evet çok zor allah kolaylık versin. erkek çocukları daha gazlı oluyor. biz hastanelik bile olmuştuk. burç sancısını ilk defa duyuyorum.
kaptan ben en son msj ımı yazdıktan sonra bürodan çıktım. 4,30- 5 arası mesaim bitiyor eve gidiyorum. o saatten sonra da giremıyorum haliyle.
canım bu kahvaltı atlama durumu olmuyor. önemli olan az yemek değil düzenli ve sağlıklı beslenmek. ha ben de bunu henüz oturtamadım ama en azından çaba sarfetmek lazım.
konuyu bilmiyorum ama kolaylıklar dilerim.
resimli menü ha süpermiş :) sarmalar benim dolma işine dönmüş

sosis çok sağlıklı bişey değil ama 2 tane haşlanmış sosisten bişey olmaz diyorsan sen daha iyi bilirsin ben daha çömezim
bir önceki mesajın çok uzundu burdan cevap vereyim . önce menün gayet iyi. 2. yazdığın menüde akşam yemeği yok ama . ben sdece yoğurtla idare edemezdim.
hamilelikle ilgili ne istersen sorabilirsin. ben hamile kalmaya karar verince doktora gitim bazı testler yaptılar . temiz çıktı. sonra doğum kontrol hapı kullndığım için en az 3 adet dönemi geçsin öyle hamile kal dedi doktor. ve folik asit verdi. bu çok önemli. 4. adetimden sonra da hamile kaldım. çok şükür allah arartmadı.isteyen herkeze versin rabbim. inşallah seni de aratmaz ama kesinlikle bi jınekkologla görüşmeni tavsiye ederim. örneğin benim rahim ağzımda ufakbir yara varmış. onu kurutmak için 1 kutu ilaç kullndım sonra geçti. buna benzer ufak tefek sorunlar olursa hamile kalman gecikebilir.
memnun oldum. ben de burcu. 26 yaşındayım. eskişehirde yaşıyorum. muhasebeciyim.
güne çok erken başlamışsın özlemcim. haliyle öğün saatleri de şaşmış. diğer mesajlarında bahsetmişsin zaten.
geçmiş olsun. minosetin zararı yok.
senın bu tavuklu patates meşhur oldu kaptan

menünde yumurta görünce aklıma geldi ne zamandır yumurta yemıyorum
aynı bizim ev . annem de leğenle dayar önümüze meyveyi

tane hesabı değil kilo hesabı yenir meyveler. eşim de akşam 2 koca dilim kavun, 1 muz,1 armutu tek başına bitirdi. ben bir arça muzla geçiştirdim . kendimi tebrik ediyorum
günaydın. benim sıpa da 6.30 da ayakta. bari pazarları geç uyansa şu çocuklar