Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yarın iftarda ne var hatunlar? benim bu akşamdan yarının yemeğini yapmam lazım yarın eve nasıl dönerim bilmiyorum. eşime bırakırsam da kalorili şeyler yapar o. sonra ton balıklı makarna işine döner benim iftar :-)

Bir aksilik çıkmazsa ben bu akşam tavuklu karnıyarık yapmayı düşünüyorum..:56::56:

Kizlar ben biraz erken ciktim isten, kuzenimin yanina geldim, firsat bulursam yazsam size arada... Cok morali bozuk, sonra anlatirim, boole yani, optumm, aksam bozmayin diyetleri ;))

slm kızlar ben geri döndüm :( tedavim yarım kaldı :14::14: ağustos da tekrar başlayacağız bu nedenle tekrar sizlerleyim :16:

slm kızlar ben geri döndüm :( tedavim yarım kaldı :14::14: ağustos da tekrar başlayacağız bu nedenle tekrar sizlerleyim :16:

Merhaba hoşgeldin aramıza dönmene sevindim ama tedavinin yarım kalmasına üzüldüm.İnşallah ağustosta senin için çook daha iyi olur..:16::16::16:

Bugünkü Menüm

03:00
1 kibrit kutusu kadar pane harçlı tavuk
1 parça ekmek
biraz peynir
1 litre su

20:10

1 litre su
tavuklu karnıyarık ve yoğurt
karnıyarık kızartılmamış:34:

$DSC_0557[1].webp

Egzersizler

18:15
1 saat 10 dakika sahilde bebek arabasıyla yürüyüş​

Son düzenleme:
Şu an 1 fincan yeşil çay içiyorum.
Birşeyler yer,içersem yazarım.
Su içmeye devam.2 litre içmiştim en aşağı 3e tamamlarım.;-)

Bugunki menum

Sabah 9:30
1 yumurtayla menemen
3-4 zeytin
Azicik orgu peyniri

Oglen 14:30

2 kasik patlican salatasi
2-3 kasil kabak yemegi
2 kasik tavuk kusbasi

Ara 17:15
3-4 lokma tavuk gogsu

Aksam 18:30
2 kasik tavuk kusbasi
1 kase yogurt
3 kucuk zeytinyagli sarma

Su 3 lt simdilik, yatana kadar icerim daha
2 kupa yesil cay

Spor yapamadim

Bu arada hanimlar, komsuya gidicem demistim ya, yiyip gittim evde, ve ordaki tabagima hic dokunmadim, tabakta borek vardi cok severim, amerikan salatasi vardi onu da cokseverim, kurabiye ve zeytinyagli dolmA vardi, hicbirine dokunmadim:) sonradan tavukgogsu getirdiler, onada dokunmadim aslinda ama sonra benim ufklik gelip yedi birazini, bEnde oyle aldim azicik ...
İnsan nefsine hakim olunca pek bi mutlu oluyor canimm:)))

Hee bi de arkadaslar ben bu hafta regl oldugum icin oruc tutamicam, onun icin yarin ayran detoksu yapmya karar verdim , iki gunluk yapalim bakalim:)

merhaba kızlar Tlf dan siteye girmeyi öğrendim bu akşamki menümu paylasayim hemen
sabah 7.30
1dilim ekmek
1bardak şekersiz çay
peynir domates salatalık

öğle 12.45
1 tabak etli bezelye
1dilim ekmek

ara 16.15
1 dilim ekmek
4zeytin

akşam 18.30
bir parça firinda tavuk
salata
1dilim ekmek

bugün 5km kadar yürüdüm
3litre suyu geçtim.

selam kızlar, şimdi eve geldim... kuzenimin morali çok bozuk.. yaklaşık 1,5-2 sene kadar önce eşinden ayrılmıştı..7-8 yıl evli kalmışlardı.. araları da çok iyiydi ama kendisi de söylüyor ama ayrıldılar işte, sanıyorum eşi çocuk istemediği için...
neyse, sonra kuzenim 4-5aydır biriyle birlikteydi.. hatta eylülde evlenmeyi planlıyorlardı, bir ara çocuk hemen evlenelim yurtdışında falan demiş.. neyse işte, sonra 1 hafta araları bozulmuş, çok garip davranmaya başlanmış.. dün ne dese beğenirsiniz, ben eski eşime bir şans daha vericem!!! (o da önceden evliymiş 2 sene kadar önce boşanmış, hatta aynı insandan 2 kez).. yuh yani...

kuzenim çok fena, kızcağız ilaçlarla ayakta duruyor :43::43::43: çok seviyordu, anlam da veremiyor.. biz de anlayamıyoruz walla.. bööle işte.. anlatayım dedim.. menümü yazacağım şimdi de....

bugünkü menüm:

sabah(08:00)
2 dilim beyaz peynir
bol bol salatalık
2 dilim kepekli ekmek
çay

öğlen(12:00)
1/2kase mercimek çorbası
1 tabak nohut yemeği (normal porsiyondan az istedim)

ara(16:30)
8 badem

akşam(19:00)
ızgara köfte + piyaz
1 dilim kepekli ekmek

2lt su :17::17::17: çok fena ama biliyorum, içemedim walla şimdi biraz içiyorum ama 2,5u bulamam :17:
spor yok ..

Bugunki menum

1 yumurtayla menemen
3-4 zeytin
Azicik orgu peyniri

2-3 kasil kabak yemegi
2 kasik tavuk kusbasi

3-4 lokma tavuk gogsu

2 kasik tavuk kusbasi
1 kase yogurt

2 kupa yesil cay

Spor yapamadim

tavuk göğsü dışında menün güzel görünüyor.Afiyet olsun..:56::56::56:
merhaba kızlar Tlf dan siteye girmeyi öğrendim bu akşamki menümu paylasayim hemen
sabah 7.30
1dilim ekmek
1bardak şekersiz çay
peynir domates salatalık

öğle 12.45
1 tabak etli bezelye
1dilim ekmek

ara 16.15
1 dilim ekmek
4zeytin

akşam 18.30
bir parça firinda tavuk
salata
1dilim ekmek

bugün 5km kadar yürüdüm
3litre suyu geçtim.
Genel olarak menün güzel ama şu akşam yemeğine yakın ara öğün olmamış gibi:34:Afiyet olsun:56::56::56:

Hee bi de arkadaslar ben bu hafta regl oldugum icin oruc tutamicam, onun icin yarin ayran detoksu yapmya karar verdim , iki gunluk yapalim bakalim:)

Sağlıklı olur mu acaba? Ben bir tek ayran içiliyor diye biliyordum adından da anlaşıldığı gibi ama öyle değil sanırım?:44::44:

Kizlar ben dun regl oldum, bu hafta tartida nasil etkilicek bakalim kilomu..

ayy, hadi inersin cnm o zaman :52:

Hayırdır inşallah kötü bir durumu yoktur kuzeninin? Her gün tartılırsan olmaz bu iş zaten Ceren. Tartını kaldır bi yere cumadan cumaya tartıl. O zaman sonuç sana da sürpriz olur. Menüleri de lütfen daha dikkatli okuyalım:9:

Çok teşekkürler canım. İnşallah sizde bir gün bu duyguyu yaşarsınız. :16:

Etkileyecek diye düşünme. Beyin gücü denilen bir olay var. Regl zamanı metabolizma daha iyi çalışıyor. Bol yeşil çay iç içebiliyorsan ödemin kalmaz. Bu dönemi kaçamaksız geçirirsen eğer daha iyi bir sonuç alırsın haftaya. Ben bu hafta regl olduğum halde gitti 2,8 kilo:34:

Çok teşekkürler canım:16:

anlattım az önce kaptişş, erkek arkadaşından ayrıldı ama kötü durumu.. evlenmek üzerelerdi, çok garip davranıyor çocuk.. hatta eski eşi bir sebeple şantaj mı yapıyor diye bile düşündük... çok garip olaylar :43::43:

Simdiden 2 lt su tamam!!!:)

benim de an itibariyle 1.75oldu :-)

bravo kızlar, ben su konusunda sınıfta kaldım bugün :50::50::50::50:

Kabızlığım var bu ara o yüzden bildirimdeki kilomun altına inemedim henüz hatta çok az üstündeyim..:17::17:

canım kayısı+su ya da farklı bir formül dene, son güne bırakma, hallet, artı çıkma boşuna :50::50::50:

canım hayırlıısı olsun, belki ağustos daha iyidir, 1-2 kilocuk daha verirsin hem... moral bozmak yok :34::34::34:

Bugunki menum

1 yumurtayla menemen
3-4 zeytin
Azicik orgu peyniri

2-3 kasil kabak yemegi
2 kasik tavuk kusbasi

3-4 lokma tavuk gogsu

2 kasik tavuk kusbasi
1 kase yogurt

2 kupa yesil cay

Spor yapamadim

cnm tavuk göğsu ve sarma olmamış..:50::50:

galiba regli iken önermiyorlardı detoksu, bir incele istersen cnm, boşa gitmesin :34:

selam kızlar, şimdi eve geldim... kuzenimin morali çok bozuk.. yaklaşık 1,5-2 sene kadar önce eşinden ayrılmıştı..7-8 yıl evli kalmışlardı.. araları da çok iyiydi ama kendisi de söylüyor ama ayrıldılar işte, sanıyorum eşi çocuk istemediği için...
neyse, sonra kuzenim 4-5aydır biriyle birlikteydi.. hatta eylülde evlenmeyi planlıyorlardı, bir ara çocuk hemen evlenelim yurtdışında falan demiş.. neyse işte, sonra 1 hafta araları bozulmuş, çok garip davranmaya başlanmış.. dün ne dese beğenirsiniz, ben eski eşime bir şans daha vericem!!! (o da önceden evliymiş 2 sene kadar önce boşanmış, hatta aynı insandan 2 kez).. yuh yani...

kuzenim çok fena, kızcağız ilaçlarla ayakta duruyor :43::43::43: çok seviyordu, anlam da veremiyor.. biz de anlayamıyoruz walla.. bööle işte.. anlatayım dedim.. menümü yazacağım şimdi de....
Konu bayağı bir karışık görünüyor.Tam anlamadım sanırım.Şimdi bir daha okuyacağım.:44::44:
Ama çok üzücü bir durum.İnsan bazen ne yapacağını bilmiyor.:50:

bugünkü menüm:

sabah(08:00)
2 dilim beyaz peynir
bol bol salatalık
2 dilim kepekli ekmek
çay

öğlen(12:00)
1/2kase mercimek çorbası
1 tabak nohut yemeği (normal porsiyondan az istedim)

ara(16:30)
8 badem

akşam(19:00)
ızgara köfte + piyaz
1 dilim kepekli ekmek

2lt su :17::17::17: çok fena ama biliyorum, içemedim walla şimdi biraz içiyorum ama 2,5u bulamam :17:
spor yok ..
:nazar::nazar::46::46:
Sporunda olsa 10 numara olacaktı.:46::46:

Back
X