Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

:56:Dünkü Menüm:56:

sabah(10:00)

yarım dilim kızarmış kepekli ekmek
2 çatal peynir
3 çeri domates
yarım salatalık

öğle(14:00)

4 yk melemen
2 kaşık yoğurt

akşam(19:00)

2 yk fırında kremalı tavuk
3-4 kaşık cacık

:7:
3 lt su, 4 fincan yeşilçay

:8::8::8:

1,5 saat tempolu yürüyüş, 30 dk karın egzersizi

:42::42::42::42:

Afiyet olsum Emoşummmm:56:

günaydın kızlar ben bu sabah bana göre sabah geç kalktım da :17: ılık suyun içine elma sirkesi ve limon koydum içtim :) şimdi plates yapcam!!

venüscüğüm kardiyo zayıflatır. plates daha çok sıkılaştırır. yani incelirsin. kilonda fark olmasa bile cm olarak çok fark görürsün
Evde olduğum zamanlarda Walk at Home 70 dakikalık olanın 30 dakikasını yapsam, 40 dakika bölgesel egzersiz Cd var onu yapsam, 40 dakika da plates Cd var onu yapsam. Ağustos'a kadar cm olarak incelmiş olur muyum ya? Evde değilsem de havuzda yüzüyor olacağım ve plates derslerine katılacağım.

k

olur canım nasıl uygun olursa artık :)

melekcim akşam çiğ köftelerden dolayı mı yemedin? 4 sıkım iyidir bende arada yemeye başladım haftada 1 gün en azından çiğ köfte yiyeyim dedim :) ama perşembeleri yemeyin şişkinlik yapıyo :52:
evet, çiğköfte yedigim için akşam yemedim ama aclıktan midem bulanmaya basladı ileriki saatlerde :1:
şişkinlik yapıyor ya.. bugün tartıda fazla cıktım ama dert etmiyorum,çiğköftedendir :9:
günaydın kızlarrr bügun yokum ben çok çok kaynatın keyifle bi geçmiş okuyum beaaaa :52:

kendinize dikkat edin özlemmmm kaçamak yapma bak bende yapmıcam inş. bugün dün şişkinliğim varmış bugün inmiş ama umarım tekrar şişmem öptüm hepinizi yanacıklardan
:52:
görüşürüz Burcu'm... :16:
Ceren merhaba ben de yeniyim memnun oldum :) :)

Şuan alıntı yapamıyorum :P ama Tuba ve Şerife, sizlerle de tanıştığıma memnun oldum canlar :)

Sanırım bir de Melek ve Özlem var, kafam çok karıştı kızlar :D 13. grupta kaç kişi var :)))
:60: oo cok kişiyiz dermişim :9:

Ben Melek canım.. Memnun oldum... hoşgeldin..
Gunayyydınn hanmlarrr
Jillianla sporumuzu yaptık geldim:) kendimi cok iyi hiissediyorum , yaz sonunda cok farklı bir fizigim olucak insallah, sıkı fit ve inceee:))

günaydın tuba
inş. hepimiz incecik olalım :8:
Kızlaaar bu sabah tartıda 70.3 kg çıktım. Çok mutluyummm, yıllar oldu bu kiloya inmeyeliii!!!!

ortak süpersin :nazar::46:

Ben en son 16 yasındayken 45 kiloydum eşimle o zaman tanısmıstım, bide şimdiki halime bak ya... :33:

neyse vericez, pes etmek yok.. :45:

Bebeğimler ben az sonra öğle yemeğine çıkacağım, şuan ofisteyim. Aralarda tekrar yazarım ama akşam nete giremeyeceğim. Gezi Park'ı karıştı malum desteğe gideceğim. Haber vereyim, sıkı takipteyim topice artık. :15::16:

ortak süpersin :nazar::46:

Ben en son 16 yasındayken 45 kiloydum eşimle o zaman tanısmıstım, bide şimdiki halime bak ya... :33:

neyse vericez, pes etmek yok.. :45:
Öyle deme ya! Resmen öyle düşününce ağlayasım geliyor. Bundan sonraki her anımız, kilo verdikten sonraki her yılımız harika ve huzurlu geçecek. Buna odaklanalım ortişko
:16:

2 çatal peynir
3 çeri domates
yarım salatalık

4 yk melemen
2 kaşık yoğurt

3-4 kaşık cacık

kız menemeni ekmeksiz nasıl yedin ya :53:
terbrikler valla :1:
günaydın kızlar ben bu sabah bana göre sabah geç kalktım da :17: ılık suyun içine elma sirkesi ve limon koydum içtim :) şimdi plates yapcam!!
kolay gelsin.. şerifecim...

Canım plates ile cm olarak inceldin mi?
Kızlar sizce en zayıflatıcı ve inceltici spor hangisidir?
bende plates diye duymuştum ama hiç yapmadım :44:
Bebeğimler ben az sonra öğle yemeğine çıkacağım, şuan ofisteyim. Aralarda tekrar yazarım ama akşam nete giremeyeceğim. Gezi Park'ı karıştı malum desteğe gideceğim. Haber vereyim, sıkı takipteyim topice artık. :15::16:

tmm canım görüşürüz.. dikkat et kendine..
abur cubur yeme ona göre :41: :9:

Gunayyydınn hanmlarrr
Jillianla sporumuzu yaptık geldim:) kendimi cok iyi hiissediyorum , yaz sonunda cok farklı bir fizigim olucak insallah, sıkı fit ve inceee:))

jilian beni benden alıo yaaaa:52:
Günaydın kızlar! Şöyle bir geçmişe baktım geldim :12:

Bebeğim çok çılgınsıııaaan:23: :23:

Gözleme ve 2 kase pilav olmamış bebeğim. Sporu da saymıyoruz bir kere öyle. :19: :9:

Süpppeeer afiyet olsun bebeğimcim

Haydi bakalım :8: :8:

Evet çok kötü kiloları geri almak. Düşündükçe ağlayasım geliyor ama önüme baka baka bugüne kadar geldim. Bundan sonra da geçmiş bizi baltalamasın. Benimle kim ne için yer değiştirecek kız?

Afiyet olsun süper ortakcığım :13:

Afiyet olsun Cerenimoooo

21:30 atıştımarsı o saatte olmasaymış iyiymiş bebişim. Azıcık yağ ve bol bol şeker depolamış oldun yatmadan. Geri kalan süper Afiyet olsun :16:

Afiyet olsuuuun :56: gayet iyi

acayipçılgınım venüs çıldırıorum hatta :52:

BRAVO !!! İçimde kıpırtılar oldu :) senin adına çook sevindim. Bende 50'li bişeyler görmeyeli yaklaşık 6 yıl oldu :(

ben en son 50 kiloyu 12 13 yaşında anca :14:

ahhahaa, çok komiksin cnm...

yrn yok musun :53: , bye tatlıımm :16::16:

iyi geceler gelibolu :16:

ok, temmuz ilk hafta bende :34::34: ya ben de şimdi yaklaştım ya hedefe, daha inmek mi lazım diye düşünüyorum :52::52:

iyi geceler canıımm, :52::52:

egzersizler sayesinde akşamki meyvesuyunu affediyoruz ..:52::52:

sorma hala ateşli cnm ya :50::50:

güzel olmuş cnm..

saol cnm ama henüz bebek istemiyoruz, bu ay sonu başlıcaz çalışmalara , nbu neyin gecikmesi anlayamadım.. havalar ya da diyetten olabilir :53:

evet evet, anne olmaya daha var ya, bi çalışmalara başlayalım da :52::52:

ok :16::16::16:
bu arada ben de verdikçe daha da vermek istiyorum kızlar.. :52::52:

beklicez seni Burcuuu :52::52:

iyi uykulaaarr :9:

:46::46::46::46:

bekle beni cerenimooooooo :52:

2 çatal peynir
3 çeri domates
yarım salatalık

4 yk melemen
2 kaşık yoğurt

3-4 kaşık cacık

afiyet bal şeker gaymak ossunnn :52:

minnoşum dikkat et kendineeeee :54:

Öyle deme ya! Resmen öyle düşününce ağlayasım geliyor. Bundan sonraki her anımız, kilo verdikten sonraki her yılımız harika ve huzurlu geçecek. Buna odaklanalım ortişko
:16:

Tamam ortak :34:

Hiçbir şey bizi yıldıramaz !!

Slogan gibi oldu buda :9:

Son düzenleme:
Venüs msj sayımlarını önümüzdkei hafta sen alacaksın ya, sanada uygun olursa ben alabilir miyim?
Ondan sonraki hafta benim yaz kursum baslıyor,yogun olacagım...

canım ben eskiden de yapıyordum ama yediğime dikkat etmezdim ama ona rağmen bana zayıflamışsın diolardı aslında zayıflamamıştım inceliyordum :)) ama bu sene kendime göre en fazla kiloya sahip olunca karar verdim yediğime dikkat edecem die tartıda 67-68 görünce dedim noluyooo???? hemen internetten termal sauno şort siparişi verdim platesi yaparken onu giydim marketten yulaf ezmesi aldım sabahları onu tüketmeye başladım yoğurta koyarak,,çalıştığım için dersanede hazır çorbalara katarak tükettim sonra bi baktım 62,6 ya düşmeye başladım ama o sıralar kayınvalidemler bize geldi misafir olunca onların yanında yememezlik olmazdı normal yemeye başladım :( şimdi 64-63 arasındayım ama 3 haftaya kadar daha fazla vermeye başlıyacam inş :))

Günaydın kızlar! Şöyle bir geçmişe baktım geldim :12:

21:30 atıştımarsı o saatte olmasaymış iyiymiş bebişim. Azıcık yağ ve bol bol şeker depolamış oldun yatmadan. Geri kalan süper Afiyet olsun :16:

tam yaticam bebiş sağolsun yatırmadı zaten:52:sabaha karşı uyudum 1-2 saat falan.Gece 3te bir acıktım biraz kavun yedim artık:56:

Adım Pınar :) yaş 21 :)
Günaaydıın :) bu arada sizin menülerde gördüm jillian'ı, sabah. level1'i yaptım. kendimi duşa zor attım :) Bugün yaptım ama yarın yapabilecek miyim acaba, gaza gelmem lazım. her gün nasıl dayanıyosunuz, ev işine benzemiyormuş hiç :D

Zamanla alışırsın bence devam et:41:

Gunayyydınn hanmlarrr

Bende az önce yaptım jiilian. :41::41:Sendemi yeni geldin.Kişiler çoğalınca karıştı:52::52:

sporlar süper :16: akşamki kaçamak olmasaymış mükemmel menü :) bi de menülerini yanyana değil de alt alta yazarsan okuması da yorumlaması da kolay olur tatlım :34:

1 mesajda 10 alıntı da yapsan 1 mesaj sayılıyo canım. ona göre bi bak da tekrar söyle mesaj sayılarını olur mu?

tamam alt alta yazarım artık:)
200ml tamek vişne suyu 98 kaloriymiş.:52::52:

gönderdiğim mesaj sayısı doğru.profilimden saydım dün gördeğim mesajları:34:

2 çatal peynir
3 çeri domates
yarım salatalık

4 yk melemen
2 kaşık yoğurt

3-4 kaşık cacık

süper emoşş :46::46::46:

cnm matematik kadar kesin değil bu durum aslında.. cardio zayıflatır ama pilates de çok sıkılaştırıyor bildiğim kadarıyla..

Back
X