Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kizlar bugunku menumu yazip yatayim

Sabah 9:30
1 ufak dilim su boregi
1 kase tavuk gogsu ( sabahim kotu gecti kabul, ama telafi ettim)

Oglen 2:30
Yarim kase yogurt
3-4 kasik tarhana corbasi

17:30
1 kase kabak yemegi
Yarim kase kozlebmis patlican salatasi
2-3 kasik tavuk ( kusbasi)

Aksam 20:00
1 kase yogurt
4-5 dilim firinda patates
3-4 kasik salata

Su 2,5 lt
1 kupa yesil cay

Yarim saat tempolu yuruyus

kuzucum evet kötü başlamışsın ama patates yemeseydin güzel bitcekmişşş afiyet olsun :52:

kızlarr yarın tüm gün yokum ben gencay aradı tatilden dönüyomuş yarın doğum günü beraber geçirelim istemişşşş özlemiştim çooookkkk :16: yarın sabah önce kardiyoya gitcem :94: sonra yaz okulundan aldığım dersin araştırma ödevi için çocuk hastanesine gitcem :emir_bebek: sonraaaa aşkımın yanına gitcemmmmmmm akşam gelirim büyük ihtimallll :69::69:

kızlarr yarın tüm gün yokum ben gencay aradı tatilden dönüyomuş yarın doğum günü beraber geçirelim istemişşşş özlemiştim çooookkkk :16: yarın sabah önce kardiyoya gitcem :94: sonra yaz okulundan aldığım dersin araştırma ödevi için çocuk hastanesine gitcem :emir_bebek: sonraaaa aşkımın yanına gitcemmmmmmm akşam gelirim büyük ihtimallll :69::69:

senin adına sevindim cnm.Bol bol hasret giderirsiniz artık.Özlemekte güzel bir duygu.:16::16::70::70::71::112:

tamam kuzucum, iyi eğlenceler sizeeee :54::54::54:

günaydın kızlarrrrr minnoşlarımmmm :52:

sana da günaydın güzellik ...

Burcu'cum sana adımsayar tavsiye ediyorum. Çok işine yarayacaktır. En kısa zamanda mutlaka kendine al bitane. Menüdeki hataların farkındasın. Zamanla da düzeleceğine inanıyorum. Sen bu işi başaracaksın. Eğer paylaşımların bu şekilde güzel gider, haftaya da menülerin düzene girerse eğer önümüzdeki cuma listeye girebilirsin canım. Ona göre menülere dikkat et.
Biçok yönden Canan hoca çok güzel tavsiyelerde bulunuyor. Onun söylediklerini uygulamak lazım kendimize göre. Ramazan içinde bence sebze yemeklerine ağırlık vermek lazım. Bol miktarda sebze yenebilir iftarda. Tabii ki proteinde olması lazım. Et, tavuk ve balık. Ramazan pidesinden uzak durmak lazım, ne kadar mis gibi koksa da. Tatlılardan da öyle. İftarla sahur arasında bol bol su içmemiz lazım. Yeşil çayımızı bu arada. Yani normal diyetimize devam edeceğiz. Sahurda ise mutlaka haşlanmış yumurta yenmeli. Onun haricinde tok tutan sağlıklı yiyecekler olmalı. Ramazan da bizi iki kat daha zorlu bir dönem bekliyor. Eğer doğru beslenirsek ramazan da çok iyi kilo verebiliriz.
Ben tahmin etmiştim zaten canım. Sana güzel bir hafta sonu diliyorum. :16:

Oooooooo süpersin. Tebrik ediyorum kocaman :46:

adımsayar nedir kaptan? ilk defa duyuyorum
kaptan ben android marketten indirdim adımsayar cebimde oluo zaten genelde sayıyo günlük 10 bin adımı çok rahat geçiyorum. canan karatay şey dio gece yumurtayla kahvaltı yapın ekmk yerine ceviz yiyin dio. akşamda çorbaya yüklenmeyin sebzeli etli yemekler yiyin dio iftardan sonra yatmayın yürüyüş yapın hareket edin suyu yatana kadar tüketin filan dio canan karatay a bayılıyorum ben :52:
telefona mı indiedin burcu? ben de netten araştırayım şimdi. sışarda yürürken çok işime yarar.
cnm beyaz ekmekten kaçmaya çalışıyorum ben, genel olarak güzel ama daha iyi olabilir, kaptiş detaylı yazmış zaten..

bu kadar hareketten sonra makarnaya lafım yok :52::52:

nasıl beğendin mi? ilk başta zor ama alışınca kahve buymuş diyorsun...
kesinlikle korktuğum gibi kötü değilmiş. sütle fena olmadı :)
dünkü menüm:

sabah(08:00)
kepek ekmeğine beyz peynirli domatesli yağsız tost
1 bardak çay

öğlen(12:30)
1/2 kase mercimek çorbası
fırın köfte (patatesleri yemedim)
1 kase cacık

ara(16:00)
1 dilim pasta :17::17:

ara(18:00)
1 activia
(malum 2 gündür aksiyon yok :17:)

akşam(19:40)
4 kaşık ıspanak yemeği, çok az yoğurt

spor ve yeşil çay yok
2,5LT su

:17::17::17::17::17:
pasta dışında gayet iyi bir menü. bu arada sahurda yağsız peynirli tost yersek tok tutar mı sizce?
anladım cnm, yine de çok abartmamışsın demek ki çünkü sen neredeyse 20 kilo verdin di mi? 3-4 kilo alman kabul edilebilir...
zamanla , fark etmeen bile verebilirsin.. mesela benim 1 arkadaşımın 5 kilo fazlası vardı, nasıl verdi biliyor musun, hiç diyet yapmadı, 14 ay boyunca her hafta 1 gün akşam yemeği yemedi.. ama hiç bir şey yemedi o akşam..(belki 1 kaşık yoğurt atmıştır ağzına), 1 akşam da diyette gibi yiyeceğim dedi.. çünkü sürekli diyet yapamıyordu.. 1 yılı 1-2 ay geçmişti ki 5 kiloyu vermişti... hala haftada 1 akşam diyette gibi yiyor.. onun dışında ne isterse yiyor ama.. hiç dikkat etmiyor.. yani bence 1 ay diyet yapsa daha iyiydi ama herkesin çözümü farklı... mutlaka birşey bulursun.. 3 kilo ne ki tatlım :34::34::34::34:
ilginç bir yöntemmiş. çok uzun vadeli ama
Kızlar ortak paylaşım alanını takip ediyor musunuz? Bildiğiniz gibi orda Püsküüt haftalık rapor yayınlıyor. Herkesin orayı takip etmesini istiyorum. Mesela bu hafta 8. takım listesini paylaşamadığı için etap dışı kaldı. Çok kötü bir durum. Eğer bi gün bizim takımda da kaptan gelemez sorun çıkarsa hepinizin halledebilecek durumda olduğunu bilmek istiyorum. Bu nedenle paylaşım alanına ve karar defterine bakmanızı rica ediyorum. Hatta baktığınıza dair geri bildirim yaparsanız sevinirim. Ayrıca bu hafta ben birinci olduğum için başarımın sırrını yazdım. Kimse görmedi sanırım?
ben hiç bakmamıştım bugün bakarım
sabah(11:00)
2 yumurtadan omlet
1 kızarmış tam bugday roll ekmek
2 ince dilim kaşar
4 zeytin
domates biber salatalık
şekersiz çay

öğle(15:00)
5 yk kısır
çok ince bi dilim yaptığım pastadan(sabah 8 de kalktım yaptım yiyim yaa)
poğaça filan vardı yemedim daha neler vardıda yemedim hiç birinden :)

akşam(19:00)
1 kase yarım yağlı yoğurt
2 tane kornişondan az büyük salatalık

4 lt su
600 ml yeşilçay
30 dk egzersiz

:42::42:
kısır ve pasta var menüde ama bu kadar börek çörek içinde sadece bunları yemen bile bir başarı bence.
Bugünkü menüm

08:00
Muhammara
2 dilim Kuru cavdar ekmeği
2 fincan şekersiz cay

13:30
1 parça karpuz
1 parça kavun
1 küçük ekşi elma

18:00
Yumurta
Biraz kebap ekmeği
Soğan salatası

21:30
2 sade soda

2.5 litre su

Egzersizler

19:50

1 saat 20 dakika sahilde bebek bisikletiyle yürüyüş
özlemcim sen aç yaşıyorsun ya :1: öğle öğünlerin hep böyle az oluyor.
bugünkü menüm:

sabah(10:45)
1 dilim kepekli ekmek
1 yumurta ve çok az kaşar peynirli omlet(1/2 kk kadardır)
domates-salatalık

öğlen(15:30)
1 tabak kavun ve 100ml sütlü neskafe

akşam(20:30)
ızgara somon ve salata
1 mandalinalı soda

spor ve yeşil çay yok
2,5LT su (henüz 2 ama içiyorum 2,5yapcam söz) :17: o bile az ama....

(bugün az yedim , yrna 69u görcem inşallaaahhh :52::52::52::52:)
bence süper bir menü :nazar:
Geç olmadan hemencecik menümü yazayım.

MENÜM

Sabah (11:30) Bebiş ancak bu saatte izin verdi kahvaltı yapmama :17:

1 tane haşlanmış yumurta
1 kk büyüklüğünde peynir
5 tane zeytin
Domates, salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
200 ml süt

Öğle (15:00)

1 kase şehriye çorbası
1 tabak yoğurtlu semizotu salatası

Ara (17:00)

1 avuç beyaz leblebi

Akşam (19:00)

1 kase şehriye çorbası
1 kase yoğurtlu semizotu salatası

Şimdide bir fincan sütlü şekersiz nescafe

Spor yok :47: Su 3 lt
afiyet olsun kaptan menün süper
kızlar annm evde yarışıo benle yaaaa kilo vermeye çalışıo 40 gündür diyet yapıo 7 kilo verdi yawwww :52:

71.800 çıkmış kaptiş sabah yaaaaa. valla azimle gelio :52:
kaptanlık işini zamanı gelince konuşuruz kptişşş
alkış annene bize yetişmiş:nazar:
Merhaba ben 13. takımın yenisiyim. Merhaba! :) Ben VasthaNerada. Aslında VashtaNerada olacaktı ama yanlış yazmışım hatta ondan giriş yapmaya çalışırken epey sıkıntı yaşadım. :)

Kilo durumumu ve geçmişimi anlatacak olursam; 167 boyundayım, uzun zamandır 65 kilo civarındaydım. Hep aklımda kilo vermek olsa da bir çaba göstermedim. Son bir kaç ayda kilo aldım. 72 kilo civarındayım. Bir ara 75 i görünce artık kilo almamam lazım dedim ama pek bir şey yapmadım. Ama kıyafetlerim olmamaya başladı. İyice canım sıkılıyor bugünlerde. Artık bir şeyler yapmam gerektiğini biliyorum.
hoşgeldin aramıza. ben de burcu. 27 yaşındayım 18 aylık bir oğlum var. ben de grubun yenilerindenim
:72::nazar:13. Takım bireysel dereceler :nazar::72:

1. LAydLiNe % 3.80 :65::71::65:

2. Ozlem % 2.64:46::71::46:

3. limonlubrokoli % 1.33 :32::21::32:

4. burcugncy % 1.25:10::3::10:

5. mavera87 % 0.99:43::14::43:
tebrik ederim tekrar süpersiniz.
Okudum, anladım ve kabul ediyorum. :)

Adım Ayşenur. Aynı yaştaymışız Burcu. :) Elektrik-elektronik mühendisliği öğrencisiyim, bu hafta başında da çalışmaya başladım. kova burcuyum. İstanbul'dan katılıyorum. :65: Merak ettiğiniz bir şey varsa onlara cevap vereyim. Aklıma bir şey gelmiyor. :)
Bir de tebrikler, ne zaman sözlendin? :)
tekrar hoşgeldin.
kızlar kusura bakmayın gelemiyorum cuma günü hastamız vardı. 2 gündür onun başındayız. ev baya kalabalık. bilgisayar başına oturmaya vaktim yok. duruma göre yarın gelmeye çalışırım. öpüyorum hepinizi hoşçakalın
allah şifa versin canım
4-5 sayfa kaldi , direntuba, icim disim diyeyt menu kacamak vs oldu, basim donuyor, ama ufaklik yokken bitirmem lazim gecmisi, sonra daha da birikiyor :)
hahhahhaa :1:
kızlar, bana gelen mesaj sayıları aşağıdaki gibi..
göndermeyenlerden bekliyoruuum, kaptiş sana özel mesajla mı atmam lazım?

Özlem:
5 temmuz 13
6 temmuz 21

Burcugncy:
5 temmuz 10
6 temmuz 26

mid_night_sun:
5 temmuz 8
6 temmuz 22

seyyah2806:
5 temmuz 13
ben cumartesiyi göndermedim değil mi? en iyisi bir dasha çıkarken son halini göndereyim. geçmişii okuyup sayarım şimdi.
sabah(10:30)
Eki Görüntüle 750351
şekersiz çay

öğle(14:30)
patlıcan salatası
300 ml ayran

akşam(18:30)
2 tane salatalık

4 litre su
600 ml yeşilçay
1 saat walk at home
1.5 saat ev temizliği

harika bir menü süpersin burcu
:1::1::1: benim ayakalşrım da çok şekilsizdir.
kızım ööle deme, benim ayağıma 2005 senesinde 15kg kasa düştü... kemiklerim kırılmadı ama yamuldu.. dr keşke kırılsaydı dedi :43::43::43::43:

böyle daha çok zarar görürmüş..

neyse başparmağımın tırnağı düştü tabii, sonra da hiç normal bir tırnak çıkmadı.. bi garip... çok yavaş uzuyor, senede 2 kez falan kesiyorum o da laf olsun diye, aslında 1 kez de kessem olur :52::52::52::52: neyse yani bi garip işte, çok doktora gittim ama tırnak yatağı çok zedelenmiş, düzelmez diyorlar... ben yine de sahip olduğuma şükrediyorum... (bazen söylensem de beğenmesem de sonuçta var allaha şükür)..

bööle yani, ayağın çok güzel kuzuummm, ya olmasaydı??!!!! :34::34: (allah korusun)
allah korumuş valla ya
Selam kızlar :16:Geçmişi okuyamadım ama ilerleyen saatlerde gelip okurum inşallah. Menümü yazıp kaçayım. Tekrar uğramaya çalışırım.

MENÜM

Sabah (10:00)

1 tane haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
5 tane zeytin
Domates, salatalık
1 fincan şekersiz çay

Ara (16:00)

1 avuç beyaz leblebi (avuçlarım çok küçük:9:)

Akşam (19:00)

Izgara tavuk (Mangal yaptık)
Domates, salatalık, közlenmiş biber, soğan
1 bardak kola :17::47:

Suyu sayamadım bugün. Spor olarak da bol bol yürümeye çalıştım.

bu kadarcık kaçamak nazar boncuğu olmuş kaptan telafi edersin sen
Çizelgemi düzelttim. :) Menümü de yazayım hemencicik:

Kahvaltı:
2 kk peynir
1 zeytin
domates salatalık biber
1 tane haşlanmış patates
yarım dilim kek
Çay ne kadar içtim bilmiyorum sayamadım ama hepsi şekersizdi

Öğle:
Izgara kırmızı et
Salata (biraz fazla yemiş olabilirim salatayı 1 tabak kadar mesela :52: )

Akşam:
1 dilim karpuz
1 fincan türk kahvesi (az şekerli istemiştim ama herkes orta şekerli içtiği için ben de öyle içtim. :17: )

Su pek içemedim. 1 litre içtim. Uyuyana kadar bir litre daha içmeye çalışacağım.Eve yeni döndüm sayılır spor yapamadım. Elimde bir tek leslie'ciğimin videosu var onu yapacağım şimdi. Bitirdikten sonra döneceğim buraya. :16:
canım sabah hem kek hem patates olmamış. kek yarım dilim ama yıne de yeme artık. öğle gayet iyi. akşam da hem çok az hem çok şekerli bir menü olmuş. suyu 3 lt ye tamamlamalısın .

1 ufak dilim su boregi

Yarim kase yogurt

1 kase kabak yemegi

1 kase yogurt
3-4 kasik salata

Su 2,5 lt
1 kupa yesil cay

su böreği mi :52: evet evet telafi etmişsin :42:
gözün aydın burcu
günaydınlarrrr

merhaba arkadaşlar. hafta sonu malesef diyete uygun geçmedi. rezil menülerimi utanarak paylaşıyorum
cumartesi

sabah(7.30)
yarım simit
1 bardak şekeris çay
peynir,domates,salatalık

öğle(13.30)
dışarda yürürken 1 simit

akşam(18.00)
1 tabak bezelye.

gün içinde 15 km yürümüş olmalıyım. 12 de tapuyu takipçiden almak için çıktım. çok uzakmış yeri.eskişehir de genel olarak yayaların şehri. merkezde her yere otobüs minibüs yok. biraz da ben uzattım yolumu. eve geldiğimde saat 3tü. tabi yolda acıkınca yıne kan şekerim düştü. önüme gelen ilk simitçiden simit aldım. hem sabah hem öğlen simit yemiş oldum. :14:

pazar

sabah(9.30)
patatesli yumurta
peynir,domates,salatalık
2 dilim beyaz ekmek (eşim buğday ekmeği bulamamış)

ara(12.00)
oğluma muhallebi yedirken 2 tatlı kaşığı kalanı yedim.

öğlen(14.00)
1 kase mantar sote
1 dilim beyaz ekmek

akşam(18.00) mangala gittik
2 parça tavuk
1 dilim beyaz ekmek
2 bardak kola
1 bardak çay

pazar günü yürümedim sadece 1,5 saat temizlik yaptım.

su miktarlarımı sayamadım ama 2,5 lt yi geçtiğimi düşünüyorum.

hafta içi telafi ederim umarm. simitlerle,beyaz ekmeklerle,kolalarla tüm haftanın emeği gitti :14:

merhaba arkadaşlar. hafta sonu malesef diyete uygun geçmedi. rezil menülerimi utanarak paylaşıyorum
cumartesi

sabah(7.30)
yarım simit
1 bardak şekeris çay
peynir,domates,salatalık

öğle(13.30)
dışarda yürürken 1 simit

akşam(18.00)
1 tabak bezelye.

gün içinde 15 km yürümüş olmalıyım. 12 de tapuyu takipçiden almak için çıktım. çok uzakmış yeri.eskişehir de genel olarak yayaların şehri. merkezde her yere otobüs minibüs yok. biraz da ben uzattım yolumu. eve geldiğimde saat 3tü. tabi yolda acıkınca yıne kan şekerim düştü. önüme gelen ilk simitçiden simit aldım. hem sabah hem öğlen simit yemiş oldum. :14:

pazar

sabah(9.30)
patatesli yumurta
peynir,domates,salatalık

ara(12.00)

öğlen(14.00)
1 kase mantar sote
1 dilim beyaz ekmek

2 parça tavuk
1 dilim beyaz ekmek
2 bardak kola
1 bardak çay

hafta içi telafi ederim umarm. simitlerle,beyaz ekmeklerle,kolalarla tüm haftanın emeği gitti :14:

Evet canimcim , sen de farkindasin zaten kola simit fazla kacmis, hadi bakalim yeni bir haftaya onlari geride birakarak basliyoruz:))

Gubaydinn kizlarr, kahvaltimi yapip geldim, ekmeksiz recelsiz atlattim cok iyi oldu.. Bugun komsuya gidilcek apartmanca:) orda kendimi tutmam lazim, olmazsa yogurt filan yiyip sut icip karnimi doldururum oyle goderim bakalim:)

Gozun aydin canim:) iyi eglenceler size

Günaydın canlarım. Dün gelemedim çok yoğun bir gündü. Pazarları eşimin tatil günü. Bugünde masaüstü pc çöktü. Netbooktan yazıyorum şuan ama bugün yine çok sık gelemem sanırım. Ufaklığı yeni uyuttum. Geçmişe bakıp dönüyorum hemen. :16:

günaydın kızlaaaaarrrr,
hepimize hafif , sağlıklı bir ptesi diliyorum.. haftaya hafif başlayalım hafif gitsin :16::16::16::16:

Gubaydinn kizlarr, kahvaltimi yapip geldim, ekmeksiz recelsiz atlattim cok iyi oldu.. Bugun komsuya gidilcek apartmanca:) orda kendimi tutmam lazim, olmazsa yogurt filan yiyip sut icip karnimi doldururum oyle goderim bakalim:)

Günaydın herkese.Bugün hiçte erkenci değilim:52: minnoşum uyuyor diye bende uyudum bugün, genelde sabahin köründe ayakta oluruz aslında ama ikimizde dün geç uyuduk:9::9:

Günaydın canlarım. Dün gelemedim çok yoğun bir gündü. Pazarları eşimin tatil günü. Bugünde masaüstü pc çöktü. Netbooktan yazıyorum şuan ama bugün yine çok sık gelemem sanırım. Ufaklığı yeni uyuttum. Geçmişe bakıp dönüyorum hemen. :16:

Günaydın kaptan hoş geldin:3: evet eşler evde olduğu zaman sürekli pc başında oturmak olmuyor:50:

Dünkü menüm

07:30
nesfit -süt

12:30
biraz peynir
sürk
4 zeytin
bir parça ekmek

14:00
sade türk kahvesi

yarım kibrit kutusu büyüklüğünde tavuk

18:30
1 fincan kayısılı form çayı

19:30
minik 1 parça pasta
1 küçük bardak kola

3 litre su

Egzersizler

21:00
1,5 saat sahilde yürüyüş​

Menümü utanarak yazdım inanın.çok düzensiz çok:50::50:hiç yemek yok içinde. öğlen kahvaltı ettim çok tok tuttu.hem fazla aç değildim hemde akşamda biraz pasta yiyecem diye akşam yemek istemedim aslında:50::50::50:

Son düzenleme:
bence de tut kendini sonra insan çok pişman oluyor.
Günaydın herkese.Bugün hiçte erkenci değilim:52: minnoşum uyuyor diye bende uyudum bugün, genelde sabahin köründe ayakta oluruz aslında ama ikimizde dün geç uyuduk:9::9:

günaydınlarr. özlemcim ara sıra sabah uykusu harika oluyor.
Dünkü menüm

nesfit -süt

biraz peynir
sürk
4 zeytin
bir parça ekmek

sade türk kahvesi

minik 1 parça pasta
1 küçük bardak kola

3 litre su

Egzersizler

Menümü utanarak yazdım inanın.çok düzensiz çok:50::50:hiç yemek yok içinde. öğlen kahvaltı ettim çok tok tuttu.hem fazla aç değildim hemde akşamda biraz pasta yiyecem diye akşam yemek istemedim aslında:50::50::50:

evet canım ya hiç yemek yememişsin. pasta ile kolanın kalorisi de tüm güne yetiyo zaten. hafta sonu çoğumuz boşlamışız :(

pazartesi sendromu yaşıyorum. yine başladık koşturmacaya. bankalardan nefret ettiğimi söylemişmiydim :47:

patron ekstra gergin bugün. inşallah günü en az hasarla atlatırız.

4-5 sayfa kaldi , direntuba, icim disim diyeyt menu kacamak vs oldu, basim donuyor, ama ufaklik yokken bitirmem lazim gecmisi, sonra daha da birikiyor :)

Nihayet , gecmisi bitirdim.. Ayy varya bukadar zaman okumak yerine hazir bebisim yokken spor yapabilirdim, ay nyse , ben simdi hazirlanip anneme gideyim, orda ipadime leslie filan yukleyeyim, sonrada ufakligi onlara birakip avl gezmezi yapayim, bardak almam lazim kirila kirila 3-5 tane kldi:))
Ne kadar kötü oluyormuş dimi biriktirmek. Ben bide geçmişi okumadan yapamıyorum öyle bir alışkanlık olmuş ki. Bide illaki cevap yazcam yazmasam olmuyor:9:

kızlarrr ben bi ev temizlicemmmmm:52:
Burcu yaa maşallahın var canım, pek bir hamaratsın. Arada bana da uğrasan ne güzel olur öyle:16:Şu aralar hiç temizlik yapamıyorum. TV ünitesinin üzerine beni temizle diye not düşebilirsiniz mesela :30:

kızlar, bana gelen mesaj sayıları aşağıdaki gibi..
göndermeyenlerden bekliyoruuum, kaptiş sana özel mesajla mı atmam lazım?

Özlem:
5 temmuz 13
6 temmuz 21

Burcugncy:
5 temmuz 10
6 temmuz 26

mid_night_sun:
5 temmuz 8
6 temmuz 22

seyyah2806:
5 temmuz 13
Hayır canım böyle listelemen yeteri. Ben not aldım. Son durumu.

sabah(10:30)
Eki Görüntüle 750351
şekersiz çay

öğle(14:30)
patlıcan salatası
300 ml ayran

akşam(18:30)
2 tane salatalık

4 litre su
600 ml yeşilçay
1 saat walk at home
1.5 saat ev temizliği

Bu pazarın en iyi menüsü senin menün. Tebrik ederim. :nazar::46:

Tartıdaki rakam ok iyi. Cumaya yine güzel bir sonuç geliyor desene. Bu arada bende bugün pediküre gideceğim o zaman bende çekeyim ayaklarımı :9:Yoksa şuan berbat görünüyorlar. :52:

kızım ööle deme, benim ayağıma 2005 senesinde 15kg kasa düştü... kemiklerim kırılmadı ama yamuldu.. dr keşke kırılsaydı dedi :43::43::43::43:

böyle daha çok zarar görürmüş..

neyse başparmağımın tırnağı düştü tabii, sonra da hiç normal bir tırnak çıkmadı.. bi garip... çok yavaş uzuyor, senede 2 kez falan kesiyorum o da laf olsun diye, aslında 1 kez de kessem olur :52::52::52::52: neyse yani bi garip işte, çok doktora gittim ama tırnak yatağı çok zedelenmiş, düzelmez diyorlar... ben yine de sahip olduğuma şükrediyorum... (bazen söylensem de beğenmesem de sonuçta var allaha şükür)..

bööle yani, ayağın çok güzel kuzuummm, ya olmasaydı??!!!! :34::34: (allah korusun)
Herşeye şükretmek lazım çünkü beterin beteri var. Geçmiş olsun canım. :16:

güzel olmuş cnm, afiyet olsun :56:
Bence güzel olmamış, Kızlar yaa menümü yorumlarken çekiniyor musunuz? Yoksa takım olarak eksikliklerimiz mi var. Bir defa menümde öğle yemeği yok. Mecburiyetten yiyemedim oda akşam kaçamak yapmama sebep oldu. Kolayı hiç ağzıma sürmemem gerekirken kola içtim. Lütfen çekinmeyin menü yorumlarında. :34:

Çizelgemi düzelttim. :) Menümü de yazayım hemencicik:

Kahvaltı:
2 kk peynir
1 zeytin
domates salatalık biber
1 tane haşlanmış patates
yarım dilim kek
Çay ne kadar içtim bilmiyorum sayamadım ama hepsi şekersizdi

Öğle:
Izgara kırmızı et
Salata (biraz fazla yemiş olabilirim salatayı 1 tabak kadar mesela :52: )

Akşam:
1 dilim karpuz
1 fincan türk kahvesi (az şekerli istemiştim ama herkes orta şekerli içtiği için ben de öyle içtim. :17: )

Su pek içemedim. 1 litre içtim. Uyuyana kadar bir litre daha içmeye çalışacağım.Eve yeni döndüm sayılır spor yapamadım. Elimde bir tek leslie'ciğimin videosu var onu yapacağım şimdi. Bitirdikten sonra döneceğim buraya. :16:
Patates, kek ve akşam ki karpuzun vakti olmamış canım. Menülerine saat eklersen daha güzel yorumlayacağız. Birde zayıflamak istiyorsan mutlaka ve mutlaka çok su içmen lazım unutma bunu.

Afiyet olsun.bence kacamagini kafaya takma.arada bir oluyor.nerde gunde 1 litre icmek nerde arada bir 1 bardak.
Maksat bu tarz seylerin esiri olmamak.;-)
Olmaz canım kafamıza takmamız lazım ki sağlıklı yaşamayı ve beslenmeyi öğrenelim.

1 ufak dilim su boregi

Yarim kase yogurt

1 kase kabak yemegi

1 kase yogurt
3-4 kasik salata

Su 2,5 lt
1 kupa yesil cay

Sabahın rezalet:47: Öğle güzel olmuş ama akşam patatesle bozmuşsun. Menün çok kötü Tuba'cım. :47:Takım olarak dün çok berbat bir gün olmuş.

Hadi bakalım gözün aydın. İyi eğlenceler. Kaçamak yapma sakın. :16:

adımsayar nedir kaptan? ilk defa duyuyorum

telefona mı indiedin burcu? ben de netten araştırayım şimdi. sışarda yürürken çok işime yarar.

pasta dışında gayet iyi bir menü. bu arada sahurda yağsız peynirli tost yersek tok tutar mı sizce?

bu kadarcık kaçamak nazar boncuğu olmuş kaptan telafi edersin sen

canım sabah hem kek hem patates olmamış. kek yarım dilim ama yıne de yeme artık. öğle gayet iyi. akşam da hem çok az hem çok şekerli bir menü olmuş. suyu 3 lt ye tamamlamalısın .

su böreği mi :52: evet evet telafi etmişsin :42:

gözün aydın burcu

günaydınlarrrr
Adımsayar günlük ettiğin hareket miktarını hesaplıyor. Normal bir insanın günde en az 7000 adım atması gerekiyor. Çok pahalı bişey değil. Benim yok ama almak istiyorum. Araştır bakalım internetten. Ben Burcu'ya sordum ama sanırım görmedi mesajı. Telefonuma indirebilirsem indireyim bende.

cumartesi

sabah(7.30)
yarım simit
1 bardak şekeris çay
peynir,domates,salatalık

öğle(13.30)
dışarda yürürken 1 simit

akşam(18.00)
1 tabak bezelye.

pazar

sabah(9.30)
patatesli yumurta
peynir,domates,salatalık

ara(12.00)

öğlen(14.00)
1 kase mantar sote
1 dilim beyaz ekmek

2 parça tavuk
1 dilim beyaz ekmek
2 bardak kola
1 bardak çay

Burcu'cum senin menülerde rezalet. Lütfen kızlar bundan sonra çok ama çok dikkat edelim. Çünkü bu diyet işi ne kadar uzarsa o kadar zorlanıyor insan. Biran önce hedeflere ulaşalım. Bunun içinde artık kimseden kaçamak istemiyorum. Bugünden itibaren her kaçamağa acımasız cezalar vereceğim haberiniz olsun. Ben bir bardak kola içtim diye kendime kızıyorum, sizler ooooooo dilim varmıyor isimlerini yazmaya. :47:

Dünkü menüm

nesfit -süt

biraz peynir
sürk
4 zeytin
bir parça ekmek

sade türk kahvesi

minik 1 parça pasta
1 küçük bardak kola

3 litre su

Egzersizler

Özlem sana hiç bişey söylemiyorum. Çok ama çok sağlıksız bir menü. :47:
pazartesi sendromu yaşıyorum. yine başladık koşturmacaya. bankalardan nefret ettiğimi söylemişmiydim :47:

patron ekstra gergin bugün. inşallah günü en az hasarla atlatırız.
Kolay gelsin sana canım. Bende hiç sevmiyorum banka işini ama şükret ki gün içinde hareket imkanı buluyorsun. Benim işimde hep masa başı. Kötü oluyor gün boyu oturarak çalışmak.

Back
X