, gidicek insallah kilolar bu yaz

mrb kızlar ben 170 boyunda 64 kiloda 31 yaşında evli mutlu çocuksuz :(( kimya öğretmeniyim,dershanede çalışıyorum bu hafta tatile girdik :) bu ayın sonuna kadar verebildiğim kadar vermeyi düşünüyorum! burcu kendime hedef koyuyorum inmeyi istediğim kilo 58 cik :))) daha fazla inemem sanırsam galiba yanılmıyosam :P

Merhaba serifecim memnum oldum hosgeldin takıma, ben tuba 169 boyum 72 kilom var :)

İiigghhh cok cirkin bee:))

ayy :27: cok çirkin olmuş ne o öyle diş macununu ortadan sıkmış gibi duruyo :)))))

Super benzetmeee:))

hoşgeldin tubacım :):) bugün tam listelere bakarken seni düşünüyodum :) ne zaman geleceksin diye üzerine sen yazmışsın :16: benim mezuniyetime az kaldı bakalım 1-2 kilo daha vermeyi planlıyorum. burcu baya ilerledi. buse mezun oldu. bende kaptan yardımcısı olalrak devam ediyorum :) her şey yolundadır umarım nasılsın nasıl gidiyo :)

hoşgeldiniz kızlar :) ben takım kaptan yardımcısıyım birazdan kendimi tanıttığım mesajı da paylaşırım :) şimdi sizin için takım kurallarını paylaşıyorum okuyup onaylamalısınız

çok memnun oldum canım vermen gereken kilo çok az biraz dikkatle verirsin umarım hemen :)

Hosbuldum emoşcuumm, ne kadar kilo vermişsin oyle masallah yaa, ben de vericem insalllah, bu iki ayda cok salladım ama insallah simdi dur demenin vakti geldi, yardımlarınızla zayıflıcam

Hmm ben sabahları aç karnına ılık suya limon sıkıp içiyorum. Denedin mi ? :)

canım neler denedim kayısılar filan tık demedi artık buna sardırdım arada bi bırakıyorum :52:

Hosbulduum canımcım, gidicek insallah kilolar bu yaz

Merhaba serifecim memnum oldum hosgeldin takıma, ben tuba 169 boyum 72 kilom var :)

İiigghhh cok cirkin bee:))

Super benzetmeee:))

Hosbuldum emoşcuumm, ne kadar kilo vermişsin oyle masallah yaa, ben de vericem insalllah, bu iki ayda cok salladım ama insallah simdi dur demenin vakti geldi, yardımlarınızla zayıflıcam

kadın manyak tubi ya :52:

Kızlaaaarr merhaba,
bugün hiç giremedim.. çünkü bugün şirketle ofis dışı aktivitemiz vardı.. sapancaya gittik, süper bir gün geçirdim..
9da eve geldim.. söylemiş miydim hatırlamıyorum ama 2 gündür eşimin boğazı ağrıyordu.. bugün sabah ben evden çıkarken, o işe gidemicem kötüyüm demişti.. eve geldim, bir öptüm ki ateşler içinde.. hemen ateşini ölçtüm, 38i geçiyor :52::52:
çıktım nöbetçi eczane buldum, ilaç aldım, içti.. o arada leş gibiyim tabii, tüm gün çayır çimen mangal.. hemen bir duşa girdim..
anca oturdum bilgisayar başına... geçmişe bakarım heralde...
bu arada diyeti hiç bozmadım, panik yok.. tek kusurum su içememek oldu dışardayız diye.. 1 lt bile içememiş olabilirim :50::50::50:

Melekciğimmm yoldaş mı olduk biz enem:23::24:

Tamamdır ortak :21:

Aynısını ben de yaşadım. Nasıl kötü bir şeydir iyi bilirim. Fakat bunu düşünmek seni sürekli geriye iter. Sürekli önüne bak canım. :31:

Afiyet olsun ortakcığım menünü beğendim. 1 paket diyet kraker hangisi? :24:

Ay bunları yapmayı öğrenmek istiyorum. Çok leziz duruyorlar. :27:

[/B]
evet venüs'cüm yoldasım,gardaşım benim :9:

ayy çok kötü bişi kilo verip geri almak :50:

special k nın krakerlerinden :56:

cok lezzzetliler,tarif verdim denemen laızım :34:
kızlar günaydın ben +300 çıktım yaaaa :14:

ama yılmak yok kendime dün meleğin verdiği dukan gözlemden yaptım ay çok güzel olduuuu
:52::52:
evet, krebi ince yapabilirsen cok güzel oluyor
Eki Görüntüle 731556 Eki Görüntüle 731557

ıspanak gibi kuzum her türlüsü yapılıyor. ananemlerin bahçede çok bende getirip yiyorum idrar yolu ve böbreklere çok yararlıymış :52:
ebe gümecini cok seviyorumda buralarda pek bulamıyorum ya :50:
Hahaha ay nasıl bir haberim şu ev işlerinden, yemeklerden vs Bu arada bu sabah 71.2 çıktım. En son tartılışımdan 400 gr. fazla görünüyorum. Demekki yaptığım kaçamakları polisten kaçarken eritmişim:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
iyi cok almamıssın :46:
günaydın kuzucuklarım :16: interneti kapattırmıştım cuma günü pazartesi kapanır dediler cumadan kapattılar sinir oldum. başka bi firmadan alıcaz ttnet fazla fazla fatura yollamaya başladı kafam attı bende kapattırdım :9: telefonu modem olarak kullanıp giriyorum şimdilik biraz yavaş sadece :)

eşleşme yapmışsınız kızlar o ney yaaa bende istiyorum :52:

bi de esad geldi cumartesi günü hemen kilo aldım +200 çıktım bugün. artık zayıfladın ye diyo anlatamıyorum bi türlü koruma dönemi diye bişey olduğunu :9:
sen cok online degilsin diye bi şeettiydik :26:
arkadaşlar mesaj sayılarını bu hafta yine bana atıosunuz

nası olsa oturuorum evde atın gitsin
:52: :27:
tmm canım
kızlar mmesaj sayıları için kura çektim
10-16 Haziran haftası-----> limonlubrokoli
17-23 Haziran haftası-----> venuskadini
24-30 Haziran haftası-----> mutedeyyin

temmuz için tekrar kura yapıcam kızlar

emoş, bu hafta sana atıcaz o zaman.
ben venüsle yer degiştirsem olurmu?

benim haftamda yaz kursu baslamıs oluyorda yogun olurum :44:

Kızlaaaarr merhaba,
bugün hiç giremedim.. çünkü bugün şirketle ofis dışı aktivitemiz vardı.. sapancaya gittik, süper bir gün geçirdim..
9da eve geldim.. söylemiş miydim hatırlamıyorum ama 2 gündür eşimin boğazı ağrıyordu.. bugün sabah ben evden çıkarken, o işe gidemicem kötüyüm demişti.. eve geldim, bir öptüm ki ateşler içinde.. hemen ateşini ölçtüm, 38i geçiyor :52::52:
çıktım nöbetçi eczane buldum, ilaç aldım, içti.. o arada leş gibiyim tabii, tüm gün çayır çimen mangal.. hemen bir duşa girdim..
anca oturdum bilgisayar başına... geçmişe bakarım heralde...
bu arada diyeti hiç bozmadım, panik yok.. tek kusurum su içememek oldu dışardayız diye.. 1 lt bile içememiş olabilirim :50::50::50:

olsun olsun telafi edersin. eşinede çok geçmiş olsun canım benim :ssz:

evet venüs'cüm yoldasım,gardaşım benim :9:

ayy çok kötü bişi kilo verip geri almak :50:

special k nın krakerlerinden :56:

cok lezzzetliler,tarif verdim denemen laızım :34:

evet, krebi ince yapabilirsen cok güzel oluyor

ebe gümecini cok seviyorumda buralarda pek bulamıyorum ya :50:

iyi cok almamıssın :46:

sen cok online degilsin diye bi şeettiydik :26:

tmm canım

emoş, bu hafta sana atıcaz o zaman.
ben venüsle yer degiştirsem olurmu?

benim haftamda yaz kursu baslamıs oluyorda yogun olurum :44:

valla bi ince yapmışım melek arkasına gazeteyi koy oku yani öle :nazar::nazar::nazar:

Back
X