Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlaaaar, kimse yok muu? ayy ben 69u yine görmek üzereyim, çok mutluyum... 65 hedefime ulaşmalıyım hemen :34::34:

allahtan tatil kilocukları çabuk gitti

pazar: 73,7 (gün arası)
ptesi:73,2 (sabah)
salı:71,9
çarş:71,6
perş: 70,5

:64::64::64::64::64::64::64::64::64:

ayy, yrna 69,7 görür müyüm ki yaaa, izin kilom :52::52::52:

akşam yoğurt yiyim yine :52::52::52::52:
olur olur olmuş bile:46:
kaptan yarışalım demişti.kilolarımız birbirine yakın diye.kaptan, sen, ben ve tuba .ama kimseden ses çıkmadı.Bizde ikimiz yarışacağız onunla.:46::46:

olur olur olmuş bile:46:
kaptan yarışalım demişti.kilolarımız birbirine yakın diye.kaptan, sen, ben ve tuba .ama kimseden ses çıkmadı.Bizde ikimiz yarışacağız onunla.:46::46:

ben ok demiştim de, arada kaynamış heralde.. kaptiş de görmemiş, sen de görmedin demek ki... yarışıyoruz yani...:34:

ben ok demiştim de, arada kaynamış heralde.. kaptiş de görmemiş, sen de görmedin demek ki... yarışıyoruz yani...:34:

eveett:46::
bende sanırım sen yokken 1 hafta saldım kendimi eşim izinde diye. 73-74e çıktığım oldu.Neyse çok kısa sürede düştü geri.:8::8:
yeme düzensizliğinden,sağlıksız beslenmeden kaynaklanan fos şişkinlik ve kabızlıktı muhtemelen.:50:
geçen cumayada +1le merhaba dedim.Bakalım yarın ne olacak:44::44:

Son düzenleme:
sen yaşlanır mısın beee!!!!! hem çifte anne, hem zayıflamış yine zayıflayıp fıstık olacakk hem de daha 30ların başında, yeme bizi kaptaaaannn :52::52::52::52:

yemeeeeee.. :50::50::50::50:

canım eğer gerçekten istersen zayıflelarsın, hiç bir engelin olamaz.:34::34::34::34::34:

ayy olur ama ben çok yavaş veriyorum biliyorsun kaptişş.. ama motive olacaksak olur :32::32::32:

ayy süper bi duygu di miii?? ben de tatile gitmeden alışveriş yaptım, kotlarda 32-31 alıyordum, 29 olduuuu:52::52::52:
tebrikler Burcummmm, daha da iyi olacak :nazar::nazar::nazar:

yrn telafi edecekmişsin madem , tamam kuzum :50:

ya kuzum bugün 1 tane yeşil çay içtim walla, akşam da içicem... folik kullanıyorum ama napiyim... arada bi şey olmaz...
iniyoruuuummm, belki yrn güzel bi şey görürüm tartıda.. haber vercem :34::34:

heh, buldum işte, bu mesajda cvp vermiştim... Kaptişş Tuba ve bana sormuştu, ben ok dedim :52::52::52:

hepimiz yarışalım yanii.. okiiii..:32::32::32::32::32:

eveett:46::
bende sanırım sen yokken 1 hafta saldım kendimi eşim izinde diye. 73-74e çıktığım oldu.Neyse çok kısa sürede düştü geri.:8::8:
yeme düzensizliğinden,sağlıksız beslenmeden kaynaklanan fos şişkinlik ve kabızlıktı muhtemelen.:50:
geçen cumayada +1le merhaba dedim.Bakalım yarın ne olacak:44::44:

ben de aynı işte, bir geldim, 4 kilo almışım 8 günde... ama dediğin gibi şişlik ve kabızlık, hızlı alınan kilo , çabucak indi ;)
yoksaaaa, ben 8,5 kiloyu 3 ayda vedim, 8 günde nasıl 4 kilo alırım, ya da şimdi hemen verdim ya nasıl veririm... kilo değildi o, suni şişlik :52::52::52:

inşallah devam eder yaa, 65 minimum hedefim benim..

ben de aynı işte, bir geldim, 4 kilo almışım 8 günde... ama dediğin gibi şişlik ve kabızlık, hızlı alınan kilo , çabucak indi ;)
yoksaaaa, ben 8,5 kiloyu 3 ayda vedim, 8 günde nasıl 4 kilo alırım, ya da şimdi hemen verdim ya nasıl veririm... kilo değildi o, suni şişlik :52::52::52:

inşallah devam eder yaa, 65 minimum hedefim benim..

nasıl yarışacağız dedim kaptana?
kim daha çabuk 65'e inecek dedi.
Minimum hedefimiz 65.
inşallah inşallah inşallahhh:16::16::16:

sabah(10:30)
Eki Görüntüle 747996
şekersiz çay

öğle(14:30)
1 porsiyon et döner(ekmeksiz)
domates biber soğan

akşam(18:30)
Eki Görüntüle 748002
yarım dilim tam bugday

4 litre su
600 ml yeşilçay
1 saat leslie
1 saat normal tempoda yürüyüş
belki egzersiz yaparı yaparsam eğer yazarım

burcum sen olayı aşmışsın :9: resimli menü :52: tek tek yazmaktansan bu daha güzel olmuş :46:
ha bu arada burcum o sosisler olmuş mu hiç :53:
Cnm benim Allah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah sana ve isteyen herkese:16::16:

Sen zaten şişman değilsin fotoğraflarda fiziğin güzel görünüyor.:nazar::nazar::nazar:sen şimdi bunlara değil tedavine konsantre ol:16:sakin kötü düşünme,düşüncelerde bir çok şeyi etkiliyor bence cnm.Dualarımız seninle:16::16:

burcucum onlar sarmamı?pirinçlemi? afiyet olsun?
menün güzel görünüyor afiyet olsun:56::56:

Menülerin güzel görünüyor afiyet olsun cnm:34:Bence lıght ürünleri tercih etmene gerek yok.Hem bebek istiyorsun bebiş doğal şeylerle beslensin senden:34::34:

Minoset sade kullan cnm ben çok mecbur kaldığım zamanlarda kullandım.Doktorumuz önermişti zaten:34:
7 aymı sürer demiştin arkadaşa.O kişeden kişiye değişir.Kimininki 1 ayda olur kimininki 1 yıl:34:Sen kafana takma.Kötü düşünme yeter.inşallah inşalh hemen olur:16::16: cnm antibiyotik işini doktora soracaksın?bebek olabilir deseydin doktora ona göre verirdi sana bişeyler durumun kötüyse.:))
evet canım ben sadece tedaviye odaklandım :8::8: rabbim herşeyi bi yoluna koymuştur diyorum ferahlıyorum :16: lipton içiyorum ferahlıyorum deer gibii :1::1::1:
Annene sor bi bakayım canım belki o biliyordur. Bende ilk defa duydum nette de çok bişey bulamadım.

İnşallah hakkında hayırlısı olur. :16:

Sosisler olmuyor Burcu. İşlenmiş gıda. Sağlıksız hem de. Yeme bence. Onun haricinde süper bir menü afiyet olsun.

İlk gün bademler çok olmuş. İkinci gün az yemişsin. Su çok az içiyorsun. Yaz geldi en az 3 litreye tamamla bence. Bunların yanına birde spor eklesen ne güzel olur canım.

Ben bugünkü menünü hiç beğenmedim Özlem cim. Sadece sabah ceviz yemen çok iyi olmuş. Krem peynir, kraker, İskender hem doyurucu değil hemde çok sağlıksız görünüyor. Daha dolu daha sağlıklı menüler istiyorum senden. Sporun harika olmuş. Hem yürüyüş hem yüzme süpersin :46:

Geçmiş olsun Ceren cim. İnşallah bişey olmaz. Bildiğin gibi minoset serbest ama antibiotik kullanmaman lazım. Ama bu kadar takma allah hayırlısını versin. Ben hamile olduğumu birbuçuk ay sonra tesadüfen öğrendim. Hatta öğrenmeden önce neler yapmadım ki hayatımda ilk defa gondola bindim ölüyordum korkudan. Ertesi gün hamile olduğumu öğrendim. :9:Bide allah koruyor o melekleri merak etme sen. Ama bundan sonra çok dikkatli ol. Folik asit içmeye başla. O çok önemli.
siz hamile misiniz??? eğer öyleyse varsın vücudunuz kilo alsın :52::52:

Bende menümü yazayım geç olmadan:9:

Sabah (08:30)

1 tane haşlanmış yumurta
Peynir, domates, salatalık
1 su bardağı süt

Öğle (14:30)

Küçük bir tabak patatesli tavuk yemeği (Bitti sanmıştım. Eşim hepsini yememiş. Kıyamadım dökmeye. :17:)
1 dilim tam buğday ekmeği

Akşam (18:30)

1 tabak taze fasulye yemeği
Eşim geldikten sonra birazcık cacık

2 tane kiraz

1 fincan sütlü şekersiz nescafe

3 litre su, 45 dk yürüyüş

Not: Pazara gittim bugün yıllardan sonra ilk defa. Semiz otu almak için. Kiraz aldım tadına bakmak içinde iki tane yedim. Yoksa o saatte meyve yememem gerektiğini biliyorum. :17:

evet çok zor allah kolaylık versin. erkek çocukları daha gazlı oluyor. biz hastanelik bile olmuştuk. burç sancısını ilk defa duyuyorum.

kaptan ben en son msj ımı yazdıktan sonra bürodan çıktım. 4,30- 5 arası mesaim bitiyor eve gidiyorum. o saatten sonra da giremıyorum haliyle.

canım bu kahvaltı atlama durumu olmuyor. önemli olan az yemek değil düzenli ve sağlıklı beslenmek. ha ben de bunu henüz oturtamadım ama en azından çaba sarfetmek lazım.

konuyu bilmiyorum ama kolaylıklar dilerim.

resimli menü ha süpermiş :) sarmalar benim dolma işine dönmüş :1: sosis çok sağlıklı bişey değil ama 2 tane haşlanmış sosisten bişey olmaz diyorsan sen daha iyi bilirsin ben daha çömezim :34:

bir önceki mesajın çok uzundu burdan cevap vereyim . önce menün gayet iyi. 2. yazdığın menüde akşam yemeği yok ama . ben sdece yoğurtla idare edemezdim.
hamilelikle ilgili ne istersen sorabilirsin. ben hamile kalmaya karar verince doktora gitim bazı testler yaptılar . temiz çıktı. sonra doğum kontrol hapı kullndığım için en az 3 adet dönemi geçsin öyle hamile kal dedi doktor. ve folik asit verdi. bu çok önemli. 4. adetimden sonra da hamile kaldım. çok şükür allah arartmadı.isteyen herkeze versin rabbim. inşallah seni de aratmaz ama kesinlikle bi jınekkologla görüşmeni tavsiye ederim. örneğin benim rahim ağzımda ufakbir yara varmış. onu kurutmak için 1 kutu ilaç kullndım sonra geçti. buna benzer ufak tefek sorunlar olursa hamile kalman gecikebilir.

memnun oldum. ben de burcu. 26 yaşındayım. eskişehirde yaşıyorum. muhasebeciyim.

güne çok erken başlamışsın özlemcim. haliyle öğün saatleri de şaşmış. diğer mesajlarında bahsetmişsin zaten.

geçmiş olsun. minosetin zararı yok.

senın bu tavuklu patates meşhur oldu kaptan :D menünde yumurta görünce aklıma geldi ne zamandır yumurta yemıyorum

aynı bizim ev . annem de leğenle dayar önümüze meyveyi :D tane hesabı değil kilo hesabı yenir meyveler. eşim de akşam 2 koca dilim kavun, 1 muz,1 armutu tek başına bitirdi. ben bir arça muzla geçiştirdim . kendimi tebrik ediyorum :D

günaydın. benim sıpa da 6.30 da ayakta. bari pazarları geç uyansa şu çocuklar :1:
canım ben şuan tüp bebek tedavisine başladım :nazar: sizlerden de dualarınızı bekliyorumm :16:

cnm 4 ayda 8 kilo verirsin bence... haftada ortalama yarım kilo eder..
ay 1,5 kilo olur mu kız, 69,7ydim, 800gr kaldııı, korkutma beniii...:52::52::52:
hee sen 69.0 hesapladın o da olcak inşallah ama yrna olmaz :52::52::52:

ayy fena ...zaten bildirimleri 11:30a kadar yapmamız zorunlu cnm, akşam olmaz.. tartı alsan eve? lazım yani :52::52: ben tartımsız yaşayamam heralde :33::33::33:
evet ben 69 dan hesapladım :)
çıkışta bakacğım uygun fiyatlı bişeyler. sinbo alırım yıne sanırım.
ayda 2 kiloya denk geliyor.Bence istikrarlı olursan çok daha kısa sürede verebilirsin.:16:
hiç acelem yok sonra geri alıyorum :( aslında spora gitmeye vaktim olsa harika olur ama oğlumun zamanından çalmak istemıyorum. zaten 6yı buluyor eve gelmemiz. 10da da o uyuyor. günde 4 saat vakit geçiriyoruz sadece .
burcum sen olayı aşmışsın :9: resimli menü :52: tek tek yazmaktansan bu daha güzel olmuş :46:

evet canım ben sadece tedaviye odaklandım :8::8: rabbim herşeyi bi yoluna koymuştur diyorum ferahlıyorum :16: lipton içiyorum ferahlıyorum deer gibii :1::1::1:

canım ben şuan tüp bebek tedavisine başladım :nazar: sizlerden de dualarınızı bekliyorumm :16:

hamile değilmiş ama düşünüyorlarmış.allah yardımcın olsun tez zamanda kavuşursun bebeğine inşallah.

kızlar ben 3 gündür wc den çıkamıyorum çok fena ya. vucudumdaki suyu atıyorum sanırım. büroda da çok zor oluyor

kızlar ben 3 gündür wc den çıkamıyorum çok fena ya. vucudumdaki suyu atıyorum sanırım. büroda da çok zor oluyor

yeme düzenine,yediklerine dikkat etmen lazım.bol sıvı tüketmelisin.
kabızlık çok kötü bir sorun ya.Bende de oluyor:17::50:

Son düzenleme:
Kızlar evde biraz işlerim var,cadıda rahat durmuyor zaten.Kısmet olursa akşam üstü yürüyüşe çıkacağım.Oradanda görümceme gidecem.Çıkmadan önce fırsat bulursam uğramaya çalışırım.Olmazsa akşam görüşürüz .Kendinize iyi bakın:16:

Kızlar evde biraz işlerim var,cadıda rahat durmuyor zaten.Kısmet olursa akşam üstü yürüyüşe çıkacağım.Oradanda görümceme gidecem.Çıkmadan önce fırsat bulursam uğramaya çalışırım.Olmazsa akşam görüşürüz .Kendinize iyi bakın:16:

güle güle iyi yürüyüşler sana. ben de yarım saate çıkacağım. annemin siparişleri var onları alıp kendime tartı bakacağım. çarşı ile durak oldukça uzak kalıyor. bu bahane ile 3 km ye yakın yürürüm. 3 gündür büroda oturuyorum zaten.

Son düzenleme:

yok canım ya tam tersi. sürekli tuvalete gidiyorum tuvaletten çıkamıyorum demek istedim.

heh , ben de dedim, ben mi yanlış anladım, herkes tuvalete çıkamıyormuşsun gibi düşünmüş :52::52: sen tuvaletten çıkamıyorsuuunn:52::52:
olsun iyidir, bol bol su iç ki mineral kaybın olmasın.. bu arada ishal değilsin ama di mi? ayıptır söölemesi çiş yani :) o güzel olsun olsun...
öteki de 1 gün olursa iyi walla, temizlenirsin, rahatlarsın, şişlik iner.. ama uzarsa fena.. her 2 durumda da bol bol su cnm:34::34:

iyi yürüşler, akşama görüşürüz Özleemmm...:54:

meleeekk, seni mi görüyorum aşağıdaaa??? ay hemen yaz bak çıkıyorum 5dkya.. servise yetişcem... (servis uzak yürümem lazım 5te kalkıyor) :52::52::52::52:

sosise de bademe de sen öyle diyorsan doğrudur kuzum.. :34::34::34:
yrna daha dikkat ederim...

ne bilim canım çok çekiodu bu aralar normalde salam ve sosis hiç yemem ben yani eve alınmaz ama b sfer canım çekti babamda alırken mmaşallah büyük paket almış 2 tane filan yiyorum :52:

Cnm benim Allah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah sana ve isteyen herkese:16::16:

Sen zaten şişman değilsin fotoğraflarda fiziğin güzel görünüyor.:nazar::nazar::nazar:sen şimdi bunlara değil tedavine konsantre ol:16:sakin kötü düşünme,düşüncelerde bir çok şeyi etkiliyor bence cnm.Dualarımız seninle:16::16:

burcucum onlar sarmamı?pirinçlemi? afiyet olsun?
menün güzel görünüyor afiyet olsun:56::56:

Menülerin güzel görünüyor afiyet olsun cnm:34:Bence lıght ürünleri tercih etmene gerek yok.Hem bebek istiyorsun bebiş doğal şeylerle beslensin senden:34::34:

Minoset sade kullan cnm ben çok mecbur kaldığım zamanlarda kullandım.Doktorumuz önermişti zaten:34:
7 aymı sürer demiştin arkadaşa.O kişeden kişiye değişir.Kimininki 1 ayda olur kimininki 1 yıl:34:Sen kafana takma.Kötü düşünme yeter.inşallah inşalh hemen olur:16::16: cnm antibiyotik işini doktora soracaksın?bebek olabilir deseydin doktora ona göre verirdi sana bişeyler durumun kötüyse.:))

özlemcim onlar sarma değil köfteeeeeee :52:

Bende menümü yazayım geç olmadan:9:

Sabah (08:30)

1 tane haşlanmış yumurta
Peynir, domates, salatalık
1 su bardağı süt

Öğle (14:30)

Küçük bir tabak patatesli tavuk yemeği (Bitti sanmıştım. Eşim hepsini yememiş. Kıyamadım dökmeye. :17:)

Akşam (18:30)

1 tabak taze fasulye yemeği
Eşim geldikten sonra birazcık cacık

2 tane kiraz

1 fincan sütlü şekersiz nescafe

3 litre su, 45 dk yürüyüş

Not: Pazara gittim bugün yıllardan sonra ilk defa. Semiz otu almak için. Kiraz aldım tadına bakmak içinde iki tane yedim. Yoksa o saatte meyve yememem gerektiğini biliyorum. :17:

afiyet olsun kaptişşşş :16:

günaydın herkeze.. dünkü menüm

sabah(7.30)
2 normal dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay
2 zeytin
2 dilim salatalık
tuzsuz köy peyniri

öğle(12.30)
1 porsiyon tavuk haşlama( 2 adet baget vardı. yanındakı patates ve havuçtan hiç yemedim)
1 dilim ekmek

ara(17.15)
4 adet burçak bisküvi. pazara giderken yolda açlıktan midem bulandı artık bişeyler yemem gerekiyordu en masum bunu buldum.
normalde bir pk bisküviyi götürürdüm. 4 tanede kalmak benim için başarı

akşam(19.00) pazara gidince yemek saati bir saat aksadı.
1 kase çorba
1 tabak(2 servis kaşığı ile) mantar yemeği
yarım kase yoğurt
yarım dilim ekmek(oğlumdan kalan)

akşam (21.00)
eşim meyve yerken bir dilim muz

sabah oğlumu anneme götürürken bebek arabası ile 15 dk yürüyüş.
akşam pazara giderken 15-20 dk yürüyüş. bunun dışında hareket yok.
su miktarım 3 litre.

bisküvi dışında güzel bi menü canım :54:

Canlarım ben kaçıyorum şimdilik. Birazdan hazırlanıp hastaneye gideceğim. Minik kuşun idrar tahlili sonucunu alacağım. Ordan arkadaşa oturmaya geçeceğim. Akşamda kızımın doktor randevusu var. Biraz geç gelebilirim. Merak etmeyin. Arkadaş da uğrayabilirsem buraya uğrarım. Uğrayamazsam da boş bırakmayın buraları. Öpüyorum kocaman hepinizi :16:

hadi inş. iyi sonuçlr gelir kaptiş :16:

Kızlaaaar, kimse yok muu? ayy ben 69u yine görmek üzereyim, çok mutluyum... 65 hedefime ulaşmalıyım hemen :34::34:

allahtan tatil kilocukları çabuk gitti

pazar: 73,7 (gün arası)
ptesi:73,2 (sabah)
salı:71,9
çarş:71,6
perş: 70,5

:64::64::64::64::64::64::64::64::64:

ayy, yrna 69,7 görür müyüm ki yaaa, izin kilom :52::52::52:

akşam yoğurt yiyim yine :52::52::52::52:

inş. görürsünnn :52:

ama şimdi canım çekti bi yerim şişse hasta olsam iyi mi ya :43: :52::52:

Back
X