Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Burcu'cum senin tickerın dikkatimi çekti. Vücut kitle indeksin hedefine ulaştığın zaman da yüksek. Boyun kaçtı canım senin? Yani hedefe ulaştıktan sonra biraz daha kilo vermen gerekecek bence. :26:

benim boyum 1.61 kaptiş ideal kilo 52 53 ama o kadarda zayıf olabilir miyim bilmiyorum bu hafta eğer iyi bi rakam görürsem hedefimi 56 ya çekmek istiyorum zaten sence çekmeli miyim :44:

benmki biraz merak kaptiş ya düzen nasıl işlio die hep merak etmişimdir :9:
Bende senin gibi meraklıydım o yüzden şuan takımın kaptanıyım :9: Ben senden önce ulaşırsam eğer hedefe hazır ol Burcu. Bu arada Buse yarışmaya tekrar dönmeyecek sanırım. O yüzden onun yerine kaptan yardımcısı olarak seni yazdırıyorum canım, haberin ola :34:

evet geçen yıl bende diyetisyene gitmiştim oda aynısı söylemişti:51:

gittiğin spor salonundamı ayrıca ders alıyorsun.aslında imkanın varsa koşu bandı alabilirsin eve.Çalışan bir insan olduğun dışarıya vakit ayırman zor olabilir.Bebekte düşünüyorsunuz.Kısmet olursa çocukta oldumu dahada zorlaşır:emir_bebek:

maşallah cnm tebrikler:46:ne kadar sürede vermiştin?bir uzman eşliğinde mi yaptın dukan diyetini?:nazar::nazar:hedefine ulaştıktan sonra koruma evresi falan yokmu? diyetten önceki beslenmene geri mi döndün?biraz fazla soru sordum sanırım:9:
benimde o kadar fazlam var aslında:50:
Özlem'cim Buse takımımızın eski kaptan yardımcısı. Bir iki ay önce mezun oldu. Dukan ı burda bizimle birlikte yaptı ama gerçekten hiç kaçamaksız çok güzel yaptı. O nedenle çok güzel kilo verdi. Mezun yarışmacıların karnelerine bakarsan orda nasıl kilo verdiklerimizi görürsün. Şimdi sanırım bıraktı dikkat etmeyi, hatta abartmıştır bence o yüzden kilo aldı. Dikkat etseydi eğer kilo alacağını sanmıyorum.

sabah(11:00)
2 yumurtadan omlet
1 kızarmış tam bugday roll ekmek
2 ince dilim kaşar
4 zeytin
domates biber salatalık
şekersiz çay

öğle(15:00)
5 yk kısır
çok ince bi dilim yaptığım pastadan(sabah 8 de kalktım yaptım yiyim yaa)
poğaça filan vardı yemedim daha neler vardıda yemedim hiç birinden :)

akşam(19:00)
1 kase yarım yağlı yoğurt
2 tane kornişondan az büyük salatalık

4 lt su
600 ml yeşilçay
30 dk egzersiz

:42::42:

Bende senin gibi meraklıydım o yüzden şuan takımın kaptanıyım :9: Ben senden önce ulaşırsam eğer hedefe hazır ol Burcu. Bu arada Buse yarışmaya tekrar dönmeyecek sanırım. O yüzden onun yerine kaptan yardımcısı olarak seni yazdırıyorum canım, haberin ola :34:

Özlem'cim Buse takımımızın eski kaptan yardımcısı. Bir iki ay önce mezun oldu. Dukan ı burda bizimle birlikte yaptı ama gerçekten hiç kaçamaksız çok güzel yaptı. O nedenle çok güzel kilo verdi. Mezun yarışmacıların karnelerine bakarsan orda nasıl kilo verdiklerimizi görürsün. Şimdi sanırım bıraktı dikkat etmeyi, hatta abartmıştır bence o yüzden kilo aldı. Dikkat etseydi eğer kilo alacağını sanmıyorum.

kaptiş yazdır ama takım kaptanlığı yapamam mesleğe başlayınca zor takip edemem yani o kadar :52: ama kaptan yardımcılığı yaparım o sıkıntı değil :52:

benim boyum 1.61 kaptiş ideal kilo 52 53 ama o kadarda zayıf olabilir miyim bilmiyorum bu hafta eğer iyi bi rakam görürsem hedefimi 56 ya çekmek istiyorum zaten sence çekmeli miyim :44:
Olabilirsin canım neden olmayasın ki. Tickerdaki BMI yı silmişsin. Onu yeniden yazsana. Hedefini yarışmada çekmene gerek yok. Mezun olurken daha zevkli oluyor. Çünkü %125 felan ulaşmış oluyorsun hedefine :34:

Olabilirsin canım neden olmayasın ki. Tickerdaki BMI yı silmişsin. Onu yeniden yazsana. Hedefini yarışmada çekmene gerek yok. Mezun olurken daha zevkli oluyor. Çünkü %125 felan ulaşmış oluyorsun hedefine :34:

bilmiyorum ki kaptan biraz zor ya kaptanlık işi devamlı ilgilenmen gerekio filan şu an okuyorum sıkıntı yok tatilim filan var ama neyse o günler gelsinde bi hele :52: tamam o zaman 56 ya yolu var şimdi bakalım :52:

Kızlar çok yorgunum bütün akrabaları ziyaret ettik veda için ev bulundu ve ben ne zaman gruba katılsam böyle şeyler çıkıyor amaizin almak istemiyorum bu defa ya sadece menümu yazar çıkarım sanırım kızlar akşam yine uğrarım görüşürüz :3:

Bugünkü menüm

08:00
Muhammara
2 dilim Kuru cavdar ekmeği
2 fincan şekersiz cay

13:30
1 parça karpuz
1 parça kavun
1 küçük ekşi elma

18:00
Yumurta
Biraz kebap ekmeği
Soğan salatası

21:30
2 sade soda

2.5 litre su

Egzersizler

19:50

1 saat 20 dakika sahilde bebek bisikletiyle yürüyüş

Son düzenleme:
Bugünkü menüm

Muhammara
2 fincan şekersiz cay

1 parça karpuz
1 parça kavun
1 küçük ekşi elma

Yumurta
Biraz kebap ekmeği
Soğan salatası

2 sade soda

2.5 litre su

Egzersizler

afiyet olsun kuzucummmm :nazar:

evet kahve falı canım arkadaşım çok iyi bakıo ama pek içimi açmadı bu falll biraz canım sıkkın :(

benim gibi yap Burcum , güzel şeyler söylerlerse fala inanırım, yok hoşuma gitmezse 5dkda unuturum :52::52::52::52:

evet geçen yıl bende diyetisyene gitmiştim oda aynısı söylemişti:51:

gittiğin spor salonundamı ayrıca ders alıyorsun.aslında imkanın varsa koşu bandı alabilirsin eve.Çalışan bir insan olduğun dışarıya vakit ayırman zor olabilir.Bebekte düşünüyorsunuz.Kısmet olursa çocukta oldumu dahada zorlaşır:emir_bebek:

evet cnm gittiğim spor salonunda özel hocayla 1e1 çalıştım 2ay kadar...
eve koşu bandı alamam yaa, çok yer kaplıyor onlar.. istemem evin içinde... ama spor salonu evime o kadar yakın ki, bir sitede oturuyoruz biz, size çıkışında da spor salonu var.. nasıl desem apartmandan çıkıp, salonun kapısından girmem yürüyerek 4dk :52::52:
o yüzden eve almaya gerek yok gibi bi şey.. üşenmeyen ikisini de yapar :52::52::52:

sabah(11:00)
2 yumurtadan omlet
1 kızarmış tam bugday roll ekmek
2 ince dilim kaşar
4 zeytin
domates biber salatalık
şekersiz çay

öğle(15:00)
5 yk kısır
çok ince bi dilim yaptığım pastadan(sabah 8 de kalktım yaptım yiyim yaa)
poğaça filan vardı yemedim daha neler vardıda yemedim hiç birinden :)

akşam(19:00)
1 kase yarım yağlı yoğurt
2 tane kornişondan az büyük salatalık

4 lt su
600 ml yeşilçay
30 dk egzersiz

:42::42:

tamam hadi ok, azcık kısır ve pasta yemişsin ama hakettim diyorsun :34::34:

kaptiş yazdır ama takım kaptanlığı yapamam mesleğe başlayınca zor takip edemem yani o kadar :52: ama kaptan yardımcılığı yaparım o sıkıntı değil :52:

OOoooOOOooooOOooo en büyük kaptan bizim kaptan, Laydlineeeeeeee
OOoooOOOooooOOooo en büyük kaptan yardımcıcı bizim kaptan yardımcısı Burcuuuuuuuu
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Kızlar çok yorgunum bütün akrabaları ziyaret ettik veda için ev bulundu ve ben ne zaman gruba katılsam böyle şeyler çıkıyor amaizin almak istemiyorum bu defa ya sadece menümu yazar çıkarım sanırım kızlar akşam yine uğrarım görüşürüz :3:

hadi hayırlısı Zeliş'çim.. yeni başlangıçlar güzeldir, inşallah size sans getirir.... görüşürüzz :54:

Bugünkü menüm

Muhammara
2 fincan şekersiz cay

1 parça karpuz
1 parça kavun
1 küçük ekşi elma

Yumurta
Biraz kebap ekmeği
Soğan salatası

2 sade soda

2.5 litre su

Egzersizler

afiyet olsun cnm, güzel olmuş...(sabaha peynir ekleyebilirsin istersen)

bugünkü menüm:

sabah(10:45)
1 dilim kepekli ekmek
1 yumurta ve çok az kaşar peynirli omlet(1/2 kk kadardır)
domates-salatalık

öğlen(15:30)
1 tabak kavun ve 100ml sütlü neskafe

akşam(20:30)
ızgara somon ve salata
1 mandalinalı soda

spor ve yeşil çay yok
2,5LT su (henüz 2 ama içiyorum 2,5yapcam söz) :17: o bile az ama....

(bugün az yedim , yrna 69u görcem inşallaaahhh :52::52::52::52:)

benim gibi yap Burcum , güzel şeyler söylerlerse fala inanırım, yok hoşuma gitmezse 5dkda unuturum :52::52::52::52:

evet cnm gittiğim spor salonunda özel hocayla 1e1 çalıştım 2ay kadar...
eve koşu bandı alamam yaa, çok yer kaplıyor onlar.. istemem evin içinde... ama spor salonu evime o kadar yakın ki, bir sitede oturuyoruz biz, size çıkışında da spor salonu var.. nasıl desem apartmandan çıkıp, salonun kapısından girmem yürüyerek 4dk :52::52:
o yüzden eve almaya gerek yok gibi bi şey.. üşenmeyen ikisini de yapar :52::52::52:

tamam hadi ok, azcık kısır ve pasta yemişsin ama hakettim diyorsun :34::34:

OOoooOOOooooOOooo en büyük kaptan bizim kaptan, Laydlineeeeeeee
OOoooOOOooooOOooo en büyük kaptan yardımcıcı bizim kaptan yardımcısı Burcuuuuuuuu

hadi hayırlısı Zeliş'çim.. yeni başlangıçlar güzeldir, inşallah size sans getirir.... görüşürüzz :54:

ayy evet ya koş bandları çok yer kaplıp valla temizlik filanda çok sıkıntı öteye beriye ittirmek çok zorrrr :52: yok ya fal hem iyi hem kötüydü unutmam yıl geçse :52:

bugünkü menüm:

sabah(10:45)
1 dilim kepekli ekmek
1 yumurta ve çok az kaşar peynirli omlet(1/2 kk kadardır)
domates-salatalık

öğlen(15:30)
1 tabak kavun ve 100ml sütlü neskafe

akşam(20:30)
ızgara somon ve salata
1 mandalinalı soda

spor ve yeşil çay yok
2,5LT su (henüz 2 ama içiyorum 2,5yapcam söz) :17: o bile az ama....

(bugün az yedim , yrna 69u görcem inşallaaahhh :52::52::52::52:)

kuzucum çok begendim su evet az bide meyveli soda içme bea onda mineral filan yok hazmı filan kolaylaştırmıo bence normal madensuyu iç ama çok begendimmm :52: :nazar:

kuzucum çok begendim su evet az bide meyveli soda içme bea onda mineral filan yok hazmı filan kolaylaştırmıo bence normal madensuyu iç ama çok begendimmm :52: :nazar:

cnm c vitaminli diyo üstünde, ondan aldım.. yoksa sadeyi tercih ediyorum ama tadı da güzelmiş yani.. çok içmemek lazım , şekerli olur heralde bunlar... :34:

cnm c vitaminli diyo üstünde, ondan aldım.. yoksa sadeyi tercih ediyorum ama tadı da güzelmiş yani.. çok içmemek lazım , şekerli olur heralde bunlar... :34:

evet canım şekerli oluo bide ben ısınamadım meyveli sodalara ya bi beypazrının narlıyı içiyorum oda büfelerde filan olmuo o yüzden beypazarı candır yani :52:

Back
X