Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızınla ve ailenle birliklte nice,sağlıklı,mutlu yıllar geçirmenizi diliyorum.Bizim yerimize öp kızını.
![]()
Uh yoruldum yaa.. Kimse yokmuuuuu hu huuuuh
Kızlar günaydın. Dün giremedim. Sabah evde rahatsızlandım, fakat her zamanki tansiyon düşmeleri diye düşünerek geri dönmedim. Evden çıkınca tartılmadığımı hatırladım fakat iş yerimin yakınında bir eczanede tartılırım diye düşünüp yoluma devam ettim. Ofise gelene kadar bacaklarım ve kollarım %70 uyuşup ve işlevsiz hale geldi. Midemde ise azdığında metronun içerisinde beni bağırtacak bir ağrı vardı. 3 dakikalık mesafeyi nasıl yürüyeceğimi düşünürken ağlayabilirdim. Hayatımda daha önce böyle bir şey yaşamadım neyse ki yanımda arkadaşım vardı. O da abartıyorum diye düşündüğünden olsa gerek hiç umursamadı, koluma bile girmedi. Metronun merdivenlerinden çıkarken yere yığıldım, ofisimiz yakın olduğu için hemen oraya gittik. 2 saat ilk yardım vs. kendime bir türlü gelemedim. Bir ara tuvalete kustum, o biraz açtı beni. Daha sonra da midemi de bozduğumu fark ettim. O yüzden besin zehirlenmesi herhalde diye düşündüm. Fakat kasılmaların nedenini çözemedik. Neyse zar zor beni evi döndürdüler. Yarı yoldan annem aldı. Eczaneye gittik, anlattık durumu mide ilacı verdiler. O ilaç midemi acıyı büyük oranda aldı. Fakat dünden beri hala ateşim geçmedi. Kusmuyorum fakat midem bozuk. Eczacı besin zehirlenmesi yada reflü dedi. Doktora gidip öğreneceğim. Dün uyku arasında Burcumun yazdığını gördüm, sizlere de haber verecektim ama halsizlikten sızmışım.
Canım benim bozma moralini bak ben senin verdiğin kiloları görünce jiillianın sayfasında paylaşmıştın.öyle karar verdim buraya katılmaya.kilosu çok fazla olanlar daha çabuk veriyor başlarda.demekki senin çok fazla kilon kalmamış.Bu açıdan düşün birde.
minimum haftada 500gr versen ağustosun son haftasına kadar 5 kilo vermiş olursun.Güzel değil mi?
Canını sıkan başka konularda var sanırım onlarında üstesinden gelirsin sen..Hiç bir şey senden değerli değil kendini üzme,yıpratma..:129:![]()
Kızlar günaydın. Dün giremedim. Sabah evde rahatsızlandım, fakat her zamanki tansiyon düşmeleri diye düşünerek geri dönmedim. Evden çıkınca tartılmadığımı hatırladım fakat iş yerimin yakınında bir eczanede tartılırım diye düşünüp yoluma devam ettim. Ofise gelene kadar bacaklarım ve kollarım %70 uyuşup ve işlevsiz hale geldi. Midemde ise azdığında metronun içerisinde beni bağırtacak bir ağrı vardı. 3 dakikalık mesafeyi nasıl yürüyeceğimi düşünürken ağlayabilirdim. Hayatımda daha önce böyle bir şey yaşamadım neyse ki yanımda arkadaşım vardı. O da abartıyorum diye düşündüğünden olsa gerek hiç umursamadı, koluma bile girmedi. Metronun merdivenlerinden çıkarken yere yığıldım, ofisimiz yakın olduğu için hemen oraya gittik. 2 saat ilk yardım vs. kendime bir türlü gelemedim. Bir ara tuvalete kustum, o biraz açtı beni. Daha sonra da midemi de bozduğumu fark ettim. O yüzden besin zehirlenmesi herhalde diye düşündüm. Fakat kasılmaların nedenini çözemedik. Neyse zar zor beni evi döndürdüler. Yarı yoldan annem aldı. Eczaneye gittik, anlattık durumu mide ilacı verdiler. O ilaç midemi acıyı büyük oranda aldı. Fakat dünden beri hala ateşim geçmedi. Kusmuyorum fakat midem bozuk. Eczacı besin zehirlenmesi yada reflü dedi. Doktora gidip öğreneceğim. Dün uyku arasında Burcumun yazdığını gördüm, sizlere de haber verecektim ama halsizlikten sızmışım.
biz varıznasıl gidiyor hazırlıklar? İnsan bebeği için elinden gelenin en güzelini,en iyisini yapmak istiyor dimi.
![]()
Kızlar pastayı yapmaya basladım, insallah cok guzel oluuurrr
kolay gelsin.sen bebeğin için pasta yaparsında güzel olmaz mı? olur olur.Kızlar pastayı yapmaya basladım, insallah cok guzel oluuurrr
Kızlar,dünkü utançtan sonra,takıma girmeye cesaret edemedim...
Bundan sonra cok veremesemde almayacagıma söz veriyorum..
Kendimi cok suçlu hissediyorum ya
Hepinizden özür dilerim...
kuzucum hiç öle düşünme lütfen hepimizin başına geliyor lütfen
bide mesaj kutunu boşalt yaw mesaj sayılarımı yollyamadım![]()
sabah(10:45)
1 haşlanmış yumurta
1 kızarmış tam bugday
2 zeytin
2 kk peynir
şekersiz çay
öğle(15:00)
1 porsiyon fırın sütlaç
akşam(19:30)
yarım kaseden az fazla şehriye çorba
köfteli mantarlı patatesli filan bi yemek vardı
içinden misketten az büyük köfte